Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
:D ,λεω κ εγω αποηειωνεται....
οποτε να μην βαλω τιποτα αλλο εκτος την μινοξ απο αυριο ... ξερω γινομαι πρηξ.δης αλλα..ρωτω.
Επισης εχω πισω στην δοτρια πονο οχι πολυ εντονο σαν πονοκεφαλο δηλαδη ερχεται κ φευγει ,ειναι λογικο ετσι ?

Stripar

Established Member
Ακη τα κενά που φαίνονται απο τις φωτογραφίες που ανάρτησα πιό πίσω , είναι απο φωτογραφία σου την 3-4 ημέρα !
Τα μτχ μαλλιά δέν φεύγουν απο την 8ή ημέρα αλλά πέφτουν πολύ αργότερα...σε αντίθεση με ότι υποστηρίζει κάποιος

Μήν ακούς τις βλακείες που σου λένε κάποιοι , αυτά που σου γράφω (πότε πέφτουν τα μτχ) είναι κανόνες στις μτχ....και όχι τυχαία σχόλια!

Για την άποψή μου να προχωρήσεις σε ένα μικρό Session thn 8ή ημέρα
Αναφέρθηκα μερικές σελίδες πίσω:
ότι δέν το σπουδαιολόγησα , όταν ο Tazmania ανέλυσε ότι δέν είναι εφικτό με τοπική αναισθησία , παρά μόνο με ολική ,
και βέβαια είπα ότι ήταν μια ΙΔΕΑ...όταν βλέπω μια Hairline με τα μισά grafts απο όσα θα έπρεπε να είχε !!!

Δέν καταλαβαίνω την εμμονή κάποιον , να ανακυκλωνουν τα ΙΔΙΑ & τα ΙΔΙΑ πράγματα , όταν έχουν κλείσει σελίδες πίσω!!!

Όσο για την εμπιστοσύνη που υποστηρίζουν κάποιοι ότι θα πρέπει να δείχνουμε στις κλινικές και στους γιατρούς...

Έχουμε δεί τα απίστευτα περιστατικά απο πολλές κλινικές που κατάντησαν πολλούς
να μήν τολμούν να κυκλοφορήσουν και άλλους με τεράστια complex κατωτερότητας.

Και τί εμπιστοσύνη να δείχνεις όταν ο Andy κλείνει μτχ με τον Βεκρή και του κάνει την μτχ άλλος?
Η εσύ μπήκες να φτιάξεις μιά hairline και σου έχουν αφήσει την μισή κενή?

Αν όλα ήταν ευλαβικά (πού δεν είναι) δέν θα είχε και νόημα το forum...που όλος τυχαία έχει σώσει πολλά κεφάλια !!!

@CVIAL , επειδή έχω θετική ενέργεια σήμερα , άς του την χαρίσεις , κάνει πολύ κρύο για να πηγαίνει για μπάνια...

:D

Δημητρης38

Active Member
Δεν μπορεις να προδικασεις απο τωρα οτι θα ειναι αραιο το αποτελεσμα φιλε Ακη. Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι γενικα στη hairline γινεται πιο πυκνη τοποθετηση απο τις πιο πισω περιοχες για boost και για να κρυβει απο πισω τυχον πιο αραιη τοποθετηση ή αραια μαμα μαλλια. Ταπεινη μου αποψη ειναι οτι δεν ειναι ουτε αραιη η τοποθετηση ουτε πυκνη... middle situation. Σου ανεβαζω ζουμ τη ληπτρια σου μπροστα , μπορεις μονος σου να μετρησεις τον αριθμο των γραφτς (χονδρικα) ανα 1cm2. Συνεχισε να ακολουθεις τις μετεγχειρητικες οδηγιες της κλινικης, ασε στην ακρη πανικο-αγχος και να μας ενημερωνεις για την εξελιξη της πορειας σου.

Εαν μιλατε για την φωτογραφια του ταζ συμφωνω με ολα οσα εχει γραψει ο φιλος.
Τοποθετηση Βεκρη οπως και του Δημητρη για safe φυτρωση (Φανταζομαι ιδια σε ολους 30-40 graft/cm2 στην hairline kai 20-30 graft/cm2 πισω με τοποθετηση πολλων 3-4-5τριχων graft απο την "καλη" δοτρια). Εκει που φαινεται μικροτερη η πυκνωση εχεις περισσοτερα δικα σου μαλλια.

Εαν μιλατε για εικονα της 8ης ημερας η πυκνωση θα ελαττώνεται γιατι θα ξεκιναει η πτωση των τριχων απο τα grafts που τοποθετηθηκαν.

Για αυτη την εικονα μιλαμε? --->

p_20160309_221233_1_p-jpg.10783

Τελευταία επεξεργασία:

Tasmania

Active Member
Μια διευκρινση μονο φιλε Στριπαρ , εγραψα ολικη αναισθησια εννοωντας επεμβαση πανω σε επεμβαση (γινεται) σε αλλα χειρουργεια ομως, ειναι εφικτο και υπαρχει λογικη και καποιες φορες και αμεση αναγκη δρασης (πχ αμεση τοποθετηση στεντ καρδιας , εσωτερικη ενδοκοιλιακη ή ενδοκρανιακη αιμορραγια μετα απο χειρουργειο κλπ)... για τις μ/μ που ειναι με τοπικη αναισθησια ισχυουν αυτα που εγραψα...οχι δλδ οτι μπορει γινεται με ολικη αναισθησια, γιατι πες οκ του βαζω ακομα και εισπνεομενο αναισθητικο, η περιοχη επεμβασης δεν ειναι ομαλοποιημενη για να μπορει να δεχθει κατι ... για τον Τουρκο που κανει τετοιο εχει ενδιαφερον να τον μελετησουμε καθως δεν ειναι ευκολο αυτο το εγχειρημα !

Stripar

Established Member
Taz , θα μπορούσα να γράφω ώρες και να αδειάσω στο κάδο μερικά κοκκόρια...(όχι εσένα)

Η περίπτωση του Kesser είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο παρελθόν στα διεθνή forum όταν για 4-5 ημέρες (ακόμα και σήμερα)
προχωρούσε - προχωράει σε συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα sessions των 800grafts την φορά (με τοπική αναισθησία) ,
μέχρι να φτάσει τον προσδοκώμενο αριθμό των grafts του συνολικού operation...
και βέβαια έρχεται σε αντίθεση με τα όσα πολύ σωστά αναφέρεις αλλά είναι γεγονός !!!.

Μια συζήτηση που θα είχε ενδιαφέρον , γιατί ότι κάνει είναι σε αντίθεση με τους καθιερωμένους κανόνες που εφαρμόζουν όλοι.

Για όσους δέν ξέρουν:

είναι ο πιό παλιός γιατρός στις μτχ στην Τουρκία και ο πιό ακριβοπληρωμένος...ακόμα και απο τον Erdogan!

Βέβαια , σήμερα η συζήτηση θα ανακυκλωθεί , ξανά και ξανά σε ένα συγκεκριμένο θέμα , μήπως και κάποιοι χαμογελάσουν…

:D

Tasmania

Active Member
Ενδιαφερον η προσεγγιση του Κesser (σιγουρα χρειαζεται αρκετα δυνατα guts να κανει κατι τετοιο σε συνδυασμο και με δυνατη φαρμακευτικη καλυψη του ασθενους) θα τον μελετησω μαν.

Stripar

Established Member
Δες τον αξίζει προσοχή!...

Κυρίως γιατί κάνει μικρά session και κάνει ΟΛΗ την δουλειά μόνος του !!!.

EXTRACTION + ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΠΩΝ +PLACEMENT

Τελείως custom operation doctor...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ναι ήμουν σε πτήση. Η απάντηση μου Δημητρη ειναι η εξής: Συμφωνώ απολύτως με την δευτερολογία του Stripar όπου ασπάστηκε την άποψη του Tasmania. Και μπράβο του που το έκανε άμεσα. Για μένα μεγαλύτερη αξία έχει όταν κάποιος παραδέχεται ένα "λάθος" παρά όταν δεν το κάνει. Εξάλλου ουδείς αλάνθαστος και ο Stripar εχει απο τα υψηλότερα accuracy yield στο φόρουμ (κατα την προσωπική μου γνώμη).

Ειναι καιρός να ξεκολλήσουμε απο τα προσωπικά και να περιμένουμε στο "καραούλι" για να βγάλουμε τον άλλο στην σέντρα ιδίως όταν βγαίνει ο ίδιος και το παραδέχεται.

Τέλος να επαναλάβω ξανά: ΑΚΟΥΜΕ γνώμες εδώ μόνο, η εφαρμογή και η ευθύνη ανήκει στις κλινικές και τους γιατρούς.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία:

akishellas3

Well-Known Member
ωρεεεεε ξεκολατε ,να βαλω τιποτα αλλο εκτος απο μινοξ η οχι ? να μην βαλω δηλαδη τιποτα αλχημειες μετα απο κανα 5ωρο π.χ. που θα εχω ναλει την μινοξ ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα μτχ μαλλιά δέν φεύγουν απο την 8ή ημέρα αλλά πέφτουν πολύ αργότερα...QUOTE]

Αυτό είναι δεδομένο. Στην 8η μέρα το πολυ να εχει φύγει καμμιά τριχούλα αν κολληςεί στο αποξηραμένο δέρμα και φύγουν μαζι. Shedding γινεται μετα τις 2 εβδομάδες.

Stripar

Established Member
FACT !.

To ανέφερα απλά γιατί "ΚΑΠΟΙΟΣ" ήθελε να μας πείσει με το ζόρι , ότι απο την 8 ημέρα ξεκινάει η πτώση και η αραιώση...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είσαι σε θετική διάθεση σήμερα stripar, αφού είπαμε μην ασχολείσαι, γιατι μου το χαλάς? [emoji6]

Μπλουζα