Crown Αραιωση(pics)

kаl

New Member
Εδω και 4 χρονια εχει ξεκινησει η τριχοπτωση.Αρχικα μπροστα νταξει εχασα αρκετα εκανα κροταφους και ξεκινησα με μινοξ εδω και 1 χρονο, ολα σταθεροποιηθηκαν..Δεν ειχα τρελη επανεκφυση αλλα νταξει το αποτελεσμα ειναι αρεστο γτ το προβλημα μ δεν ηταν και πολυ μεγαλο.
Το θεμα ειναι το κροουν αυτο π δεν ηθελα ποτε να αρχισει τοσο νωρις..Πιστευα οτι θα κρατησει μερικα χρονια να παλεψω με το μπροστα κ οταν θα ξεκιναγε κ το πισω θα τα ξυριζα εντελως..Βεβαια επειδη ειμαι και πολυ τυχερος ανθρωπος δν εγινε αυτο που ηθελα (παραθετω φωτο)

Το θεμα ειναι τι κανω τωρα?/
Βαζω μινοξ??Δεν θα πηγαινει το περισσοτερο στο μαλλι? Και ποσο βαζω..
Τ αφηνω και αρχιζω να επεξεργαζομαι την ιδεα της φινας,την οποια αποφευγω και δν ειμαι σιγουρος..Θα θελα καμια καλη ιδεα γτ εχω αρχισει και φρικαρω...Οχι ρε μαμωτο απο το τοσο νωρις μπιφτεκι,ελεοσ δλδ τι αμαρτιες πληρωνω..!

Συνημμένα

• IMAG1495.jpg
    IMAG1495.jpg
    566.4 KB · Προβολές: 1,015
  • IMAG1496.jpg
    IMAG1496.jpg
    596 KB · Προβολές: 1,148
  • IMAG1497.jpg
    IMAG1497.jpg
    670.7 KB · Προβολές: 691
  • IMAG1499.jpg
    IMAG1499.jpg
    907.2 KB · Προβολές: 714
  • IMAG1503.jpg
    IMAG1503.jpg
    414.4 KB · Προβολές: 742

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kаl

New Member
χμμ δεν ξερω ρε καπα με το ρολλερ..και δν εχω ιδεα και το πως θα εξελιχθει η αραιωση..Και με νευριαζει οτι απο κοντινους συγγενεις δν εχει κανεις θεμα με τριχοπτωση ενω εγω ψωνισα και κροταφους και μπιφτεκι..Γενικα πως το βλεπετε???

kapa

Μέλος του προσωπικού
kall2 είπε:
χμμ δεν ξερω ρε καπα με το ρολλερ..και δν εχω ιδεα και το πως θα εξελιχθει η αραιωση..Και με νευριαζει οτι απο κοντινους συγγενεις δν εχει κανεις θεμα με τριχοπτωση ενω εγω ψωνισα και κροταφους και μπιφτεκι

Δεν εχεις επιθετική αραιωση είσαι τυχερός σε αυτο.
Το roller βοηθάει και σκέτο χωρις λοσιόν και μειώνει την τριχοπτωση συν ότι ενισχύει τα αποτελέσματα της μινοξιδιλης.
Βασικό δεν εχει παρενέργειες,δεν λαδωνει,δεν κοστίζει.

kаl

New Member
Ναι προς το παρων δεν ειναι επιθετικη,αλλα φοβαμαι οτι θα ανοιξει πιο γρηγορα παρολο που δεν εχω πολυ τριχοπτωση..Παντως γρηγορα π ειδα το ρολλερ φαινεται κλ ιδεα..

sadman73

Member
μαλον αυτο το κενακι μπορει να ειναι και απο στρες και γενικα ψυχοχολογια,δε μ φαινεται για α.α,
ποσο χρονων εισαι?

kаl

New Member
οχι ειναι αα η οποια ξεκινησε στους κροταφους..στεγνα δεν φαινεται τοσο οσο οταν ειναι βρεγμενα..Μακαρι να ταν απο στρες αν και αυτο επιδεινωνει..Ειμαι 22 φιλε οποτε κτλβαινεις εχω ακομα αρκετα να δω μεχρι να τα παρατησω..

kapa

Μέλος του προσωπικού
kall2 είπε:
Ναι προς το παρων δεν ειναι επιθετικη,αλλα φοβαμαι οτι θα ανοιξει πιο γρηγορα παρολο που δεν εχω πολυ τριχοπτωση..Παντως γρηγορα π ειδα το ρολλερ φαινεται κλ ιδεα..

Ειναι καλο σαν προσθήκη.
Οχι ότι θα κάνει το μαλλι ραστα,αλλα μια βελτίωση σίγουρα.
Θα το δεις και στην τριχοπτωση που θα ειναι αρκετα μειωμένη μετα την Τρίτη εβδομάδα

cristiano

Member
Για μένα δεν έχεις πρόβλημα...λίγο πολύ όλοι έχουν μια αραίωση σε αυτό το σημείο...τη λεγόμενη "κορυφή".

Με το ρολλερ που ειπαν τα παιδια και με μινοξιδίλη 2% πιστεύω θα είσαι κομπλέ...

Αν δεις επιδείνωση πας στα πιο "σκληρά"

n094

Active Member
μινοξ και αν δεις τα σκούρα ίσως να δοκίμαζες και φίνα (με όλες τις απαραίτητες εξετάσεις να προηγούνται)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

horhitto4

Member
no94 τι εξετασεις πρεπει να κανεις δηλαδη πριν παρεις την αποφαση να παρεις φινα??γιατι εγω οποιον ξερω φινα εχει ξεκινησει ετσι χυμα χωρις εξετασεις και απλα αν δει παρενεργειες τη σταματα...

Ρε παιδιά σόρρυ κιόλας χωρίς να θέλω να χαλάσω το τόπικ του φίλου, αλλά αυτό τώρα που δείχνει στις φωτογραφίες θεωρείται αραίωση;;;;;;;;;;;;;

Μακάρι όλοι να είχαμε τέτοια αραίωση, επίσης την κορυφή και ποιος δεν την έχει;;

Γνώμη μου αλλά για μένα δεν υπάρχει καν λόγος να αρχίσεις με Minox για να μη σου πω ότι δεν έχεις δουλειά σε αυτό το φόρουμ :)))

scott13

New Member
φιλε καλ νομιζω πως δεν εισαι σε τοσο τραγικη κατασταση! Πιστευω ειναι απλα η κορυφη σου κυκλικη και το τονιζει περισσοτερο. Και γενικως ολοι μας στην κορυφη εχουμε τετοιο θεμα ειναι εκ φυσεως,μην πανικοβαλλεσαι!

Μπλουζα