Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

bruno1989

Active Member
Εαν μιλατε για την φωτογραφια του ταζ συμφωνω με ολα οσα εχει γραψει ο φιλος.
Τοποθετηση Βεκρη οπως και του Δημητρη για safe φυτρωση (Φανταζομαι ιδια σε ολους 30-40 graft/cm2 στην hairline kai 20-30 graft/cm2 πισω με τοποθετηση πολλων 3-4-5τριχων graft απο την "καλη" δοτρια). Εκει που φαινεται μικροτερη η πυκνωση εχεις περισσοτερα δικα σου μαλλια.

Εαν μιλατε για εικονα της 8ης ημερας η πυκνωση θα ελαττώνεται γιατι θα ξεκιναει η πτωση των τριχων απο τα grafts που τοποθετηθηκαν.

Για αυτη την εικονα μιλαμε? --->

p_20160309_221233_1_p-jpg.10783
σου εχει βαλει πολλα διτριχα μπροστα ή ειναι ιδέα μου??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Δε ξέρω Bruno όταν πήρα να μιλήσω με την κοπέλα, να μου πει την κατανομή κ ακριβώς πόσα grafts μπήκαν μπροστά κ πίσω διότι από τι κατάλαβα σας είπα στο περίπου πόσα μπήκαν, μου είπαν λοιπόν πως η κοπέλα δεν μπορούσε να μιλήσει επειδή έκανε μμ εκείνη την στιγμή κ απλά μου δώσανε τον αριθμό που έχω ήδη αναφέρει.

akishellas3

Well-Known Member
Παιδιά έγινε βλακεια, μινοξ εδώ Ελλάδα υπάρχει από κάπου να βρω η αναγκαστικά από έξω; καλημέρα κιόλας αλλιώς βάζω το 15%:D

piros75

Well-Known Member
εγώ παίρνω της botafex που είναι πιο φθηνή, γενικά υπάρχουν πιο φθηνές από το ριγκειν και στην Ελλάδα.

andy.k

Active member
Μια παρατήρηση θελω να κανω, όχι τπτ άλλο αλλά για να ξέρουν όσοι κάνουν μμ τι να περιμένουν...όπως είπαμε ο Β δουλεύει σε πυκνότητες 30-40(σπανίως) gts /cm2...Ακη δε ξερω τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις με τη μμ αλλά θα σου πω το εξής...Ή Χρυσάνθη δε στα έβαλε πιο πυκνά γτ προφανώς δε μπορούσε να στα βάλει πιο πυκνά. Αν στα έβαζε πιο κοντά μπορεί να πεταγοντουσαν έξω τα διπλάνα μμ που είχαν μπει πριν λίγο...επιπλέον ο Β έχει implanter 1mm, οπότε υπολόγισε περίπου 1,5mm απόσταση μεταξυ των gts στην καλύτερη περίπτωση δλδ περίπου 40gts/cm2...παραπάνω με την.πρώτη μμ δε γίνεται...ε με το 40 να πετύχεις ίδια πυκνότητα με τα πίσω δε γίνεται...εκτός κ αν εχεις κ πίσω 40gts/cm2...που δε το νομιζω...τοππαράδειγμα που έφερε ο Ταζ, οκ ο koray παίζει πυκνότητες 60+, βάζει κ τη φίνα στο παιχνιδι(έχει κ από εκεί κ αποφυγη απωλειων κ επανέκφυση πιθανώς των μαμά μαλλιών) και δίνει 70+ αποτελέσματα, τα οποία φυσικά τα βλέπεις ολοκληρωμένα στο site του με μακρί μαλλι ως επί το πλείστον...τώρα αν εσύ περιμένεις με τα 35 του Β να πιάσεις ομοιογένεια με τα μαμά δικά σου που εχεις από πίσω, ε σορρυ φιλε, αλλά αν δεν αυγατισουν τα grafts...δε γίνεται( με κοντο μαλλι πάντα)..
Γτ κ εγω τώρα αν ειχα 6 πόντους μαλλι αλλιώς θα φαινόταν πιθανώς κ αλλιώς φαίνεται με 1cm...Αν εχεις σκοπό φυσικά να αφήνεις μαλλι 5-6 πόντους+ τότε με σωστό stylling θα πετύχεις illussion για να προβάλεται ως ομοιογενες το αποτέλεσμα...ή διάφορα είναι ότι στους γιατρούς που δουλεύουν μεγάλες πυκνότητες κ στην ελλαδα όντως δεν υπαρχουν τέτοιοι, δε χρειάζεται να περιορίζεται πολύ στο stylling και στο μήκος για να δημιουργίες αυτό το illussion...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Τα κακαδακια και η φαγουρα από ποια μέρα υποχωρουν? ?είμαι στην τέταρτη μέρα και έχω τρελή φαγουρα.. ψεκάζω συνεχώς με όρο. .
Εύχομαι καλή επιτυχία σε σένα και στον Ακη στις μμ σας.

Τα κακαδακια φεύγουν στα πρώτα λουσίματα, εμενα στο τρίτο-τέταρτο αν θυμάμαι καλά είχαν φύγει εντελώς όλα. Φαγούρα δεν θυμάμαι να είχα ποτε.

bruno1989

Active Member
Εύχομαι καλή επιτυχία σε σένα και στον Ακη στις μμ σας.

Τα κακαδακια φεύγουν στα πρώτα λουσίματα, εμενα στο τρίτο-τέταρτο αν θυμάμαι καλά είχαν φύγει εντελώς όλα. Φαγούρα δεν θυμάμαι να είχα ποτε.
Ευχαριστώ. . Εσύ από ποτέ άρχισες να τρίβεις πιο έντονα στο λούσιμο?

Bouklas

Well-Known Member
Ευχαριστώ. . Εσύ από ποτέ άρχισες να τρίβεις πιο έντονα στο λούσιμο?
Στο τρίτο, αυτό αρκούσε μετά για να φύγουν όλα τα υπολείμματα. Αρκετοί φοβούνται στις αρχές να τρίψουν το κεφάλι μην τυχόν κάνουν κακό στα grafts, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.

bruno1989

Active Member
Στο τρίτο, αυτό αρκούσε μετά για να φύγουν όλα τα υπολείμματα. Αρκετοί φοβούνται στις αρχές να τρίψουν το κεφάλι μην τυχόν κάνουν κακό στα grafts, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο.
Όρο έβαζες? Μετά το λούσιμο όλη μέρα δεν το ένιωθες να σε τραβάει? ??

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η εκτός θέματος συζήτηση έχει μεταφερθεί στο νέο νήμα "πυκνότητες Ελλάδα και εξωτερικό". Παρακαλώ συνεχίστε εκεί.

akishellas3

Well-Known Member
Bruno πλενομαι με naonogen φαγουρα νορμαλ πλεον δεν εχω βεβαια στο τελος ξεπλενομαι με αφρο απο πρασινο σαπουνι εδω κ 2 μερες .
Andy αν ειναι να βαλω νεα μαλια κ να κανουν μπαμ οτι ειναι νεα μαλια φιλε μου τσαμπα η μεταμοσχευση δηλαδη τσαμπα τα λεφτα ,τι εννοω ας μου περνανε τα μισα λεφτα να βαλω τα μισα γκραφτς τωρα κ τα αλλα μισα σε αλλη μεταμοσχευση να μου κανανε την πυκνοτητα αν ειναι ετσι οπως το λες ,δες τις φωτο μου για την συγκεκριμενη περιοχη που καλυψαν Κ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΕ 2500 GRAFTS ΦΤΑΝΑΝΕ κ αντε 2000 μπροστα κ αλλα 500 πισω? Δηλαδη αν ξανακανω ενω φτανανε θα παω να μου παρουν κ αλλα απο πισω που δεν θα βγουν ενω φτανανε με την πρωτη η στην τελικη οπως σου ειπα ας γινοταν απο 2 μεταμοσχευσης των 1500gratfs?
Δηλαδη βαζω νεα μαλια σε ενα υπαρχον προβλημα κ θα φαινομαι σαν καραγκιοζης κ θα εχει διαφορα με αυτα που ειναι πιο πανω στην hairline ? Σορυ αλλα τωρα νευριαζω ,αν ηταν ετσι μην την εκανα . Δεν περιμενω οπως πισω ,επουδενι δεν ειπα αυτο απλα ειπα να μην φαινεται η διαφορα με τα υπολοιπα που ανεβαινουν ως την κορυφη,δηλαδη τοτε αν φαινεται οτι οντως υπαρχει διαφορα τι εβαλα ,τι εκανα ?

Cloud

Member
Ψυχραιμία... :).. ό,τι έγινε έγινε. Δεν υπάρχει περίπτωση να φαίνεσαι καραγκιόζης. Τώρα επικεντρώσου στην περιποίηση για να βελτιστοποιήσεις το αποτέλεσμα από την πλευρά σου.

Μπλουζα