BHR Athens - FUE 1200 grafts

Κωστής Γωγιός

BHR Athens Patient Advisor
Καλημέρα σας! Θα αρχίσουμε σιγά σιγά να δημοσιεύουμε φωτογραφίες από μεταμοσχεύσεις της ελληνικής ομάδας των γιατρών της BHR Athens. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε η FUE τεχνική και τα grafts που τοποθετήθηκαν είναι 1200. Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε από την Dr. Κρυσταλλία Κυπαρισσού. IMG-before.jpg IMG-before 2.jpg IMG-after.jpg
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Στην πρώτη φωτογραφία τα μαλλιά είναι χτενισμένα και τραβηγμένα προς τα πάνω ώστε να φαίνεται η άδεια περιοχή και στην τρίτη φωτογραφία έχουν το διπλάσιο μήκος και είναι χτενισμένα όλα κάτω να καλύπτουν τη ληπτρια.
Στο φόρουμ έχουμε κάποιες απαιτήσεις στις φωτογραφίες ώστε να ξέρουμε τι βλέπουμε ακόμη και από απλά μέλη που παρουσιάζουν πόσο μάλλον από κλινικές.
Το να βλέπουμε συνηθισμένες φωτογραφίες που η κάθε κλινική έχει εκατοντάδες δεν μας ωφελεί κάπου.
Νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις στην παρουσίαση αποτελεσμάτων από τις κλινικές ας το δει ο Cvial. Πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι.
 

Κωστής Γωγιός

BHR Athens Patient Advisor
Θεωρώ ότι η διαφορά είναι αρκετά εμφανής, όπως και η ανάπτυξη της τρίχας. Είχε ζητηθεί μια αρκετά συντηρητική προσέγγιση, η οποία επιτεύχθηκε με 1200 μοσχεύματα. Σε κάθε περίπτωση, έχουν ήδη ζητηθεί και περισσότερες φωτογραφίες, ώστε να μην υπάρχει κάτι μετέωρο.
 
Μπλουζα