Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετα απορει ο tol για τα νεα μελη.
Οταν ο αλλος εμφανιζεται με 1 μυνημα στο ιστορικο του και αρχιζει εισαι τελειοςςς,τα πας μια χαρα,σου κανε πολυ καλη δουλεια...μπλα μπλα μπλα...
Σε ποιον αναφερεσαι φίλε sven? Στον john η σε εμένα??
Μακάρι φίλε να ήθελαν όλοι πραγματικά να βοηθήσουν. Σε πολλές περιπτώσεις, δυστυχώς, χάνεται και η βάση συζήτησης.Ρε σι ξέρεις τι πρόσεξα , όταν βγαίνει ένας και ζητάει συμβουλές για μμ βγαίνεις και μιλάς πρώτος πρώτος, όταν όμως ένας βγαίνει και λέει έχω κλείσει ήδη με κλινική και ζητάω γνώμες δεν εμφανίζεσε να δώσεις τα φώτα σου. Τυχαίο?
Ρε σι ξέρεις τι πρόσεξα , όταν βγαίνει ένας και ζητάει συμβουλές για μμ βγαίνεις και μιλάς πρώτος πρώτος, όταν όμως ένας βγαίνει και λέει έχω κλείσει ήδη με κλινική και ζητάω γνώμες δεν εμφανίζεσε να δώσεις τα φώτα σου. Τυχαίο?
Επειδή στην αρχή εγραψες rec ,και φανηκε σαν λάθος από t9 και λέω μήπως πηγες να γράψεις αερατος,γιατί μου το έχει κάνει και μενα.,γι αυτό και απλά ρωτησα.μετά που το διορθωσες και εγραψες ρε σι,κατάλαβα ότι έλεγες για john
Δε βλέπω να χεις την ίδια ευαισθησία και με αυτους που στέλνουν ιδιωτικά pm σε νέα μέλη εκθειάζοντας συγκεκριμένη κλινικη και τον γιατρό της ο οποίος έχει και φοβερό χερι αλλά ακόμα δουλεια του δεν έχουμε δει...τυχαίο??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν θα γραψω για το αποτελεσμα γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα.
Γενικα η εμπειρια με την συγκεκριμενη κλινικη ποια ηταν; DHI στο Ντουμπαι την εκανες;
Κρατανε καποια στανταρ γενικα αυτοι σαν dhi παγκοσμιως σε σχεση με την δικια μας;![]()