Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βάλε και καμιά πανοραμική να δούμε.
Καλά ρε εσύ έχεις πλέον περισσότερα μαλλιά από μένα τι να πω. Μπράβο να τα χαίρεσαι,μεγάλη αλλαγή από γέρος που φαινόσουν ξανά ένιωσες.
Άσχετο εγώ τον άλλον μηνά κλείνω 5 χρονιά θα βάλω φώτο στο νήμα μου.Το crown μου είναι καμμένη γη δεν έχει τρίχα και από τα υπόλοιπα πιστεύω με έφυγαν αρκετά μαμά μαλλιά.
Είμαι επειγόντως για χειρουργείο.
ασε τα ταξιδακια αναψυχης που σκεφτεσαι και πηγαινε φτιαξε crown να εισαι οκ.!οποτε john η φινα σε κραταγε καλα οσο καιρο την επαιρνες..σταματοντας την σε μια 2ετια εχασες εδαφος αρκετο
Πόσο να κρατούσε η φίνα ρε συ κάποτε θα έπεφταν και μαμά μαλλιά,το crown μου δε θα μπορούσε να την παλέψει άλλο γιατί ήδη ήταν για τα ανάθεμα.
Όσο για τις υπόλοιπες ζώνες έχασα μαλλάκια άλλα δεν είμαι σε τόσο τραγικό σημείο.
Άσε aerate από Τουρκιά γύρισα πριν καμιά βδομάδα ήδη άρχισα ταξιδάκια αναψυχής,Δεκέμβριο θα φύγω 35 ήμερες εκεί θα φύγουν τα πολλά φράγκα,τι να κάνω να τα δώσω στα μαλλιά και να πάω πάλι πίσω στα γούστα?
Στα 40 θα το κάνω,μετά το ταξίδι μάζεμα λεφτά για μαλλί.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άσχετο εγώ τον άλλον μηνά κλείνω 5 χρονιά θα βάλω φώτο στο νήμα μου.Το crown μου είναι καμμένη γη δεν έχει τρίχα και από τα υπόλοιπα πιστεύω με έφυγαν αρκετά μαμά μαλλιά.
Είμαι επειγόντως για χειρουργείο.
Γιανναρε κανε ενημερωση, πραγματικα ειναι παρα πολυ σημαντικο να εχουμε ενα παραδειγμα για το πως παει μακροχρονια μια μεταμοσχευση μαλλιων .,και θα κανεις και το κραουν και μετα αντε γεια φιλε..
Αναρ, να το χαιρεσαι φιλε η προοδος ειναι ξεκαθαρη και μεγαλη.,.περιμενουμε νεες φωτογραφιες με την εξελιξη σου αν μπορεις στις επομενες βγαλε και καποιες με αλλο λουκ με βρεγμενο ισως γενικα αλλα χτενισματα .,και παλι μπραβο ελπιζω με την τελευταια επεμβαση στο κραουν και οποια μερεμετια να εισαι "τιγκα" φιλε.,
Μια ερωτηση απο ποια ηλικια ξεκινησες να αδειαζεις και ήταν μαζι και στο κραουν η αραιωση η πιο μετα επεκταθηκε εκει.,?
Ωραιος Anar. Καλος ο σχηματισμος στη hairline και ομοιομορφη πυκνοτητα. Καλη συνεχεια και περιμενουμε και την 3η.