Μόνο σαμπουάν κετοκοναζολη. Δεν το έχω με τις λοσιόν.Έψαξες για κάποια θεραπεία με σαμπουάν ή λοσιόν?
Μόνο σαμπουάν κετοκοναζολη. Δεν το έχω με τις λοσιόν.Έψαξες για κάποια θεραπεία με σαμπουάν ή λοσιόν?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα έλεγα να δοκιμάσεις κάτι πιο ήπιο φυτικόΜόνο σαμπουάν κετοκοναζολη. Δεν το έχω με τις λοσιόν.
Μόνο σαμπουάν κετοκοναζολη. Δε το έχω με τις λοσιονΈψαξες για κάποια θεραπεία με σαμπουάν ή λοσιόν?
Τσακάλι ο Τσάκαλος !!! πολυ όμορφο αποτέλεσμα φιλε μου να το χαίρεσαιΕπίσης έβγαλα και μερικές με φτιαγμένο το μαλλί με σπρέι λακ.
Καλησπέρα στο φόρουμ,
Ανεβάζω υλικό σημερινό. Έχω κλείσει ένα χρόνο και 2 μήνες.
Είχα κουρέψει το μαλλί γουλί λόγω της σμηγματοροϊκης δερματίτιδας οπότε περίμενα να μακρύνει πάλι.
Οι πρώτες που στέλνω είναι έξω στο φως του ήλιου και μέσα σε δωμάτιο.
εξαιρετικό το αποτέλεσμα σου φιλε με μια μονο επέμβαση...και η δότρια έχει πολυ καλη ομογενοποίηση και δεν φαινεται κάτι περίεργο με τοσο κοντο μαλλί....να το χαιρεσαιΚαλησπέρα στο φόρουμ,
Είχα κουρέψει το μαλλί γουλί λόγω της σμηγματοροϊκης δερματίτιδας οπότε περίμενα να μακρύνει πάλι.
@JimKan1 τσέκαρα και αυτο το περιστατικό το οποίο είχε πολυ μεγαλυτερη αραιωση. Βοηθαει σιγουρα η τριχα του και το κουρεμα του, και παλι καποια 2τριχα μπροστα ειναι τοσο λιγα και ορθά κατανεμημενα που θεωρω δεν ειναι καν άξια αναφοράς !
Επίσης πιστευω πως μιλαμε και εδω για ενα εξισου ωραιο αποτελεσμα. Τι λες?
Μήπως έχεις δοκιμάσει το Selsun Blue για τη ΣΔ ; Προσωπικά με βοήθησε σημαντικά με το σμήγμαΚαλησπέρα στο φόρουμ,
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για Σ.Δ. μπορεις να δοκιμάσεις να λούζεσαι με fungoral 2% κετοκοναζόλη 1-2 φορές την εβομάδα και θα το αφήνεις κανένα 5λεπτο να δράσει πριν ξεβγάλεις. Βοηθάει και στην τριχόπτωση. Ρώτα και τον γιατρό σου.Καλησπέρα στο φόρουμ,