Batist, fue, ευαγγελατος, 1486 grafts, 17.12.2012

Batist

Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

το 1.5mg το έπαιρνα ως εξής 1/4 proscar (1.25mg) και 1/4 propecia (0.25mg). Από τα χαπάκια propecia μου έχει μείνει ένα τελευταίο άρα σε 4 μέρες πέφτω οριστικά στο 1.25mg :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Batist φιλε ειμαι στο εξαμηνο της μεταμοσχευσης μου οπου την εκανα στη HDC..
Σε 3 μηνες γινομαι 34 ετων.Φινα(proscar) περνω εδω και 5 μηνες για πρωτη φορα στην ζωη μου και φυσικα εχω παρενεργειες οσο αφορα την στυση..θα την συνεχισω εως το χρονο και μετα θα την κοψω..
Αν ειναι να σωσω το πανω κεφαλι και να χασω το κατω ειναι σοβαροτερο πιστευω.
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..
Συνφωνω με τα υπολοιπα μελη οτι πρεπει να την κοψεις και να αφησεις το θεμα μεχρι να σταθεροποιηθει η τριχοπτωση σου..
Βεβαια εισαι και 20 πανω στην τρελα και σαυτην την ηλικια κανουν τα παντα για την εμφανιση τους τα παιδια..και εγω σαυτην την ηλικια δεν αφηνα να με αγγιζουν τριχα στο κεφαλι..
Δεν ειμαι παντογνωστης στο θεμα της φινας αλλα εγω δεν θα το ρισκαρα απο αυτην την ηλικια..
Εδω πηγα στον ουρολογο να μου την γραψει και μονο που δεν με πεταξε με τις κλωτσιες εξω,πηγε ο πατερας μου που ειναι 62 ετων για να γραψει την συνταγη..
Να ξερεις ολοι θελουν το καλο σου ειδικα σε ενα νεο παιδι που εχει ολη την ζωη μπροστα του..

Batist

Member

Φίλε μου όταν δεν έχω παρενέργειες, και είμαι norwood 5 από τα 20 (υπήρξα και norwood 6) το θεωρώ τουλάχιστον ανούσιο να σταματήσω τη φίνα και να γίνω γλόμπος από τα 20. Τη σκέψη μου την εξήγησα και παραπάνω στο νήμα. Αν τυχόν δω την παραμικρή παρενέργεια ελαττώνω τη δόση κάτω απο 1mg και αν δω και συνεχίζουν τυχόν παρενέργειες την κόβω τελείως... Τέλος, αυτό το νήμα είναι για τη μεταμόσχευση μου και όχι για τις παρενέργειες της φίνας οπότε καλό θα ήταν να μην το spam-άρουμε με τα περι φίνας. Ευχαριστώ :)

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Οκ ας κοιταξω καλυτερα το δικο μου το κεφαλι,οπως σε ειπα δεν ειμαι παντογνωστης της φινας απλα σκεφτομαι λιγο με την λογικη..Καλη επιτυχια και υπομονη πανω απολα..

giannis1991

Well-Known Member

John_John1 είπε:
Batist φιλε ειμαι στο εξαμηνο της μεταμοσχευσης μου οπου την εκανα στη HDC..
Σε 3 μηνες γινομαι 34 ετων.Φινα(proscar) περνω εδω και 5 μηνες για πρωτη φορα στην ζωη μου και φυσικα εχω παρενεργειες οσο αφορα την στυση..θα την συνεχισω εως το χρονο και μετα θα την κοψω..
Αν ειναι να σωσω το πανω κεφαλι και να χασω το κατω ειναι σοβαροτερο πιστευω.
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα..
Συνφωνω με τα υπολοιπα μελη οτι πρεπει να την κοψεις και να αφησεις το θεμα μεχρι να σταθεροποιηθει η τριχοπτωση σου..
Βεβαια εισαι και 20 πανω στην τρελα και σαυτην την ηλικια κανουν τα παντα για την εμφανιση τους τα παιδια..και εγω σαυτην την ηλικια δεν αφηνα να με αγγιζουν τριχα στο κεφαλι..
Δεν ειμαι παντογνωστης στο θεμα της φινας αλλα εγω δεν θα το ρισκαρα απο αυτην την ηλικια..
Εδω πηγα στον ουρολογο να μου την γραψει και μονο που δεν με πεταξε με τις κλωτσιες εξω,πηγε ο πατερας μου που ειναι 62 ετων για να γραψει την συνταγη..
Να ξερεις ολοι θελουν το καλο σου ειδικα σε ενα νεο παιδι που εχει ολη την ζωη μπροστα του..

εχεις δικιο φιλε αλλα δεν μπορει να το καταλαβει ο φιλος και δικαιολογημενα...ουτε εγω το καταλαβαινα οταν τα λεγανε καποιοι...πρεπει να βρεθεις στο γκρεμο και να αρχιζεις να πεφτεις...πρεπει να το νιωσεις δλδ οτι σουκανει κακο...

Batist

Member

giannis1991 είπε:
εχεις δικιο φιλε αλλα δεν μπορει να το καταλαβει ο φιλος και δικαιολογημενα...ουτε εγω το καταλαβαινα οταν τα λεγανε καποιοι...πρεπει να βρεθεις στο γκρεμο και να αρχιζεις να πεφτεις...πρεπει να το νιωσεις δλδ οτι σουκανει κακο...

ναι αλλα και συ παίρνεις φίνα απότι βλέπω και μάλιστα 1.25mg.. έχεις/είχες παρενέργειες?

giannis1991

Well-Known Member

batist ειναι νωρις ακομα...καποια στιγμη θα κανω ενα θεματακι και εγω...προς το παρον την εχω κοψει εδω και 20 μερες περιπου...

Batist

Member

κάτσε γιατί δε σε πιάνω.. την έκοψες χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο?

n094

Active Member

Παίδες δεν υπάρχει λόγος διαμάχης, το θέμα είναι απλό: όπως σε κάθε ουσία υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν παρενέργειες και άλλοι όχι, όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν "ανεκτές" παρενέργειες. Στο θέμα της φίνας, η οποία κυκλοφορεί στην αγορά εγκεκριμένη από τον FDA εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν ότι δεν έχουν παρενέργειες παρά μόνο θεαματικά αποτελέσματα και άλλοι που αντιμετώπισαν θέματα. Εγώ συγκεκριμένα αν δεν μου έβγαζε παρενέργειες θα τη συνέχιζα, γιατί αυτήν την στιγμή είναι το μόνο εγκεκριμένο σκεύασμα το οποίο πραγματικά παρουσιάζει αποτελέσματα για το πρόβλημά μας σε πάρα πολλούς ανθρώπους.

Batist

Member

Καλημέρα!
Σήμερα είμαι στην 18η μέρα μετά τη μ/μ και λέω να ξεκινήσω ξανά τη μινοξιδίλη (kirkland 5%). Όταν όμως χρησιμοποιώ μινοξ μου εμφανίζεται πάντα ΣΔ την οποία και καταπολεμώ με stieprox ή fungoral. Τώρα όμως για τους επόμενους 2 μήνες θα βάζω συγκεκριμένο σαμπουαν από την κλινική. Τι να κάνω για να μη μου εμφανιστεί ΣΔ με τη χρήση μινοξ ( για αφρό δεν ενδιαφέρομαι γιατί έχω μίνοξ για 6 μήνες)???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Batist είπε:
Καλημέρα!
Σήμερα είμαι στην 18η μέρα μετά τη μ/μ και λέω να ξεκινήσω ξανά τη μινοξιδίλη (kirkland 5%). Όταν όμως χρησιμοποιώ μινοξ μου εμφανίζεται πάντα ΣΔ την οποία και καταπολεμώ με stieprox ή fungoral. Τώρα όμως για τους επόμενους 2 μήνες θα βάζω συγκεκριμένο σαμπουαν από την κλινική. Τι να κάνω για να μη μου εμφανιστεί ΣΔ με τη χρήση μινοξ ( για αφρό δεν ενδιαφέρομαι γιατί έχω μίνοξ για 6 μήνες)???
Αντικατέστησε την με μια γλυκερινης http://shop.genhair.com/store/index.php?main_page=product_info&products_id=1&zenid=56e6de954ef2b664015bfc5cdebd3baa

Batist

Member

Ωωω Kapa! Τιμή μου! Ευχαριστώ για την πληροφορία. Τυχόν άλλες εναλλακτικές προτάσεις ευπρόσδεκτες..

kapa

Μέλος του προσωπικού

Batist είπε:
Ωωω Kapa! Τιμή μου! Ευχαριστώ για την πληροφορία. Τυχόν άλλες εναλλακτικές προτάσεις ευπρόσδεκτες..

Η καλύτερη λύση ειναι να αφαιρεθεί η ουσία που προκαλεί το πρόβλημα που στην συγκεκριμένη περίπτωση ειναι η προπυλαινογλυκολη,έχω και εγω θέμα με αυτήν την ουσία καθε φορά που ξανά αρχίζω μινοξιδιλη με μικρό ερεθισμους και φαγουρες.
Αλλά αυτο που θα σε κάνει να ηρεμησεις ειναι η γλυκερινη στην θεση της pg,δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο,λιγότερος χρόνος λιγότερος κόπος :angel:
Καλή επιτυχία και με την μεταμόσχευση :9m:

GeoGrek

New Member

Batist είπε:
Καλησπέρα σε όλους,

όπως ίσως κάποιοι ήδη με γνωρίζετε ονομάζομαι Batist, είμαι 20 χρονών και το νήμα γνωριμίας μου στο forum είναι το ακόλουθο: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4199.html . Ξεκίνησα ως norwood 6 τον Ιούλιο του 2012 και σήμερα μετά από 5 μήνες θεραπείας Big3 είμαι norwood 4-5. Επειδή όμως δεν είμαι ικανοποιημένος με τη γενικότερη εικόνα των μαλλιών μου (εξαφανισμένοι κρόταφοι και μεγάλο μέτωπο), αποφάσισα να προχωρήσω ύστερα από πολλή σκέψη και αιματηρές οικονομίες στην 1η μου μεταμόσχευση μαλλίών η οποία θα γίνει στην κλινική μαλλιών DHI αύριο Δευτέρα 17.12.2012. Η μεταμόσχευση αφορά τις περιοχές Α + Β του κρανίου (μετωπιαία, πρόσθια βρεγματική περιοχή). Ανεβάζω λοιπόν για αρχή κάποιες φώτος όπως είμαι τώρα σε φυσικό μήκος μαλλιών από όλο το κρανίο και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αμέσως μετά τη μεταμόσχευση, ώστε να διαμορφώσουμε όλοι μας μια άρτια άποψη επί του θέματος. Τις επόμενες μέρες, εβδομάδες, μήνες θα σας ενημερώνω αναλυτικά για την εξέλιξη των μεταμοσχευμένων μου μαλλιών.

Ελπίζω να μη σας κούρασα... ευχαριστώ.

να μας ενημερωνεις φίλε

no_hair

New Member

Προσπαθώ να δω φωτογραφίες των μελών που κάνανε μεταμφύτευση αλλά δεν ανοίγουν (?) τι έχει συμβεί πρέπει να κάνω κάτι...άλλο??

n094

Active Member

no_hair είπε:
Προσπαθώ να δω φωτογραφίες των μελών που κάνανε μεταμφύτευση αλλά δεν ανοίγουν (?) τι έχει συμβεί πρέπει να κάνω κάτι...άλλο??

Όχι αγαπητέ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο, αυτό συμβαίνει γιατί κάποια στιγμή το φορουμ "δέχτηκε επίθεση" από χακερς με αποτέλεσμα όλες οι μέχρι τότε φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί να χαθούν.... Οπότε όπου δεν βλέπεις φωτογραφίες, οφείλεται σε αυτό...

Batist

Member

Καλησπερα... Σε 9 μερες απο σημερα κλεινω 4 μηνες απο τη μεταμοσχευση μου οποτε θα ανεβασω φωτογραφιες να μου πειτε τη γνωμη σας... Επισης θα ξαναανεβασω τις παλιες φωτογραφιες που χαθηκαν απο το χακαρισμα του forum ωστε να υπαρχει συγκριση... Συγγνωμη που χαθηκα τοσο καιρο αλλα ειχα τρεξιματα με τη σχολη και αλλες υποχρεωσεις... Καλη συνεχεια σε ολους...

Bouklas

Well-Known Member

Καλή επιτυχία με την σχολη σου φιλε μου, και καλά αποτελέσματα να έχεις από την μεταμόσχευση σου, οποτε μπορέσεις και αν θες βεβαια ανέβασε φωτογραφίες να δούμε την εξέλιξη σου.

Μπλουζα