CG 210

mpimpos

Member
αυτο ειναι το μαιλ απο την libytec που πηρα στις ερωτησεις που τους εκανα σε σχεση με το ποση ωρα να το αφηνουμε στο κεφαλι,τι γινετε μετα τους 9 μηνες που λενε στις οδηγιες,κ τι εννοουν με 8200 νεες τριχες.(σε αυτο μου στειλανε φοτος οι οποιες δν μου ανοιγαν στο μαιλ μου)σας το δινω copy paste ακριβως
Αγαπητέ κύριε/κυρία,

Το CG 210 είναι ένα δερμοκαλλυντικό με ένα παγκόσμια μοναδικό μηχανισμό δράσης.
Το προϊόν διαθέτει και δημοσιευμένες κλινικές μελέτες και μελέτες σε εξέλιξη σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα.
Τα αποτελέσματα δείχνουν την επαναφορά της ισορροπίας του κύκλου ζωής των τριχών μέσα σε 45 ημέρες.
Βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και για την εμφάνιση νέας τριχοφυΐας είναι να
υπάρχουν ενεργά τριχοθυλάκια. Φυσικά πρέπει πρώτα ο δερματολόγος να έχει διευκρινίσει τα αίτια της τριχόπτωσης
και ενδεχομένως να αποκλείσει/ αντιμετωπίσει άλλες διαταραχές (προβλήματα στον θυροειδή κλπ).

Άλλη μία βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος είναι και η σωστή εφαρμογή του CG 210.
Το προϊόν δρα τοπικά στο δέρμα και όχι στις εξωτερικές τρίχες για αυτό πρέπει να υπάρχει διαφορά περίπου μία ώρα
πριν από την εφαρμογή άλλης αγωγής ή πριν να λούσετε τα μαλλιά σας.

Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει αγωγή που να θεραπεύει την τριχόπτωση για αυτό και η αποτελεσματικότητα
του προϊόντος διατηρείται με την συνέχιση της αγωγής. Επομένως σε ανδρογενετική αλωπεκία έπειτα από την αγωγή 9 μηνών
με χορήγηση δύο φορές την ημέρα συνιστάται αγωγή συντήρησης με χορήγηση μία φορά την ημέρα.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΤΡΙΧΩΝ

Κατά την γέννησή του κάθε άνθρωπος διαθέτει μεταξύ 2 και 5 εκατομμύρια τριχοθυλάκια. Μετά την γέννηση στους ανθρώπους
δεν δημιουργούνται νέα τριχοθυλάκια αλλά αυτό δεν συμβαίνει σε άλλα θηλαστικά.
Στο ανθρώπινο κεφάλι, υπάρχουν κατά μέσο όρο περίπου 55.000 – 60.000 θυλακικές μονάδες, που αποδίδουν 100.000-150.000 τρίχες.
Τα τριχοθυλάκια είναι δομές στις οποίες λαμβάνουν χώρα εξειδικευμένες διεργασίες για τη δημιουργία των μαλλιών.
Ο κύκλος ζωής των μαλλιών είναι ασύγχρονος και αποτελείται από 3 φάσεις:
Ι. Φάση της Ανάπτυξης ή Αναγένεσης
ΙΙ. Φάση της Κατάπτωσης ή Καταγένεσης
IΙΙ. Φάση της Ανάπαυσης ή Τελογένεσης

Φάση της αναγένεσης
Εδώ ανήκει προσεγγιστικά το 80-85% των τριχών, δηλαδή το μεγαλύτερο ποσοστό των μαλλιών. Έχει διάρκεια 2 έως 6 χρόνια.
Τα τριχοθυλάκια χαρακτηρίζονται από έντονη δραστηριότητα και βρίσκονται σε αρκετό βάθος στο δέρμα, στο ύψος
του επιδερμικού λίπους. Τα μαλλιά έχουν έντονο χρώμα, μεγαλώνουν καθημερινά περίπου κατά 0.035cm, διατηρώντας
αυτό το ρυθμό ανάπτυξης σε όλη τη φάση της αναγένεσης.
Φάση της καταγένεσης
Διαρκεί περίπου 2 -3 εβδομάδες, διάστημα κατά το οποίο σταματά η δραστηριότητα των τριχοθυλακίων και η κυτταρική
διαίρεση. Τα τριχοθυλάκια συρρικνώνονται παύει η περαιτέρω ανάπτυξη της τρίχας και προετοιμάζεται για απόπτωση.
Εδώ βρίσκεται το 1 με 2% του συνόλου των μαλλιών. Πρόκειται για μεταβατικό στάδιο, που προετοιμάζει τα μαλλιά να
εισέλθουν στη φάση της τελογένεσης.
Φάση της τελογένεσης
Τo στάδιο της ανάπαυσης διαδέχεται το στάδιο της κατάπτωσης και διαρκεί περίπου 100 μέρες (3-4 μήνες).
Τα τριχοθυλάκια αδρανούν, η τριχοφυΐα αναστέλλεται και οι τρίχες παραμένουν στα τριχοθυλάκια αλλά παύουν
να αναπτύσσονται και τελικά αποπίπτουν. Περίπου 15% των μαλλιών ανήκει στη φάση της τελογένεσης.

Οι υγιείς άνθρωποι έχουν μία μακρά φάση αναγένεσης που δημιουργεί ένα παχύ στέλεχος.
Μετά την εμφάνιση της αλωπεκίας η φάση της αναγένεσης διαρκεί λιγότερο. Οι αναπτυσσόμενες τρίχες είναι πιο λεπτές.
Η αναλογία αναγενών τριχών στο κρανίο μειώνεται, η αναλογία τελογενών τριχών αυξάνεται και περισσότερες τρίχες αποπίπτουν.
Επειδή οι νέες τρίχες αναπτύσσονται σε μικρότερο διάστημα είναι μικρότερες. Αυτή είναι η διαδικασία συρρίκνωσης.

Το φωτοτριχόγραμμα είναι μία χρησιμοποιούμενη μέθοδος αξιολόγησης της ανάπτυξης των τριχών.

· Επιλέγεται επιφάνεια 1 – 2 cm2 στο κέντρο του κρανίου.
· Στη συνέχεια η επιλεγμένη περιοχή ξυρίζεται και ο αριθμός των τριχών υπολογίζεται με τη βοήθεια μίας μακροφωτογραφίας.
· Τρεις μέρες αργότερα λαμβάνεται άλλη μία μακρο-φωτογραφία και ο αριθμός των τριχών υπολογίζεται εκ νέου.
· Μόνο οι τρίχες στην αναγενή φάση μπορούν να αναπτυχθούν μετά το ξύρισμα. Αντιθέτως όλες οι υπόλοιπες τρίχες
που μετρήθηκαν πριν το ξύρισμα είναι τελογενείς (ή καταγενείς).
· Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και μετά την αγωγή και αξιολογείται η αποτελεσματικότητα του προϊόντος.

Παράδειγμα

Έναρξη
(φωτογράφιση 3 days μετά το ξύρισμα)
Πυκνότητα = 162,5 τρίχες/ cm²

Έπειτα από 3 μήνες αγωγής
(φωτογράφιση 3 days μετά το ξύρισμα)
Πυκνότητα = 202,1 τρίχες/ cm²

Υπολογισμός των 8.200 νέων τριχών

Μία νέα τρίχα είναι εκείνη που ξεκινά την καινούργια της αναγενή φάση κατά την επόμενη μέτρηση
Επειδή το CG210 παρατείνει τη διάρκεια της αναγένεσης το όφελος της αγωγής επηρεάζει όλες τις τρίχες και όχι μόνο τα «κενά» σημεία.

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου για να σας ενημερώσω εκτενέστερα.

Με εκτίμηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Βασική προϋπόθεση για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και για την εμφάνιση νέας τριχοφυΐας είναι να
υπάρχουν ενεργά τριχοθυλάκια.

Δεν ξέρω αν τελικά μπορεί να κάνει κάτι ή όχι, αλλά όλες οι διαφημίσεις ανάλογων προϊόντων στην TV και όχι μόνο, το ίδιο ποίημα αναφέρουν, ώστε να έχουν καλυμμένο τον κω....τους
Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι οι θύλακες δεν έχουν πεθάνει, αλλά έχουν συρρικνωθεί, ατονήσει, ατροφήσει και γενικότερα στερέψει από οτιδήποτε θεωρείται απαραίτητο ώστε να παράξουν τρίχα. Το θέμα της ίνωσης είναι επίσης ένας παράγοντας.
Αν λοιπόν στηρίζονται σε αυτό ώστε να δει κάποιος μαλλιά, δεν το θεωρώ τίποτα διαφορετικό από τα μέχρι τώρα αποτυχημένα προϊόντα.
Ίσως καταφέρει να σταματήσει την τριχόπτωση, που δεν είναι και λίγο βέβαια, αλλά στο θέμα της επανέκφυσης δείχνει να ακολουθεί τον συνηθισμένο χιλιοπερπατημένο δρόμο.
Παρόλο αυτά ελπίζω να βγω ψεύτης και να έχει να δείξει κάτι ιδιαίτερο.

mpimpos

Member
εχεις δικιο αυτα που λενε πεθανε ο θυλακας τελος,για μενα δν ισχυει.τπτ δν πεθαινει πανω μας πριν απο εμας.εδω ο πατερας μου που δν εχει μαλλια απο τα 35 του καθολου,πεταξε απο το πουθεν εδω κ 2χρονια καμια 100αρια τριχες πανω στο κεφαλι παχιες κ δυνατες,κ του τις παιρνω με την μηχανη γτ φαινοντε σαν καρφια.τι εγινε δηλαδη αφου ειχαν πεθανει.απλα δν ασχολουντε με την τριχοπτωση...απο την μια εχουν δικιο υπαρχουν 1000 αρρωστιες σοβαρες να γινουν ερευνες να σωθει κοσμος.εκει πρεπει να πεσει το βαρος οχι στισ τριχες.ειμαστε στην τελευταια θεση της λιστας οσο αφορα κονδυλια για ερευνες ας το δεχτουμε κ ας περιμενουμε.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εν μέρει έχεις δίκαιο, αλλά αν δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν σοβαρά, τότε να μην ασχολούνται καθόλου και όχι να βγάζουν δήθεν θαυματουργά προϊόντα που απλά μας τρώνε τον χρόνο και μας αδειάζουν τις τσέπες. Επίσης, αυτός ο τύπος που έχει γεμίσει τα φόρουμ με επανέκφυση από αυτό το προϊόν, τα μαλλιά του είναι άσπρα. Δηλαδή πρέπει να είναι κάπου στα 50 και ήταν εντελώς φαλακρός πριν. Τον κράζουν ότι είναι βαλτός από την εταιρεία του προϊόντος. Δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά στα 50 και βάλε, με πόσα χρόνια φαλάκρα πίσω του, προφανώς είχε πολλούς ζωντανούς θύλακες για να δει επανέκφυση....:chinscratch
Τέσπα, μην απογοητεύουμε με υποθέσεις όσα παιδιά το δοκιμάζουν γιατί ο ενθουσιασμός είναι το 50% μιας θεραπείας για να αποδώσει.
Απλά αυτή η φράση των ζωντανών ή νεκρών θυλάκων μου τη δίνει στα νεύρα.

krhtikos21

Member
παιδιά να ρωτήσω κτ, έχουμε γνώση αν αλληλεπιδρά αυτό με fungoral αν βάζεις πχ 2 φορές την βδομάδα? θέλει κάποιες ώρες κενό το λούσιμο?

weznem

Well-Known Member
http://pharmacyok.gr/online-store?keyword=cg210&search=true&view=category
εδω εκανα την παραγγελια, οποιος εχει παρει απο εδω ας μου πει την γνωμη του σχερικα με οτι αφορα την παραγγελια-χρονοι ανταποκρισης τους κτλ..

οποιος εχει διαθεση ας μου 2 πραγματα γι αυτο,
διαβασα το σαιτ τους υποσχεται τριχες και σε κροταφους και μου κανει εντυπωση αυτο τελος παντων...
φυτικα εκχυλισματα εχει,παρενεργειες μεχρι τωρα δεν εχει.. το βαζω 2 φορες την μερα για 9 μήνες και μετα 1φορα την μερα καλα τα ξερω? για να βαλω μινο ξιδηλ πρεπει να εχει περασει 1 ωρα η παραπανω? και μετα απο ποση ωρα μπορω να κανω λουσιμο?
για οποιον μπει στη διαδικασια να με βοηθησει ευχαριστω εκ των προτέρων.. :)

gianniskritikos2

Active Member
θα πω οσα ακουσα απο εδω και διαβασα αρα για οσα ειμαι ποιο σιγουρος... 2 φορες μεχρι το 9 μηνο και ναι μετα 1 φορα για το λουσιμο δεν ξερω για την μινοξ θελει καποια ωρα ειπε ενα παιδι αλλα δεν ξερω ποσο ακριβως.. εμενα μου μοιαζει σαν ενα προιον που σταματαει την τριχοπτωση και δινει δυναμη σε χνουδια και τριχες αρα κατι αρκετα καλο αλλα οχι ρεγκ σαν μινοξ ειναι καταληλο πιστευω για αρχικα σταδια και σιγουρα για διατηριση μαλλιων δεν πιστευω μπορει να βγαλει οσες τριχες λεει αλλα και παλι καλο φενεται.. φυτικο... αξηζει πιστευω

mimis giova

Active Member
τι να κανω ρε παιδια??ειμαι προβληματισμενος..μ τελειωνει η μινοχ..κανενα μηνα ακομα να με βγαλει...σκευτομαι να παραγγειλω μινοχ η να παρω το cg210???τι λετε???

gianniskritikos2

Active Member
δεν ειναι και το καλυτερο να κοψεις μινοξ και να προσθεσεις κατι αλλο....διοτι στανταρ θα χασεις εδαφος το οποιο μετα μπορει να το παρεις πισο με το cg αλλα αρχικα θα σοκαριστεις...

alexlink

New Member
καλησπέρα σε όλους και όλες (νομίζω στην παρέα είδα και μια γυναίκα).
βασικά είμαι χαρούμενος καθώς όπως σας είχα πει επισκέφθηκα το γιατρό και μετά το τριχόγραμμα μου ανέφερε πως βλέπει αύξηση κοντά στο 10%. (θα πάω να πάρω το φάκελο με κάποια στοιχεία μου σε λίγες ημέρες)
δεν γνωρίζω τι μπορεί να σημαίνει αυτό επιστημονικά, πάντως δεν ήταν ιδέα μου ότι φαίνονται πιο πλούσια τα μαλλιά μου και αν το συνδυάσω με το γεγονός ότι δεν βλέπω τρίχες μου πεσμένες τότε τι να πω?!!!???
εγώ πάντως συνεχίζω το CG με δύο ψεκασμούς την ημέρα αλλά σε όλο το κεφάλι (για να είμαι ειλικρινής ίσως και να βάζω λίγο παραπάνω απ'ότι λένε οι οδηγίες:angel:). επειδή κάποιος ρώτησε, δεν έχει σημασία με βρεγμένο ή όχι μαλλί - εγώ το βάζω σε στεγνό πάντως, μάλλον από συνήθεια.
έχω αγωνία πάντως γιατί απ'ότι μου είπε ο γιατρός μου σε 2 περίπου μήνες που θα με ξαναδεί θα έχει βγάλει πολλά συμπεράσματα.
ελπίζω να βοήθησα κάπως.
ΥΓ - περιμένω και από ένα φιλαράκι στο gym νέα.

mimis giova

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
δεν ειναι και το καλυτερο να κοψεις μινοξ και να προσθεσεις κατι αλλο....διοτι στανταρ θα χασεις εδαφος το οποιο μετα μπορει να το παρεις πισο με το cg αλλα αρχικα θα σοκαριστεις...

ευχαριστω ρε γιαννη..απλα ψαχνω τροπο να απαλαγω απο μινοχ..15 μηνες βαζω κ πλεον δεν βλεπω να μ κανει κατι..απλα μ εχει αγριεψει λιγακι το πρωσοπο..κ ψαχνω αντικαταστατη..

alexlink είπε:
καλησπέρα σε όλους και όλες (νομίζω στην παρέα είδα και μια γυναίκα).
βασικά είμαι χαρούμενος καθώς όπως σας είχα πει επισκέφθηκα το γιατρό και μετά το τριχόγραμμα μου ανέφερε πως βλέπει αύξηση κοντά στο 10%. (θα πάω να πάρω το φάκελο με κάποια στοιχεία μου σε λίγες ημέρες)
δεν γνωρίζω τι μπορεί να σημαίνει αυτό επιστημονικά, πάντως δεν ήταν ιδέα μου ότι φαίνονται πιο πλούσια τα μαλλιά μου και αν το συνδυάσω με το γεγονός ότι δεν βλέπω τρίχες μου πεσμένες τότε τι να πω?!!!???
εγώ πάντως συνεχίζω το CG με δύο ψεκασμούς την ημέρα αλλά σε όλο το κεφάλι (για να είμαι ειλικρινής ίσως και να βάζω λίγο παραπάνω απ'ότι λένε οι οδηγίες:angel:). επειδή κάποιος ρώτησε, δεν έχει σημασία με βρεγμένο ή όχι μαλλί - εγώ το βάζω σε στεγνό πάντως, μάλλον από συνήθεια.
έχω αγωνία πάντως γιατί απ'ότι μου είπε ο γιατρός μου σε 2 περίπου μήνες που θα με ξαναδεί θα έχει βγάλει πολλά συμπεράσματα.
ελπίζω να βοήθησα κάπως.
ΥΓ - περιμένω και από ένα φιλαράκι στο gym νέα.

ωραιος!κρατα μασ ενημερους αν μπορεις!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
το εχω σπιτι και λογικα θα το βαλω πρωτη φορα το βραδυ... το προβλημα μου ειναι θεμα χρονου πως θα μπορεσω να το βαζω 2φορες την μερα.. δουλευω σε κομμωτηριο ποτε πρεπει να εχω προσεγμενη εμφανιση δεν μπορω να ειμαι με λαδωμενο μαλλι.. θα δω τι θα κανω..

gianniskritikos2

Active Member
γιατι λαδωνει τοσο πολυ? ποιο πολυ απο μινοξ? :S μην μου λες τετοια .. εγω θα το βαζω μια φορα τη μερα πρωι μινοξ βραδι αυτο

mpimpos

Member
gianniskritikos2 είπε:
γιατι λαδωνει τοσο πολυ? ποιο πολυ απο μινοξ? :S μην μου λες τετοια .. εγω θα το βαζω μια φορα τη μερα πρωι μινοξ βραδι αυτο

cool :p δεν λαδωνει πιο πολυ απο μινοξ,σε 30-45 λεπτα εισαι οκ.Σε 1 ωρα μπορεις να λουστεις κιολας.Τοσο πρεπει να το αφηνουμε πανω minimum,εγω το αφηνω παραπανω.

salonicam

New Member
Είμαι καινούργιος εδώ μέσα και με λίγες γνώσεις αλλά θέλω να σώσω τα λίγα μαλλάκια που μου έμειναν οπότε λέω να δοκιμάσω το CG210 μια και τα άλλα σκευάσματα που αναφέρονται με υποκοριστικό εδώ μέσα (μινοξ, φινα) δεν με εμπνέουν λόγω των παρενεργειών.

Ρωτάω όμως για όποιον ξέρει: μήπως να συνδυαστεί το CG210 με κάποιο αντι-DHT σκεύασμα για καλύτερα αποτελέσματα όπως το Keratene alphactive που έχω διαβάσει εδώ μέσα; Είναι το Keratene λιγότερο η καθόλου βλαπτικό σε σχέση με την φιναστερίδη;

gianniskritikos2

Active Member
απο οτι φενεται ειναι σαν μικροτερη δωση φινας αλλα μπορει να κανω λαθος... αλλα εχει παρενεργειες και τις βιοσε ο φιλος καπα... αμα το cg κανει εστω και τα μισα απο οτι υποσχεται πιστεψε με δεν θες χαπια και οτι αλλο υπαρχει αρκει να το κανει... διοτι λες να σωσω τα οσα μηνανε αν κανει τα μισα απο οσα λεει το cg οχι απλα θα σωσεις τα οσα σου μηναν αλλα θα δεις και reg αλλα ακομα στην ελπιδα ειμαστε.

weznem

Well-Known Member
salonicam είπε:
Είμαι καινούργιος εδώ μέσα και με λίγες γνώσεις αλλά θέλω να σώσω τα λίγα μαλλάκια που μου έμειναν οπότε λέω να δοκιμάσω το CG210 μια και τα άλλα σκευάσματα που αναφέρονται με υποκοριστικό εδώ μέσα (μινοξ, φινα) δεν με εμπνέουν λόγω των παρενεργειών.

Ρωτάω όμως για όποιον ξέρει: μήπως να συνδυαστεί το CG210 με κάποιο αντι-DHT σκεύασμα για καλύτερα αποτελέσματα όπως το Keratene alphactive που έχω διαβάσει εδώ μέσα; Είναι το Keratene λιγότερο η καθόλου βλαπτικό σε σχέση με την φιναστερίδη;

το καθολου ειναι βαρια κουβεντα για να την πουμε αλλα σιγουρα εχει λιγοτερες παρενεργειες απο την φινα,δρα διαφορετικα στον οργανισμο..νομιζω οτι αν εισαι μεχρι νοργουντ 2(ανοιχτη κροταφοι) θα σε κρατησει εκει,αν εχειπιο προχωρημενη αραιωση δεν ξερω τι θα πετυχει διοτι και απο την εταιρεια νομιζω το συνιστουν μεχρι νοργουντ 3 το πολυ ,αλλα μαλλακια πισω δεν νομιζω οτι μπορει να σου δωσει οπως καμια φορα μπορει να κανει η φινα.. οτι λεω με επιφυλαξη διοτι δεν εχουμε ουτε πολλα μελη που το χρησιμοποιουν αλλα ουτε και πανω απο χρονο επισης..αλλα αξιζει η δοκιμη του εφοσον θελει καποιος να μπει στον κοσμο τον δυτ μπλοκερ :)

barman

Member
Χρησιμοποιω εδω και 1+ μηνα το cg210 επειτα απο πολλα χρονια μινοξιδιλη η οποια σταματησε να μου προσφερει κατι,συν οτι ενιωθα οτι μου εχει "χαλασει" το δερμα..
Επισης χρησιμοποιω και roller 0.25mm πριν την εφαρμογη του cg210..το roller ανα 2η-3η μερα και το cg210 μια φορα την μερα και οχι 2...
Τις 2 πρωτες εβδομαδες ειχα μια μικρη αυξηση της τριχοπτωσης ομως ενιωθα πολυ καλα το δερμα μου και γενικα μ'αρεσε η αισθηση που ειχα την επομενη μερα.
Μετα απο 1+μηνα η τριχοπτωση εχει ελαχιστοποιηθει απιστευτα..μου θυμιζει εποχες που χρησιμοποιουσα σπιρονολακτονη απο τον lee..!
κραταω μικρο καλαθι ωστοσο και περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθει..

Reve

Active Member
Πάντως ένα βιντεάκι που είδα στο youtube δείχνει κάτι Έλληνες προέδρους και επιστήμονες να το παρουσιάζουν σαν κάτι πολύ καλό. Τώρα αν τα παίρνουν και είναι fake θα δείξει. Σκέφτομαι να τους πάρω τηλέφωνο σήμερα να κάνω κάτι ερωτήσεις και σκέφτομαι να ανεβάσω τις απαντήσεις τους. Σχετικά με τις 2 εφαρμογές αν με 1 θα έχει αποτέλεσμα, αν συνδέεται με οποιαδήποτε τρόπο με την DHT, αν αντιδράει με την μινοξιδίλη λόγω της καφεΐνης που περιέχει κτλ.

Μπλουζα