CG 210 & Dercos Neogenic

mpimpos

Member
Καλησπερα.Ρε παιδια τι γινετε μας δουλευουν η οντος κινειτε κατι επιτελους??αυτα τα 2 προιοντα υποσχοντε new hairs.για το το cg210 κιολας βγηκε κ μιλησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιακής Εταιρίας.Τοσο βυσμα εχουν η λετε να δουλευει? δειτε κ το βιντεο. www.doctorschannel.gr/nea-therapeia-gia-trixoptosi/ Για το 2ο στο φαρμακειο μου ειπαν οτι ειναι μονο μια 3μηνη θεραπεια τον χρονο,κ σου επιστρεφουν κ στο τελος 40 ευρο.Δηλαδη 3 χ70-80 ευρο καπου εκει,κ μετα του χρονου παλι.ειμαι 34 με σχετικα οχι μεγαλη αραιωση.Προς το παρον ειμαι με μινοξιδιλη & Spectral.DNC-S...(χαπι φινα δν θελω να παρω κ γενικως δν ειμαι υπερ της oral θεραπειας).Σαν νιουφρης στο forum,αν κ ειμαι αρκετο καιρο κ διαβαζω,ζηταω την γνωμη σας...τα εχει παρει κανεις??ευχαριστω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dk1984

Member
μπορει καποιος σας παρακαλω να μου πει ή να μου δωσει καποιο λινκ...για ποιο λασερ μιλαει ο γιατρος στο βινεο το οποιο οπως λεει εχει 1655nm.
Εγω βρηκα μονο το theradome το οποιο ειναι γυρω στα 650nm και ειναι το μονο που εχει παρει εγκριση απο τον fda
 

gianniskritikos2

Active Member
Οπως τα βλεπω ετσι οπως τα λενε το cg210 μειαζει σαν τοπικο blocker με μια μιικρη επανεκφυση για να κραταμε μικρο καλαθι εχω την εσθηση οτι ναι μεν δημιουργει ενα κλιμα στο τριχωτο πλεων καταληλο για να συνεχισουν τα μαλλια που βρισκονται εκει να μεγαλωνουν κανωνικα αλλα και αυτα που ηταν ετοιμοθανατα λογο αα η για καποιο αλλο λογο να παρουν τα πανο τους μιας και η ζημεια λυθηκε αλλα για νεα μαλλια δεν το κοβω... αρα μπορει να χιρισμοποιηθει ως ενα φυτικο μπλοκερ.... εγω ψινομαι να το δοκιμασω αλλα ακομα δεν εχω ακουσει τα ποιο εμπειρα μελλοι εδω μεσα να πουνε την γνωμη τους.
 

mpimpos

Member
gianniskritikos2 είπε:
Οπως τα βλεπω ετσι οπως τα λενε το cg210 μειαζει σαν τοπικο blocker με μια μιικρη επανεκφυση για να κραταμε μικρο καλαθι εχω την εσθηση οτι ναι μεν δημιουργει ενα κλιμα στο τριχωτο πλεων καταληλο για να συνεχισουν τα μαλλια που βρισκονται εκει να μεγαλωνουν κανωνικα αλλα και αυτα που ηταν ετοιμοθανατα λογο αα η για καποιο αλλο λογο να παρουν τα πανο τους μιας και η ζημεια λυθηκε αλλα για νεα μαλλια δεν το κοβω... αρα μπορει να χιρισμοποιηθει ως ενα φυτικο μπλοκερ.... εγω ψινομαι να το δοκιμασω αλλα ακομα δεν εχω ακουσει τα ποιο εμπειρα μελλοι εδω μεσα να πουνε την γνωμη τους.
αν σου κραταει αυτα που ηδη εχεις κ δν καθυστερει απλα το πεσιμο τους ειναι κ αυτο μια αρχη!παντως σε 2 φαρμακεια που πηγα κ ρωτησα δν το ξεραν καν...!ισως δν το εχουν φερει ακομα επειδη ειναι καινουργιο ?τι να πω...!αν τωρα ηρθε σε μας λογικο να μην το εχει δοκιμασει κανεις.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρίξτε μια ματιά σε μια έρευνα που είχε γίνει για το Cellium GC το 2011.

http://www.scribd.com/doc/126556369/ACEBA-3-English

Cellium GC improved the skin’simmune defense and the proliferation of keratinocytes, and produced high levels of patient satisfaction in the treatment of androgenic alopecia

Καλό αυτό, ειδικά για όσους χρησιμοποιούν ρολλερ, αλλά με την έννοια του τραυματισμού και ανάρρωσης και όχι με την έννοια της απορρόφησης.

A preliminary clinical study showed that Cellium GC in a con-centration of 210 mg/ml significantly increases the number of hairs in the anagen phase and significantly reduces the number of hairs in the telogen phase, leading to normalisation of theanagen/telogen ratio 6 weeks post-treatment


When tested invitro using endothelial cells, Cellium GC showed the ability to stimulate angiogenic response6,

Επίσης πολύ καλό σε συνδυασμό με ρολλερ.

while an in vivo study showeda significant increase in the concentration of perifollicular collagen.

Μέγα αρνητικό και επίφοβο και είναι το μόνο αρνητικό που με έχει βάλει σε σκέψεις προς το παρόν. Κάνουμε το παν να βρούμε τρόπο να καταπολεμήσουμε την ίνωση και σε in vivo μελέτη έδειξε ότι αυξάνει σημαντικά το περιθυλακικό κολλαγονο.

Παρόλο αυτά η εταιρεία το μεταφράζει έτσι

Στη μελέτη της βιοψίας, το περιθυλακικό κολλαγόνο αυξήθηκε κατά 79.9% μετά από 4 μήνες τοπικής εφαρμογής του προϊόντος, μειώνοντας τη διάμετρο των πόρων και συνεπώς προσφέροντας τη δυνατότητα καλύτερης εμφύτευσης των τριχών και περιορίζοντας την πρόσβαση σε εξωτερικές ρυπογόνες ουσίες.

Τώρα γιατί αυτό θεωρείται θετικό δεν μπορώ να καταλάβω...

The study’s results also show that a 12-week application of Cellium GC 210 mg/ml was followed by an increase in Langerhans cells whichplay a central role in the skin’s immune defense system

Αρκετά επίφοβο αυτό, γιατί παρόλο που μπορεί να ενισχύσει την άμυνα της επιδερμίδας μπορεί να προκαλέσει ιστιοκυττάρωση.

In the present study, a significant increase in the expression of BCL2 in the epidermis was observed, probably involving the activity of melanocytes. This finding can be extended to the cells of hair follicles, so that anincrease in cellular proliferation, coupled with anti-apoptoticactivity, can promote hair growth.

Ορίστε ένας τρόπος δράσης που όντως μπορεί να φέρει regrowth.

CONCLUSIONS
In light of the results obtained in the present study, theapplication of the Cellium GC 210 mg/ml topical solution onthe scalp twice daily for 12 consecutive weeks, as carried out by19 male volunteers presenting with AGA (classified as typeI–VII according to the modified Norwood–Hamilton scale),was shown to provide participants with satisfaction regardinghair growth (average satisfaction = 8.3/10)

Απλά αναφέρει ικανοποίηση, δηλαδή αποφεύγει να δώσει στατιστικά στοιχεία.

Σε γενικές γραμμές, αν εξαιρέσουμε ή κατανοήσουμε τι εννοεί με την αύξηση του περιθυλακικού κολλαγόνου, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να φανεί αρκετά καλό εφόσον απ ότι δείχνει μειώνει την φλεγμονή στα κύτταρα και με την αύξηση της BCL2 εμποδίζει την απόπτωση στα υγιή.
Περισσότερο δείχνει να βοηθά στην πρόληψη, αλλά όπως ανέφερα υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να δώσει και regrowth.
Στα αρνητικά του επίσης για όποιον το δοκιμάσει, αφήνει μια μικρή μυρωδιά κρεμμυδιού απ όσο ανέφεραν κάποιοι. Οπότε ίσως περιορίζει την εφαρμογή του ανάλογα με τις κοινωνικές υποχρεώσεις του καθενός.

Τέλος, ενώ τα συστατικά του δεν φαίνονται τίποτα ιδιαίτερο και επαναστατικό, αξίζει να σημειωθεί ότι άλλη δράση μπορεί να έχει κάτι αν χρησιμοποιηθεί μόνο του, πχ απόσταγμα από πράσινο τσάι στο κεφάλι και άλλη δράση αν συνδυαστεί με κάτι άλλο. Πχ πράσινο τσάι + δενδρολίβανο. Το ένα μπορεί να συμπληρώσει τα θετικά του άλλου και να περιορίσει επίσης τα αρνητικά.
Είναι κάτι που όσο πιο πολύ ψάχνω, τόσο πιο πολύ φαίνεται να ισχύει.
Οπότε ναι μεν τίποτα εντυπωσιακό τα συστατικά, αλλά δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει ο συνδυασμός τους.
 

Mengoni

Member
Τι γινεται με αυτο το προιον ρε παιδια???

πηγα σημερα στη δερματολογο μου και μου το προτεινε! και μετα μπηκα και στο site εδω και ειδα το ποστ!

Λετε οντως να δουλευει? η είναι αλλη μια απατεωνιά???



παραθετω εδω τι υποσχεται το προιον:
Η πρώτη αγωγή αναγέννησης των μαλλιών με Stemoxydine 5%, κατοχυρωμένο μόριο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τις 3 φάσεις τους κύκλου ζωής της τρίχας:

1. Ανάπτυξη (αναγενής φάση): η τρίχα μεγαλώνει 0,3 mm την ημέρα για 3-4 χρόνια.

2. Σταθεροποίηση (καταγενής φάση): η τρίχα παραμένει σταθερή για 2-3 εβδομάδες και πλέον δεν αναπτύσσεται.

3. Πτώση (τελογενής φάση): η διαδικασία διαρκεί 3 μήνες μέχρι την οριστική απομάκρυνση της τρίχας από το βολβό.

Μέχρι να αρχίσει ένας νέος κύκλος με μια νέα τρίχα στη θέση της παλιάς, μεσολαβεί μια φάση αδράνειας. Πρόκειται για ένα είδος χειμερίας νάρκης που διαρκεί 2-12 μήνες, κατά τη διάρκεια της οποίας ο βολβός δεν είναι νεκρός, απλά «κοιμάται» ανενεργός και άδειος, πριν «ξυπνήσει» και περάσει σε έναν νέο κύκλο ζωής.

H επιστημονική έρευνα της Vichy ανακάλυψε ότι τα βλαστοκύτταρα παίζουν ρόλο-κλειδί καθώς έχουν τη μοναδική δύναμη να «ξυπνούν» τον ανενεργό βολβό και έτσι να δημιουργούνται νέες τρίχες.



Το πατενταρισμενο μοριο Stemoxydine® σε συγκεντρωσή 5% προαγει τη βελτιστη λειτουργια των βλαστοκυτταρων σε ενα ιδανικο περιβαλλον, αυτο που αποτελει και τη πηγη της νεας τριχας. Με αυτόν τον τρόπο το DERCOS NEOGENIC συντελεί στην αύξηση του αριθμού των τριχων με αποτέλεσμα τα μαλλια να είναι φανερα πυκνοτερα
1700 νέες τρίχες σε 3 μήνες*.

Kapa, Gomi τι λέτε???
 

krhtikos21

Member
εμένα μ κάνει εντύπωση π λέει μόνο 3 μήνες τ χρόνο, δεν είναι λίγο μυστήριο αυτό? λέτε να είναι επικίνδυνο ή ν α κάνι αντιδράσεις?


περισσότερο ρεγκ προφέρει και καθόλου μπλόκερ?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
που λεει οτι ειναι μονο για 3 μηνες?


για το 2ρο προιον αναφερεται ο φιλος ... οχι για το cg αλλα και για το cg να λεγε δεν εχω διαβασει καπου 3 μηνη θεραπεια..
 

akol

Member
εμενα το cg210 στους δυο μηνες που το χρησιμοποιήσα μου προκαλεσε αυπνια και εφίδρωση.αποτελεσμα στα μαλλια κανενα.οποτε το διεκοψα
 

gianniskritikos2

Active Member
ti nw εισαι? καια πο το ιστορικο σου ειδα οτι χρισιμοποιουσες πανοα πο 15 μηνες προσκαρ... και τωρα δεν το χρισιμοποιεις επισεις χρισιμοποιουσες μινοξ... και τωρα μονο βασιλικο πολτο και τσουκνιδα και αντε πες το cg και μονο να μην εχασες εδαφος κατι ειναι... διοτι μετα απο κοψιμο φινα μινοξ και να εισαι και μεγαλο Nw απο οτι φανταζομαι για να επερνες φινα συνηθες ειναι πανω απο 3ρι αλλα και 3ρι να εισαι δεν ειναι εφκολο να δεις στο 2 μηνο αποτελεσματα μιας και το προιον αναφερει οτι στισ 45 η 40 δεν θυμαμαι καλα ρυθμιζει την τριχοπτωση σε φυσιολογικα επιπεδα αρα εσυ το χρισιμοποιουσες 15 μερες παραπανο απο αυτες τις 15 μερες δεν νομιζω να προλαβαινεις να δεις κατι σε αυτο το χρονο επισεις οι παρενεργειες σιγουρα οφηλονται σε αυτο?


οποιος το ξεκιναει καλο ειναι να δινει μια εικονα για το πως ειναι και τι χρισιμοποιει και απο ποτε... γιατι ασπουμε εγω χρισιμοποιω 2 μηνες μινοξ... το λογικο ειναι στους επομενους μηνες να πυκνωσω κιαλο οχι στανταρ αλλα ειναι το λογικο αμα λοιπον ξεκινησω αυριο cg και δεν εχω αναφερει τιποτα για το τι θεραπεια κανω ηδει θα βγει οτι το cg κανει θευματα ενω μπορει να μην κανει τπτ
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μέχρι να αρχίσει ένας νέος κύκλος με μια νέα τρίχα στη θέση της παλιάς, μεσολαβεί μια φάση αδράνειας. Πρόκειται για ένα είδος χειμερίας νάρκης που διαρκεί 2-12 μήνες, κατά τη διάρκεια της οποίας ο βολβός δεν είναι νεκρός, απλά «κοιμάται» ανενεργός και άδειος, πριν «ξυπνήσει» και περάσει σε έναν νέο κύκλο ζωής.

Όντως συμβαίνει αυτό αλλά γιατί συμβαίνει?

During anagen, matrix cells proliferate rapidly. As they move upward, they leave the cell cycle and differentiate according to a strict spatial plan, giving rise to concentric rings of the differentiated cell types of the IRS and hair shaft (Fig. 3A). During catagen, the lower follicle undergoes concerted apoptotic death. The DP moves upward until it rests beneath the bulge, where it remains during telogen. Induction of a new anagen occurs when the DP recruits one or more bulge cells to regenerate the follicle by proliferating and differentiating.


H επιστημονική έρευνα της Vichy ανακάλυψε ότι τα βλαστοκύτταρα παίζουν ρόλο-κλειδί καθώς έχουν τη μοναδική δύναμη να «ξυπνούν» τον ανενεργό βολβό και έτσι να δημιουργούνται νέες τρίχες.

Τα βλαστοκύτταρα ναι μεν είναι το κλειδί αλλά δεν είναι αρκετά από μόνα τους αν δεν έχουν ενεργοποιηθεί μέσω του wnt/b catenin σήματος ώστε τα dermal papilla cells να μεταναστεύσουν προς τον θύλακα και να παράγουν νέα τρίχα.
Μη ενεργοποιημένα βλαστοκύτταρα, δεν έχουν κανένα απολύτος νόημα γιατί κάλλιστα μπορεί να καταλήξουν ως δέρμα ή ως σμηγμ.αδένες.

Το πατενταρισμενο μοριο Stemoxydine® σε συγκεντρωσή 5% προαγει τη βελτιστη λειτουργια των βλαστοκυτταρων σε ενα ιδανικο περιβαλλον, αυτο που αποτελει και τη πηγη της νεας τριχας. Με αυτόν τον τρόπο το DERCOS NEOGENIC συντελεί στην αύξηση του αριθμού των τριχων με αποτέλεσμα τα μαλλια να είναι φανερα πυκνοτερα
1700 νέες τρίχες σε 3 μήνες*.

Έκτός αν μέσα στην πατέντα τους βρίσκεται κάτι άλλο που ενεργοποιεί τις wnt πρωτεϊνες ώστε τα βλαστοκύτταρα να μπορέσουν να δημιουργήσουν νέες τρίχες, ή αν το stemoxydine έχει τέτοια δυνατότητα, (δεν το γνωρίζω, αν θέλετε ψάξτε το) αλλά δεν είδα να το αναγράφει πουθενά. Διαφορετικά πουλάνε φούμαρα με μεταξωτές κορδέλες και ποντάρουν στις πιθανότητες οι οποίες φυσικά δεν είναι με το μέρος μας.


The bulge is an attractive location for skin epithelial stem cells, because it resides at the base of the permanent epithelial portion of the hair follicle, which is the deepest, most protected place within the contiguous epithelial compartment

In skin, β-catenin and Lef/Tcf members are expressed in both DP and matrix cells, and both of these cell types can respond to Wnt signaling (van Genderen et al. 1994; Zhou et al. 1995; Kratochwil et al. 1996;DasGupta and Fuchs 1999). There are at least 19 different genes encoding Wnts, 10 encoding Wnt receptors (frizzleds) and two Wnt-related lipoprotein-related proteins (LRPs) in the mouse and human genomes (Fig. 4). A number of Wnts are expressed in skin, including Wnts 3, 3a, 4, 5a, 7a, 7b, 10a, 10b, 11, and 16


Όλο αυτό που επιχειρεί να δώσει αυτό το προϊόν (εκτός αν παρέχει ενεργοποίηση wnt pathaway) μπορούμε να το επιτύχουμε άνετα με το ρολλερ, καθόσον η επιδερμίδα είναι μια μεγάλη αποθήκη βλαστοκυττάρων ενώ η διαδικασία επούλωσης έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες, λόγω των αυξητικών παραγόντων που κινητοποιούνται να δώσουν κάτι καλύτερο από το neogenic.
Αν βέβαια κάποιος βαριέται ή δεν θέλει να ρολλάρει, μπορεί να κάνει την μισή δουλειά με αυτό, αλλά την άλλη μισή πρέπει να την αναζητήσει αλλού.


http://genesdev.cshlp.org/content/17/10/1189.long
 

mpimpos

Member
ειμαι εδω κ 1 ωρα στο ιντερνετ εχω παρει μπορει κ 30 φαρμακεια για το cg210 κ κανεις δεν το ηξερε,ολοι μου ελεγαν εχουμε το neogenic για την τριχοπτωση αν θελετε...Απο που το περνατε εσεις? (αν το περνετε)Τελικως πηρα την Libytec τηλ να δω τι παιζει και μου ειπαν τα εξης...επειδη το προιον εχει καποιο υποβαθρο δεν παμε στα φαρμακεια οπως κανουν αλλες εταιριες,αλλα στους γιατρους μονο.Επισης υπαρχει σε ολες τις φαρμακευτικες αποθηκες απλα οι φαρμακοποιοι δεν το ξερουν.Παρενεργειες δεν εχει κ ειναι συμβατο κ με την μινοξιδιλη αρκει να περναει καποιο διαστημα εφαρμογης.Εν τελει το παρηγγειλα απο το φαρμακειο της γειτονιας μου κ η τιμη ειναι στα 33 κ κατι, καπου εκει μου ειπε ( στην Libytec μου ειπαν μεχρι 35 κανει οχι παραπανω).Το ξεκιναω σημερα σαν καλο προβατακι κ βλεπουμε...
 

gianniskritikos2

Active Member
φιλε μπιμπο κανεις χριση μινοξ απο οτι καταλαβα.... ποσο καιρο περνεις μινοξ? βαζεις τιποτα αλλο εκτως απο μινοξ? για να ξερουμε σε ποιο μηνα εισαι σε μινοξ ωστε να καταλαβουμε αν δουλευει.. αν και θα μπω και εγω με cg μαλλον μεσα στο μηνα... αρα πριν προλαβεις να μας πεις αποτελεσματα διοτι στισ 45 μερες ξεκιναει να ρυθμιζει την τριχοπτωση και απο εκει και περα αρχιζουν να φενονται καποια αποτελεσματα..
 

mpimpos

Member
gianniskritikos2 είπε:
φιλε μπιμπο κανεις χριση μινοξ απο οτι καταλαβα.... ποσο καιρο περνεις μινοξ? βαζεις τιποτα αλλο εκτως απο μινοξ? για να ξερουμε σε ποιο μηνα εισαι σε μινοξ ωστε να καταλαβουμε αν δουλευει.. αν και θα μπω και εγω με cg μαλλον μεσα στο μηνα... αρα πριν προλαβεις να μας πεις αποτελεσματα διοτι στισ 45 μερες ξεκιναει να ρυθμιζει την τριχοπτωση και απο εκει και περα αρχιζουν να φενονται καποια αποτελεσματα..
Ειμαι 2 χρονια με μινοξ,κ πριν 2 μηνες δοκιμασα κ αυτο www.beautypaths.eu/el/category/39333136/product/393632313735/productdetails.aspx το οποιο δν μου εκανε κατι εκτος απο την λαδιλα στο κεφαλι.Οποτε στην ουσια μονο με μινοξ ειμαι τωρα το οποιο τους το ειπα κ μου ειπαν κανενα προβλημα απλα αφηνε χρονο απο την καθε εφαρμογη.


gianniskritikos2 είπε:
φιλε μπιμπο κανεις χριση μινοξ απο οτι καταλαβα.... ποσο καιρο περνεις μινοξ? βαζεις τιποτα αλλο εκτως απο μινοξ? για να ξερουμε σε ποιο μηνα εισαι σε μινοξ ωστε να καταλαβουμε αν δουλευει.. αν και θα μπω και εγω με cg μαλλον μεσα στο μηνα... αρα πριν προλαβεις να μας πεις αποτελεσματα διοτι στισ 45 μερες ξεκιναει να ρυθμιζει την τριχοπτωση και απο εκει και περα αρχιζουν να φενονται καποια αποτελεσματα..
Ειμαι 2 χρονια με μινοξ,κ πριν 2 μηνες δοκιμασα κ αυτο http://www.beautypaths.eu/el/category/39333136/product/393632313735/productdetails.aspx το οποιο δν μου εκανε κατι εκτος απο την λαδιλα στο κεφαλι.Οποτε στην ουσια μονο με μινοξ ειμαι τωρα το οποιο τους το ειπα κ μου ειπαν κανενα προβλημα απλα αφηνε χρονο απο την καθε εφαρμογη.
 
Μπλουζα