Capilarine ??

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

tsakalos

New Member
χαχα αυτο πρεπει να ειναι η υψιστη απατη. και μονο εδω ελλαδα διαφημιζεται, στο εξωτερικο δεν το ξερει κανεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator
Απ: Capilarine ??

Αν και δεν μπορώ να εκφραστώ έτσι εγώ (λέγε με φόβο για νομικό κυνήγι), θα το ονομάσω snake oil απλά...
Έχει και video που μας λέει ότι "θα πρέπει να κρατήσουμε ικανή την συγκέντρωση της τεστοστερόνης γυρω από τον θύλακα".
Μετά μας λέει μία γυναίκα ότι "τα μαλλιά πέφτουν λόγω της εξουδετέρωσης της τεστοστερόνης από το ένζυμο 5α".

Πάντως, δεν θυμάμαι να διάβασα ότι εξουδετερώνεται η τεστοστερόνη μας και ούτε ότι πρέπει να κρατηθεί η τεστοστερόνη στον θύλακα για να είναι υγιές το μαλλί.
Άλλωστε, από την εποχή του Ιπποκράτη εχει συνδεθεί η τεστοστερόνη με την τριχόπτωση, αφού παρατήρησε ότι οι ευνουχισμένοι (άρα δεν παράγουν τεστο) και τα παιδιά δεν είχαν τριχόπτωση.

Ntia είπε:
To Capilarine το είχα πάρει κάποτε, αλλά και αυτό ψιλοαπάτη μου βγήκε, το μόνο που κατάφερε ήταν να έχω απίστευτη φαγούρα για πολύ καιρό. Και γενικά με όποιον είχα μιλήσει και το είχε πάρει δεν άκουσα καλά λόγια...

Απο την διαφήμιση τους:
Τριχόπτωση ; Αραίωση ; Πυτιρίδα; Λιπαρότητα ;
Ξηροδερμία ; Φαγούρα η και Φαλάκρα ;
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. CAPILARINE
Το γαλλικό πρόγραμμα λοσιόν σαμπουάν και 10 αμπούλες διάρκειας 90 ημερών βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους και έσωσαν τα μαλλιά τους.
Άλλαξε η ζωή τους. Δεν πιστεύουν στα μάτια τους .
Ένα σαμπουάν ,μια λοσιόν και 10 αμπούλες πλούσια σε ενεργά φυτικά συστατικά χαρίζουν καθημερινά λάμψη και όγκο στα μαλλιά σας, χωρίς πυτιρίδα λιπαρότητα και τριχόπτωση.

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ.

Τα μαλλιά αποκτούν όγκο ,σταματά η λιπαρότητα η φαγούρα και η ξηροδερμία και εφόσον υπάρχουν ζωντανοί θύλακες έχουμε τη δημιουργία νέας τρίχας

Τώρα ποτε προλαβαίνει σε έναν μήνα να σταματά σταδιακά η τριχόπτωση και σε 90 ημέρες λογικά να ολοκληρώνεται η διαδικασία (μιας και έτσι αναφέρουν, διάρκειας 90 ημερών), δεν ξέρω.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω με αυτα που ακουω με τις τρελες υποσχεσεις που δινουν .... απορω κιολας καποιος που το πηρε ειναι δυνατον να το ξαναπαρει ???

Άκης

Administrator

Άντε ντε. Δεν θα δεις και πολλούς να το ξαναπάρουν, ενώ μια αναζήτηση σε Ελληνικά foras θα δείξει ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

και λεω τωρα εγω γενικα καλα ρε παιδι μου καποιες εταιριες φτιαχνουν κατι τελος παντων δεν εχουν κοιταξει πρωτα τι εχει βρεθει να "δουλευει" αφου και αυτοι οι ιδιοι ξερουν οτι αυτο που πουλαν δεν κανει δουλεια και επιδης ξερουν οτι ο ανθρωπος που θα το αγορασει θα μεινει δυσαρεστημενος ,,,,πως λοιπον πουλαν κατι που δεν κανει δουλεια ,,,,
αυτα τα ερωτιματα με απασχολουσαν ,,
λεω μηπως βασιζονται στο μπλα μπλα και στο οτι ο αλλος εχει τον πονο του να του πουμε πως κατσε ακομη ειναι αρχη παρτο λιγο ακομη να ,,ηδη αρχισαν να βγαινουν καποιες τριχες,,,,,ακομη ειναι νωρις για να δεις αποτελεσμα,,,,,αλλα σιγουρα θα δεις σε λιγο καιρο κανοντας την θεραπεια μας και χιλια αλλα τετοια ωστε να παιξουν με τον πονο μας και να παρουν τα ωραια μας λεφτακια
και αντε παει χαλαλι τα λεφτα τουλαχιστον να γινοταν και δουλεια,,,,,,

πιστευω πως πολλοι ανθρωποι μεσα σε μια εταιρια δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα
να ναι καλα ο κοσμακης ο αμοιρος που τους πιστευει,,,,
αλλα που θα πει θα αλλαξουν τα δεδομενα ,,πιστευω

Άκης

Administrator

Αυτό είναι πολιτική της εταιρίας.
Μπορεί να μην επιτρέπετε να βάλουν μέσα κάποιο συστατικό, να μην έχουν την πατέντα, να μην έχουν τις κατάλληλες έρευνες κλπ.
Σου βάζει εκεί μπόλικες βιταμίνες και σου λέει "σταματά" η τριχόπτωση.
Μα, αγαπητοί, πως σταματά αν δεν χτυπάς το πρόβλημα στην ρίζα του;
Και οι περισσότεροι στις εταιρίες αυτές, πιστέυω, υπάλληλοι είναι με μηδαμινές γνώσεις σχετικά.
Τους παίρνεις τηλ για περισσότερα και σου λένε ότι λέει και το φυλλάδιο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα