CG 210

jimys είπε:
παιδια δεν ειπα οτι θα δωσει 8200 τριχες .. αλλα η εταιρεια ατο διαφημιζει.. εγω και 500 να μ δωσει θα ειμαι ευχαριστημενος..

πρεπει ομως να ειμαστε επιφυλακτικοι οταν σ υποσχεται 8000 τριχες και μονο ενας απο τους τοσους που το χρησιμοποιουν βλεπει ενα 10% αυξηση στο τριχογραμμα..

Δεν νομιζω οτι θα καταληξουμε καπου με τη συζητηση μονο η χρηση του θα δειξει .. εγω μολις μ τελειωσει το μπουκαλακι θα το σταματησω και σε κανενα τριμηνο θα δω τις εντυπωσεις σας και αναλογως θα πραξω..

για μενα προσωπικα ειναι πολλα τα 30 ευρω για ογκο μονο...

Μη προσπαθουμε να δουμε ποιος εχει δικιο και αδικο παιδια.. ας προσπαθησουμε να διασταυρωσουμε τις εντυπωσεις..
Mα ειναι ο μονος που εκανε τριχογραμμα απ οσους το χρησιμοποιουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mimis giova

Active Member
Γνωμες λεμε κ αποτελεσματα..καλο ειναι οπιος μπορει να επικοινωνησει με την εταιρια..η καλητερα ακομα σαν σαιτ...να λυσουμε το περι κολαγονου κ οτι απωριεσ υπαρχουν..οι διαχιριστες μπορουν να επικοινωνισουν κ να μας εκπρωσοπησουν; δλδ σαν σαιτ..

al_gi

Member
ελπιζω να γινομαι εγω παρανοικος αλλα ενω εκοψα το cg κυριακη πρωι σημερα ειδα γυρω στις 50 κοντες τριχες να πεφτουν. τριχες 1-1.5 μηνα.. ελπιζω να ηταν συμπτωση και να μην τις ειχα παρει απο το cg αυτες τις τριχες. επισης ελπιζω να μην επαναληφθει και αυριο αυτο...:dodgy:

kolias

Active Member
παραλληλα με γνωστα σκευασματα εχει εντυπωσιακα οπτικα αποτελεσματα
και εχει και ενα ειδος επανεκφυσης βγαινουν παλι τριχες ορατες που πριν βγαιναν αορατες
μεχρι εκει .......ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ
εγω το δεχτηκα και συνεχιζω στους 4
με 5 ψεκασμους ημερισιως
8000 τριχεσ δεν εβγαλα
ουτε καν 8
αλλα εγιναν ορατες οι αορατες

εμενα φιλοι το μαλλι μου σχηματικα κατατασεται οθτε στο νγ2
ελα ομως που μεσα ειναι πικρα
επειδη εχω ποιο πολλα πισω τα χτενιζω προσ τα μπροστα
και βγαινει ενα μαλλι σχεδον νορμαλ
οταν φυσαει εχω λιγακι προβλημα κοιταω να μην παω και πολυ κοντρα στον βορια
το cg210 ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΛΛΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
επειδη εχω φαει πικρα στο θεμα να θελω να βγω εξω να λουζομαι αποφευγω γενικα να τα στεγνωνω
και να βγαινει το μαλλι πατικωμενο και να ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ
δεν ξερω ποσοι απο εσασ ειχατε παρομοιες εμπειριες αλλα δεν πιστευω να εισαστε εδω απο χομπυ.....
οποτε με καταλαβαινετε
γιαυτους που η καραφλα τους εχει αφαιρεσει το σχημα και χρειαζονται τριχες ισως δεν αξιζουν τα 30
δεν πιστευω οτι ενα μεγολο νγ υπαρχει λογοσ να ασχολειται με ενα τετοιου ειδουσ σκευασμα

δεν το συζηταω καν να κοψω την μινοξ και να συνεχισω με cg210
δεν τολμαω ουτε να το σκεφτω
σιγουρα δεν ειναι σκευασμα τετοιας δρασης
εχει ομως και αυτο αλλα θετικα
ειναι καταλληλο για συνδυασμους
κατα την γνωμη μου σε καποιυς επιβαλεται

kolias

Active Member
γιατ ι την μινοξ την χρησιμοποιω 25 χρονια
και πλεον δεν μου κανει δουλεια σε τεοια πραγματα
ειμαι σχεδον σιγουροσ οπμως οτι αν την κοψω παει καραφλιασα
δεν το ρισκαρω με τιποτα
ουτως η αλλως στον συνδυασμο υπαρχουν αποτελεσματα απο κοινου των φαρμακων
αυτο τον σκοπο εχει ενασ συνδυασμος

shaqattack

New Member
Έχει 4 μήνες που σταμάτησα το Regain και άρχισα το CG με απογοητευτικά αποτελέσματα. Αντί για βελτίωση, η κατάσταση χειροτέρεψε.. Επιστρέφω στο regain..

xk

Active Member
Λοιπον έκλεισα 3μιση μηνες...

Στην αρχη το πρωτο που παρατηρησα ειναι οτι οντως δινει ογκο...δειχνει πιο ωραιο και ζωντανο το υπαρχον μαλλι αλλα καινουργιες τριχες δυσκολο.

αυτο που καταλαβα ειναι οτι στις περιοχες που δουλευει η μινοξ δουλευει και το cg με τη διαφορα οτι το cg θα βγαλει μικροσκοπικα τριχακια που δε γινονται τριχες κανονικες..ειναι σαν μια πολυ αδυναμη μινοξ...δε το λεω και φιδελαιο γιατι οταν το βαζεις νιωθεις οτι λειτουργει,οτι προσπαθει τελος παντων,σε ''γαργαλαει'' για λιγη ωρα

Φυσικα η τιμη κα ιοι 8.000 τριχες που υποσχεται δεν ειναι σοβαρα...εκτος κι αν το αλλάξουν τις υποσχεσεις σε ''8.000 μικρα αδυναμα τριχακια''...αυτο μπορει να ισχυει

απο παρενεργειες τιποτα εκτος απο μια...''πλαστικοποιει'' το δερμα στη περιοχη που το εφαρμοζεις...εγω που εχω μεγαλη αραιωση το καταλαβαινω ευκολα

γενικα πιστευω το cg σε αποτελεσματικοτητα ειναι ας πουμε λιγο καλυτερο απο revivogen και αρκετα χειροτερο απο μινοξ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

salonicam

New Member
Τελικά τι γίνεται με αυτό το CG; Εγώ το χρησιμοποιώ κανένα μήνα τώρα, είναι το πρωτο και μοναδικό σκεύασμα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα που έφτασα στα 45 και συνειδητοποίησα ότι κάτι πρέπει να κάνω με τα μαλλάκια μου.

τριχόπτωση μηδέν σχεδόν. Οι τρίχς μάλλον πιο παχιές. Αλλά κι εμένα μου φαίνεται οπτικά ότι η αραίωση φαίνεται περισσότερο.

Αυτό δεν είναι λογικό όμως διότι αφού δεν χάνεις τουλάχιστον θα έπρεπε η αραίωση να φαίνεται η ίδια τουλάχιστον.

Είναι οφθαλμαπάτη; Είναι κάτι άλλο που δεν το καταλαβαίνω μια και ελάχιστα έχω μελετήσει το θέμα;

Να το συνεχίσουμε ή τσάμπα πάει το 30άρι;

Atermon

Member
jimys είπε:
εγω πλεον στα μεσα της τριτης εβδομαδας μπορω να πω οτι αρχιζει και
1)μειωνει τη τριχοπτωση σημερα στο λουσιμο μου θυμισε εποχες 3ου μηνα μινοξιδιλης που ειχε σχεδον μηδενιστει
2)δινει ογκο στη τριχα και τα διεχνει σιγουρα πιο ζωντανα..

βασικα και μονο το (1) να καταφερει νομιζω ειναι αρκετο αλλα ειδομεν..

salonicam είπε:
Τελικά τι γίνεται με αυτό το CG; Εγώ το χρησιμοποιώ κανένα μήνα τώρα, είναι το πρωτο και μοναδικό σκεύασμα που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα που έφτασα στα 45 και συνειδητοποίησα ότι κάτι πρέπει να κάνω με τα μαλλάκια μου.

τριχόπτωση μηδέν σχεδόν. Οι τρίχς μάλλον πιο παχιές. Αλλά κι εμένα μου φαίνεται οπτικά ότι η αραίωση φαίνεται περισσότερο.

Αυτό δεν είναι λογικό όμως διότι αφού δεν χάνεις τουλάχιστον θα έπρεπε η αραίωση να φαίνεται η ίδια τουλάχιστον.

Είναι οφθαλμαπάτη; Είναι κάτι άλλο που δεν το καταλαβαίνω μια και ελάχιστα έχω μελετήσει το θέμα;

Να το συνεχίσουμε ή τσάμπα πάει το 30άρι;

Έλεγξε την πύκνωση όταν έχεις λουστεί και πριν βάλεις φάρμακο.

ANAR

Well-Known Member
4 μηνες χρήσης του cg και εχω απιστευτη αραιωση...τα εχω δει ολα παιδες.
Δεν το περιμενα ποτε οτι προϊόν για την τριχόπτωση θα με εφερνε πολυ πολυ γρηγοροτερα στην μεταμοσχευση.
Δυστυχώς ξαναγυρναω στην μινοξιδιλη μπας και σώσω τιποτα.
Τελος απο μενα στο cg.

malloumpas

New Member
Τελικά με αυτά που διαβάζω, έκανα πολύ καλά που το έριξα με τρίποντο στα σκουπίδια, όταν πριν 2 βδομάδες το αγόρασα online, χωρίς να το δοκιμάσω ευτυχώς. Χαλάλι το 30αρι

http://www.youtube.com/watch?v=UlS5-H4gwDM

kolias

Active Member
το μαθημα ειναι για ακομα μια φορα οτι δεν κοβουμε ποτε την μινοξ αλλιως καραφλιασαμε
οπως δειχνει δεν ειναι σοβαρο προιον
εμενα ομως το μαλλι μου το εστρωσε
τωρα για τα υπολοιπα παιδια μαλλι δεν εβγαλα σιγουρα
ουτε αραιωση ομως ειχα
βαβαια δεν εκοψα την μινοξ
και απο οτι βλεπω θα πεθανω με ενα μπουκαλακι ριγκαιν αγκαλια

Μπλουζα