CG 210

weznem

Well-Known Member
εμενα η τριχοπτωση ειναι μειωμενη και υπαρχουν τριχες που δεν ειχα πριν και τριχες που ηταν μικρες και αδυνατες και τωρα ειναι μαυρισμενες και μεγαλωνουν.. η πορεια θα δειξει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Smart

New Member
Καλημερα.ΘΕλω να πω και την δικη μου εμπειρια με το gc210.Ειμαι 34.Ποτε δεν εκανα καποια θεραπεια στα μαλλια μου εκτος απο καποιες βιταμινες και σαμπουαν.Τα μαλλια μου ειναι σε μια καλη κατασταση.Βεβαια δεν εχω τα μαλλια που ειχα στα 18 αλλα σχετικα ειμαι καλα.Ευελπιστω ιτι ακολουθω την πορεια του πατερα μου που στα 65 του τωρα ναι μεν εχει αραιο μαλλι αλλα δεν εχει κενα.Ειμαι γενικα πολυ αγχωδης τυπος.Το καλοκαιρι περασα ενα πολυ δυνατο ψυχολογικο σοκ και γυρω στο Νοεμβρη αρχισα να παρατηρω εντονη τριχοπτωση.Να σημειωσω πριν οτι εχανα περιπου 10-15 τριχες τη μερα.Πανω στον πανικο μου ξυρισα το κεφαλι μηδεν και ξεκινησα το cg210.Το χρησιμοποιω γυρω στις 70 μερες.Τριχοπτωση σχεδον μηδενικη.Τα μαλλια πιο δυνατα και πιο μαυρα.Το μηκος των μαλλιων ειναι αυτη τη στιγμη κοντα στους τεσσερις ποντους.Καποιες ασπρες τριχες που ειχα στα πλαγια δεν φαινονται πια.Καποιες αδυναμες που ειχα στους κροταφους μαυρισαν και μεγαλωσαν.Δυο -τρια ατομα γνωστοι μου σχολιασαν οτι το μαλλι μου ειναι πιο μαυρο και πιο δυνατο.Ευελπιστω να συνεχισει ετσι...αν και με αυτα που διαβαζω απο αλλα παιδια εχω αρχισει και φοβαμαι τωρα..Προςπαθω να εχω καλη ψυχολογια γιατι σιγουρα και αυτο παιζει το ρολο του.Να σημειωσω οτι ξεκινησα και φινα 0,5 mg πριν κανα μηνα.Εκτος απο μια μικρη πτωση της λιμπιντο τιποτα αλλο.Δεν ξερω αν βοηθησε το cg η αν απλα ηταν κατι παροδικο.Ελπιζω να βοηθησα και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο απλα ηθελα να δωσω μια ολοκληρομενη εικονα της καταστασης μου

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το πιστεύω φίλε weznem. Αν είσαι σε αρχικά στάδια, ίσως μπορεί όντως να βοηθήσει.

Σε πιο προχωρημένα επίπεδα όμως, αν όπως έχει φανεί υπάρχει ανάπτυξη ινώδη ιστού, για να μπορέσει να γίνει αυτό που αναφέρει το προϊόν, collagen remodeling, πρέπει πρώτα να "σπάσει" - μα"λ"ακώσει - διαλυθεί αυτός ο ιστός. Είναι γενικός κανόνας της αισθητικής όποιος θέλει να το ψάξει.
Μπορεί να είναι ατυχή παρομοίωση, αλλά όπως σε σκουριασμένα κάγκελα, πρέπει πρώτα να ξυστούν για να πιάσει η μπογιά, κάπως έτσι γίνεται και με τους ιστούς. Για να αναπτυχθεί νέο υγιές κολλαγόνο γύρω τους, πρέπει πρώτα να διαλυθεί με κάποιο τρόπο η ίνωση που τους περιβάλλει.

Τέσπα, για να μην κατηγορηθώ πάλι ότι λέω γενικότητες και ασυναρτησίες, ας κρίνει ο καθένας μόνος του τι πιστεύει καλύτερο για τον εαυτό του.

weznem

Well-Known Member
GOMI είπε:
Το πιστεύω φίλε weznem. Αν είσαι σε αρχικά στάδια, ίσως μπορεί όντως να βοηθήσει.

Σε πιο προχωρημένα επίπεδα όμως, αν όπως έχει φανεί υπάρχει ανάπτυξη ινώδη ιστού, για να μπορέσει να γίνει αυτό που αναφέρει το προϊόν, collagen remodeling, πρέπει πρώτα να "σπάσει" - μα"λ"ακώσει - διαλυθεί αυτός ο ιστός. Είναι γενικός κανόνας της αισθητικής όποιος θέλει να το ψάξει.
Μπορεί να είναι ατυχή παρομοίωση, αλλά όπως σε σκουριασμένα κάγκελα, πρέπει πρώτα να ξυστούν για να πιάσει η μπογιά, κάπως έτσι γίνεται και με τους ιστούς. Για να αναπτυχθεί νέο υγιές κολλαγόνο γύρω τους, πρέπει πρώτα να διαλυθεί με κάποιο τρόπο η ίνωση που τους περιβάλλει.

Τέσπα, για να μην κατηγορηθώ πάλι ότι λέω γενικότητες και ασυναρτησίες, ας κρίνει ο καθένας μόνος του τι πιστεύει καλύτερο για τον εαυτό του.

δεν ξερω φιλε γκομι, μπορει και να εχεις δικιο.. εγω ειμαι νοργουντ 2 σιγουρα για προχωρημενες καταστασεις δεν νομιζω οτι κανει και πολλα.. θα βαλω και φωτο εντος των ημερων...

Jasmine είπε:
fousekisss είπε:
Jasmine είπε:
Kalispera se olous!
Parakolouthw polu kairo me megalo endiaferon to forum kai tha ithela na parathesw tin empeiria mou gia to CG210. Eimai 30 etwn kai xristis tou cg210 tous teleutaious 4 mines me polu ikanopoihtika apotelesmata. Otan eida na emfanizetai araiwsi enas filos mou to proteine kai afou episkefthika ton dermatologo mou arxisa na to xrisimopoiw.
Meta apo 4 mines xrisis exw paratirisei eksairetika simantiki meiwsi tis trixoptwsis kai episis niothw ta mallia mou poly pio dynata. Tha synexisw na to vazw kai eyxomai tin epomeni fora na exw akoma perissotera nea!

okay bro απλα κοιτα να μην εισαι τοσο στημενη στο επομενο σου comment
μπαμ κανεις.1ο μυνημα σου στο φορουμ και κατευθειαν αναφορα σε καλα αποτελεσματα απο το cg...ANTE ΓΕΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

Αν η ιδια η lybitec βαζει τσιρακια της να γραφουν στο φορουμ αυτο την βλαπτει περισσοτερο παρα την συμφερει και απαξιωνει το cg ...αυτοματως to καθιστα μια μουφα

Theorousa pos s'auto to forum o kathenas ekfrazei eleuthera tin apopsi tou. Egw exw onomateponymo kai tilefwno ta opoia mporw na parathesw stin dioikisi tou forum. Esy alitheia kai kapoioi omoioi sou exete na parousiasete alithina stoixeia? Mallon den einai tyxaio pou tin peftete se opoion exei na pei kati kalo.. Eipa tin empeiria mou, oute to sistisa oute to proteina se kapoion.

1.Παρακολουθεις το φορουμ πολυ καιρο κι ομως μπαινεις και γραφεις greeklish
2.Ενω το παρακολουθεις ηδη πολυ καιρο και εχεις υποτιθεται προβλημα δεν κανεις acount να ποσταρεις και να ρωτησεις για θεραπειες.
3.ΑΛΛΑ ενας φιλος σου σου ειπε για το cg... δεν το εμαθες απο το φορουμ που ηταν τοπ θεμα τοτε και σουξου μουξου μανταλακια και μπαινεις τελικα μετααααα απο 4 μηνες και γραφεις μια υποπτη παραγραφο(χιχιχιχι) γι' αυτο.
ΛΟΙΠΟΝ
http://www.youtube.com/watch?v=6YN72ZsADhg

mimis giova

Active Member
Χαχαχα..σωστος!!!! Παντως όσοι το χρησιμοποιειτε βοηθατε μαγκες..γιατι παμε για μαλλια κ θα βγουμε τελειως ραφλες..

tseles

New Member
Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες περίπου. Μέτρια πράματα, κάποιες μέρες με βλέπω καλύτερα και άλλες μέρες χειρότερα. Πάντως όταν λούζομαι δεν πέφτουν πολλές τρίχες όπως παλιότερα. Θα συνεχίσω για λίγο καιρό ακόμη για να δω αν πράγματι έχει σταθεροποιήσει την κατάσταση όπως αισθάνομαι.

Jasmine

New Member
fousekisss είπε:
Jasmine είπε:
fousekisss είπε:
Jasmine είπε:
Kalispera se olous!
Parakolouthw polu kairo me megalo endiaferon to forum kai tha ithela na parathesw tin empeiria mou gia to CG210. Eimai 30 etwn kai xristis tou cg210 tous teleutaious 4 mines me polu ikanopoihtika apotelesmata. Otan eida na emfanizetai araiwsi enas filos mou to proteine kai afou episkefthika ton dermatologo mou arxisa na to xrisimopoiw.
Meta apo 4 mines xrisis exw paratirisei eksairetika simantiki meiwsi tis trixoptwsis kai episis niothw ta mallia mou poly pio dynata. Tha synexisw na to vazw kai eyxomai tin epomeni fora na exw akoma perissotera nea!

okay bro απλα κοιτα να μην εισαι τοσο στημενη στο επομενο σου comment
μπαμ κανεις.1ο μυνημα σου στο φορουμ και κατευθειαν αναφορα σε καλα αποτελεσματα απο το cg...ANTE ΓΕΙΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

Αν η ιδια η lybitec βαζει τσιρακια της να γραφουν στο φορουμ αυτο την βλαπτει περισσοτερο παρα την συμφερει και απαξιωνει το cg ...αυτοματως to καθιστα μια μουφα

Theorousa pos s'auto to forum o kathenas ekfrazei eleuthera tin apopsi tou. Egw exw onomateponymo kai tilefwno ta opoia mporw na parathesw stin dioikisi tou forum. Esy alitheia kai kapoioi omoioi sou exete na parousiasete alithina stoixeia? Mallon den einai tyxaio pou tin peftete se opoion exei na pei kati kalo.. Eipa tin empeiria mou, oute to sistisa oute to proteina se kapoion.

1.Παρακολουθεις το φορουμ πολυ καιρο κι ομως μπαινεις και γραφεις greeklish
2.Ενω το παρακολουθεις ηδη πολυ καιρο και εχεις υποτιθεται προβλημα δεν κανεις acount να ποσταρεις και να ρωτησεις για θεραπειες.
3.ΑΛΛΑ ενας φιλος σου σου ειπε για το cg... δεν το εμαθες απο το φορουμ που ηταν τοπ θεμα τοτε και σουξου μουξου μανταλακια και μπαινεις τελικα μετααααα απο 4 μηνες και γραφεις μια υποπτη παραγραφο(χιχιχιχι) γι' αυτο.
ΛΟΙΠΟΝ

Αφού σε ενοχλούν τα greeklish θα σου απαντήσω στα ελληνικά που απ΄ότι βλέπω χρειάζεσαι και ιδιαίτερα μαθήματα.
Α)Όταν λέω ότι παρακολουθώ καιρό εννοώ τους τελευταίους μήνες και αφού μου προτάθηκε το προιόν έψαξα να βρώ άλλους χρήστες και την εμπειρία τους.
Β)Δεν είχα σκοπό να μπω στην ιστοσελίδα και να γράψω την εμπειρία μου αλλά παρακινήθηκα από κάποια μέλη που πριν μερικές εβδομάδες έγραψαν ότι όποιος έχει εμπειρία ας την παρουσιάσει. Απ΄ότι βλέπω δε χρειάζεστε εμπειρίες χρηστών αλλά θέλετε να ανταλλάσσετε γνώμες 5-6 άτομα μεταξύ σας και ίσως δεν έχει και νόημα κανένας νέος χρήστης να παραθέτει την εμπειρία του ειδικότερα αν είναι 'θετική'.
Γ)Εγώ δοκίμασα την συγκεκριμένη θεραπεία και τα αποτελέσματα τα κρατάω για τον εαυτό μου. Μια απορία όμως έχω! Πως γίνεται κάποιοι που δεν έχουν εμπειρία με συγκεκριμένες θεραπείες να έχουν άποψη και μάλιστα με τόσο φανατισμό!

Καληνύχτα ΦΥΣΕΚΙ!!!

Αφού σε ενοχλούν τα greeklish θα σου απαντήσω στα ελληνικά που απ΄ότι βλέπω χρειάζεσαι και ιδιαίτερα μαθήματα.
Α)Όταν λέω ότι παρακολουθώ καιρό εννοώ τους τελευταίους μήνες και αφού μου προτάθηκε το προιόν έψαξα να βρώ άλλους χρήστες και την εμπειρία τους.
Β)Δεν είχα σκοπό να μπω στην ιστοσελίδα και να γράψω την εμπειρία μου αλλά παρακινήθηκα από κάποια μέλη που πριν μερικές εβδομάδες έγραψαν ότι όποιος έχει εμπειρία ας την παρουσιάσει. Απ΄ότι βλέπω δε χρειάζεστε εμπειρίες χρηστών αλλά θέλετε να ανταλλάσσετε γνώμες 5-6 άτομα μεταξύ σας και ίσως δεν έχει και νόημα κανένας νέος χρήστης να παραθέτει την εμπειρία του ειδικότερα αν είναι 'θετική'.
Γ)Εγώ δοκίμασα την συγκεκριμένη θεραπεία και τα αποτελέσματα τα κρατάω για τον εαυτό μου. Μια απορία όμως έχω! Πως γίνεται κάποιοι που δεν έχουν εμπειρία με συγκεκριμένες θεραπείες να έχουν άποψη και μάλιστα με τόσο φανατισμό!

Καληνύχτα ΦΥΣΕΚΙ!!!

Καληνύχτα ΦΥΣΕΚΙ!!!

Καληνύχτα ΦΥΣΕΚΙ!!!

GOMI είπε:

Δηλαδη gomi σε ατομα που δεν εχει ξεκινησει η ινωση δεν κανει κακο, αλλα σε αυτους που ηδη προυπαρχει κανει τα πραγματα χειροτερα???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
fousekisss, πάνω κάτω όταν μιλάμε για ουλώδη - ινώδη ιστούς, για να έχουμε μια εικόνα

Scar tissue forms after injury to the normal collagen cells in the body. If you cut yourself, have surgery, or tear tissue in the body, scar tissue will develop. The development of scar tissue is part of the normal healing process in the body.

What is Collagen?

Collagen is a substance that is present in all of our body parts. There is collagen in muscles, tendons, and ligaments. There is also collagen in skin and bones. The cellular makeup of collagen makes it very strong due to the alignment of collagen cells. It can resist tensile forces, such as stretching and pulling, without tearing or breaking.

How Does Scar Tissue Form?

After injury to a muscle, tendon, skin, or ligaments in the body, the inflammatory process starts to heal the injury site. This process helps to ensure that the injured site is cleaned up and new cells are brought to the site that will soon become healthy tissue. Some of these new cells are collagen cells.

Unfortunately, the body does not know exactly how to arrange the collagen cells so that they become healthy tissue that can resist tensile and stretching forces. The collagen cells become a balled-up clump of tissue called scar tissue.

Is Scar Tissue Permanent?

After scar tissue forms in the body, it is not permanent. The scar tissue can become stronger and better able to tolerate stretching forces through a process called remodeling. Remodeling scar tissue is a must to ensure that the muscle, tendon, skin, bone, or ligament becomes normal, healthy tissue again.

Remodeling Scar Tissue

Scar tissue remodeling occurs as you start to stretch and pull on it. The stretching of the scar tissue helps to align the collagen fibers to allow them to return to normal. This realignment of the collagen fibers makes the tissue better able to tolerate the forces that are placed on it during the day.

If you strain your hamstring muscle or tendon, for example, you'd follow the R.I.C.E protocol for a few days. After some healing has taken place, gentle stretching of the hamstring muscle is indicated to help ensure that the scar tissue is remodeled properly.

If you have had surgery, a scar may be present near the site of your surgery. Scar tissue massage is another way to help remodel scar tissue in the skin. This can also help loosen any adhesions between the scar and the underlying tissue and fascia.

Many people feel that scar tissue is a permanent or negative thing. Scar tissue is part of the normal healing process in the body. Scar tissue that has not been properly remodeled can become a problem.

Η βλάβη του αγγειακού δικτύου, των ενδοθηλιακών κυττάρων, η υποξία, dht και κατά συνέπεια η φλεγμονή, δημιουργεί τέτοια φαινόμενα στην nw6 περιοχή. Αναλυτικά τα έχουμε περιγράψει σε άλλα θέματα.

Δεν ξέρω αν σαν προϊόν κάνει όσα λέει, αλλά με κοινή λογική, αν κατά την έναρξη δημιουργίας από τον οργανισμό στην περιοχή τέτοιου είδους ιστούς, εσύ για παράδειγμα του δίνεις κίνητρο να συνθέσει υγιές κολλαγόνο αντί για ινώδη, ακούγεται καλό.
Βέβαια το ευεργετικό κολλαγόνο απ όσο έχω διαβάσει είναι το τύπου 1. (δεν ξέρουμε τι είδους κολλαγόνο συνθέτει το cg, αλλά ας μην ψειρίζουμε την μαϊμού)

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, ίσως να είναι ευεργετικό σε έναν τομέα, γιατί σίγουρα την φαλάκρα δεν θα την λύσουμε μόνο με remodeling του κολλαγόνου, αλλά είναι ένας ακόμα βασικός παράγοντας.

Αν τώρα από την άλλη με τα χρόνια, η περιοχή έχει διαμορφωθεί στο σύνολό της από ινώδη κολλαγόνο, όπως πχ στα εντελώς φαλακρά κεφάλια που βλέπουμε το τσίτωμα και τη γυαλάδα, τότε για να μπορέσεις να καταφέρεις πλήρη αναδιαμόρφωση, πρέπει πρώτα να μαλακώσουν αυτοί οι ιστοί. Κάτι αντίστοιχο κάνουν σε διάφορα κέντρα αισθητικής με διάφορα λέιζερ.

Γενικά, διάφορες άλλες πρόσθετες τακτικές που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς στο φόρουμ, όπως βούρτσισμα με ξύλινη βούρτσα, μασάζ, Detumescence, ρολλερ κλπ, αυτό ακριβώς τον λόγο έχουν. Να μαλακώνουν το ινώδη κολλαγόνο. Ότι ακριβώς αναφέρει και το άρθρο. Δεν θα λύσουν το πρόβλημα, αλλά θα το βοηθήσουν συνδυαστικά με αξιόλογες θεραπείες.

Αλλά μερικοί επιστήμονες του φόρουμ, το μόνο που ξέρουν είναι να ειρωνεύονται κάποιες απλές διαδικασίες που πίσω τους έχουν πολύ σημαντική δράση και όχι τίποτα άλλο, δεν αφήνουν και κάποια μέλη που τα εφαρμόζουν να βγουν ανοιχτά να πουν τα όσα παρατηρούν, γιατί σκέφτονται το κράξιμο.

Τέσπα...πιστεύω να έπιασες κάπως το σκεπτικό μου.

Δες εδώ μια εικόνα...

https://www.inkling.com/read/robbins-basic-pathology-kumar-abbas-aster-9th/chapter-2/figure-229

Ωραιος gomi ...αλλα ολα αυτα αναφερονται και στο περιθυλακικο κολαγονο?Το μασαζ και το βουρτσισμα πως φτανουν τοσο βαθια...εκει πιστευω μονο το ρολλερ κανει δουλεια στα μεγαλα μεγεθη...Επισης βασικη ερωτηση ειναι αν η αυξηση του περιθυλακικου κολαγονου( ακομα κι αν αυτο ειναι υγιες κολαγονο τυπου 1)ειναι επικυνδυνη σε σημειο που να βουλωνει τους θυλακες?

aetos

Member
Παρατηρω οτι εχουν βγει καποιες τριχουλες μπροστα στο μετωπο που δεν υπηρχαν στην αρχη..επισης καποιες τριχουλες προσπαθουν να βγουν οι οποιες δεν φαινονταν καν παλιοτερα..δεν ξερω αν τελικα θα βγουν..αν το κολαγονο του cg δεν ηταν καλο δεν θα ξεμυτισαν καν..αυτον τον καιρο προσπαθω να καταλαγω τι γινεται με κροταφους..καποιες φορες μου φαινεται οτι εχουν ανοιξει περισσοτερο ενω αλλες οτι ειναι στασιμοι..παντως μια τριχα στον δεξιο κροταφο λεπτη και αχρωμη εχει εμφανιστει..στηκ μεση του πουθενα..με το regaine οι κροταφοι μου ειχαν δυναμώσει απιστευτα..σχεδον γυρισα τεσσερα χρονια πισω..μονο οι μικρες μαυρες τριχες που εβγαιναν καλυπταν πληρως τα κενα..

mimis giova

Active Member
Οντως εχω κ εγω την εντηπωση οτι λιγο στο πισω μερος τ κεφαλιου μ..κατι σαν να γινεται..σαν να το νιωθω πιο ζωντανο..εχω διαχιτι εγω..μπροστα νωμιζω οχι κατι ιδιαιτερο..

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
fousekisss είπε:
Ωραιος gomi ...αλλα ολα αυτα αναφερονται και στο περιθυλακικο κολαγονο?Το μασαζ και το βουρτσισμα πως φτανουν τοσο βαθια...εκει πιστευω μονο το ρολλερ κανει δουλεια στα μεγαλα μεγεθη...Επισης βασικη ερωτηση ειναι αν η αυξηση του περιθυλακικου κολαγονου( ακομα κι αν αυτο ειναι υγιες κολαγονο τυπου 1)ειναι επικυνδυνη σε σημειο που να βουλωνει τους θυλακες?

Για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο περιθυλακικό κολλαγόνο, πρέπει πρώτα να έχουμε αποκαταστήσει τις υπόλοιπες περιοχές.
Ούτε το ρολλερ μπορεί να φτάσει εκεί, θέλει μήκος από 3mm και πάνω, κάτι που πρέπει να είσαι τρελός για να το κάνεις.
Η μέθοδος Detumescence μπορεί να έχει σε αυτό τον τομέα καλύτερη τύχη. Αλλά θέλει χρόνο, επιμονή και ατσάλινα δάχτυλα.

Νομίζω πως ο καλύτερος τρόπος είναι συσκευές LLLT, αλλά είναι ακριβές.

Σε αυτό που ρωτάς για το αν η αύξηση μπορεί στο τέλος να έχει αντίθετα αποτελέσματα, το έχω αναρρωτηθεί και εγώ.

Αν ας πούμε το cg αυξάνει το κολλαγόνο...πότε σταματάει αυτή η διαδικασία?
Βέβαια εδώ παίζει ρόλο και ο οργανισμός μας. Δεν φαντάζομαι ότι θα συνεχίζει να παράγει κολλαγόνο με τους ίδιους ρυθμούς από κάποιο προϊον, αλλά από την άλλη, δεν μπορούμε και εμείς να το επιδιώκουμε συνεχώς.

Εγώ για παράδειγμα που επιδιώκω κάτι αντίστοιχο, θα του δώσω 6 μήνες, (έχω ηδη κλείσει τον ένα) και μετά θα κάνω παύση ώστε να δω αν έχω κανένα αποτέλεσμα ή όχι.

Γενικά όμως μια απόπειρα αναδιαμόρφωσης κολλαγόνου, δεν είναι κάτι που γίνεται μέσα σε 1 μήνα, ανάλογα με την κάθε περίπτωση, μπορεί να πάρει και χρόνο ή ακόμα και περισσότερο.

Caherine

Member
Gomi για το llt device

έχουν 6 μηνες εγγύηση & στο βιντεάκι λέει results in 9 months :p

Kαι να χα 700 ευρώ να πετάξω... :p
Πάντως αν έκανε φθηνότερα ίσως να το δοκίμαζα!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Caherine είπε:
Gomi για το llt device

έχουν 6 μηνες εγγύηση & στο βιντεάκι λέει results in 9 months :p

Kαι να χα 700 ευρώ να πετάξω... :p
Πάντως αν έκανε φθηνότερα ίσως να το δοκίμαζα!

Μέχρι 200 ευρώ θα το έπαιρνα και εγώ. Για το μικρό χέρι βοήθειας που θα μπορούσε να δώσει συνδυαστικά με άλλα πράγματα, δεν αξίζουν παραπάνω χρήματα.
Αν υπάρχουν γνώσεις ηλεκτρονικής, μερικοί τα φτιάχνουν μόνοι τους, με κόστος 80 - 90 ευρώ...Κάπου είχα βρει και έναν οδηγό στο ίντερνετ βήμα βήμα, αλλά δεν το ρίσκαρα...

Μπλουζα