Batist, fue, ευαγγελατος, 1486 grafts, 17.12.2012

Batist

Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Το ξερω Adriano.. με τη Γ ζώνη θα ασχοληθώ μελλοντικά... Σίγουρα δεν μπορώ να γίνω όπως ήμουν στα 15 μου αλλά τουλάχιστον θα βλέπω τα μαλλιά μου μήνα μήνα να βελτιώνονται και όχι να πέφτουν-χειροτερεύουν όπως συνέβαινε τα 2 τελευταία χρόνια πριν ξεκινήσω Big3.. Έκανα το 1ο βήμα (με όσα χρήματα είχα τη δυνατότητα να διαθέσω) και περιμένω το αποτέλεσμα του 10μήνου.. Από κει και πέρα βλέποντας και κρίνοντας θα αποφασίσω πως θα κινηθώ.. Πιστεύω πάντως πως και η φίνα έχει να μου δώσει ακόμα γιατί είμαι μόνο στο 5μηνο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member

Πάντως να ξέρεις μην κόψεις με τίποτα την μινοξιδίλη.Είδα μπροστά ότι έχεις πολλά χνούδια που μπορεί να μεγαλώσουν.

Billy_tramp

Member

Φίλε Batist και εμένα η άποψη μου είναι οτι κάλυψες μεγάλη περιοχή με μόνο 1400 grafts. Αλλα δικαιολογημένα αφού τα οικονομικά μας δυστυχως δεν επαρκούν. Καλη επιτυχια σου εύχομαι και απο σήμερα τα πράγματα θα βελτιώνονται αντι να χειροτερεύουν!

John83

Member

Καλή επιτυχία φίλε μου.. Από εδώ και πέρα υπομονή κάποιους μήνες μέχρι να δεις τα πρώτα αποτελέσματα.. Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!

ios80

New Member

Σε 5-6 μερες θα φυγουν τα καπαλα κ σε 10 τα κοκκινα σημαδια απο την ληπτρια δεν θα φαινοντε.υπομονη φιλαρακο κ καλη φυτρωση

n094

Active Member

Batist, καλή επιτυχία, σίγουρα η εικόνα σου θα αλλάξει, αλλά πρέπει να ξέρεις, όπως τόνισε και ο Andriano, ότι η προβληματική περιοχή είναι αρκετά μεγάλη και σίγουρα θα χρειαστείς και άλλη μμ στο μέλλον, τόσο για να καλύψεις την υπόλοιπη, όσο και για μια πιθανή αύξηση της πυκνότητας. Μου αρέσει πολύ που πύκνωσες λίγο και τα τριγωνάκια, το μόνο κακό είναι ότι είσαι αρκετά μικρός ηλικιακά και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δεις και εκεί υποχώρηση των μαμά τριχών. Ελπίζω η big 3 να σε βοηθήσει να κρατήσεις τα υπάρχοντα και γιατί όχι, να σου δώσει ένα boost και σε αυτά που έχεις χάσει πρόσφατα, οπότε συνέχισέ την, αλλά μην κάνεις το λάθος και βάλεις τίποτα άλλο σε τοπικό πριν την οριστική έλευση του 12μηνου (σου μιλάω από προσωπική πείρα, μιας και η ερολ θεωρώ ότι μου έκανε ζημιά). Τέλος για το κόστος…. τι να πω, αν σκεφτείς ότι το 2006 είχα πληρώσει για τα ίδια μοσχεύματα περίπου 5.500 ευρώ, είσαι από τους τυχερούς που πέτυχες τέτοιες τιμές.

Κάτι τελευταίο, το σαμπουάν κετοκοναζολης θα σου συνιστούσα να μην το χρησιμοποιήσεις τον πρώτο μήνα. Εγώ για τους πρώτους 2 μήνες λούζομαι με ήπια σαμπουάν (είτε τα anagen είτε το proderm kid)

Batist

Member

Καταρχάς πολλά thanks σε όλους!

n094 είπε:
Ελπίζω η big 3 να σε βοηθήσει να κρατήσεις τα υπάρχοντα και γιατί όχι, να σου δώσει ένα boost και σε αυτά που έχεις χάσει πρόσφατα, οπότε συνέχισέ την, αλλά μην κάνεις το λάθος και βάλεις τίποτα άλλο σε τοπικό πριν την οριστική έλευση του 12μηνου (σου μιλάω από προσωπική πείρα, μιας και η ερολ θεωρώ ότι μου έκανε ζημιά).

Κάτι τελευταίο, το σαμπουάν κετοκοναζολης θα σου συνιστούσα να μην το χρησιμοποιήσεις τον πρώτο μήνα. Εγώ για τους πρώτους 2 μήνες λούζομαι με ήπια σαμπουάν (είτε τα anagen είτε το proderm kid)

Ναι εννοείται πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω airol. Προτιμώ να πάω εκ του ασφαλούς με απλό Big3. Όντως φίλε fungoral ή stieprox θα ξαναρχίσω το νωρίτερο μετά από 2 μήνες ίσως και αργότερα μιας και έχω προμηθευτεί από την DHI τη σειρά σαμπουάν για μ/μ για 2+6 μήνες...

Μινοξιδίλη μου παν να ξαναρχίσω μετά από 10 μέρες αλλά λέω να την ξεκινήσω σε κανα μήνα για να μη σοκάρω τα καινούργια θυλάκια. Τι λέτε παίδες?

n094

Active Member

Όχι, ότι σου είπαν, εγώ την ξεκινάω πάντα εκεί γύρω στις 10-12 μέρες, δεν παθαίνουν τίποτα τα καινούργια μαλλάκια, ίσα, ίσα, που χρειάζονται αιμάτωση (που προκαλεί η μινοξιδίλη) για να "προχωρήσουν".

Leonidas

New Member

Καλή χρονιά και μαλλιαρή!Μην ξεχάσεις το forum Batist όταν σε κάνα 9μηνο θα έχεις μαλλάκια.Χρόνια πολλά σε όλους!

weznem

Well-Known Member

καλη επιτυχια αδερφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οταν βλεπω εικονες ενος νεου ανθρωπου σαν εμας να εχει τετοια κενα στεναχωριεμαι πολυ μακαρι να γεμισεις πολυ αδερφε...
πρεπει να βρεθει μια λυση μονιμη ειναι πολυ βαρυ ψυχολογικα να χανουμε τα μαλλια μας ιδιως νεοι πανω απο 60 το συζηταμε αλλα νεοι ειναι πολυ βαρυ..
καλη συνεχεια με τις θεραπειες σου φιλε..
μια ερωτηση εβλεπα χνουδια σε κροταφους με την μεταμοσχευση τα μαλλια που σου βαλλαν μπροστα για να μπουν πεταξαν τα χνουδια και στην θεση τους εβαλαν τους καινουργιους θυλακες η τους βαζουν διπλα διχως επιπλεον ζημια μπροστα??οτι μεταμοσχευσες θα φυτρωσει στανταρια η θα υπαρχουν απωλειες??

Batist

Member

Ευχαριστώ πολύ!!!

weznem είπε:
μια ερωτηση εβλεπα χνουδια σε κροταφους με την μεταμοσχευση τα μαλλια που σου βαλλαν μπροστα για να μπουν πεταξαν τα χνουδια και στην θεση τους εβαλαν τους καινουργιους θυλακες η τους βαζουν διπλα διχως επιπλεον ζημια μπροστα??οτι μεταμοσχευσες θα φυτρωσει στανταρια η θα υπαρχουν απωλειες??

Τα καινούργια τα έβαλαν ανάμεσα στα παλιά. Πιστεύω πως προνόησαν ώστε να έχουν κατάλληλη απόσταση παλιά με καινούργια ώστε να επιβιώσουν και τα 2. Το αποτέλεσμα θα δείξει... Το ποσοστό φυτρωτικότητας είναι ψηλό πάνω από 90%.. Μακάρι να πάνε όλα καλά! :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

φιλε μου καλη φυτρωση να εχεις.Το οτι το ποσοστο φυτροτητας θα ειναι 90% πως το λες?Υπαρχει καποιος τροπος που το εξακριβωνεις?Η τιμη που πληρωσες οντως σε σχεση με μια 5ετια πριν ειναι αρκετα καλη.Ομως κατα την αποψη μου ακομα κ αυτη η τιμη εν καιρο κρισης ειναι ακριβη.Ακομα οι τιμες κρατιουνται ψηλα παρολο που οι μισθοι ειναι 30-40% κατω.Τελος θα ηθελα να σου πω οτι απο την στιγμη που μπηκες στην διαδικασια των μεταμοσχευσεων καλο ειναι να την κοψεις την φιναστεριδη μιας κ εισαι αρκετα μικρος και η ζωη ειναι μπροστα σου.

Batist

Member

Οι περισσότερες κλινικές (και η DHI) υποστηρίζουν πως το ποσοστό φυτρωτικότητας είναι τουλάχιστον 85-90% και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει μέχρι και 98%. Στην πράξη το ποσοστό επιτυχίας θα το δω μετά από 10 μήνες μετρώντας τη μεσοσταθμική πυκνότητα της Α+Β ζώνης που θα έχει επιτευχθεί και συγκρίνοντας την με αυτή του 100% που υπολογίζεται βάσει του συνολικού εμβαδόυ της Α+Β ζώνης σε τετραγωνικά εκατοστά και του συνολικού αριθμού τριχών που εισήχθησαν (3221) επί των πυκνότητων που είχα προ μμ (των οποίων τις τιμές έχω φυλάξει). Απλά μαθηματικά είναι!
Τέλος τη φιναστερίδη δεν τη σταματώ για 2 λόγους: 1) Δε μου έχει εμφανίσει παρενέργειες (γνωρίζω ότι δυνητικά μπορεί να εμφανίσει αλλά ρισκάρω αφού δεν έχω δει κάτι ακόμα) και 2) σκέψου το ακόλουθο: πες πως στην A+B ζώνη έχω 3000 παλιές τρίχες (υποθετικά πάντα) και με τη μεταμόσχευση βάζω χονδρικά άλλες 3000 τρίχες οπότε φτάνω τις 6000. Αν σταματήσω όμως τη φιναστερίδη θα χασω τις 3000 παλιές τρίχες που έχω οπότε θα πέσω πάλι στις 3000 τρίχες και θα χρειάζομαι ξανά μ/μ. Οπότε συνεχίζω αν και σίγουρα μελλοντικά θα πέσω στο 1mg φίνα απο 1,5mg που είμαι τώρα γιατί το θεωρώ πολύ για μακροχρόνια λήψη.

weznem

Well-Known Member

Batist είπε:
Οι περισσότερες κλινικές (και η DHI) υποστηρίζουν πως το ποσοστό φυτρωτικότητας είναι τουλάχιστον 85-90% και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει μέχρι και 98%. Στην πράξη το ποσοστό επιτυχίας θα το δω μετά από 10 μήνες μετρώντας τη μεσοσταθμική πυκνότητα της Α+Β ζώνης που θα έχει επιτευχθεί και συγκρίνοντας την με αυτή του 100% που υπολογίζεται βάσει του συνολικού εμβαδόυ της Α+Β ζώνης σε τετραγωνικά εκατοστά και του συνολικού αριθμού τριχών που εισήχθησαν (3221) επί των πυκνότητων που είχα προ μμ (των οποίων τις τιμές έχω φυλάξει). Απλά μαθηματικά είναι!
Τέλος τη φιναστερίδη δεν τη σταματώ για 2 λόγους: 1) Δε μου έχει εμφανίσει παρενέργειες (γνωρίζω ότι δυνητικά μπορεί να εμφανίσει αλλά ρισκάρω αφού δεν έχω δει κάτι ακόμα) και 2) σκέψου το ακόλουθο: πες πως στην A+B ζώνη έχω 3000 παλιές τρίχες (υποθετικά πάντα) και με τη μεταμόσχευση βάζω χονδρικά άλλες 3000 τρίχες οπότε φτάνω τις 6000. Αν σταματήσω όμως τη φιναστερίδη θα χασω τις 3000 παλιές τρίχες που έχω οπότε θα πέσω πάλι στις 3000 τρίχες και θα χρειάζομαι ξανά μ/μ. Οπότε συνεχίζω αν και σίγουρα μελλοντικά θα πέσω στο 1mg φίνα απο 1,5mg που είμαι τώρα γιατί το θεωρώ πολύ για μακροχρόνια λήψη.
πρεπει να αντιληφθεις αμεσσα οτι υπαρχουν ορια για τα παντα στην ζωη..για να χεις μαλλια πρεπει να ζεις,αν πεθανεις η δεν εχεις υγεια(που δεν στο ευχομαι)και παθεις κανα καρκινο η οτιδηποτε αλλο θα αντιληφθεις την ουσια των πραγματων αν αξιζε 1,5mg φινα για να δεις τον ουρανο πιο χαμηλα απο εσενα...
δεν ρισκαρουμε τα παντα οσο και αν θελουμε μαλλια με καθε κοστος το κλειδι για να συγκρατηθεις ειναι να βλεπεις τι ειναι σημαντικο πραγματικα οταν απειλησε με θανατο τοτε αντιλαμβανεσε την πραγματικη ουσια,χρειαζεσαι υγεια,ευτυχια να χεις ζησει οσο το δυνατον καλυτερα να αγαπησεις να αγαπηθεις δεν θα σκεφτεις στο τελος να μπορουσα να παρω φινα για να χω μαλλια,αυτα θα σε προσγειωνουν αυτοματα κ δεν θα ρισκαρεις την ζωη σου για αφελεις λογους..
στα γραφω με αγαπη..μην νομιζεις οτι στην λεω, ΠΡΕΠΕΙ να αναθεωρησεις.κινδυνευετε με τα επιτρεπομενα mg φινας αντιλαμβανεσε τι ΚΑΝΕΙΣ???(εσυ με το 1,5)
1 mg και πολυ ειναι δεν βλεπεις τι γινετε..

Batist

Member

στανταράκι θα πέσω στο 1mg ή στο 1.25mg όπως γράφω και παραπάνω απλά περιμένω να κλέισω 8μηνο πρώτα να δω τι θα μου εχει δώσει το 1,5.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

Λογικο να μην σκεφτεσαι λογικα...αλλωστε 20 χρονων εισαι.Η φιναστεριδη δεν ειναι φρουτο και μπορει να σε μπλεξει σε πολυ ασχημες καταστασεις.Το οτι δεν εχεις παρενεργειες ειναι σιγουρα θετικο αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι ενα χαπι που σου ριχνει 75% την διυδροτεστοστερονη.Δεν ειναι τα παντα σε αυτη την ζωη τα μαλλια.Καλυτερα να ασχοληθεις με μια 2η μεταμοσχευση.Κερδισμενος θα εισαι.Κουρευε τα και κοντα και αυτο ειναι ολο.Φαλακρος δεν θα φαινεσαι σε καμια περιπτωση και κανε υπομονη,ολο κ κατι καινουργιο θα βγει.

weznem

Well-Known Member

σκεψου και το αλλο οτι και να σου δωσει απο την στιγμη που θα μειωσεις την δοση μoιραια οτι σου δωσε θα το χασεις θεμα χρονου ειναι αρα περα αpο τον κινδυνο αποτελεσμα κανενα..

Batist

Member

weznem είπε:
σκεψου και το αλλο οτι και να σου δωσει απο την στιγμη που θα μειωσεις την δοση μoιραια οτι σου δωσε θα το χασεις θεμα χρονου ειναι αρα περα αpο τον κινδυνο αποτελεσμα κανενα..

το 1mg ειναι ικανο να συντηρήσει τα μαλλιά, άλλωστε ειναι και η προτεινομενη δόση.

ΜΙΚΕΣ είπε:
Λογικο να μην σκεφτεσαι λογικα...αλλωστε 20 χρονων εισαι.Η φιναστεριδη δεν ειναι φρουτο και μπορει να σε μπλεξει σε πολυ ασχημες καταστασεις.Το οτι δεν εχεις παρενεργειες ειναι σιγουρα θετικο αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι ενα χαπι που σου ριχνει 75% την διυδροτεστοστερονη.Δεν ειναι τα παντα σε αυτη την ζωη τα μαλλια.Καλυτερα να ασχοληθεις με μια 2η μεταμοσχευση.Κερδισμενος θα εισαι.Κουρευε τα και κοντα και αυτο ειναι ολο.Φαλακρος δεν θα φαινεσαι σε καμια περιπτωση και κανε υπομονη,ολο κ κατι καινουργιο θα βγει.

έχω απόλυτη γνώση των πιθανών μελλοντικών παρενεργειών της φιναστερίδης και ως ενήλικας συνεχίζω παίρνοντας αυτό το ρίσκο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση :)

Stripar

Established Member

@Batist και εγώ πέρνω Fina...πρόσφατα ανεβασα από 1mg/day σε 1,25mg/day για το επόμενο 3μηνο
αλλά μέχρι εκεί!.

Νομίζω πρέπει να έχεις καταλάβει ότι επικροτώ τις μέχρι τώρα ενέργειές σου και στην θέληση σου να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα τις τριχόπτωσης που σε ταλαιπωρεί απο τόσο μικρή ηλικία.

Όμως αν θές ξανασκέψου το 1.50mg Fina...είναι μεγάλο παραστράτημα(σε καθημερινή και μακροπρόθεσμη λήψη)...πάνω απο όλα η ΥΓΕΙΑ!.

Μπλουζα