Crescina Stem

spartacom10

New Member
Καλημέρα σε όλους! Απο αναζήτηση σε ηλεκτρονικό φαρμακείο, διάβασα για αυτή τη σειρά με αμπούλες. Γνωρίζει κανένα μέλος σχετικά?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Από παρόμοιο φαρμακείο αντιγράφω τα παρακάτω:


Crescina Stem 700 Εκτεταμένη Αραίωση, με ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα
Το Crescina Stem με ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα της Labo, βοηθά στη φυσιολογική ανάπτυξη των μαλλιών. Σπάνια, αλλά βασικά.
Το ποσοστό των επιδερμικών βλαστοκυττάρων είναι μεταξύ 2-7% του συνόλου των κυττάρων της επιδερμίδας.
Λίγα αλλά πολύτιμα τα επιδερμικά βλαστοκύτταρα γιατί αυτά είναι υπεύθυνα για την ανανέωση των κυτταρικών στιβάδων του δέρματος και τον κύκλο ζωής των μαλλιών.
Ένας από τους κύριους στόχους των πιο εξελιγμένων βιοχημικών μελετών είναι η διατήρηση και η διασφάλιση της ζωτικότητας και της μακροζωίας τους.
Αυτό ακριβώς κατόρθωσαν να επιτύχουν οι ερευνητές της Labo αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα των βλαστοκυττάρων μη ζωικής προέλευσης, τα οποία προέρχονται από βοτανικά είδη και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά χάρη στην ικανότητα πολλαπλασιασμού τους. Συγκεκριμένα, τα ενεργά βλαστοκύτταρα από τα φυτά Malus domestica και Buddleja davidii, αποτελούν το αντικείμενο του νέου ελβετικού διπλώματος ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε από την Labo για εφαρμογή σε καλλυντικά προϊόντα.



Υποθέτω ότι τα φυτά που είναι bolded παραπάνω κάνουν την όλη δουλειά, ε;
Το πρώτο είναι το γνωστό μήλο σε "ειδική" ονομασία (γιατί αν έβαζαν μήλο δεν θα ενθουσίαζε) και το 2ο είναι αυτό.
Τώρα αν αυτά σε τοπική χρήση έχουν αποτέλεσμα και μάλιστα σε Εκτεταμένη Αραίωση όπως λέει, δεν νομίζω.
Έχω δοκιμάσει τις μικρότερες αμπούλες της σειράς και δεν είδα κάτι και δεν νομίζω να δεις και κάτι παραπάνω με τις 700αρες...
 
Καλημερα και καλη Σαρακοστη σε ολους.Ειχα δοκιμασει τις 500αρες αν δεν κανω λαθος,για τρεις μηνες.Κανενα αποτελεσμα,ακριβη τιμη.Μου τις προτεινε ο φαρμακοπειος ως το καλυτερο που υπαρχει,μαλλον ειχε καλα ποσοστα στις πωλησεις.
 

panoslydios

New Member
Παιδια πλακα κανετε-τι να τα κανεις τα φυτικα βλαστοκυτταρα ?

Θες ανθρωπινα και μαλιστα τα δικα σου
 
Μπλουζα