gregkont13
Verified MM member
ΔΡ. Κωνσταντίνε Αναστάσακη (χρησιμοποιώ όλο το όνομα σας, ακόμα και αν δεν είμαι στη λίστα που αναφέρατε παραπάνω). Προσωπικά, σκεφτόμουν αν υπάρχει λόγος να μακρηγορήσω τόσο με αυτήν την τοποθέτηση, αλλά πλέον, ειλικρινά με όλα αυτά που έχω δει να γράφετε επώνυμα, νομίζω πως πρέπει να το κάνω. Προσωπικά, θα ήθελα ορισμένες διευκρινήσεις από σας στα παρακάτω ερωτήματα (κανένα δεν θίγει τεχνικές, καθώς οι γνώσεις μου στην ιατρική και στη μμ είναι αστείες/γελοίες και το ξέρω και εγώ ο ίδιος).
ΥΣ1 θεωρώ ότι πουθενά δεν σας προσβάλω, θίγω ως επιστήμονα ή άνθρωπο. Αν θεωρείται πως το κάνω μπορεί η νομική σας ομάδα να τα φωτογραφίσει και θα βάλω τη δικιά μου να κάνει το ίδιο γιατί θεωρώ πως έχω δει αρκετές προσβολές και από τη δικιά σας πλευρά προς τα μέλη.
ΥΣ2 Στο φόρουμ υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο μορφωμένοι, περισσότερο ή λιγότερο έξυπνοι κλπ κλπ. Καλό είναι να μην κρίνετε τόσο άσχημα τα φόρουμ. Δεν ξέρετε τι είναι ο καθένας. Το μόνο κοινό που μπορείται να υποθέτετε ότι έχουμε όλοι είναι καράφλα.
ΥΣ3 Η παιδία και η μόρφωση είναι διαφορετικά πράγματα. Σκεφτείτε το.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις αν υπάρξουν.
- Έχετε πει πως το τριχοθυλάκιο είναι όργανο και δεν πρέπει να μην του δίνουμε μια ευκαιρία να αναστηθεί μέσω θεραπείας. Επίσης, έχετε πει πως διάφοροι στο φόρουμ δεν το αντιλαμβάνονται αυτό και είναι και ανώνυμοι. Εσείς έχετε πτυχίο, διδακτορικό, άδεια ασκήσεως, είστε ιατρός και παράδοση ιατρική στην οικογένεια σας. Υπάρχουν όμως άλλοι γιατροί, που όταν το θέλει και ο ασθενής, θυσιάζουν το τριχοθυλάκιο που λογικά θα πέσει όταν κοπεί η θεραπεία(ή αν ο ασθενής δεν θέλει θεραπεία). Θεωρείται πως αυτοί οι γιατροί, με τους οποίους συμφωνεί μερίδα του φόρουμ, κάνουν κάτι αντιδεοντολογικό? Αν όχι (απλά έχουν διαφορετική προσέγγιση), τότε αδίκως κατηγορείται μέλη του φόρουμ ότι απλά λένε κάτι «τσάμπα και ανώνυμα», καθώς και άλλοι γιατροί το λένε. Συγκεκριμένα, ο Sever Muresanu κοβει στριπ 6-8000 θύλακες εδώ και δέκα χρόνια, έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γονείς γιατρούς (Ναι μου το έχει πει) και ακολουθεί άλλη στρατηγική. Εγώ λοιπόν που συμφωνώ με κείνον και όχι με σας και το λέω σε άλλα μέλη είμαι ένας άσχετος, ανώνυμος που κάνει «κακό» στα άλλη μέλη? Η απλώς μου είναι αρεστή μια άλλη προσέγγιση?
- Έχετε πει πως αν θέλουμε να δούμε τι πιστεύουν οι πελάτες σας για σας να δούμε τα google reviews. Η κλινική του Κ. Βεκρή, (αυτή με τις νοσοκόμες και τους «περουκάκιδες»), έχει 4.7, δηλαδή 0.1 κάτω από σας. Το ίδιο και πολλές άλλες κλινικές που κρίνονται ως κακές. Συνεχίζετε, λοιπόν να νομίζετε πως σε αυτό το φόρουμ είναι αυτό ένα σοβαρό κριτήριο?
- Όταν μπήκατε στο φόρουμ μια μεγάλη μερίδα μελών (και εγώ , παραθέτω και λινκ, https://www.hairlossgr.com/forum/threads/fue-Μεταμόσχευση-hair-genesis-clinic-Κολωνάκι-1440-grafts-04-01-2020.12775/post-230159) σας ήθελε στο φόρουμ και μάλιστα πολύ. Αρκετά από κείνα τα άτομα σήμερα βγάζουν έντονη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο σας. Θεωρείται πως αυτό έγινε επειδή αυτά τα μέλη νιώθουν ζεστασιά στην ομάδα του φόρουμ και γι αυτό τους αρέσει να είναι αρνητικά απέναντι σας? Δεν πιστεύεται πως αρκετές εκφράσεις σας έχουν φέρει αυτό το αποτέλεσμα και όχι απλά τα μέλη?
- Ο «Τοξικός» Πάνος στην αρχή ήταν θετικός απέναντι σας και έκανε καμία φορά και ερωτήσεις στα νήματα σας. Τώρα πια βγάζει έντονη αρνητική κριτική. Θεωρείται πως αυτό έγινε γιατί νιώθει πια την ανάγκη για κερκίδα ή φταίει η συμπεριφορά σας? Επίσης, ο «τοξικός» Πάνος είναι εδώ χρόνια στο φόρουμ, πριν μπείτε εσείς. Είναι από τους ελάχιστους παλιούς που έμειναν, οι οποίοι έδωσαν ελπίδα εδώ μέσα. Εκείνες τις εποχές στην Ελλάδα, ο μέσος έλληνας ιατρός έκανε στριπ για 800 γκραφτς και άφηνε το κόσμο με ουλές και χωρίς μαλλιά. Τότε, ο Πάνος και κάποιοι άλλοι που έχουν φύγει δυστυχώς, πήγαν στον Hasson και σε άλλους και έμαθαν στον κόσμο ότι υπάρχει κάποια ελπίδα και τι μπορεί να κάνει. Επίσης μέλη σαν τον «τοξικό» Πάνο έσωσαν εμένα και πολλούς άλλους από διάφορους γιατρούς, μιλώντας μου στο τηλ άπειρες ώρες αφιλόκερδός. Αυτά για να έχετε μια ιδέα πια είναι αυτά τα παιδιά.
- Γιατί είστε στο φόρουμ? Έχετε τη σελίδα σας. Έχετε το youtube. Έχετε τα google reviews. Εδώ ο κόσμος είναι τοξικός και άσχετος. Οπότε γιατί δεν φεύγετε? Επίσης ο mod δεν βάζει φραγμούς αφήνετε να εννοηθεί. Οπότε γιατί δεν φεύγετε? Για να δείξετε ότι υπάρχει και κάτι άλλο εκτός από αυτά που προτείνει το φόρουμ? Δηλαδή για να γλυτώσουν οι υποψήφιοι από το Lorenzo, την Hattingen, τον Konior και κάποιους τέτοιους που συνήθως προτείνονται? Λέγατε πως θέλατε να καθαρίσει το φόρουμ από αυτούς υποστηρίζουν νοσοκόμες. Καθαρίστηκε(μπαναρίστηκαν). Οπότε τι άλλο θέλετε, αφού μια πλειοψηφία είναι τόσο αρνητική απέναντι σας και εσείς τους θεωρείται και άσχετους?
- Υπάρχουν μέλη με όνομα και επίθετο εδώ μέσα που πριν μπείτε έχουν μιλήσει για κακή συμπεριφορά σας. Ένα από αυτά είναι ο aris rokos που ενώ έκλεισε σε σας, ακύρωσε γιατί δεν του άρεσε ο τρόπος σας (είπε ότι τα ξέρατε όλα και σας χάρισε και μια προκαταβολή) και πήγε λορέτζο. Όλα αυτά είναι γραμμένα στο φόρουμ. Ακόμα πολλοί άλλοι που έχουν μιλήσει για κακή συμπεριφορά σας στο consultation. Αφού λοιπόν έχετε χρόνο για youtube videos και ενασχόληση με το φόρουμ, όπου στο δεύτερο οι άσχετοι σας μειώνουν γιατί είναι ανώνυμοι και σας ζηλεύουν. Γιατί δεν κόβετε λίγο από το χρόνο σε όλα αυτά και να κάνετε λίγο μεγαλύτερα consultation με έναν λίγο καλύτερο τρόπο (πράγμα που λένε πάρα πολλοί πλέον, άρα κάπου έχει κάποια βάση)?
- Λέτε πως δεν είμαστε γιατροί καθώς και ότι είναι άγνωστες οι σπουδές μας. Τι σπουδές πρέπει να έχει κάποιος για να σχολιάσει στα νήματα σας? Τι σπουδές έχουν οι υποστηρικτές σας (οι οποίοι είναι χειρότεροι από τους παλιούς της Advance). Πιο είναι το limit? Έχετε αναφέρει πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι εξαιρετικά μορφωμένος (cvial δεν είναι πολιτικό, καμία σχέση). Ο συγκεκριμένος έχει ένα πτυχίο που πήρε σε δέκα χρόνια (Αν αυτός είναι πολύ μορφωμένος, χιλιάδες άλλοι πρέπει να πάρουμε νόμπελ). Οπότε ποιοι είναι ικανοί να κρίνουν αυτά που ανεβάζετε? Με τι σπουδές? Αυτές οι σπουδές ισχύουν μόνο για υποστηρικτές ή για όλους?
- Ο Tol, ο οποίος ήταν ένας ανώνυμος που σας έβλαπτε ως άνθρωπο και επιστήμονα, πλέον είναι ΚΥΡΙΟΣ. Ποια είναι η προϋπόθεση για να είναι κάποιος, κύριος, στα μάτια σας? Να μην γράφει? Να γράφει μόνο αν του αρέσουν οι δουλειές σας?
- Στην περίπτωση του Jacksmith, η φύτρωση πέτυχε (έχει αποδειχθεί). Έχετε γράψει, σύμφωνα με το μέλος πάντα, πως η δότρια του είχε πυκνότητες 90. Κανείς άλλος ιατρός που πήγε δεν είδε αυτά τα νούμερα. Κάνατε λάθος ή έκαναν οι άλλοι? Επίσης το μέλος έχει πει πως του είπατε ότι αν παρουσιάσει θα αλλάξει η στάση σας απέναντι του. Ισχυεί ή είναι ψέμα?
- Ο @Aldo λέει ψέματα πως του ειπώθηκε ότι στην επέμβαση του θα τα κάνετε όλα εσείς και δεν έγινε?
- Πιστεύεται πως ένας επώνυμος σε ένα φόρουμ τριχόπτωσης έχει λόγο να μιλάει για έρευνες που λένε ότι πολλοί άντρες δημιουργούν standards στις γυναίκες από ταινίες ερωτικού περιεχομένου? Είναι αυτό σωστό και κόσμιο? Δηλαδή αν παραθέσω έρευνες που λένε πως οι κοντοί άντρες, λόγω κόμπλεξ φουσκώνουν στα γυμναστήρια, κάνω κάτι ωραίο και κόσμιο?
- Έχει ειπωθεί από πολλά μέλη πως σας θεωρούν αλαζόνα. Συμφωνώ και εγώ σε αυτό. Έχετε πει πως πήγατε στη Βουδαπέστη και μετά ενώ μπορούσατε να πάτε στην ελλάδα με κατατακτήριες το απορρίψατε γιατί ήταν καλύτερα εκεί. Επίσης, είπατε πως το πανεπιστήμιο σας τότε ήταν καλύτερο από τα της ελλάδος. Ίσως. Όμως, δεν ήταν αυτές οι μόνες δυο επιλογές. Θα μπορούσατε να πάτε στο imperial, στην Οξφόρφη, στο John Hopkins κλπ. Anyway. Παρόλα αυτά, ξεχνάτε μια βασική παράμετρο. Είστε τυχερός που ο μπαμπάς σας, είχε τη δυνατότητα να πληρώσει για να πάτε εκεί(εκτός αν δεν πληρώσατε, τότε είμαι άκυρος), ώστε να τελειώσετε και να δώσετε κατατακτήριες. Αν δεν είχε τα χρήματα, θα γινόσασταν γιατρός? Επίσης, ένας τεράστιος αριθμός παιδιών που δεν έχει χρήματα και φτάνει μέχρι το MIT, με υποτροφίες και μόνο, τι έπαρση πρέπει να έχει?
- Πιστεύεται πως τα ακαδημαϊκά metrics δημοσιεύσεων μπορούν να κρίνουν πως κάποιος άλλος είναι καλύτερος από κάποιον άλλον ? Αν ναι, αυτή την άποψη θα ήθελα να τη μοιραστώ με γιατρούς, φίλους του Harvard, με την επωνυμία σας αν μου το επιτρέπεται.
ΥΣ1 θεωρώ ότι πουθενά δεν σας προσβάλω, θίγω ως επιστήμονα ή άνθρωπο. Αν θεωρείται πως το κάνω μπορεί η νομική σας ομάδα να τα φωτογραφίσει και θα βάλω τη δικιά μου να κάνει το ίδιο γιατί θεωρώ πως έχω δει αρκετές προσβολές και από τη δικιά σας πλευρά προς τα μέλη.
ΥΣ2 Στο φόρουμ υπάρχουν περισσότερο και λιγότερο μορφωμένοι, περισσότερο ή λιγότερο έξυπνοι κλπ κλπ. Καλό είναι να μην κρίνετε τόσο άσχημα τα φόρουμ. Δεν ξέρετε τι είναι ο καθένας. Το μόνο κοινό που μπορείται να υποθέτετε ότι έχουμε όλοι είναι καράφλα.
ΥΣ3 Η παιδία και η μόρφωση είναι διαφορετικά πράγματα. Σκεφτείτε το.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις αν υπάρξουν.
Τελευταία επεξεργασία: