Bruno1989, fue, 2500 grafts, 7/3/2016

Δημητρης38

Active Member
Πάντως ο σχεδιασμός της χερλαιν από την τελευταία φωτο που ανέβασες φαίνεται μια χαρά, αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι ότι και τα 2.500 μοσχευματα φαίνεται να τα πήραν από την πίσω πλευρά χωρίς να επεκταθούν στα πλαινά τμήματα της δότριας. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να κάνουν διασπορά στη λήψη.

Τα πλαινα τα αφησε ανεπαφα για ενδεχομενο μελλοντικης επεμβασης.
Απο εκει που του πηρε ειναι η καλυτερη επιφανεια της ληπτριας γιατι υπαρχουν τα καλα grafts (3τριχα-4τριχα) με τα οποια εχτισε την A zone και την Hairline.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Σου εκανε επεμβαση με τα καλα grafts για να εχεις δυνατο αποτελεσμα bruno.
Τα 3-4τριχα θα σου δωσουν καλη καλυψη μπροστα... θελει να φτιαξει ονομα ο Βεκρης.

Tasmania

Active Member
1τριχα&2τριχα τοποθετουνται μπροστα φιλε Δημητρη38 :) αυτο θεωρω οτι εγινε και στην περιπτωση του Μπρουνο και πιο πισω τα πολυτριχα....

Δημητρης38

Active Member
1τριχα&2τριχα τοποθετουνται μπροστα φιλε Δημητρη38 :) αυτο θεωρω οτι εγινε και στην περιπτωση του Μπρουνο και πιο πισω τα πολυτριχα....

Τα 1τριχα και τα 2τριχα τοποθετουνται μπροστα στους γυαλισμενους
Ο φιλος εχει και δικα του μαλλακια μπροστα.. πυκνωση του εκανε

Οταν αδειασει/γυαλισει μελλοντικα μπροστα θα τον γεμισει και με μονοτριχα/2τριχα, γιαυτο του αφησε σβερκο και πλαινα. Περιμενε να δεις το αποτελεσμα οτι θα γινει τουμπανο.

bruno1989

Active Member
ναι μονοτριχα και δυτριχα εβαλε μπροστά διτριχα πισω και 3τριχα-4τριχα προσ τη μεση και crown 4τριχα και 5τριχα..αποτι θυμαμαι.. μακαρι να θελει να φτιαξει όνομα αλλιως θα κλαιμε
!!!

Δημητρης38

Active Member
ναι μονοτριχα και δυτριχα εβαλε μπροστά διτριχα πισω και 3τριχα-4τριχα προσ τη μεση και crown 4τριχα και 5τριχα..αποτι θυμαμαι.. μακαρι να θελει να φτιαξει όνομα αλλιως θα κλαιμε
!!!

Ποσα μονοτριχα και 2τριχα σου βρηκε εκει που μπηκε ?
Λογικα λιγα.. θυμασαι νουμερο ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα 1τριχα και τα 2τριχα τοποθετουνται μπροστα στους γυαλισμενους
Ο φιλος εχει και δικα του μαλλακια μπροστα.. πυκνωση του εκανε

Και στον Δημήτρη που ήταν γυαλισμένος απο την ίδια περιοχή του πήρε, άρα δεν είναι αυτό. Απλά τον ενδιαφέρει να χτίσει όνομα οπότε πάει για max αριθμό τριχών σε πυκνότητες που τα καταφέρνει (γιατί αλλιώς κινδυνεύει). Για όλα τα άλλα πιστεύω δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο.

Δημητρης38

Active Member
Και στον Δημήτρη που ήταν γυαλισμένος απο την ίδια περιοχή του πήρε, άρα δεν είναι αυτό. Απλά τον ενδιαφέρει να χτίσει όνομα οπότε πάει για max αριθμό τριχών σε πυκνότητες που τα καταφέρνει (γιατί αλλιώς κινδυνεύει). Για όλα τα άλλα πιστεύω δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο.

Πιστευω ο bruno θα εχει αποτελεσμα καλυτερο απο του Δημητρη αν και ειναι διαφορετικες περιπτωσεις (ο bruno ειναι ποιο ευκολη). Με την μονη προυποθεση να εχει φυτρωση.
Εαν τα καταφερει οτι φυτευει να βγαινει και να δουλευει το pen χωρις προβλημα, τοτε θα χτισει ονομα.
Τον βλεπω εδω και μηνες να αρθογραφει σε ξενα φορουμς που σημαινει οτι ανοιγεται και στις υπολοιπες αγορες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα φανεί προσεχώς. Για μένα το ευχάριστο είναι ότι έχουμε πλέον αρκετό δείγμα μελών που παρουσιάζουν τα αποτελεσματά τους και είναι διαφορετικές περιπτώσεις από τον Δημήτρη οπότε συμπεράσματα θα βγουν.

Δημητρης38

Active Member
Kαι με το shock loss θελω να δω τι θα γινει, γιατι μπηκε σε επιφανεια με πυκνα υφισταμενα δικα του μαλλια.
Εαν το αποφυγει (στους 2-3 μηνες) τοτε ......

Παιρνεις Φινα/Μινο bruno ?
Σου ειπανε να ακολουθησεις καποια θεραπεια ?

bruno1989

Active Member
οχι φινα δεν παιρνω . prp μου έκανε και στο 10ημερο αρχιζω λοσιον μινο..
Ελπίζω να μην συμβει shockloss φιλε μου... :/
Σε λιγο ανεβάζω φώτο απο το πρώτο λούσιμο με nanogen shampoo..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
μπορουμε να ζητησουμε να μας παρει αρκετα μοσχευματα απο τα πλαινα?ειναι το ιδιο γερα?γιατι εμενα που ειναι σπαστη η τριχα και φουντωνουν στο πλαι θα με ενδιεφερε να αραιωναν λιγο εκει.η θα φαινεται ασχημο?

bruno1989

Active Member
γενικα πιστεύω όπου έχεις πιο γερη τριχα θα σου περουν αλλα θα δουν και αυτοι που είναι οι πιο δυνατές και απο εκεί θα πάρουν ( πιστευω....)

bruno1989

Active Member
@Δημητρης38 το μισό αποτελεσμα απο τον δημητρη να εχω θα ειμαι ικανοποιημενος.
Δεν πηγα με γνομωνα να γινω σαν κάποιον γιατι αυτό είναι ανεφικτο..
Πηγα με γνόμωνα να έχω ενα καλο αποτλεσμα όσο αντέχει η τσέπη μου.
Ειναι λαθος να βλεπουμε ενα ατομο που εκανε σε εναν πλαστικο μμ και να περιμενουμε να γινουμε ετσι.
Ο καθενας εχει αλλη τριχα αλλη ζωη( πχ εγω ειμαι καπνιστης χρονια ενω αλλος που μπορει να κανει να μην καπνιζει) που ολα ειναι μεταβλητες που επηρεαζουν τον παραγοντα μ.μ.
Το καλο ειναι οτι εκοψα και το τσιγαρο για να παει όσο καλυτερα γινεται...

poseidonas77

Well-Known Member
Λιγο τυχη χρειαζεσαι να πιασεις υψηλη φυτρωση..εισαι σχετικα ευκολο περιστατικο οπως και οι υπολοιποι...η ποιο ενδιαφερουσα περιπτωση ειναι το πιλοτακι..δυσκολο περιστατικο πολλα μοσχευματα...εκει θα κριθει για μενα σε μεγαλο βαθμο η ικανοτητα της κλινικης

dimitris50423

Well-Known Member
Bruno μου φαινεται καλη η τοποθετηση. Καλα εκανες και εκοψες το τσιγαρο το κερδος σου θα ειναι διπλο. Εγω ειχα ξεκινησει με λοσιον μινοξιδιλης στην αρχη δεν ειχα προβλημα. Εχω ακουσει οτι η λοσιον αρχικα τους πρωτους μηνες ειναι καλυτερη. Σε καποιους προκαλει ξηροδερμια κ φαγουρα και αναγκαστικα πηγαινουν σε αφρο που ειναι λιγοτερο ερεθιστικος οπως εκανα και εγω στο 5 μηνο γιατι αρχιζα να βγαζω ασπρες νιφαδες. Οσο για το πιλοτακι περιμενω την επομενη ανανεωση του. Εδειξε πολυ καλα σημαδια φυτρωσης απο πολυ νωρις.

bruno1989

Active Member
Παιδιά να ρωτήσω κάτι ?είμαι στην 3 η μέρα πάω για 4 η τελείωσα τα χάπια κορτιζόνηΣ.
Στο φαγητό πρέπει να προσέχω κάτι ? Να αποφεύγω ζάχαρη η αλάτι ή γενικά κάτι άλλο? Επηρεάζει κάτι από τα παραπάνω αρνητικά τη φύτρωση?

Ευχαριστώ!

bruno1989

Active Member
Bruno μου φαινεται καλη η τοποθετηση. Καλα εκανες και εκοψες το τσιγαρο το κερδος σου θα ειναι διπλο. Εγω ειχα ξεκινησει με λοσιον μινοξιδιλης στην αρχη δεν ειχα προβλημα. Εχω ακουσει οτι η λοσιον αρχικα τους πρωτους μηνες ειναι καλυτερη. Σε καποιους προκαλει ξηροδερμια κ φαγουρα και αναγκαστικα πηγαινουν σε αφρο που ειναι λιγοτερο ερεθιστικος οπως εκανα και εγω στο 5 μηνο γιατι αρχιζα να βγαζω ασπρες νιφαδες. Οσο για το πιλοτακι περιμενω την επομενη ανανεωση του. Εδειξε πολυ καλα σημαδια φυτρωσης απο πολυ νωρις.
Και εγώ λοσιόν θα αρχίσω ότι μου είπαν στην κλινικη. Ναι πάει πολύ καλα μπράβο του!

Μπλουζα