CG 210

horsetail

New Member
Reve είπε:
Μετά από 2,5 μήνες με το cg αποφάσισα να το σταματήσω για 10 μέρες να δω πως θα πάει. η τριχόπτωση αυξήθηκε πολύ. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν αυξανόταν πολύ δεν θα το ξαναχρησιμοποιούσα κυρίως λόγω τιμής. Αλλά αυξήθηκε σε εκνευριστικό βαθμό. Άρα σε μένα σίγουρα κάνει κάτι στην τριχόπτωση. Σε καμία περίπτωση δεν την σταμάτησε σε μεγάλο βαθμό (χάνω γύρω στις 90-100 τρίχες μαζί με βούρτσισμα) αλλά την μείωσε. Τα μαλλιά μου έχασαν τον όγκο που είχαν, μοιάζουν σαν λιγδωμένα ακόμα και μετά από μπάνιο-στέγνωμα που τότε είχαν τον μάξιμουμ όγκο.

Χρησιμοποιείς κάτι άλλο (τοπικά) ή μόνο το cg;

btw σήμερα αγόρασα το τρίτο μπουκαλάκι cg κ στο φαρμακείο πλήρωσα 25(!) ευρώ, ενώ τις προηγούμενες 30.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aetos

Member
dimitris__27 είπε:
Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κάτι;;;

Αφήνει λαδίλα μετά στο μαλλί;Μπορείς να εφαρμόσεις ζελέ;;

αφήνει λαδίλα..Δυστηχως...το καλο ειναι οτι το μαλλι στεκεται ομορφα οταν το πλυνεις μονο με νερο και μετα το στεγνώσεις με μπιστολακι..ετσι εγω προσωπικα αποφευγω το ζελε...

jimys

Member
aetos είπε:
dimitris__27 είπε:
Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κάτι;;;

Αφήνει λαδίλα μετά στο μαλλί;Μπορείς να εφαρμόσεις ζελέ;;

αφήνει λαδίλα..Δυστηχως...το καλο ειναι οτι το μαλλι στεκεται ομορφα οταν το πλυνεις μονο με νερο και μετα το στεγνώσεις με μπιστολακι..ετσι εγω προσωπικα αποφευγω το ζελε...

εμενα ρε παιδια δεν μ αφηνει σχεδον καθολου λαδίλα.. μετα απο κανένα μισάωρο είναι σαν να μην εχω βάλει τπτ αν τα ανακατέψω λιγο.. οπότε δοκίμασε μόνος σου και βλέπεις.. το ζελέ δεν τον προτείνω γιατί είναι κάτι χημικό και δεν ξέρεις πως επιδρά με το ίδιο το φάρμακο,...

hairlosscursed

Well-Known Member
Προς την LIBYTEC που παρασκευαζει το CG210:
Κυριοι,επειδη ολοι γνωριζουμε πως παρακολουθειτε απο αυτο το φορουμ,σχολια,αντιδρασεις κλπ για το προιον σας, μαθετε πως η τιμη που εχετε ορισει ειναι ΥΨΗΛΗ ΑΚΟΜΑ.και λεω ακομα γιατι πολυ απλα ειναι νωρις να δουμε επ ακριβως αν κανει αυτο για το οποιο πληρωνουμε. ειναι αδιανοητο να αγοραζουμε μινοξιδιλη με ουτε τα μισα λεφτα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ειναι ενα εκ των 2 φαρμακων καταπολεμησης τριχοπτωσης και ΚΑΝΕΝΑ αλλο μεχρι τωρα.(δυστυχως).δωστε λοιπον την ευκαιρια σε εσας και σε εμας να μπορεσουμε να υποστηριξουμε αυτην την δοκιμη,γιατι περι δοκιμης συζηταμε.μην ξεχνατε πως πολλοι απο εμας εδω και λογο κρισης δεν εχουν την δυνατοτητα να δινουν λεφτα για δοκιμες.
Επισης να ξερετε πως πολλα μελη αυτου του φορουμ ανηκουν επισης και σε αλλα διεθνη με αποτελεσμα να υπαρχει αμεση ενημερωση για παντως ειδους προιοντα του ειδους που ειναι αρκετα και δυστυχως στην πλειοψηφια τους αποτυχημενα.
Ευχομαι το προιον σας εν τελη να κανει εστω το 1/3 απο αυτο που υποσχεται,και εφοσον συμπεριληφθει επισημα στην λιστα των σκευασματων καταπολεμησης τριχοπτωση ΔΙΕΘΝΩΣ ευχαριστως να εχετε την ιδια και παραπανω τιμη.

Προς την LIBYTEC που παρασκευαζει το CG210:
Κυριοι,επειδη ολοι γνωριζουμε πως παρακολουθειτε απο αυτο το φορουμ,σχολια,αντιδρασεις κλπ για το προιον σας, μαθετε πως η τιμη που εχετε ορισει ειναι ΥΨΗΛΗ ΑΚΟΜΑ.και λεω ακομα γιατι πολυ απλα ειναι νωρις να δουμε επ ακριβως αν κανει αυτο για το οποιο πληρωνουμε. ειναι αδιανοητο να αγοραζουμε μινοξιδιλη με ουτε τα μισα λεφτα που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ειναι ενα εκ των 2 φαρμακων καταπολεμησης τριχοπτωσης και ΚΑΝΕΝΑ αλλο μεχρι τωρα.(δυστυχως).δωστε λοιπον την ευκαιρια σε εσας και σε εμας να μπορεσουμε να υποστηριξουμε αυτην την δοκιμη,γιατι περι δοκιμης συζηταμε.μην ξεχνατε πως πολλοι απο εμας εδω και λογο κρισης δεν εχουν την δυνατοτητα να δινουν λεφτα για δοκιμες.
Επισης να ξερετε πως πολλα μελη αυτου του φορουμ ανηκουν επισης και σε αλλα διεθνη με αποτελεσμα να υπαρχει αμεση ενημερωση για παντως ειδους προιοντα του ειδους που ειναι αρκετα και δυστυχως στην πλειοψηφια τους αποτυχημενα.
Ευχομαι το προιον σας εν τελη να κανει εστω το 1/3 απο αυτο που υποσχεται,και εφοσον συμπεριληφθει επισημα στην λιστα των σκευασματων καταπολεμησης τριχοπτωση ΔΙΕΘΝΩΣ ευχαριστως να εχετε την ιδια και παραπανω τιμη.

jimys

Member
παιδια η τιμή του γα 80 ml δεν ειναι οσο υψηλη οσο περιγραφετε! δεδομενου οτι τα 60 ml μινοξιδιλης κοστιζαν 40 ευρω οταν πρωτο βγηκε! και ακομα στα ελληνικα φαρμακεια εχει 20! Οταν πεσει η τιμή του δεν θα ειναι απο αυτη την εταιρεια αλλα απο άλλη generic..

hairlosscursed

Well-Known Member
Συμφωνω με οσα λες και τα γνωριζω.αλλα ακομα δεν ειναι βεβαιο πως κανει αυτα που υποσχεται.πως λοιπον εχει τετοια τιμη;αν ειναι ετσι ας αγορασουμε οτι snake κυκλοφορει σε τιμη μινοξιδιλης.

weznem

Well-Known Member
αν κανει οτι υπόσχεται... και μονο οτι μειωνει την τριχοπτωση αρκει για να το δοκιμαζεται χθες.οχι σημερα... οι περισσοτεροι εχουν δοκιμασει οποιοδηποτε homade τοπικο dht blocker και με αρκετες παρενεργειες και δεν δοκιμάζεται κατι το οποιο μειωνει τουλαχιστον την αναθεματισμενη τριχοπτωση.. αυτο που δεν εκαναν τα αλλα με τις αρκετες παρενεργειες..

Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες όπως έχω αναφέρει και μου έχει μειώση την τριχόπτωση αρκετά αλλά αντί να μένει σταθερή η κατάστασή μου συνεχίζω να αδειάζω. Από επανέκφυση δεν έχω δει τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι στις 20 του μηνός μπαίνω φαντάρος και δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
tonymontana7 είπε:
Το χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες όπως έχω αναφέρει και μου έχει μειώση την τριχόπτωση αρκετά αλλά αντί να μένει σταθερή η κατάστασή μου συνεχίζω να αδειάζω. Από επανέκφυση δεν έχω δει τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι στις 20 του μηνός μπαίνω φαντάρος και δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιώ.

γιατι να μην μπορεις; ισως στο πρωτο μηνα, μετα μια χαρα θα μπορεις..

barman

Member
tonymontana7 είπε:

Αυτο παρατηρω κ εγω ρε μαγκες!
μειωση της τριχοπτωσης και βελτιωση αισθησης δερματος, αλλα γενικα σαν να γινονται πολυ αραια τα μαλλια μου..!
Λες και το cg210 σταματαει και τελογενη ΚΑΙ αναγενη φαση!

Πρώτον ντρέπομαι να ψεκάζομαι μπροστά στους άλλους και δεύτερον υπάρχει περίπτωση να πάω στις Ε.Δ που εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν. Το πρόβλημα μου είναι ότι αραιώνω δεν βλέπω επανέκφυση και δεν ξέρω τι άλλο να χρησιμοποιήσω εκτός από τα κλασικά φινα και μινο. Έχει δει κάποιος από εσάς επανέκφυση έστω και λίγο. Το πρόβλημά μου είναι διάχυτη αλωπεκία. Ένα pyrithione zinc shampoo θα βοηθήσει στην μείωση της τριχόπτωση και της Σ.Δ;

al_gi

Member
παιδια και εγω το παρατηρω αλλα νομιζω πως ειναι λογω της εντονης λαδιλας. αποκλειεται να εχω αραιωσει σε 20 μερες ειδικα οταν χανω πολυ λιγοτερες τριχες. απλα φαινομαι ετσι πιστευω..

ελπιζω να αυξανει οντως τον ογκο των μαλλιων και να το κανει συντομα

barman είπε:
tonymontana7 είπε:

Αυτο παρατηρω κ εγω ρε μαγκες!
μειωση της τριχοπτωσης και βελτιωση αισθησης δερματος, αλλα γενικα σαν να γινονται πολυ αραια τα μαλλια μου..!
Λες και το cg210 σταματαει και τελογενη ΚΑΙ αναγενη φαση!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν τελικά η δράση του έχει όντως να κάνει με το περιθυλακικό κολλαγόνο όπως αναφέραμε παλιότερα εδώ, τότε η τρίχα που πέφτει δύσκολα θα καταφέρει να ξαναβγεί, άσχετα με το αν η τριχόπτωση είναι ελεγχόμενη. Δεν έχει τόσο σημασία τι πέφτει, αλλά τι ξαναβγαίνει.

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5176-page-29.html

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω παιδιά, εμένα από την αρχή δεν μου έκατσε καλά και το είχα αναφέρει ως γνώμη και μόνο, δίχως παρόλο αυτά να έχω βγάλει κάτι από το μυαλό μου. Αναφέρθηκα πεντακάθαρα στα όσα αναφέρει η έρευνα που έγινε με το συγκεκριμένο και λέει ξεκάθαρα ότι in vivo έδειξε να αυξάνει το περιθυλακικό κολλαγόνο, ενώ αυτό που πραγματικά θα μπορούσε να βοηθήσει, φάνηκε μόνο σε in vitro μελέτες. (αγγειογένεση)

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
tonymontana7 είπε:
Τι ακριβώς είναι in vivo και in vitro μελέτες;

Η Λατινογενής έκφραση in vivo, και που ελληνικά αποδίδεται "εν ζωή", αναφέρεται σε ότι λαμβάνει χώρα μέσα σε έναν έμβιο οργανισμό. Ιδιαίτερα στη Βιολογία ο όρος αναφέρεται σε πειράματα που πραγματοποιούνται σε ιστούς εντός ζώντος οργανισμού σε αντιδιαστολή με τον όρο in vitro (= "σε δοκιμαστικό σωλήνα"), που αναφέρεται σε αντίστοιχα πειράματα αποσπασμένων μερών εκτός του ζωντανού οργανισμού, καθώς και σε έρευνες και πειράματα ex vivo.

Μπλουζα