conditioners-τι ειναι?

lab_rat

Member
Fenimore είπε:
rocknrolla είπε:
Τα conditioners είναι κάτι μεγάλα τετράγωνα μαραφέτια που τα εγκαθιστούμε μέσα στο σπίτι για να αλλάζουμε τη θερμοκρασία δωματίου.

Τα χρησιμοποιούμε πολύ την περίοδο του καλοκαιριού, που έχει ισχυρούς καύσωνες, για να δροσίσουμε το χώρο.

Τα ban είναι ποινές που δίνονται σε χρήστες με ανάρμοστη συμπεριφορά σε όλα τα φόρουμ του κόσμου.

Χρησιμοποιούνται αναγκαστικά όλο τον χρόνο ανελλιπώς, για να "καθαρίσουν" τα site και να εξασφαλίσουν ασφάλεια και καλή ψυχική υγεία στους υπόλοιπους χρήστες.

7SFGSFG
Αν ηθελες να τον κανεις ban μπορουσες να βρεις καλυτερη αφορμη.
Μου φαινεται λιγο ακομψο αυτο..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
lab_rat είπε:
Fenimore είπε:
rocknrolla είπε:
Τα conditioners είναι κάτι μεγάλα τετράγωνα μαραφέτια που τα εγκαθιστούμε μέσα στο σπίτι για να αλλάζουμε τη θερμοκρασία δωματίου.

Τα χρησιμοποιούμε πολύ την περίοδο του καλοκαιριού, που έχει ισχυρούς καύσωνες, για να δροσίσουμε το χώρο.

Τα ban είναι ποινές που δίνονται σε χρήστες με ανάρμοστη συμπεριφορά σε όλα τα φόρουμ του κόσμου.

Χρησιμοποιούνται αναγκαστικά όλο τον χρόνο ανελλιπώς, για να "καθαρίσουν" τα site και να εξασφαλίσουν ασφάλεια και καλή ψυχική υγεία στους υπόλοιπους χρήστες.

7SFGSFG

αυτο ειναι το γαματο της υποθεσης.Σε κανω ban ρε γιατι μπορω και στη λεω κιολας lol.Παντως και γαμω τα ban χαχαχα πλυ το ευχαρηστηθηκα :p

mafiawars

New Member
@labrat, η πρόσκληση που σου έκανα για το άλλο φόρουμ ισχύει. (Δες τα εισερχόμενα.)

@Baldy, επειδή φαίνεται ότι εντάχθηκες στο κλαμπ των θαυμαστών μου, κι επειδή τους θαυμαστές μου θέλω να τους φροντίζω, σου συνιστώ, τελείως φιλικά, να αξιοποιήσεις λίγο το ίντερνετς για να μην κάνεις ερωτήσεις που υποτιμούν τη νοημοσύνη σου. Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.

@Fenimore, βρε παιδί μου, όντως, μπορούσες να βρεις μια καλύτερη αφορμή. Το είχες πολύ άχτι να κάνεις μπαν τον λογαριασμό μου, αλλά ήταν λίγο άκομψη η αιτιολόγηση. Μάλλον είδες ότι δεν ανταποκρίθηκα στα επανειλημμένα βρισίδια ορισμένων και σε ενόχλησε. Δεν πειράζει, εφόσον το ήθελες τόσο πολύ για την ψυχική σου υγιεινή, χάρισμά σου. Καλά έκανες, πάντως, γιατί έτσι είναι: "οταν τρως σφαλιαρες στο σχολειο απο τα αλλα παιδακια συνεχεια" και δεν σου μένει χρόνος για διάβασμα, αυτά κάνεις: ειρωνευσε.

Φιλάκια, παιδιά.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
lab_rat είπε:

αυτο ειναι το γαματο της υποθεσης.Σε κανω ban ρε γιατι μπορω και στη λεω κιολας lol.Παντως και γαμω τα ban χαχαχα πλυ το ευχαρηστηθηκα :p

@lab Δεν ήταν αυτός ο λόγος για το ban, ο λόγος ήταν κατ' επανάληψη αγνόηση των κανονισμών και των προειδοποιήσεων.

@baldy Αν έχεις να πεις κάτι φίλε να το πεις, δεν χρειάζονται μπηχτές και λοιπά ψευτοεπαναστατικά σχόλια που να έχουν ως αποδέκτες κατά φαντασίαν εχθρούς, όπως αυτό που έγραψες.
Δεν ξέρω αν εσύ όντως χάρηκες ή όχι, εγώ προσωπικά πάντος δεν χάρηκα καθόλου.

baldy

Member
εισαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Δυστηχως δεν εχεις κανενα θαυμαστη εδω μεσα οποτε για ποιο κλαμπ μιλας?αυτο που κανεις μπορω να το κανω και εγω καλυτερα,επειδη ξερω οτι σττην πραγματικοτητα δεν εισαι ετσι και κοιτας λιγο να βγαλεις το αχτι σου απο εδω,παιζεις ενα ρολο αυτο η νοημοσυνη μου το επιασε,εμενα δεν με ενοχλεις προς το παρον αλλα απλως δεν ψαρωνω απο το υφακι σου

Fenimore τελικα εισαι πραγματικα super moderator τους περνας ολλους απο κοσκινο!

Μπλουζα