Bio hair implant

giannis25

Member
http://www.cliniclemanic.ch/cms/ind...surgery.html?gclid=CL6Q97yUnMUCFYcSwwodc6IAxA

Το βάζω δεν ξέρω αν ισχύει. για το site. Σύμφωνα με την εταιρία αυτή αυτή είναι μια μέθοδος μεταμόσχευσης με συνθετικά μαλλιά. σου κάνουν μεταμόσχευση με συνθετικά μαλλιά. ωστόσο δεν ξέρω μέχρι τώρα αυτό δεν γινόταν. υπάρχει θέμα με το να δεχτεί ο οργανισμός τα μοσχεύματα. μέχριτώρα ο οργανισμόος απέριπτε τα μοσχεύματα κι δημιουργόταν φλεγμονή. Σύμφωνα με αυτούς δεν υπάρχει θέμα με φλεγμονή δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά. Το είδα ωραίο θέμα. για αυτούς που δεν έχουν δότρια και είναι μεγάλα norwood.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Νικολας νικ

Well-Known Member
ρε τους Ελβετούς...ενδιαφερον, λεει οτι γινεται τοποθετηση με ινπλαντερ, choi δηλαδη, συνθετικών τριχων οι οποιες δεν προκαλουν καμια αλλεργικη αντιδραση , μπραβο παντως που το ανακάλυψες.... ψαξιμο που πεφτει τελικα!!
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλα οκ..... Aυτο το ειχα σκεφτει προ πολλου χωρις να το διαβασω καπου.Ειμαι πολυ future τυπος τελικα.
 

geo-90

New Member
καπου ειχα διαβασει οτι καθε χρονο φευγει ενα 20% και ειναι δυσκολο να συντηρεις το αποτελεσμα...
 

edyuser1

Active Member
αυτο μου το ειχε πει και ενας γιατρος που ειχα επισκεφθει καπου πρεπει να το εγραψα αλλα μου ειχε πει οτι αυτα φευγουν στην 5 ετια αυτο μου το ειχε πει 2 χρονια πριν. δεν ξερω αν εχουν βελτιωσει καθολου αυτες τις τριχες απο τοτε.
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
καποιοι παιζουν με τον καημο μας....στο τελος θα καταληξουμε cyborg με πλαστικες τριχες...αραγε ποσο χαλια θα ειναι η αισθηση και ποσο ακομα θα υποβοσκει η τσαρλατοβιομηχανια με τετοιου ειδους ανακαλυψεις, τατοο, ενεσιμο μπουσταρισμα, φιδελαια κλπ πηραν χαμπαρι οτι πεφτει ο παρας βλεπεις..η μονη λυση παιδες ειναι η μεταμοσχευση μαλλιων καποιοι μπορουν αλλοι ελπιζουν οτι θα τα καταφερουν και τετοιου ειδους τρικ δεν ειναι για περαιτερω ερευνα
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
..η μονη λυση παιδες ειναι η μεταμοσχευση μαλλιων καποιοι μπορουν αλλοι ελπιζουν οτι θα τα καταφερουν και τετοιου ειδους τρικ δεν ειναι για περαιτερω ερευνα
@@ λύση είναι η μεταμοσχευση μαλλιων
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@@ λύση είναι η μεταμοσχευση μαλλιων
+1000.

Οι μισοί λόγω εκτεταμένης αραίωσης δεν μπορούν να πετύχουν επαρκή κάλυψη και γίνονται σαν τριο στούτζες και οι άλλοι μισοί που έχουν λίγο μαλλί, κινδυνεύουν να το χάσουν μαζί με τα μοσχεύματα...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zafi1988

Member
Μακαρι να ισχυε αλλα μαλλον απάτη εχει συζητηθει και έξω σε αλλο site και επεσε κραξιμο.Ελεος ζηταγανε 2 ευρω την τριχα νομιζω.
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
@@ λύση είναι η μεταμοσχευση μαλλιων
Ισως να ειναι και αυτο μια λυση στο μελλον φιλε μου, οπως λυση ειναι κ το ελαιο τσουκνιδας, το δαφνης,τα πολλαπλα ματζουνια που εχουμε κουμπωσει και ισως... και η κανελα, σε εμενα λυση δε δωσανε !! Προς το παρων η μονη τεκμηριωμενη απαντηση στο εν λογω θρεντ ειναι η μμ και μη κολλαμε σε αποτυχημενα αποτελεσματα που ναι δυστυχως υπαρχουν , ας βλεπουμε τα καλα αποτελεσματα που υπαρχουν γυρω μας πλεον και ειναι πολλα. Οταν γραφω καποιοι θα τα καταφερουν δεν εννοω μονο την οικονομικη προσεγγιση αλλα και την επιτυχης εκβαση μιας επεμβασης,κατα τα αλλα να ξερεις παρακολουθω σχεδον ολα τα ποστς σου καιρο τωρα και ασπαζομαι τη συμμετοχη σου.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Ισως να ειναι και αυτο μια λυση στο μελλον φιλε μου,
Δύσκολο, λόγω πυκνότητας και τώρα και στο μέλλον. Είναι τα βιολογικά όρια που το κάνουν τέτοιο.
οπως λυση ειναι κ το ελαιο τσουκνιδας, το δαφνης,τα πολλαπλα ματζουνια που εχουμε κουμπωσει και ισως... και η κανελα, σε εμενα λυση δε δωσανε !!
Οι διάφορες ανορθόδοξες αντιμετωπίσεις του θέματος δεν είναι λύσεις γιατί λύσεις δεν υπάρχουν. Ούτε finasteride/minoxdil είναι λύσεις γιατί τα αποτελέσματα τους είναι πενιχρά/προσωρινά.
Προς το παρων η μονη τεκμηριωμενη απαντηση στο εν λογω θρεντ ειναι η μμ και μη κολλαμε σε αποτυχημενα αποτελεσματα που ναι δυστυχως υπαρχουν , ας βλεπουμε τα καλα αποτελεσματα που υπαρχουν γυρω μας πλεον και ειναι πολλα.
Η μμ δεν είναι λύση. Αυτό που δεν καταλαβαίνει πολύς κόσμος είναι ότι χονδρικά από αυτούς που κάνουν μμ το 1/4 έχει καλό αποτέλεσμα, τα 3/4 έχουν από μέτριο έως χάλια. Αυτή είναι μια αλήθεια που κρύβουν επιμελώς γιατροί και κλινικές, όλες και όλοι. Αν δεις τα επιτυχημένα περιστατικά, τις σημαίες και τους κράχτες, είναι τα ίδια και τα ίδια. Το θέμα είναι ότι όλοι νομίζουν ότι θα είναι σε αυτό το 1/4 των επιτυχημένων γιατί το επιθυμούν διακαώς και δεν έχουν μάτια να δουν την πραγματικότητα, νομίζουν ότι θα είναι το επόμενο success story. Για ρώτα τον @hairlosscursed που πήγε και στους Hasson & Wong πως αισθάνεται. Για κάθε αποτέλεσμα σαν του @Panos1982 υπάρχουν 10 σαν του @hairlosscursed.
Δεν τα λέω αυτά για να ψαλιδίσω τα όνειρα του κόσμου, αλλά σε αυτά τα όνειρα πατάνε οι "άλλοι" για να βρουν πελατάκια. Αφού να φανταστείς πόσο διαστρεβλωμένη αντίληψη του θέματος και της πραγματικότητας υπάρχει στους παθόντες, ένας νόμιζε ότι θα βάλει 3000 grafts και θα γίνει norwood 1, και ένας άλλο μέλος έχει βάλει ότι έχει και δεν έχει στους κροτάφους και δηλώνει ευχαριστημένος ενώ ο άνθρωπος είναι άδειος στο πάνω μέρος και βγάζει φωτογραφίες από τη hairline στα σκοτάδια μη χαλάσει το όνειρο.
Οταν γραφω καποιοι θα τα καταφερουν δεν εννοω μονο την οικονομικη προσεγγιση αλλα και την επιτυχης εκβαση μιας επεμβασης.
Κυρίως αυτό μας ενδιαφέρει.
 

Νικολας νικ

Well-Known Member
ή αλλιως ...spoiler η ωμη αληθεια , solarteno οσα λες εχουν ως βαση ντοκουμεντα, με τη μεταμοσχευση ομως μπορει να αλλαξει η εικόνα προς το καλυτερο! οι επιδιώξεις μας πρεπει να ειναι ρεαλιστικές το οτι εχει ρισκο το γνωριζουν ολοι πλεον στο φορουμ αλλα αν ειχαμε αποδεχτει τη φαλακρα δεν θα κουβεντιαζαμε τωρα....οπως ειχε γραψει καποιος (απο τα πιο πετυχημενα) η φαλακρα ζει μεσα μας..να σαι καλα!
 

hairlosscursed

Well-Known Member
Απο τοτε που βγηκαν οι μεταμοσχευσεις και οι θεραπειες στο προσκηνιο,η εννοια φαλακρα εγινε ακομα χειροτερη απο οτι ηταν πριν...δυστυχως...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Oι φαλακροι Μ@μανε ανεκαθεν...Βλεπε γκουσγκουνηo_O
 
Μπλουζα