carboxy therapy- ενέσεις μινοξιδίλης

litsa!

New Member
Καλησπέρα σας! Είμαι καινούργια στο forum αλλά απ το λίγο που έχω διαβάσει διαπιστώνω ότι γνωρίζετε πολλά για το θέμα αλωπεκία τριχόπτωση και θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας! Το τελευταίο δίμηνο παρουσίασα έντονη τριχόπτωση με αποτέλεσμα διάχυτη αραίωση σε όλο το κεφάλι. Μένω Αθήνα και έχω επισκεφτεί αρκετούς εδώ δερματολόγους με τελευταίο αυτόν που πάω τώρα. Δε μου έχει διευκρινιστεί εάν έχω ΑΑ ή κάτι άλλο, περιμένω και τις ορμονολογικές τώρα και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ωστόσο κάνω θεραπεία 1 μήνα σ αυτό το δερματολόγο carboxy τη λένε με ενέσεις διοξειδίου του άνθρακα για καλύτερη αιμάτωση λέει στο κεφάλι και εναλλάξ κάνω και ενέσεις μινοξιδίλης τοπικά στο κεφάλι, που έχει πόνο αυτό. ΘΕΛΩ να ξέρω όμως έχει δοκιμάσει κάποιος αυτές τις θεραπείες? λειτουργούν ή τσάμπα τα λεφτά? Βάζω και κάθε βράδυ μία λοσιόν π περιέχει μινοξιδίλη αλλά μέχρι τωρα 0 αποτελεσμα...:mad:[/font]

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Ακόμα και την πιο super θεραπεία να ακολουθήσεις σε 1 μόλις μήνα δεν πρόκειται να δεις κανένα αποτέλεσμα.
Συνεπώς μην απογοητεύεσαι και περίμενε να δεις τι θα δείξουν και οι εξετάσεις σου ...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Litsa, ο τελευταίος δερματολόγος, αν μη τι άλλο, είναι αρκετά πιο προχωρημένος από τους υπόλοιπους. Αυτή τη μέθοδο που αναφέρεις, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, δεν νομίζω να την έχει δοκιμάσει κανείς στο φόρουμ. Τουλάχιστον εγώ δεν έχει δει να αναφέρεται κάτι. Την είχα δει προ καιρού ως προσέγγιση και δεν ήταν καθόλου άσχημη.
Αν έχεις Α.Α. έχει πολύ καλές προοπτικές να βοηθήσει. Το να αναγεννήσει όμως το δέρμα σου, δεν σημαίνει ότι θα αποκατασταθεί και αμέσως ο κύκλος των μαλλιών σου.
Εγώ νομίζω πως το δέρμα είναι το κύριο πρόβλημα της Α.Α. αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να τεκμηριωθεί απόλυτα. Θέλει χρόνο να δείξει.
Οι ενέσεις μινοξιδίλης + τοπική μίνοξιδίλη είναι λίγο too much κατά την προσωπική μου γνώμη, αλλά ίσως ο συγκεκριμένος να γνωρίζει καλύτερα πως θα δουλέψει σε συνδυασμό με τη θεραπεία carboxy.
Όπως λέει και ο φίλος tropheus, δώστου λίγο χρόνο και αν θες ενημέρωνέ μας πως πάει γιατί έχει ενδιαφέρον η θεραπεία του.

litsa!

New Member
Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση αλλά και τη θετική σκέψη σας!! Καταπολεμώ ταυτόχρονα και τη Σμιγμ. δερματίτιδα που στην αρχή νόμιζα ότι αυτό ήταν η αιτία τριχόπτωσης-αραίωσης. Απλά επειδή τώρα ξεκίνησα να το ψάχνω περισσότερο βλέπω ότι είναι ένα πολυπαραγοντικό θέμα και δύσκολα κάποιος σου δίνει σίγουρες και ξεκάθαρες διαγνώσεις. ναι θα συνεχίσω τη θεραπεία ελπίζοντας σε καλά αποτελέσματα...Γιατί η αλήθεια είναι ότι σε εμένα ήρθε ξαφνικά η αραίωση ειδικά όταν αγχωθηκα παρα πολύ ότι θα τα χάσω όλα τότε χειροτέρεψε κιόλας και μέχρι μεταμόσχευση σκέφτομαι, αφού είναι εμφανές το θέμα μου...

gkast

Active Member
litsa! είπε:
Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση αλλά και τη θετική σκέψη σας!! Καταπολεμώ ταυτόχρονα και τη Σμιγμ. δερματίτιδα που στην αρχή νόμιζα ότι αυτό ήταν η αιτία τριχόπτωσης-αραίωσης. Απλά επειδή τώρα ξεκίνησα να το ψάχνω περισσότερο βλέπω ότι είναι ένα πολυπαραγοντικό θέμα και δύσκολα κάποιος σου δίνει σίγουρες και ξεκάθαρες διαγνώσεις. ναι θα συνεχίσω τη θεραπεία ελπίζοντας σε καλά αποτελέσματα...Γιατί η αλήθεια είναι ότι σε εμένα ήρθε ξαφνικά η αραίωση ειδικά όταν αγχωθηκα παρα πολύ ότι θα τα χάσω όλα τότε χειροτέρεψε κιόλας και μέχρι μεταμόσχευση σκέφτομαι, αφού είναι εμφανές το θέμα μου...

Καλημέρα litsa επειδή εχω και εγώ ΣΔ δεν ξέρω με την μινοξ δημιούργει υπερμάτωση και φούντωνει περισσοτερο ....έχω δοκιμάσει τα παντα χωρις pg με γλυκερινη
Επειδει βλέπω ο δερματολόγοσου φαίνεται ψαγμένος για ρωτησε τον πως συνδιάζεται η μινοξ και παράλληλα να έχουμε και ΣΔ
Σου εύχομαι καλη επιτυχία στην θεραπεία σου και να ξεμπερδεψεις γρήγορα...

litsa!

New Member
gkast, απ' ότι μου εξήγησε ο γιατρός η ΣΔ έρχεται κάνει τον κύκλο και φεύγει, εγώ είμαι σε καλό δρόμο σ αυτό το θέμα την έχω σχεδόν καταπολεμήσει βάζω εναλλάξ το globex και το stieprox ανά δύο μέρες λούσιμο και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ ότι στην αρχή, και είχα μάλιστα και προχωρημένο πρόβλημα με πλάκες στο κεφάλι μου. Σχετικά με τη μινοξ ρώτησα και μου είπε ότι δεν επηρεάζει τη δερματίτιδα, κάτι που μου το επιβεβαίωσαν και οι άλλοι γιατροί. Καλή επιτυχία και στη δική σου θεραπεία, πάντως αν έχεις θέμα παρόμοιο με το δικό μου δοκίμασε και αυτά τα σαμπουάν είναι πολυ αποτελεσματικά, σε μένα τουλάχιστον ήταν.

gkast

Active Member
litsa! είπε:
gkast, απ' ότι μου εξήγησε ο γιατρός η ΣΔ έρχεται κάνει τον κύκλο και φεύγει, εγώ είμαι σε καλό δρόμο σ αυτό το θέμα την έχω σχεδόν καταπολεμήσει βάζω εναλλάξ το globex και το stieprox ανά δύο μέρες λούσιμο και είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ ότι στην αρχή, και είχα μάλιστα και προχωρημένο πρόβλημα με πλάκες στο κεφάλι μου. Σχετικά με τη μινοξ ρώτησα και μου είπε ότι δεν επηρεάζει τη δερματίτιδα, κάτι που μου το επιβεβαίωσαν και οι άλλοι γιατροί. Καλή επιτυχία και στη δική σου θεραπεία, πάντως αν έχεις θέμα παρόμοιο με το δικό μου δοκίμασε και αυτά τα σαμπουάν είναι πολυ αποτελεσματικά, σε μένα τουλάχιστον ήταν.

Να σε κάλα λιτσα έχω μια μικρη ένσταση για το globex επειδει ειναι κορτιζονουχο δεν θελει παραπολύ χρήση το πολυ ένα μήνα και το σταματάς σταδιακα και όχι απότομα ...ύπαρχουν και αντεδειξεις με την κορτιζόνη πάντος ο γιατρος θα ξέρει περισσοτερα για να στο δωσεί θα πρέπει να είχες σοβαρό πρόβλημα .....

Μπλουζα