Batist, fue, ευαγγελατος, 1486 grafts, 17.12.2012

Batist

Member
Καλησπερα,

ανεβαζω φωτογραφιες 7μηνου (παρα μια βδομαδα) απο την κλινικη που πηγα τις προαλλες για επανελεγχο. Μου ειπαν οτι εχει φυτρωσει το 90%. Να αναφερω οτι εχω κοψει τη φιναστεριδη εδω και 5 μηνες οποτε η τριχοπτωση μου εξελισσεται κανονικα στα μητρικα μαλλια στο πανω μερος. Την εκοψα απο πεποιθηση γιατι το ξανασκεφτηκα και δε θελω να επεμβαινω αλλο ορμονολογικα στον οργανισμο μου. Δε χρησιμοποιω ουτε fungoral. Βαζω μονο kirkland 5% μια φορα καθε βραδυ. Να υπενθυμισω οτι εβαλα 1486 grafts στις περιοχες Α και Β (οχι Γ). Ανεβαζω φωτογραφιες πριν τη μ/μ και μετα στο ιδιο ποστ για καλυτερη συγκριση. Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος γιατι με 2.500 χιλιαρικα εφτιαξα την εμφανιση μου... Θα κανω αλλη μια με 2000 grafts τα χριστουγεννα στο πισω μερος (Γ περιοχη) και σε τυχον κενα-ατελειες σε Α + Β και πιστευω εκλεισα για καμια 5ετια... Αυτα! Ακουω τη γνωμη σας..

... :)

Συνημμένα

• +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+ν+μ+Σ+μ +ι+κ+β+ζ (2).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+ν+μ+Σ+μ +ι+κ+β+ζ (2).JPG
    1,008 KB · Προβολές: 853
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+ν+μ+Σ+μ +ι+κ+β+ζ (4).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+ν+μ+Σ+μ +ι+κ+β+ζ (4).JPG
    1 MB · Προβολές: 804
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+ν+μ+Σ+μ +ι+κ+β+ζ (5).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+ν+μ+Σ+μ +ι+κ+β+ζ (5).JPG
    921.5 KB · Προβολές: 788
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (1).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (1).JPG
    1.1 MB · Προβολές: 820
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (2).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (2).JPG
    909.4 KB · Προβολές: 883
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (4).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (4).JPG
    925.3 KB · Προβολές: 693
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (6).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (6).JPG
    902.8 KB · Προβολές: 636
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (7).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (7).JPG
    890.5 KB · Προβολές: 615
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (8).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (8).JPG
    921.3 KB · Προβολές: 586
  • +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (9).JPG
    +ε+Σ+δ+Σ+ν+Χ+μ+ν+Σ+μ +ε+ι+Σ+ν+β+μ+ν+Σ +Χ+Σ 6+ε+Ω+ζ+θ+ξ (9).JPG
    923.8 KB · Προβολές: 567

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Batist, στο είχα πει και τότε στο λέω και τώρα, οκ το αποτέλεσμα φαίνεται φυσικό, αλλά τα 1486 μοσχευμάτα για μια τέτοια έκταση είναι πολύ λίγα. Οπότε αφού δοκίμασες και είδες τι μπορεί να σου προσφέρει, πιστεύω ότι πρέπει να πας για άλλα 1500 τουλάχιστον μοσχευματα σε αυτήν την περιοχή και ότι χρειαστείς πίσω (ίσως ακόμα 1500). Αυτή είναι η άποψή μου, τώρα αν εσύ είσαι ευχαριστημένος και έτσι, δεν μου πέφτει λόγος. Σίγουρα η εικόνα σου βελτιώθηκε με σχετικά λίγα χρήματα, αλλά εγώ θα πήγαινα και για λίγα περισσότερα και στις Α, Β ζώνες. Καλή επιτυχία και να ξέρεις ότι από το 7μηνο στο 12μηνο θα δεις διαφορά τόσο σε τρίχες που δεν έχουν βγει ακόμα, όσο και σε ωρίμανση των υπαρχόντων μεταμοσχευμένων.

krhtikos21

Member
φίλε batist, καταρχάς να σε ευχαριστήσω και από δω για τις συμβουλές σου στην αρχή.

λοιπόν, για μένα μιας και είσαι και ξανθός ακόμα και αυτό είναι μία τεράστια βελτίωση της αρχικής σου κατάστασης.
από δω και πέρα, μάζεψε χρήματα και κάνε μία μεγάλη και ξεμπέρδεψε.δε ξέρω τι δότρια έχεις αλλά εξάντλησε την για μένα μη βιαστείς να κάνεις μία άμεσα αλλά έστω και πιο μετά μία καλή που θα ναι 3000+ grafts.έστω και στριπ στην τελική στο εξωτερικό.βελτίωσε όσο πιο πολύ μπορείς χερλαιν και Α Κ Β μέρος.το μπιφτέκι ελάχιστα αλλάζει την φυσιογνωμία σου.
αλλά μπροστά δώσε έμφαση σε χερλαιν και κλιμακωτά να χαμηλώνει η πυκνότητα προς τα πίσω.
μόνο το οικονομικό είναι ένα μεγάλο θέμα αλλά λύσεις υπάρχουνε και καλές
ψάξε το όσο μπορείς.μην συμβιβαστείς σε 2000 grafts πάλι διάσπαρτα αλλά μπροστά έστω.Α Κ Β.

σου εύχομαι τα καλύτερα σε ότι απόφαση και να πάρεις

Batist

Member
n094 σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και τις συμβουλες σου... Το δεκεμβριο που θα χω κλεισει 12μηνο θα παω για τη δευτερη μ/μ οποτε επειτα και απο τη δικη σου γνωμη λεω να το ανεβασω σε +2500grafts ισως και 3000 αν τα βρουμε με την κλινικη στην τιμη.. Παντως εχω ξαναβρει την υγεια μου.. νιωθω και παλι νεαρος της ηλικιας μου.. να εισαι καλα... :)

n094

Active Member
krhtikos21 είπε:
φίλε batist, καταρχάς να σε ευχαριστήσω και από δω για τις συμβουλές σου στην αρχή.

λοιπόν, για μένα μιας και είσαι και ξανθός ακόμα και αυτό είναι μία τεράστια βελτίωση της αρχικής σου κατάστασης.

αλλά μπροστά δώσε έμφαση σε χερλαιν και κλιμακωτά να χαμηλώνει η πυκνότητα προς τα πίσω.

διαφωνώ με την πρόταση για κλιμάκωση της πυκνότητας από την χερλαιν προς τα πίσω και αυτό γιατί ο Βατιστ φαίνεται ότι χτενίζει τα μαλλιά του προς τα μπρος και άρα η πυκνότητα πρέπει να είναι αυξημένη από τα πίσω προς τα μπρος δλδ από τη Β ζώνη προς την Α. Γενικά η πυκνότητα και η κλιμάκωσή της σχετίζεται τόσο με το χτένισμα που σου αρέσει να κάνεις (φορά των τριχών προς τα μπρος ή προς τα πίσω) αλλά και με το ιλουζιον της ευθείας οπτικής του τρίτου (ψψψιιτττ τι είπα ο άνθρωπος). Θεωρώ λοιπόν ότι πέρα από την φορά που βουρτσίζεις το μαλλί σου (και άρα αν το κάνεις πίσω καλό θα είναι να ρίξεις το βάρος της πύκνωσης στην χερλαιν και το αντίθετο αν τα βουρτσίζεις μπροστά στην Β ζώνη) μεγάλο ρόλο παίζει ότι οι περισσότερες οπτικές επαφές γίνονται στη Β ζώνη και όχι στη χερλαιν ή ακριβώς πίσω από αυτήν. σκεφτείτε το κάντε ένα πείραμα στους ανθρώπους που μιλάτε την ώρα που τους μιλάτε και θα δείτε ότι έχω δίκιο. Επιπρόσθετα μια φυσική αραίωση υπάρχει στη χερλαιν και προς τα πίσω σε έναν φυσιολογικό άνθρωπο, άρα το να έχεις χερλαιν τούμπανο και β ζώνη μέτρια νομίζω ότι δείχνει κάπως. Προσωπικές απόψεις όλα αυτά και βέβαια δεν είναι απαραίτητα να γίνουν αποδεκτές από όλους.

Batist

Member
alex (krhtikos21) σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Σιγουρα τα μοσχευματα που θα μπουν στην επομενη μ/μ θα ειναι 2500 με 3000..

krhtikos21

Member
n094 είπε:
krhtikos21 είπε:

διαφωνώ με την πρόταση για κλιμάκωση της πυκνότητας από την χερλαιν προς τα πίσω και αυτό γιατί ο Βατιστ φαίνεται ότι χτενίζει τα μαλλιά του προς τα μπρος και άρα η πυκνότητα πρέπει να είναι αυξημένη από τα πίσω προς τα μπρος δλδ από τη Β ζώνη προς την Α. Γενικά η πυκνότητα και η κλιμάκωσή της σχετίζεται τόσο με το χτένισμα που σου αρέσει να κάνεις (φορά των τριχών προς τα μπρος ή προς τα πίσω) αλλά και με το ιλουζιον της ευθείας οπτικής του τρίτου (ψψψιιτττ τι είπα ο άνθρωπος). Θεωρώ λοιπόν ότι πέρα από την φορά που βουρτσίζεις το μαλλί σου (και άρα αν το κάνεις πίσω καλό θα είναι να ρίξεις το βάρος της πύκνωσης στην χερλαιν και το αντίθετο αν τα βουρτσίζεις μπροστά στην Β ζώνη) μεγάλο ρόλο παίζει ότι οι περισσότερες οπτικές επαφές γίνονται στη Β ζώνη και όχι στη χερλαιν ή ακριβώς πίσω από αυτήν. σκεφτείτε το κάντε ένα πείραμα στους ανθρώπους που μιλάτε την ώρα που τους μιλάτε και θα δείτε ότι έχω δίκιο. Επιπρόσθετα μια φυσική αραίωση υπάρχει στη χερλαιν και προς τα πίσω σε έναν φυσιολογικό άνθρωπο, άρα το να έχεις χερλαιν τούμπανο και β ζώνη μέτρια νομίζω ότι δείχνει κάπως. Προσωπικές απόψεις όλα αυτά και βέβαια δεν είναι απαραίτητα να γίνουν αποδεκτές από όλους.

δεν διατύπωσα ορθά έχεις δίκιο η κλιμάκωση να επελθει στο τέλος του Β προς Γ ή καλύτερα στις αρχές του Γ προς την μέση αυτό εννοώ για να έχει οπτικά ομοιόμορφο αποτέλεσμα για να μην είναι άδειο τελείως το Γ ή έστω ένα μέρος του και ξαφνικά να πυκνώνει απότομα μετά

londonakis

New Member
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες καλύτερα να δώσεις έμφαση στο μπροστά και επίσης σε τόση επιφάνεια δεν φτάνουν τα μοσχεύματα που μπήκαν για να έχεις πύκνωση. Από την άλλη πιστεύω ότι καλύτερα να μην χαραμίζεις μοσχεύματα με μια μεταμφύτευση 6000 τριχών και να κάνεις 2-3 φορές στη ζωή σου όπως ο n094. Καταλήγω ότι αν κάνεις μια κι έξω δεν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα..εγώ τουλάχιστον από την εμπειρία μου με 2 μεταμφυτεύσεις βλέπω ότι καλύτερα έτσι παρότι δεν έχω μεγάλο πρόβλημα.

Batist

Member
καλα ρε παιδια πατε καλα?? το μαλλι μου μια χαρα ειναι.. αλλη μια μεταμοσχευσουλα των 3000grafts θα κανω και ειμαι κομπλε... δε χρειαζεται να γινω καρατουμπανο... και τωρα μια χαρα ειμαι, μη σας πω πως δε χρειαζομαι αλλη... και κατι τελευταιο με 2500 Ευρω εκανα τη δουλεια μου.. κατα τη γνωμη μου αν μια κλινικη της κυπρου εχει πχ αποδοση 97%, η d*i για μενα εχει πανω απο 90% και ειναι τα μισα λεφτα αρα και η επομενη θα ειναι παλι στην d*i... σιγα μη σκασω 10-12.000 στην Κυπρο... και δεν παιρνω μια μοτοσυκλετα 1400cc καλυτερα...

Α και οποιος πει οτι κανω διαφημιση να παει να ΓΑΜ*ΘΕΙ... ;)

krhtikos21

Member
είναι ξανθός και οι ξανθοί με πολύ λιγότερα μοσχεύματα από έναν μελαχρινό φαίνοται πιο γεμάτοι.
πχ αυτά τα μοσχεύματα που έβαλες σε έναν μελαχρινό θα ταν πολύ άσχημο γτ θα έκαναν μπαμ τα κενά.εσένα φαίνονται καλά.
είσαι τυχερός γτ σχετικά φθηνά να βγάλεις καλό αποτέλεσμα.
και αφού είναι καλά το παιδί έτσι αυτό αρκεί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

trixes

New Member
Το βασικότερο είναι που βρήκες την υγειά σου και νιώθεις όσο είσαι όπως είπες... Τα άλλα είναι περιττά ...
Καλή συνέχεια σε οτι κ αν κάνεις , είσαι στα καλύτερα ... Απόλαυσε το !

giwrgos athina

Active Member
batist τι εγεινε με σενα γιατι εξαφανιστηκες​
:;;;;;;εκανες τελικα την δευτερη επεμβαση στην dhι?εξελιξη σου με ενδιαφερει παρα πολυ.........

Μπλουζα