Alopecia Areata θεραπεία ενός συναδέρφου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

NoMoreLoss

New Member
παίδες είναι στην δουλεία ένας συνάδερφος γύρω στα 50 ο οποίος είχε Alopecia Areata σε πολύ κακό βαθμό μιλάμε του έλειπαν τεράστια κομμάτια στο κεφάλι με μαλλιά και τον είδα μετά απο ένα 3 μήνες θεραπείας και έπαθα πλάκα γέμισε απίστευτα γρήγορα και τώρα πλέων είναι οκ θα τον ρωτήσω τι έκανε αλλά σας λέω άλλο να το περιγράφω και άλλο να το βλέπετε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lalakos

Member
Απ: Alopecia Areata θεραπεία ενός συναδέρφου

NoMoreLoss, θα με ενδιέφερε πάρα πολύ γιατί έχω ένα φιλαράκι μου που του είπα ότι θα του βρω τίποτα στο νετ, αλλά για alopecia areata σχεδόν όλοι μιλούν για τις ενέσεις κορτιζόνης που κάνεις... Για μάθε και πες μας. Αν και είμαι 100% σίγουρος ότι κάτι ενέσιμο έκανε σίγουρα και ο συνάδελφός σου...

tropheus

Well-Known Member

Το έχω ξαναγράψει αλλά επί τη ευκαιρία ...

Σε κάποια φάση πριν 3-4 χρόνια εμφάνισα Alopecia Areata σε μικρό βαθμό στο μάγουλο και στη φαβορίτα. Κινήθηκα όμως πολύ γρήγορα (πολύ βασικό !!!!) και πρόλαβα τα χειρότερα. Ιδού το ιστορικό σε φώτο :

areataka5.jpg

Ξεκίνησα με κορτιζονούχες κρέμες δίχως αποτέλεσμα.
Στην τρίτη εικόνα (15 Δεκέμβριου) έκανα ενέση κορτιζόνης στα δυο σημεία και αμέσως άρχισε η αντίστροφη πορεία. Στό τέλος του Ιανουαρίου είχα επανέλθει πλήρως.

Περιττό να σας πω ότι ήξερα πιο πολλά από το δερματολόγο που μου έκανε την ένεση ...

akishellas3

Well-Known Member

παλι καλα κ ειναι καταντια αυτο με τους γιατρους tropheous ,μαμησετα .

NoMoreLoss

New Member

lalakos έκανε ενέσεις κορτιζόνης και μάλλον του έβαζε και ανθραλίνη τοπικά δεν ξέρει ούτε αυτός (αυτός=συνάδερφος) αλλά αυτό που του έβαζε έκαιγε σαν κόλαση και έπαιρνε ψευδάργυρο και επανήλθε θα πάω μαζί του στον γιατρό του στα μέσα του μήνα που έρχεται για να με δει.

lalakos

Member

Thnx noMoreLoss και γενικά για τις απαντήσεις σας όλους. Εγώ πάλι ρε παιδιά βλέπω πάρα πολλούς να παιδεύονται με Alopecia Areata. Δεν είναι μικρά τα ποσοστά. Αρκετά ζόρικη φάση και αυτό. NoMore... αν μάθεις κάτι παραπάνω, μας λες ;D

akishellas3

Well-Known Member

ρε παιδια εχω κ λεπτη τριχα κ αραιη αλλα σε ενα δυο σημεια στο κεφαλι π.χ το ενα ειναι οπως με βλεπει καποιος προφιλ πλαι στο βαθος λιγο πριν την κορυφη του κεφαλιου ειναι πιο αραιο το σημειο αυτο απο το αντοιστιχο μερος απο την αλλη μερια του κεφαλιου μου ,ειναι η ιδια παθηση αυτη ?

tropheus

Well-Known Member

akishellas3 είπε:
ειναι η ιδια παθηση αυτη ?

Δε νομίζω γιατί στην περίπτωση της Alopecia Areata η περιοχή στην οποία εμφανίζεται είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άδεια... δεν υπάρχει ούτε ίχνος από τρίχα ...

akishellas3

Well-Known Member

Καλα θα αρχισω να βαζω κρεμα φουνκοραλ εκει μηπως δω καμια διαφορα μονο με αυτη κ επειτα αν δεν δω minox.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα