Althis, fue, 4500 grafts, 24-25/03/2016

alhtis

New Member
Να σαι καλά φιλε. Είμαι στα 34. Το κάπνισμα το έκοψα τελείως προς το παρόν. Αν το κόψω και τελείως χάρη σε αυτό χαλάλι τα λεφτά:)
Σήμερα πήγα και είχα άγχος να ρωτήσω τη παίζει με το αίμα που βγήκε όταν κουτούλησα κι αν είναι ok τα graft και τα μαμά μαλλιά. Ξέχασα να τις ζητήσω καθώς και να ρωτήσω για το σαμπουάν που προτείνανε (nanogen). Λογικά θα το χει η κλινική, θα ξαναπάω δευτερα να τα ρωτήσω.
Διάβασα ότι προτείνεται και φίνα για το shock loss. Έχει δοκιμάσει κάποιος και από ποτε θα ξεκινούσατε και για ποσο καιρό? Αν είναι για κάνα 2 μηνώ μονο ίσος πάρω αλλιώς θέλω να το αποφύγω.

Thanks
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Καλη φυτρωση φιλε. Ευχομαι να πανε ολα καλα. Καλα εκανες κ σταματησες το τσιγαρο θα εχεις διπλο κερδος. Και για την υγεια σου. Ενα καλο φαρμακευτικο σαμπουαν να χρησιμοποιεις εγω βαζω ακομα το nanogen μαζι με καποια αλλα. Και οπως ειπαν κ αλλοι εβαλα μινοξιδιλη απο 10η μερα.
 

andy.k

Active member
Υπάρχει περίπτωση να ξαναμπεί με κάποιο τρόπο όλο το προηγούμενο msg? Νόμιζα μπήκε εις διπλούν κ το εσβησα...αν μπορεί κάποιος από το προσωπικό...
 

andy.k

Active member
Λοιπόν θα πω κάτι που δε μου αρέσει...αυτή δεν είναι εικόνα για 4500gts,με τίποτα...μακάρι να δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις...εγώ βλέπω σε όλα σχεδόν τα περιστατικά του Βεκρη, αραιή τοποθέτηση στα σημεία που υποτίθεται πως πρέπει να είναι πολύ πυκνη(hairline κυρίως) και κατά τ αλλά όπου να ναι τα βαζουνε τα grafts...ο διασπαρτος, του διασπαρτου, ω διάσπαρτε...δε ξέρω αν αυτή είναι η λογική δλδ, βάλε μωρέ όπου έχει κενά να βγούνε κιόλας στα πιο σιγουρα και θα ξανάρθει.Κ ειναι τραγικο αυτο που σου λενε σε αυτή την κλινική σε αντίθεση με την dhi, ότι θα ξεμπερδεψεις με τη μία, ότι δε θα ξανασχοληθεις. στην dhi σε πάνε για πελάτη, εδώ κατά 99% σου πουλάνε παραμύθια...Δε νομιζω οτι θα ξεμπερδεψει κανεις με τη μια, εκτος του Δημητρη, ίσως κ κανα 2 ακομα. Ειναι πολυ φλου οι τοποθετησεις οπως φαινονται στις φωτο...τελος παντων μακαρι να πανε καλα ολοι του Β συμπεριλαμβανομενου κ εμου φυσικα... Απλά αυτά τα "θα ξεμπερδεψεις με τη μία και δε θα ξανασχοληθεις", οκ είναι φανφαρες κ αερολογιες... Ετσι ομως κερδίζει πελάτες βασιζόμενος στον ενθουσιασμό κάποιου ανιδεου, όταν ακούει κάτι
τέτοιο(περί ξεμπερδεματος μία κ έξω). Καλό ειναι κάποιος να ξέρει περίπου πόσα gts χρειάζεται πριν παει, και να ξέρει τι προσδοκίες να έχει...
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Και εγώ να πω την αλήθεια δεν μου φάνηκαν οι φωτογραφίες στο κεφάλι αυτό να έχουν μπει 4500 μοσχεύματα. Αν συγκρίνει κάποιος τις φωτογραφίες αυτές με τις δικές μου πχ χωρις καν ζουμ καταλαβαίνεις πως δεν εχουν τα τοποθετημένα μοσχεύματα την ίδια πυκνότητα αλλά ας περιμένουμε τις αναλυτικές φωτογραφίες της κλινικής. Φιλε μου, για περιέργραψε μου την όλη διαδικασία της τοποθέτησης οσο πιο αναλυτικά μπορείς, πόσες μέρες ήταν η επέμβαση και πόσες ώρες, όσο πιο αναλυτικά μπορείς, αν θες. Επίσης, στα λεγόμενα σου κάπως μας μπέρδεψες με το τι είδες πως το είδες κτλ. Ο dimitris ειναι ολοκληρωμένο περιστατικό και οκ έβγαλες συμπέρασμα, το pilotaki που δεν ειναι ενα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα πως το αναφέρεις, ειναι κριτήριο επιλογής? Δεν υπάρχει πρόβλημα αν σου είπαν απο την κλινική να παρουσιάσεις την μμ σου έναντι καλύτερης τιμής, και το μοτίβο του Βεκρή το έχουμε αντιληφθεί εδώ μέσα, καλά κάνει ο άνθρωπος και προβάλετε με κάθε τρόπο, κακό όμως θα ειναι αν μας δουλεύει για τα grafts που βάζει και τις πυκνότητες που πετυχαίνει, γιατι εγώ για την ώρα μια ελαφρώς εξωραισμένη ρέπλικα της dhi βλέπω.
 

alhtis

New Member
Γεια σου dance. Έκανα σύνολο δυο συνεδρίες με δυο κοπέλες (Έλενα στην εξαγωγή/τοποθέτηση και Βενετία στη διαχείριση των "μοσχευματων").
Αρχικά, προόριζα να το κάνω τέλη δεκέμβρη μιας και είχα πολύ θετικές εντυπώσεις από τις περιπτωσεις του δημήτρη / πιλοτάκι. Του πιλοτάκι έχεις δίκιο δεν ήταν τελειωμένο σε αυτή τη φάση αλλα είχε καλή πρόοδο για εκείνο το στάδιο τότε και με έπεισε.
Καθότι, ο γιατρός δεν ήταν διαθέσιμος τέλη δεκέμβρη, το κανόνισα για αυτή τη βδομάδα με ραντεβού για να είναι ο γιατρός στην επέμβαση. πίστευα ότι ήμουν σαφής σε αυτό. σχεδιασμός έγινε από τον γιατρό τουλάχιστον και ήρθε κάποιες φορες (6-7) να "ελέγξει". Απ αυτό και μονο το περιστατικό νομίζω είναι προφανές ότι δεν έγινε κάποια συνεννόηση για ιδίαιτερη μεταχείριση ή παρουσίαση της μεταμόσχευσης. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχω πει κάτι θετικό μέχρι στιγμής, το αντίθετο ενημερώνω μια πρακτική που δε μου άρεσε.
Στο διά ταύτα: Η πρώτη συνεδρια διήρκεσε από 11 παρα μέχρι 2μιση νομίζω με μιση ώρα διάλειμμα για φαγητό. Και μετά 3 με 7μιση η οκτώ. Η δεύτερη συνεδρια διήρκησε 11 με 3, μετά διάλειμμα και έπειτα 3μισι με 8μισι περίπου. Η μια κοπέλα πρέπει να ήταν η ίδια που έκανε και τον pamal από ότι κατάλαβα (Έλενα)
Για τα graft τώρα παίδες δε ξέρω τι παίζει. έχουν μπει σε κροτάφους, hairline, γέμισμα στο forehead και στο crown που ήταν σχεδόν άδειο. Ειλικρινά, δε ξέρω αν όντως είναι 4.500. Η ίδια η κοπέλα είπε ότι ήτανε 5.000 αλλα όπως είπα βάζω λίγα περισσότερα για να μαστέ μέσα, λες να το υπερεβαλε τόσο πολύ και να μην είναι καν τα 4.000 που χαμε συμφωνήσει? Επίσης, όπως είχα ζητήσει έβαλε κάποιες και στην ουλή που είχα πίσω. Το γέμισμα στο forehead που φαίνεται διάσπαρτο εγώ το χα ζητήσει στο γιατρό για πυκνωση αφού με διαβεβαίωσε ότι οι πιθανότητες shock loss είναι ελάχιστες.
Πάντως αν όντως φυτρώσουν το 90% (όπως μου υποσχέθηκε) από όσες βλέπω, ευχαριστημένος θα είμαι, διότι πριν το πρόβλημα ήταν πολύ εμφανές.
 

alhtis

New Member
Επισης να συμπληρωσω οτι μεχρι την τωρα εμπειρια δεν εχω καλες εντυπωσεις συνολικα απο την κλινικη, αλλα θα περιμενω και ελπιζω για το αποτελεσμα. Αυτο για να ειμαι ξεκαθαρος. εσυ φιλε andy overall εισαι ικανοποιημενος μεχρι στιγμης; Δευτερα θα ζητησω και τις φωτο
 

mikegad

Well-Known Member
Ο κ. B***ηs εμφανίστηκε κάποιες φορες (3-4 νομίζω)

ο γιατρός στην επέμβαση παρα πέρασε 3-4 φορες για λίγο

σχεδιασμός έγινε από τον γιατρό τουλάχιστον και ήρθε κάποιες φορες (6-7) να "ελέγξει"

τελικά πόσες φορές ήρθε;;:)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alhtis

New Member
3-4 τη πρώτη συνεδρια και 3-4 τη δεύτερη. αναφερόμουν στις εμφανίσεις ανά συνεδρια προηγουμένως. :) 1 με ενάμισι λεπτό έκατσε τη κάθε φορα
a και άλλη μια μετά την εξαγωγή για το σχεδιασμό.
 

dimitris50423

Well-Known Member
για το ποσα μοσχευματα μπηκαν θα εχουμε καλυτερη εικονα με τις φωτογραφιες της κλινικης μετα την τοποθετηση.
δεν βλεπω καποιο οφελος για οποιαδηποτε κλινικη δεν πληρωνεται με το μοσχευμα να πει οτι εβαλε πολλα μοσχευματα γιατι στην τελικη φυτρωση σε σχεση με τα μοσχευματα που εχει πει η εικονα δεν θα ειναι ικανοποιητικη..
περιμενουμε να δουμε και τις φωτο που σε εβγαλαν που θα ειναι καλυτερης ποιοτητας και θα φαινεται καλυτερα.
επισης νομιζω οτι εισαι ο πρωτος που βλεπω που σου φτιαξανε κ τις γεφυρες. το σχημα μου αρεσει. τωρα για την πυκνοτητα θα το δουμε στην πορεια. ;)

το προβλημα που ειχες μοιαζει με αυτο του pilotaki μονο που εσυ ειχες και μαμα μαλλια το οποιο το κανει πιο δυσκολο καθως υπαρχει κινδυνος για shockloss. ισως και για αυτο σου ανεφεραν για φιναστεριδη ενω σε αλλα παιδια δεν αναφερθηκε καθολου.. αυτο ειναι καθαρα στη δικη σου κριση. εγω γενικα με τα φαρμακα δεν ειμαι θετικος αλλα παντα μιλαω εκ του ασφαλους γιατι στη δικη μου περιπτωση δεν ειχα κινδυνο λογω του οτι η περιοχη της μμ ηταν εντελως αδεια απο μαλλια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

alhtis

New Member
Thanks Δημητρη και μπραβο για το αποτελεσμα σου.
Μπροστα, εχεις δικιο εχει ομοιοτητες με πιλοτακι, αλλα ειχα αρκετη αραιωση και κροταφους/κορωνα.
Για φιναστεριδη δεν μου ειπαν στη κλινικη. εδω το διαβασα οτι βοηθα με shock loss και το σκεφτηκα. θα ρωτησω απο δευτερα αν και παραγγειλα ηδη ενα προιον που εψαξα (nuhair- ειναι σαν το revivogen, φυτικο dht blocker) σαν υποκαταστατο για φινα γιατι κι εγω θελω να αποφυγω φαρμακα.
Επισης θα ρωτησω και συγκεκριμενα ποσα ακριβως βαλανε μπροστα, κροταφους, forehead και ποσα κορωνα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

LARIOSO

Active Member
Μπορεις να μου πεις ποσα περιπου μοσχευματα σου πηρε απο τα γενια και αν μπορεις βαλε και μια φωτο απο το σημειο αυτο.Επισης αν σου ειπαν για πιο λογο σου πηραν μοσχ απο τα γενια.
 

tasos33

Well-Known Member
Απο τις φωτο αυτές δεν φαίνεται να έχουν μπει 4500 grafts, μήπως ειπαν 4500 τρίχες? Επίσης παρατηρώ κενο στην ένωση του δεξιού temple με τα μαμά πλαινα, καθώς και διασπαρμένα grafts σε όλο το κεφάλι ενω η κενη σου περιοχή ειναι συγκεκριμένη και μάλλον οριοθετημενη,δε φαίνεται εν ολίγοις να έχει χαραχθεί μια στρατηγική στη περιπτωση σου, πιο πολύ μου κανει .....βγάλε και βάλε όπου μπει....ας αναμένουμε όμως και τις αναλυτικές φωτο μήπως οι δικές σου παραπαλανουν
 

alhtis

New Member
Για τα γενιά έγινε μετά πρόταση του γιατρού όταν ανέφερα επιφυλάξεις για το νουμερο των graft στη δότρια. Βγάλανε από κάτω απτό πηγούνι κύριος (δεξιά / αριστερά) καμια 50-100aria νομίζω.

Δεξιά στο κρόταφο κι εγώ το είδα στην αρχή αλλα έχει δικες μου μικρές τρίχες εκεί ανάμεσα, ίσως δεν έβαλε για να μην τις τραυματίσει. θα το σημειώσω να το ρωτήσω δευτερα πάντως. Διάσπαρτα graft, ζήτησα να μπούν για πύκνωση, ίσως ήταν λάθος αλλα δε με απέτρεψε.
 
Τελευταία επεξεργασία:

LARIOSO

Active Member
Σ ευχαριστω καταρχην που απαντας αμμεσα στις αποριες μου.Παντως δε σου φανηκε παραξενο τι θα ωφελουσε 50 graft απο τα γενια περισσοτερο στα 4500 graft ,η ταλαιπωρια που τραβηξες και μονο σ αυτο το σημειο.Ειμαι πολυ περιεργος να μαθω το λογο που τα πηρανε απο εκει.:rolleyes:
 

alhtis

New Member
Το σκεφτηκα εκ των υστερων. Ισως ηταν για εντυπωσιασμο δε ξερω. Τους εωτηςα το πρωι που πηγα αν τελικα θα παρουμε απο γενια για να καλυφθει η ουλη, ιςως και γι αυτο. θα ρωτησω ποσα πηραν απο κει και ποσα βαλανε που, κακως αμελησα να το ρωτησω. Δε διευκρινησε εξαρχης ποσα θα πατει απο κει, ειπε θα παρει αν χρειαστει αν κι εχω την εντυπωση πως αν δε το ξαναανεφερα το πρωι που πηγα ιςως δε παιρνανε. Παντως σημερα δε φαινεται οτι πειραχτηκε η περιοχη των γενιων στους δικους μου που το βλεπουνε. θα βγαλω φωτο καποοα στιγμη. goodnight paides
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα