BOTAFEX ! ? !

μαγια

New Member
καλησπέρα σε όλους. μόλις γράφτηκα κ εγώ...έχω από τα 18 μου (τώρα κοντεύω 21) τριχόπτωση !! το χειμώνα έχω παρατηρήσει πως είναι γενικά καλά τα πράγματα. όμως από το Πάσχα έως και το τέλος του καλοκαιριού είναι πολύ άσχημα ! έχω κάνει 2 φορές τριχοριζόγραμμα και το 2ο ήταν χειρότερο απο το 1ο . όμως δεν έχω κάποια πάθηση ! είναι κυρίως λόγω έντονου στρες , ίσως κ εποχιακό ! έχω κάνει αρκετές θεραπείες με λοσιόν,σαμπουάν και βιταμίνες ! υπάρχει πάντα βελτίωση, όμως τους μήνες που ανέφερα πάλι ξεκινά ! με τη θεραπεία που κάνω αυτή τη στιγμή (εδώ και περίπου 1 μήνα) δεν έχω δει ακόμη καμία διαφορά ! το αντίθετο κιόλας ! μου έδωσε ο γιατρός μου BOTAFEX minoxidil 5% (πρωί και βράδυ 6 σταγόνες) για 3 μηνες ! και βιταμίνες BIOCAP για 1 μήνα κ τους υπόλοιπους 2 μήνες BIOZINC ! εάν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει τη λοσιόν αυτή, θα τον ευχαριστούσα αν μου έλεγε την άποψη του ! είμαι πολύ στενοχωρημένη και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί χωρίς ψυχολογία δεν γίνεται τίποτα ! ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nikos22_

New Member
το οτι δεν εχεις καποια παθηση ειναι τα παντα για μενα οποτε μην ανησυχεις. Εγω παιρνω Eviol βιταμινες και βιοτιν και που και που multivitamin γιατι ειχα χαμηλο σιδηρο που σχετιζεται αμεσα με την τριχοπτωση. Τωρα για την Μινοξ που ειπες αν εχεις τριχοπτωση χωρις παθηση οπως εχουν πολλες κοπελες εγω δεν θα το ξεκινουσα.
 

μαγια

New Member
εμπιστεύομαι πολύ το γιατρό μου και δεν σκέφτηκα καν να μην το κάνω ! τον ρώτησα και ευθέως μήπως έχω κάτι κ είπε όχι ! το τριχοριζόγραμμα γράφει ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ και μου είπε πως είναι τριχόπτωση, όχι κάποιο πρόβλημα, αφού μάλιστα την έχω ( έντονη βέβαια) μόνο το καλοκαίρι ! σίδηρο κλπ έχω αρκετό ! σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !!!!
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
:welc: Καλωσόρισες Μάγια και καλή συνέχεια!!!

Ότα λες ότι έχεις πρόβλημα τριχόπτωσης, να φανταστώ εννοείς ότι απλά βλέπεις τρίχες να χάνονται? 'Η εννοείς ότι τα μαλλιά σου έχουν αραιώσει?

Αν ισχύει το πρώτο μην κάνεις τίποτα από θεραπείες πριν σιγουρευτείς... Ακολούθα σωστή και υγιεινή διατροφή και βλέπεις...

Αυτή η εμπιστοσύνη στους γιατρούς δυστηχώς έχει κάψει πολύ κόσμο.
Τι είδος τριχόπτωσης σου διέγνωσε ο γιατρός?

Πρώτα από όλα διαλύματα μινοξιδίλης 5% είναι για άντρες. Τα 2% είναι για γυναίκες.

Επίσης άλλο φάουλ που κάνουν οι γιατροί είναι να δίνουν μινοξιδίλη με ημερομηνία λήξεις. Με οποιαδήποτε θεραπεία αν την σταματήσεις αυτομάτος σε λίγο καιρό χάνονται και τα αποτελέσματα. Αυτό το για 3 μήνες είναι άκυρο τελείος. 'Η την ξεκινάς για όσο αντέξεις ή δεν την ξεκινάς καθόλου. Ειδικά με την μινοξιδίλη που είναι λίγο tricky το θέμα... παρατήρησε σε αυτό το διάγραμμα την κίτρινη γραμμή όταν κόβεις την μινοξιδίλη σε σχέση με την μπεζ
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-458.html?highlight=%CE%91%CE%A5%CE%A4%CE%9F+%CE%B8%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B5%CE%AF+%CF%83%CE%B5+%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82+%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%85+%CE%B1%CE%BD+%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5+%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1

Εγώ θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις κάτι να διαβάσεις καλά και τις εμπειρίες των άλλων κοριτσιών εδώ μέσα, και ο μόνος που να εμπιστεύεσε να είναι ο ευατός σου.
 

μαγια

New Member
καταρχήν σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απάντησες ! τώρα μπορώ να πώ πως αγχώθηκα αρκετά με αυτά που μου είπες, όμως πιστεύω πως δεν πάω σε έναν τυχαίο γιατρό ! αν μου επιτρέπεται να πω, είναι διευθυντής στο νοσοκομείο Α.ΣΥΓΓΡΟΣ ! για να καταλάβεις, όταν τα πιάνω στα χέρια μου φεύγουν τρίχες , μπορεί ακόμη και 10 (στη χειρότερη) ! όταν τα λούζω επίσης φεύγουν αρκετές ! και οταν τα χτενίζω το ίδιο ! βλέπω μια πολύ μικρή διαφορά στη χωρίστρα μου, κάπως δηλαδή πιο αραιή.. αλλά όχι κάτι που το παρατηρεί οποιοσδήποτε.. τη διατροφή μου την πρόσεχα πάντα! πολλά λαχανικά κυρίως και πολύ νερό ! επίσης δεν ταλαιπωρώ τα μαλλιά μου σε κομμωτήρια κλπ σχεδόν καθόλου ! το τριχοριζόγραμμα γράφει ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΛΛΩΠΕΚΙΑ ! μου είπε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και πως για αυτούς τους μήνες πρέπει να μου δώσει κάτι δυνατό (γιατί τον υπόλοιπο καιρό είμαι πολύ καλύτερα) ! και μου είπε πως γενικά όταν σταματάς τις λοσιόν κλπ πάλι πέφτουν μετά από λίγο καιρό !
 

meli

New Member
Μαγια καλησπέρα,
Αν και παλιό ποστ θα ήθελα εαν γίνεται να μας δώσεις ένα feedback για αυτήν την θεραπεία γιατί νομίζω έχουμε επισεφτεί τον ίδιο γιατρό και πρόκεται να ξεκινήσω την ίδια θεραπεία...Ελπίζω να το δεις!
 
Μπλουζα