Batist, fue, ευαγγελατος, 1486 grafts, 17.12.2012

Batist

Member
EDIT Όλες οι φωτογραφιες πριν και μετα τη μεταμοσχευση ξεκινουν απο τη σελίδα 7 αφού οι παλιες ξαναπεραστηκαν μετα το χακαρισμα του φορουμ...

Καλησπέρα σε όλους,

όπως ίσως κάποιοι ήδη με γνωρίζετε ονομάζομαι Batist, είμαι 20 χρονών και το νήμα γνωριμίας μου στο forum είναι το ακόλουθο: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4199.html . Ξεκίνησα ως norwood 6 τον Ιούλιο του 2012 και σήμερα μετά από 5 μήνες θεραπείας Big3 είμαι norwood 4-5. Επειδή όμως δεν είμαι ικανοποιημένος με τη γενικότερη εικόνα των μαλλιών μου (εξαφανισμένοι κρόταφοι και μεγάλο μέτωπο), αποφάσισα να προχωρήσω ύστερα από πολλή σκέψη και αιματηρές οικονομίες στην 1η μου μεταμόσχευση μαλλίών η οποία θα γίνει στην κλινική μαλλιών DHI αύριο Δευτέρα 17.12.2012. Η μεταμόσχευση αφορά τις περιοχές Α + Β του κρανίου (μετωπιαία, πρόσθια βρεγματική περιοχή). Ανεβάζω λοιπόν για αρχή κάποιες φώτος όπως είμαι τώρα σε φυσικό μήκος μαλλιών από όλο το κρανίο και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αμέσως μετά τη μεταμόσχευση, ώστε να διαμορφώσουμε όλοι μας μια άρτια άποψη επί του θέματος. Τις επόμενες μέρες, εβδομάδες, μήνες θα σας ενημερώνω αναλυτικά για την εξέλιξη των μεταμοσχευμένων μου μαλλιών.

Ελπίζω να μη σας κούρασα... ευχαριστώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Σου εύχομαι ότι καλύτερο φιλε! Να σου πάνε όλα όπως τα θες!
 

sofo

New Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Καλη επιτυχία φιλέ και να μας ενημερωνεις. Αν μπορείς πες μας κοστος θυλάκια. . .
 

n094

Active Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Καλή επιτυχία Batist, εύχομαι να πάνε όλα όπως τα περιμένεις. Μια ερώτηση, από ότι βλέπω η αραίωση σου είναι αρκετά μεγάλη σε NW 5 προς 6 θα έλεγα, Πόσα μοσχεύματα σου είπαν περίπου ότι θα βάλεις και πόσα περίπου θα χρειαστείς; Γιατί αυτή η περίπτωση δε νομίζω ότι λύνεται με μια συνεδρία.
 

Batist

Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Ευχαριστω πολυ παιδια! Φιλε n094 εδω τα μαλλια μου ειναι αλλουστα και αχτενιστα και κατω απο εντονο φωτισμο! ειμαι norwood 4-5 και σε καμια περιπτωση 6 (αντικειμενικα μιλώντας- αλλωστε δεν εχει νοημα να κοροιδευω τον εαυτο μου :p). Σε 1η φάση θα προχωρήσουμε στην τοποθετηση περιπου 3000 τριχών. Για τιμή και ακριβείς αριθμούς θα σας ενημερώσω άμεσα μετά τη μεταμόσχευση.
 

n094

Active Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

ναι έχεις δίκιο δεν εννοώ ότι είσαι 6 άρι αλλά ότι πιθανά πας προς τα εκεί. Σίγουρα δεν είσαι 4άρι, πιστεύω ότι θα πας μια χαρά, από αύριο αλλάζει η εικόνα σου, Καλή επιτυχία Batist.
 

Adriano

Well-Known Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Φίλε καλή επιτυχία.Αλλά όντως πας για 6.Και μικρός πολύ είσαι και τα πλαινά σου είναι χαμηλά.Καλή επιτυχία.
 

Stripar

Established Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

@Batist έκανες την καλύτερη κίνηση...και άμμεσα!
Η θεραπείες δέν μπορούν να κλείσουν τέτοια κενά.
Είσαι και νέος , φαίνεται ότι έχεις και καλή τρίχα...
καλά να είσαι να χαρείς το μαλλάκι σου!

Εύχομαι τα καλύτερα

Υ.Γ:Σε κόβω να χρειάζεσαι και μια δεύτερη με 1200-1800
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bolt

New Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Αν και μικρος σε καταλαβαινω απολυτα..ευχομαι οτι καλυτερο.
 

Batist

Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις ευχές! Μόλις γύρισα πανευτυχής αλλά και κατακουρασμένος και με αρκετά μουδιασμένο το κεφάλι μετά από 8ωρη επέμβαση, οπότε πάω κατευθείαν για ύπνο. Θα επανέλθω αύριο με λεπτομέρειες και με τις φωτογραφίες που με τράβηξαν στην κλινική. Καληνύχτα σε όλους...
 

n094

Active Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

άντε με το καλό να μας πεις και λεπτομέρειες... είμαι σίγουρος ότι οι πρώτες μέρες θα έχουν λίγο άγχος στον ύπνο και γενικότερα στις κινήσεις σου... αλλά θα το ξεπεράσεις σύντομα... Μην ξεχνάς τους ψεκασμούς με ΦΟ είναι πολύ σημαντικοί τις πρώτες μέρες.
 

anieros36

New Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Batist είπε:
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τις ευχές! Μόλις γύρισα πανευτυχής αλλά και κατακουρασμένος και με αρκετά μουδιασμένο το κεφάλι μετά από 8ωρη επέμβαση, οπότε πάω κατευθείαν για ύπνο. Θα επανέλθω αύριο με λεπτομέρειες και την Πέμπτη με τις φωτογραφίες που με τράβηξαν στην κλινική γιατί δεν είχα USB μαζί μου σήμερα να μου τις περάσουν. Καληνύχτα σε όλους...

Σου εύχομαι το αποτέλεσμα να ξεπερνά την πιο αισιόδοξη προσδοκία σου!

Έκανες το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σου!
 

Batist

Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Παιδια καλησπέρα,


σήμερα και έπειτα από έναν 10ωρο ύπνο το κεφάλι μου δεν πονάει καθόλου από τη χτεσινή επέμβαση. Χτες βράδυ στο σπίτι όμως πονούσα πολύ στην περιοχή της λήπτριας μάλλον επειδή άρχισε να υποχωρεί η δράση του τοπικού αναισθητικού-ε και όσο να ναι επέμβαση είναι λογικό να πονάει... Συνολικά τοποθετήθηκαν 3221 τρίχες ή αλλιώς 1486 grafts (μοσχεύματα-τριχοθυλάκια) στην Α + Β ζώνη τα οποία ήταν μονότριχα-δίτριχα-τρίτριχα-τετράτριχα και 5 πεντάτριχα. Η επέμβαση ξεκίνησε περίπου στις 10.45 και διήρκησε περίπου μέχρι τις 18.45 δηλαδή 8 ώρες με ένα 15λεπτο διάλειμμα για snack και 3 ολιγόλεπτα διαλείμματα για να πάω τουαλέτα. Πρίν τη διαδικασία σχεδιάσαμε την hairline με το Δρ Ηλία Ευαγγελάτο το γιατρό όπου και πραγματοποίησε την επέμβαση. Ύστερα από δική μου επιμονή καταλήξαμε στο να την κάνουμε λίγο πιο επιθετική δηλαδή να την κατεβάσουμε περίπου 4 χιλιοστά πιο κάτω από αυτήν που σχημάτιζε το τσουλουφάκι που έχω στο μέτωπο. Επίσης επαναφέραμε πλήρως τους κρόταφους και τα τριγωνά στα πλάγια. Πριν ξεκινήσει η επέμβαση με ξύρισαν γουλί σε όλο το κεφάλι και με έλουσαν. Επίσης μου έδωσαν και ήπια χάπια κορτιζόνης (Prezolon) και χάπια για το στομάχι (Zantac). Τέλος έβγαλα τα ρούχα μου και φόρεσα χειρουργικά μιας χρήσης. Είχα φέρει μαζί μου πουκάμισο ώστε να μην καταστρέψω τα τριχοθυλάκια με το φόρεμα της μπλούζας μου μετά το τέλος της επέμβασης. Το κόστος ήταν συνολικά 2500Ε για 3000 τρίχες (1486 grafts). Τις 221 τρίχες μου τις έκαναν δώρο. Το κτήριο ήταν τεράστιο, σύγχρονο και πεντακάθαρο (παρακαλώ μη θεωρηθεί διαφήμιση απλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα- αν δε με πιστεύετε ή θεωρείτε ότι υπερβάλλω περάστε και ρίξτε μια ματία, όλα λάμπουν εκεί μέσα.) Όσον αφορά τις μετεγχειρητικές οδηγίες βάζω φυσιολογικό ορό κάθε 30 λεπτά εκτός του ύπνου, και θα συνεχίζω τη λήψη χαπιών (Prezolon και Zantac) για άλλες 3 μέρες. Σήμερα θα κάνω το πρώτο λούσιμο στη δότρια με το ειδικό σαμπουάν και τη λοσιόν που μου έδωσαν και θα αφαιρέσω τη χειρουργική γάζα που έχω πίσω. Την Πέμπτη θα γίνει το πρώτο (απαλό) λούσιμο στη λήπτρια. Επίσης κοιμάμαι ανάσκελα για να μην τραυματίσω τα μαλλάκια, αποφεύγω το αλάτι λόγω κορτιζόνης, δεν πίνω καφέ και θα μείνω σπίτι μέχρι την Πέμπτη-Παρασκευή και για να μην ταλαιπωρήσω τα μεταμοσχευμένα αλλά και επειδή δεν μου αρέσω γουλί κουρεμένος και με τα κακκαδάκια να βγω έξω. Ανεβάζω φωτογραφίες που με έβγαλαν στην DHI πριν το κούρεμα και μετά την επέμβαση. Προσωπικά η hairline μου φαίνεται συμμετρική και πιστεύω έχει γίνει άρτια και προσεκτική δουλειά. Θέλω όμως να ακούσω και τη γνώμη σας!!! Επίσης αν έχετε κάποιες ερωτήσεις- απορίες ρωτήστε ελεύθερα... Αυτά!...


και οι υπόλοιπες φωτογραφίες...


και 2 ακόμα.
 

dim74

Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Καλη επιτυχια να εχεις!Την ιδια ακριβως διαδικασια περασα κι εγω πριν οκτω μηνες.Υπομονη κι ολα θα πανε καλα.
 

Adriano

Well-Known Member
RE: Μεταμοσχευση στην DHI στις 17.12.2012

Φίλε Batist καλή επιτυχία.Έχω όμως να σου πω κάποια πράγματα που άλλοι δεν ξέρω γιατί δεν σου τα λένε.
Γνωρίζεις ότι η επιφάνεια που είχες να καλύψεις είναι μεγάλη.Τα grafts που σου πήραν είναι λίγα για αυτή την επιφάνεια.Και πίσω από ότι είδα δεν σου έβαλαν και καθόλου.Απλά σου το λέω για να ξέρεις ότι δεν θα γίνεις μαλλιάς με μία μεταμόσχευση.Θα χρειαστείς και άλλες.Δεν ξέρω τι σου έχουν πει αλλά σίγουρα θα χρειαστείς και άλλες.Καλή φύτρωση να έχεις και όλα να πάνε καλά.
 
Μπλουζα