Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

akishellas3

Well-Known Member
Stripar καταρχην γιαυτο πας ελλαδα για καλυτερη τιμη μιας που δειχνουν να ανεβαινουν ποιοτικα (ειπα δειχνουν) ,τωρα αν δεν παιζουν πολλα λεφτα και εχεις υπομονη η εισαι οκ στα οικονομικα πηγαινεις εξωτερικο .
Λοιπον το δικο μου προβλημα εγκειται στην hairline οχι αλλου οποτε εκει ηθελα προσωπικα προσοχη κ το ηξεραν οποτε επρεπε να δωσουν βαση . Με γνωμονα πλεον τις τιμες του εσωτερικου κ τα Grafts που ειπαν οτι μπηκαν μπορουσαν κ μπορουν να κανουν στην περιοχη hairline ενα καλυτερο αποτελεσμα απο το να διασκορπιστουν παντου ενα σωρο αλλα grafts ενδιαμεσα hairline με κορυφη. Επειτα θα λεγαμε για ενα πυκνοτερο αποτελεσμα κ φυσικα καλυψη των πρασινης περιοχης της φωτο κ δεν θα καναμε σχολια δεν πληρωσαν πολλα κ το λεω πολυ απλα διοτι grafts μπηκαν αλλου χωρις να χρειαζοταν αν δεν φτανανε ναι τοτε θα δεχομουν το σχολιο σου .
Οποτε συμφωνω με τα υπολοιπα σχολια κ περι κατανομης ...
Bruno ναι τις εχω ανεβασει πιο πριν ,μου τις ειχαν στειλει με μαιλ.
Τωρα που βλεπω σχολια για τα Grafts εδωσα αναλυτικα τι μου ειπαν κ ποσα ηταν ...ξερω εγω....τι να πω...
Λοιπον πλεον καθημερινο λουσιμο με το σαμπουαν που μου ειπαν κ απο αυριο αρχιζω μινοξ :D στη ληπτρια διοτι γραφουν οι οδηγιες μετα απο 10 μερες ,να βαζω κ κατι αλλο ? :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
Παιδια οταν μπηκα για την μμ πρπει να ηταν αλλα 2 με 3 ατομα ακομα που κανανε μμ ,οποτε ειναι κ λιγο δυσκολο να κανει αυτος τα παντα ,το θεμα ειναι να εχει μαθει σωστα κ να εχουν μαθει σωστα οι βοηθοι ... Ναι οντως απο την μια ειναι λιγο κακο αν εχεις δουλεια πολυ κ δεν προσεχεις ετσι το αποτελεσμα αλλα για αυτο ημαστε εδω για να κανουμε κριτικη κ να τους αξιολογουμε αλλωστε ο καθενας απο την δουελεια του αξιολογειται ,οσο κ πελατεια να εχει αν εν κανει καλη δουλεια κ σωστη ...
Εχω πονο στη κορυφη κ πιανει λιγο απο την δοτρια απο πισω,ερχεται κ φευγει ...ηπια ντεπον αναβραζον μου περασε για λιγο (τοσο καιρο δεν εχω παρει τιποτα ουτε μεσουλιντ ).

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
να δεχονται και κριτικη ομως φιλος.
Εμενα ο kapa οταν με ειδε Live με ειπε ειμαι 3 φορες χειροτερος απο τις φωτο τι επρεπε να κανω δηλαδη?
Βλεπουμε οτι πανω σου καποια πραματα δεν γινανε σωστα δηλαδη να λεμε μπραβο στον γιατρο και να εχουμε και τον tol να λεει απολαυσε το ταξιδι....

akishellas3

Well-Known Member
Δε νομιζω κανεις να μη δεχεται την κριτικη και φυσικα να λεμε πραγματα που δεν γινοντε σωστα ωστε να βελτιωθουν κ αυτοι κ αλλοι εδω στην ελλαδα κ να μην τρεχουμε εξωτερικο με διπλασια λεφτα ,,προσωπικα δεχομαι κριτικη ,επισης κατι αλλο γιαυτο εχουμε καταντησει ετσι οπως χουμε καταντησει κ παμε για τα χειροτερα με αυτα τα μυαλα διοτι αλλο κριτκη αλλο φθονος κ ζηλια ρε παιδια , ζηλευει ο αλλος αν εχει καλυτερο αμαξι ,αν εχει καλυτερο σπιτι κτλ αυτος μας χει φαει ,εδω εχουμε φτασει στην καταντια να χαιρομαστε που δεν δουλευει ο αλλος κ εμεις δουλευουμε , ναι ρε συ Γιαννη ταξιδι ειναι κ συντομο ας το απολαυσουμε αλλα σε αυτη την ζωη οτι δινεις περνεις κ εγω αγχωμενος που ειμαι διοτι ξερω οτι θα αργησει το αποτελεσμα αλλα δεν θα κατσω να ζηλεψω αν καποιος εχει κανει αλλου κ εχει καλυτερο αποτελεσμα,ισα ισα θα χαρω πραγματικα .
Κριτικη κανουμε σε νορμαλ πλαισια παντα χωρις να θιγουμε η να προσβαλουμε τον αλλον ,προσωπικα δεν εχω προσβληθειαπο κανεναν σας κ αν με πειραζει κατι το λεω .
3 φορες χειροτερος απο τις φωτο :D !!!? πλακα κανω το θεμα ειναι οπως σου ειπα το αποτελεσμα ,οταν φτασει ο καιρος καλο η ασχημο πλεον δεν θα με νοιαζει διοτι θα εχει γινει

Cloud

Member
@akishellas3 συγγνώμη για τη γκρίνια. Σου εύχομαι να έχεις καλή φύτρωση και να είσαι από τις πολύ καλές περιπτώσεις του Β., όπως είναι ο Δημήτρης.

Έχεις δίκιο στο ότι δεν είναι κακό να καταμερίζεις τη δουλειά, αλλά:
1. δεν μπορείς να παρατήσεις τα πάντα στα χέρια των βοηθών πριν τελειοποιήσεις την τεχνική εσύ ο ίδιος αλλά και την εκπαιδευσή του προσωπικού. Αυτό δείχνει ότι δεν έχεις μεράκι για αυτό που κάνεις (και πολλά άλλα δείχνει που τα εξηγεί καλύτερα ο @John_John1 :)).
2. στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τοποθέτηση με pen, όπου γίνεται ταυτόχρονα και η τομή και η τοποθέτηση. Οι έμπειροι θα με διορθώσουν αν κάνω λάθος, αλλά ειδικά το θέμα των τομών απαιτεί αυξημένο βαθμό μαεστρίας. Δεν μπορείς να το δώσεις εύκολα σε βοηθό...

akishellas3

Well-Known Member
Σωστος Cloud δεν αντιλεγω καθολου σε αυτο που λες ,παντως πΡαγματικα μου εκανε εντυπωση μερικες φορες που πηγαινα εβλεπα ατομα εκτος ελλαδας με προβλημα στα μαλια λογικα για μμ ,παιζει πολυ καλο μαρκετινγ .

akishellas3

Well-Known Member
Μετα απο αυτο http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/176893-dr-rahal-fut-result-2516-grafts.html
ειμαι σιγουρος πως συνηστουν την μινοξ μετα απο την μ.μ. μονο κ μονο να δειχνουν καλυτερα τα απο τελσματα απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα (δηλαδη που καποιος α περνει κ φινα) ,εν ολιγης καποιος που εχει κανει μ.μ. περνει φινα κ μινοξ αν τα σταματησει τοτε θα φανε η πραγματικοτητα κ η δουλεια που εχει γινει...αλλα ...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εχει 4 μηνες εκοψα την φινα μετα 3 χρονια ακη.μινοξ δεν εβαζα ποτε.
Μετα 4 μηνες διακοπης δεν αλλαξε κατι ως τωρα.Αναμενω.

akishellas3

Well-Known Member
Ειμαι στη δουλεια Γιαννη κ διαβαζω διαφορα κ ειδα αυτο που ειχε γραψει σε αλλο νημα ο tropheus "" Εντάξει όχι και έτσι... απλά πρόσεξε παραπάνω τον dance.
Για εμένα ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε και εν μέρη εξακολουθεί να κάνει τα ίδια λάθη.
Έχει βελτιωθεί στο υγειονομικό κομμάτι, από ότι μαθαίνω, αλλά για παράδειγμα δεν επιτρέπεται να εξακολουθεί να έχει μόνο 1 βασικό placer και ένα ακόμη βοηθό που αφού κάνει όλα τα άλλα βοηθάει και λίγο. Δεν μπορεί ένας placer να φτάνει να βάζει πάνω από 1500grafts την ημέρα. Είναι αδιανόητο!
Πάσχει από έλλειψη προσωπικού. Και κρίμα γιατί είναι καλός γιατρός...""

ισχυει για τα 1500grafts την ημερα αυτο που λεει ?

akishellas3

Well-Known Member
ασε που πηγα να ξυσω το κουτελο μου κ ξεχασα κ πηγα να ξυσω τα grafts καταλαθως κ ξενερωσα(ειχα συνηθισει εκει κενο :D) .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Άκη φίλε μην αγχώνεσαι και μην τρελενεσαι. Να ελπίζεις να πεταχτούν όλες οι τριχουλες και θα είσαι άρχοντας. Μακρυά από το άγχος. Ότι έγινε έγινε ότι τοποθετήθηκε τοποθετήθηκε δεν αλλάζει αυτό. Και είναι λάθος να κατανέμονται οι μεταμοσχευμενοι σε βεκριδες.,λιοληδες, γεωργιουδες κτλ. Όλοι κάναμε μια επιλογή ανάλογα με το budget μας (που μας έχουν καταντήσει να θεωρούμε πολυτέλεια τον καφε) . Και εγώ σκεφτόμουν για Κύπρο αλλά έπρεπε να μαζεύω λεφτά (άνεργος 3 χρόνια άρα 27 χρόνον να λέω στον μπαμπά να μου δίνει λεφτά για να μαζεύω είναι ξεφτίλα ) .
Φίλε και κάτι τελευταίο. Μετά από πόσο καιρό σου στειλανε φώτο και λούσιμο που άρχισες 2 φορές την ημέρα η μία? ??

piros75

Well-Known Member
Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι γενικα στη hairline γινεται πιο πυκνη τοποθετηση απο τις πιο πισω περιοχες για boost και για να κρυβει απο πισω τυχον πιο αραιη τοποθετηση ή αραια μαμα μαλλια.

Τόσο ο Ταζ όσο και ο Στριπαρ, αλλά και άλλα μέλη κατά καιρούς αναφέρουν ότι είναι καλύτερο να είναι πιο δυνατή η χερλαιν για να κρύβει τυχόν ατέλειες πιο πίσω, να πω πάνω σ' αυτό ότι ναι μεν η πιο δυνατή χερλαιν μπορεί όντως να κρύβει κάποιες ατέλειες πίσω, αλλά για μένα πιο φυσικό είναι η χερλαιν να έχει ίδια ή και μικρότερη πυκνότητα από τη Β' ζώνη και εξηγούμαι: Στην πορεία αραίωσης του κεφαλιού μας, συνήθως πρώτα αδυνατίζει η χερλαιν και η κορυφή και μετά όλα τα άλλα, αν λοιπόν θέλουμε να "μιμηθούμε" τη φύση, μια αφύσικα δυνατή χερλαιν σε σχέση με τα πίσω από αυτήν μαλλιά δεν δείχνει ωραία. Από ότι έχω καταλάβει υπάρχουν δύο σχολές γιατρών και κλινικών σ' αυτό, η μία υποστηρίζει τη δυνατή χερλαιν για κάλυψη απόκρυψη και η άλλη τη φυσικότητα. Εγώ νομίζω ότι προτιμώ τη δεύτερη, για τους λόγους που αναφέρω και πιο πάνω, χωρίς ωστόσο να λέω ότι είναι λάθος και η πρώτη.

Όσο για την πυκνότητα τοποθέτησης του Άκη, θα έλεγα ότι κατά Μ.Ο. είναι γύρω στο 30 μοσχ/εκ2 βάσει και της δικιάς μου μμ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αλλά για μένα πιο φυσικό είναι η χερλαιν να έχει ίδια ή και μικρότερη πυκνότητα από τη Β' ζώνη και εξηγούμαι

Δεν υπάρχουν 2 σχολές. Μία υπάρχει και αυτή είναι η φύση. Στην φύση το μαλλί είναι αραιότερο μπροστά και όσο πάει προς τα πίσω γίνεται πυκνότερο. Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές αλλά θα το επαναλάβω. Ο αριθμός των τριχών στην hairline σε σχέση με των αριθμό των τριχών προς τα πίσω μέχρι την κορυφή του κεφαλιού πρέπει να είναι μικρότερος αλλά η πυκνότητα των graft μεγαλύτερη. Γιατί? Επειδή μπροστά βάζεις τα 1-2τριχα και πίσω τα 2-3-4τριχα. Αν μπροστά δεν είναι ικανοποιητική η πυκνότητα σε συνδυασμό με τα 1-2τριχα η hairline θα φαίνεται seethru για μεγάλο βάθος κάτι που δεν είναι φυσιολογικό και δείχνει αραίωση. Το πως θα φαίνεται είναι άλλο θέμα, εξαρτάται ανά περίπτωση. Άρα η δυνατή hairline δεν σημαίνει σε απόλυτους αριθμούς και πυκνότερη (σε απόλυτο αριθμό τριχών) από την πίσω ζώνη, απλά σημαίνει ότι και η πίσω ζώνη θα εξακολουθήσει με μικρότερη πυκνότητα σε σχέση με μπρός αλλά με περισσότερες τρίχες συνολικά. Και εκεί παίζει ρόλο η κατανομή των graft. Όλα τα άλλα είναι λάθος.

piros75

Well-Known Member
Ξαναλέω ωστόσο, η φύση δίνει αραίωση αρχικά μπροστά και κορυφή, αν εσύ φτιάξεις μια πολύ δυνατή χερλαιν και η Β ζώνη είναι σκόρπια το αποτέλεσμα θα είναι αφύσικο και σίγουρα υπάρχει "σχολή" που το κάνει αυτό.

Tasmania

Active Member
@piros75 εχουν απολυτη λογικη τα οσα αναφερεις... να σου πω την δικη μου αποψη επι αυτου... οταν κανεις μ/μ καταρχας φευγεις απο το πλαισιο φυση (αναποφευκτα) γιατι παρεμβαινεις σε αυτη προς αισθητικη αποκατασταση. Οι ανθρωποι βλεπονται μεταξυ τους face to face και απο το πλαι. Δεν υποστηριζω δυνατη hairline και απο πισω πολυ πιο αραιη γιατι και ετσι θα φαινεται ασχημο το οποιο αποτελεσμα..υποστηριζω δυνατη hairline και σταδιακη μεταβαση πυκνοτητας προς τα πισω μειωνοντας το κλασμα αριθμο γραφτ/1cm2. Ξεχασες τον παραγοντα 1τριχα, 2τριχα που τοποθετουνται μπροστα , αρα χρειαζονται περισσοτερα γραφτς/1cm2 για να επιδιωξεις το φυσικο και σωστο αποτελεσμα.... αρα ο λογος γραφτς/1cm2 πρεπει να ειναι αυξημενος μπροστα σε σχεση με πισω, ομως ο λογος τριχων/1cm2 αυξημενος πισω σε σχεση με μπροστα γιατι μπαινουν τα 3τριχα,4τριχα κλπ...Μπορει μια δυνατη hairline να δειχνει επισης αφυσικη γιατι δεν τοποθετηθηκαν lege artis τα γραφτς, δεν εγινε σωστος σχεδιασμος της hairline, δεν υπαρχει ισοκατανομη στη hairline, φορα τοποθετησης (αν και πρεπει να ειναι standard-εχει αναλυθει με φωτο και σχολια σε αλλο νημα απο CVIAL- εντουτοις βλεπουμε ολοι στον περιγυρω μας εξω μ/μ ιδιως τα πιο παλια χρονια με αφυσικη αναδυση των γραφτς). Αν λοιπον face to face βλεπω hairline με πυκνοτητα οπως λες ιδια ή μικροτερη (30-40γραφτς/1cm2) και πισω βλεπω πυκνοτητα 60-70γραφτς/1cm2) τοτε αυτο ειναι το αφυσικο καθως θα κτυπαει στο ματι μια hairline υπολειπομενη και απο πισω δασος. Ο διαχωρισμος που εκανες στις 2 σχολες φιλοσοφιας (δυνατη hairline για καλυψη-αποκρυψη Vs φυσικοτητα) ειναι λιγο αδοκιμος καθως η φυσικοτητα ανεξαρτητως κατανομης ειναι μια και μοναδικη , αυτη που βλεπεις στο ματι και εξαρταται απο πολλους παραγοντες περαν της κατανομης των γραφτς.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ξαναλέω ωστόσο, η φύση δίνει αραίωση αρχικά μπροστά και κορυφή

Εγώ μιλάω για το φυσικό pattern χωρίς ΑΑ, σε αυτό δηλαδή που θέλουμε να γυρίσουμε.

και σίγουρα υπάρχει "σχολή" που το κάνει αυτό

Δεν υπάρχει σοβαρός γιατρός που να κάνει αυτό που αναφέρεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν λοιπον face to face βλεπω hairline με πυκνοτητα οπως λες ιδια ή μικροτερη (30-40γραφτς/1cm2) και πισω βλεπω πυκνοτητα 60-70γραφτς/1cm2)

Όταν μιλάτε για κατανομή πυκνότητας ανά ζώνες χρήσιμο είναι να αναφέρετε τον αριθμό των τριχών δηλαδή:
Hairline: 55g x 1.5h/g (50% 1h - 50% 2h) = 85.5hairs (H)
Zone B: 45g x 2.0h/g (25% 1h - 50% 2h - 25% 3h) = 90hairs (B)
To B πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ μεγαλύτερο από το Η. Το πόσο μεγαλύτερο είναι θέμα τέχνης και μαεστρίας του γιατρού. Το σωστό είναι να κυμαίνεται πάνω από 10-15%.

Μπλουζα