Cons στην Seneca με παρουσία Λορένζο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
O γιατρός επιστρέφει στην Seneca τον Σεπτέμβριο. Μετά από σκέψη δικιά μου και αποδοχή από την Σένεκα, θα πραγματοποιηθούν cons στην Σένεκα με κοινό τημ γιατρού της Seneca και του Λορένζο στα πλαίσια της μεταφοράς τεχνογνωσίας και σε επίπεδο consultation. Για όσους (μετά τα cons) κλεισουν στην Σένεκα για μμ με το γιατρό της Seneca που έκανε το cons με τον Λορενζο (με τιμές προφανώς Seneca), ο Λορενζο θα αναλάβει την χάραξη της στρατηγικής του περιστατικού σε συνεργασία με τον γιατρό της Seneca. Η επέμβαση θα γίνει από τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικό της Σενεκα, ΟΧΙ από τον Λορένζο. Όπως έχω πει σκοπός μου δεν είναι μόνο να επωφεληθούν κάποιοι για μμ με τον Λορέζο αλλά σιγά σιγά να μεταφέρεται και η τεχνογνωσία στην Ελλάδα. Δεν θα υπάρξουν πάρα πολλά cons, υπολογίζω 10-15, οπότε θα υπάρξει σειρά προταεραιότητας, δηλαδή όποιος μου στείλει πρώτος pm.

Να διευκρινήσω ότι για αυτούς που θέλουν να κάνουν μμ με Λορένζο θα υπάρξουν άλλα cons εκτός Seneca με άλλη ανακοίνωση. Οι επεμβάσεις του Λορένζο σε μέλη του φόρουμ συνεχίζονται κανονικά.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legend

Active Member
Η @Seneca Medical Group ειχε δικό της τρόπο μετρήσεων από οτι θυμάμαι στα cons ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που ειχε και διαφορετικά ευρη για πάχος τριχας πχ σε σχέση με τις μετρησεις που κανει ο lorenzo...τώρα θα χρησιμοποιεί τη μέθοδο του lorenzo ; ισως θα μπορουσε να χρησιμοποιεί και το ke-bot του erdogan

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το ζήτημα δεν είναι μόνο οι μετρήσεις αλλά και όλα τα άλλα (αγωγές, εμβαδά, dupa, κλπ). Η μόνη πραγματική διαφορά είναι πως μετρίεται το πάχος της τρίχας.

Legend

Active Member
Το ζήτημα δεν είναι μόνο οι μετρήσεις αλλά και όλα τα άλλα (αγωγές, εμβαδά, dupa, κλπ). Η μόνη πραγματική διαφορά είναι πως μετρίεται το πάχος της τρίχας.
ναι σιγουρα ολα μετράνε, αλλά έλεγα οτι αφού θα υιοθετήσει τον τροπο που κανει το cons o lorenzo ισως θα μπορουσε να αλλάξει και τον τροπο που μετριέται το πάχος τριχας ώστε να βγαινει στα ιδια ευρη με τη μεθολογογία του lorenzo για το αν ειναι λεπτή,μέτρια,χοντρη η τρίχα...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σήμερα τελείωσαν τα cons και οι επεμβάσεις στην Σενεκα. Έχω παρακαλέσει τα μέλη που έκαναν cons εκεί να μας πουν τις εντυπώσεις τους.

John18

New Member
Καλησπερα, εγω εκανα μια συνεδρεια την προηγούμενη εβδομαδα, εχω να πω οτι εχω 2 χρονια που τρεχω σε αρκετους γιατρους για αυτο το θεμα και μπορω να πω πως ηταν η πρωτη ισως φορα ωπου εχω την αισθηση οτι ενας ειδικος ασχοληθηκε εμπεριστατωμενα και με μεγαλη λεπτομερεια με το προβλημα μου.
Καταρχην ολοι οι γιατροι που ειχα παει μεχρι τωρα διαφημιζουν τον εξοπλισμο που εχουν και κανενας μεχρι τωρα δεν ειχε καθισει να μου κανει μια μετρηση η' να με δει με μικροσκοπιο (εφοσον μαλλον δεν ημουν αμεσος πελατης για ΜΜ).
Πηρα απαντηση σε ολες τις αποριες που εξεφρεσα και επεξηγηση απο το Α εως το Ω, οποτε συγχαρητήρια και απο μενα για το arrangement.
Μακαρι αυτο το επιπεδο υπηρεσιας να μην ηταν τοσο σπανιο..

Σε οτι αφορα τωρα την θεραπεια που μου προτεινε ο γιατρος, δεν ξερω κατα ποσο μπορω να την ακολουθησω γιατι μου προτεινε να ξαναδοκιμασω Φιναστεριδη χαπι, οπου προσωπικα μου ειχε βγαλλει σοβαρες αντενδειξεις, οταν και αφου θεωρησω οτι εχουν πλεον περασει.
Οποτε ειμαι σε φαση αναμονης προς το παρον..

Στη συναντηση μου με τον lorentzo, ηταν ο ιδιος λιγο πιεσμένος πριν με συναντησει. Μετα στο cons ηταν ευγενέστατος, πολυ ευχάριστος μου εξήγησε για το τι πρέπει να κανω με την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνω ήδη. Ειναι πολυ υπέρ σε αυτο, γιατί κοιτάει πολυ το βέλτιστο αποτέλεσμα. Γενικά πανω κατω ηξερα τι χρειάζομαι για την περίπτωση μου απλα το μεγαλύτερο θεμα μου ηταν η δοτρια μου αν ειναι αρκετη γενικα για κάλυψη στο κεφαλι αν τυχον χάσω τα υπάρχοντα και αν υπαρχει καποια κατάλληλη στιγμη να προχωρήσω. Μου είπε οτι ειμαι ετοιμος πλεον οπότε θέλω να κανω το βήμα και οτι η δοτρια μου αν και όχι η καλυτερη μπορει να ανταπεξέλθει. Γνώρισα και τον cvial εξαιρετικός οπως περίμενα. Ηταν λιγο πιο σύντομο το cons απο οτι νομιζα αλλα η αληθεια ειναι δν χρειαζόταν αλλα πολλα πράγματα ηταν αρκετα ξεκάθαρα έτσι κ αλλιώς στο στάδιο που είμαι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να σημειωθεί ότι στα cons ήταν και παρών άνθρωπος της Seneca μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας τους.

Le Professeur

New Member
Έχοντας επισκεφθεί δεκάδες Έλληνες γιατρούς στην Ελλάδα, γνωστούς και μη, έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Είναι η πρώτη φορά (και το λέω ειλικρινά, χωρίς καμία υπερβολή) που φεύγω από μία συμβουλευτική συνάντηση με την αίσθηση ότι ο άνθρωπος που με εξέτασε γνώριζε πραγματικά σε βάθος το αντικείμενό του. Δυστυχώς, στον τομέα της τριχόπτωσης, στη χώρα μας συχνά απουσιάζει η απαιτούμενη επιστημονική κατάρτιση και ο επαγγελματισμός.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας, αναλύσαμε διεξοδικά τη φαρμακευτική αγωγή που ήδη ακολουθώ και έλαβα πολύτιμες πληροφορίες που μέχρι σήμερα μου ήταν άγνωστες. Ο γιατρός μελέτησε το πρόβλημά μου σε βάθος και μαζί σχεδιάσαμε μια πορεία για το μέλλον, δεδομένου ότι βρίσκομαι ακόμη σε αρχικό στάδιο.

Ειλικρινά εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί, καθώς η τεχνογνωσία που μεταδίδει ο Lorenzo είναι εντυπωσιακή και συγκριτικά με τα ελληνικά δεδομένα μοιάζει να ανοίγει τεράστιους ορίζοντες βελτίωσης.

Θερμές ευχαριστίες και πάλι στον CVIAL για την πολύτιμη αυτή ευκαιρία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Therapist

New Member
Η επίσκεψη μου από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για cons στην κλινική Seneca πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 9·30.
Με υποδέχτηκε ο διευθυντής της κλινικής ο κος Γιώργος και αφού περάσαμε στο εξεταστήριο συζητήσαμε τις επιλογές μου μέχρι να έρθει ο doctor Lorenzo.
Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι είναι δυνατή η μεταμόσχευση παρότι είμαι δύσκολη περίπτωση και σχεδίασε την δυνητικά εφικτή hairline ενώ συζητούσαμε λεπτομέρειες της αγωγής που παίρνω και διαδικασίες της επέμβασης.
Με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός δεδομένου ότι σε e-mail που ειχα στείλει στον ίδιο προ 1 έτους με είπε αποτρέψει λόγω μικρής δότριας και μεγάλου Norwood 6+.
Ίσως η καθημερινή πλέον λήψη φίνας (ενώ πριν ήταν 3 φορές την εβδομάδα) και η κατ’ιδίαν συνάντηση - όπου είχε ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης του κεφαλιού μου - να έγειραν τη ζυγαριά υπέρ της τόσο επιθυμητής μεταμόσχευσης.
Μετρήσεις δεν έγιναν αλλά κατά προσέγγιση υπολόγισε ότι η δότρια επαρκεί.
Γιατρός από τη Seneca δεν υπήρχε στο cons για να ακούσω και τη δική του γνώμη αλλά έχω δει πολύ αξιόλογες δουλειές στο φόρουμ που εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Ο doctor Lorenzo μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σίγουρα είχε ολοκληρωμένη προσέγγιση για την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε όταν πραγματοποιηθεί η μεταμόσχευση, σε αντίθεση με αρκετούς άλλους γιατρούς που μου είχαν προτείνει μισές δουλειές…
Υπέροχη εμπειρία και επαγγελματισμός τόσο από την Κλινική όσο και από τον γιατρό.
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον διαχειριστή του φόρουμ CVIAL που μου έδωσε την ευκαιρία για cons με τον top γιατρό αυτή τη στιγμή και ελπίδες ότι μπορώ να έχω ένα αξιόλογο αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ θερμά την κλινική για τη φιλοξενία της και φυσικά τον doctor Lorenzo για τη βοήθεια του και την θετική του ενέργεια!

Μπλουζα