Crescina Stem με ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

baybars

New Member
Σήμερα περνώντας μια βόλτα από τη γειτονιά μου, πρόσεξα μια διαφημιστική ταμπέλα για ένα νέο προιόν της Crescina :

http://www.omega-pharma.gr/92/category/greek/92/0/100/1/index.html

Δεν ξέρω για την τιμή, αλλά κάτι μου λέει ότι είναι το ίδιο..."φαρμάκι" με την προηγούμενη σειρά της Crescina, για την οποία έχω διαβάσει κ ακούσει πολλά (δικαιολογημένα, κατά τη γνώμη μου) αρνητικά σχόλια...

Πιθανολογώ ότι η συγκεκριμένη εταιρία εκμεταλλεύεται τη νέα πολλά υποσχόμενη θεραπεία της μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων για την τριχόπτωση, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με την αυθεντική μέθοδο (απλά μάλλον "πουλάει" το όνομα, χωρίς μελέτες με δημοσιευμένα αποτελέσματα κ.τ.λ.

Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με τh νέα αυτή..."θεραπεία", ή την
έχει δοκιμάσει, να μας πει γνώμες σε αυτό εδώ το post...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Crescina Stem με ενεργά Φυτικά Βλαστοκύτταρα

αν κανεις μια αναζητηση θα βρεις αυτα που χρειαζεσαι.....
η crescina φιλε υιοθετησε αυτο το ονομα για να ''παρασυρει'' τους ενδιαφερομενους και να πιστεψουν οτι εχει κατι το επαναστατικο.....με λιγα λογια αστο....μαπα το καρπουζι....

badday

New Member

αν πραγματικα βρεθει κατι που κανει δουλεια δεν θα το μαθουμε απο διαφημιστικη ταμπελα

ενεργά Βλαστοκύτταρα και μαλιστα φυτικα ..οτιναναι

NoMoreLoss

New Member

παιδιά τα έχουμε πει 1000 φορές για αυτά τα προϊόντα είναι για πέταμα. εδώ η μέθοδος με τα βλαστοκύτταρα δεν είναι αξιόπιστη αν πάρουν δείγμα απο τον ασθενή πόσο μάλλον απο φυτά.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα