airol

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: airol

Sky Nik είπε:
Πάντως εγώ έχω σωθεί . Είχα λαλήσει με την εφαρμογή της μινόξ 2 φορές την ημέρα .... Τώρα που βάζω μία φορά έχω βρει την υγειά μου. Σε αυτό έχεις δικιο πλέον η θεραπεία μου, μου φαίνεται παιχνιδάκι .... :p :p :p
παιχνιδακι ειναι και οσο περναει ο καιρος θα γινεται ολο και ποιο ευκολο ;D
και αν συνδιαστει με kirkland ειναι και οτι ποιο φθηνο υπαρχει σε θεραπεια :19m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Η αληθεια ειναι οτι εδω και τρεις μηνες χρησιμοποιουσα μινοξ με airol (1 φορα την ημερα) καθε βραδυ και μπορω να πω οτι ειναι σαν να συνεχιζα απλη μινοξ 2 φορες τη μερα! Τωρα αποφασισα να βαλω στο προγραμμα και τον αφρο καθε πρωι μπας και γινει τουρμπο η θεραπεια και δω κανα καλυτερο αποτελεσμα... :chinscratch ιδομεν!

kapa

Μέλος του προσωπικού

εριξα τα ml στην μινοξιδιλη στα 2 και κανω εξασκηση για 1,5,η τριχοπτωση αρκετη,100+τριχες,βοηθαει πολυ στο απλωμα
αυτο :22m:

Συνημμένα

• 941 copy.jpg
    941 copy.jpg
    48.1 KB · Προβολές: 46

show_palmettos

New Member

kapamaroy http://www.unitedpharmacies.com/ShaltopA_Solution_Minoxidil_Tretinoin_Azelaic_Acid__2_0025_p_1201.html
εχει τρετινοινη μεσα λεει !
πες μου τη γνωμη σου !
καλο προιον για θεραπεια τριχοπτωσης ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
kapamaroy http://www.unitedpharmacies.com/ShaltopA_Solution_Minoxidil_Tretinoin_Azelaic_Acid__2_0025_p_1201.html
εχει τρετινοινη μεσα λεει !
πες μου τη γνωμη σου !
καλο προιον για θεραπεια τριχοπτωσης ?
δεν το εχω δοκιμασει και απο οσο θυμαμαι δεν το δοκιμασε κανενας χρηστης εδω μεσα ::)
ειναι 2% μινοξιδιλη.
θα ελεγα παρε αυτο :22m: 3 ευρω στο φαρμακειο της γειτονιας και δοκιμασε μια εφαρμογη την ημερα στους κροταφους με μια 5%μινοξιδιλη

Συνημμένα

• fabre-airol-akne-creme.jpg
    fabre-airol-akne-creme.jpg
    3.3 KB · Προβολές: 26

kakashi

Member

kapa αν ξαναξεκινησω airol παλι λες αυτη τη φορα να με πιασει??η αφου δε βοηθησε την πρωτη φορα δεν θα βοηθησει κ τωρα...τι λεει η εμπειρια σ??

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
kapa αν ξαναξεκινησω airol παλι λες αυτη τη φορα να με πιασει??η αφου δε βοηθησε την πρωτη φορα δεν θα βοηθησει κ τωρα...τι λεει η εμπειρια σ??
εχεις διαχυτη και ειναι η πιο ζωρικη μορφη αλωπεκιας.
ποσες κρεμες ξοδευες τον μηνα,σε τι επιφανεια και ποσες εφαρμογες την μερα?εννοειτε ταυτοχρονα με την μινοξιδιλη

kakashi

Member

ξοδευα περιπου 2 κρεμες το μηνα....για κανα 4 μηνο.....καλυπτα επιφανεια ΝW 5-6 κ εβαζα καθε βραδυ....αυτο που ειδα στην αρχη ηταν πολυ εντονοι ερεθισμοι σε σημειο που επεφτε λιγο οινοπνευμα στο κεφαλι μ κ πεθαινα απο τον πονο....ξεφλουδιζε επισης κ το μετωπο μ...μετα αυτα υποχωρησαν....αποτελεσματα ορατα δεν ειδα με την αιρολ....φαινομουνα ισως κ λιγο χειροτερα οχι επειδη προκαλεσε αραιωση αλλα επειδη γυαλιζε το κεφαλι επειδη ειχε ξεφλουδιστει...οταν την σταματησα μετα απο λιγο καιρο επανηλθα οπως ημουν....

κ ελεγα τωρα να την ξαναξεκινησω μηπως αλλαξει τιποτα κ με πιασει....
κ η διαχυτη οντως πολυ ζορι...απο τα 13 που την εχω εχω δοκιμασει τοσα κ τοσα κ τιποτα δεν με βοηθαει....μονο η μινοξ ελαχιστα....

kapa

Μέλος του προσωπικού

ξοδευα περιπου 2 κρεμες το μηνα....για κανα 4 μηνο.....καλυπτα επιφανεια ΝW 5-6 κ εβαζα καθε βραδυ....αυτο που ειδα στην αρχη ηταν πολυ εντονοι ερεθισμοι σε σημειο που επεφτε λιγο οινοπνευμα στο κεφαλι μ κ πεθαινα απο τον πονο....ξεφλουδιζε επισης κ το μετωπο μ...μετα αυτα υποχωρησαν....αποτελεσματα ορατα δεν ειδα με την αιρολ....φαινομουνα ισως κ λιγο χειροτερα οχι επειδη προκαλεσε αραιωση αλλα επειδη γυαλιζε το κεφαλι επειδη ειχε ξεφλουδιστει...οταν την σταματησα μετα απο λιγο καιρο επανηλθα οπως ημουν....

κ ελεγα τωρα να την ξαναξεκινησω μηπως αλλαξει τιποτα κ με πιασει....
αν δεν σου εκανε αραιωση,συνεχισε την με μικροτερη ποσοτητα,προσπαθησε να φτασεις το ενα σωληναριο τον μηνα.
και εγω σιγα σιγα ριχνω την ποσοτητα της κρεμας,τα ρετινοειδη θελουν μικρες ποσοτητες για να δουλεψουν θετικα στο μαλλι,ειτε ειναι roaccutan,ειτε vesanoid.πιστευω οτι αν υπηρχε airol περιεκτικοτητας 0,01% θα δουλευε σε ολους,σε αλλες χωρες υπαρχει και 0,025% αλλα δεν συμφερει η αγορα απο εξω,εχει 15 και 20 ευρω,εδω μονο δεν κοστιζει τιποτα.
κ η διαχυτη οντως πολυ ζορι...απο τα 13 που την εχω εχω δοκιμασει τοσα κ τοσα κ τιποτα δεν με βοηθαει....μονο η μινοξ ελαχιστα....
τα φαρμακα της ΑΑ στην διαχυτη ειναι ολα νερακια,η airol μπορει να σε εχει πιασει θετικα και να μην μπορει να κοντραρει το προβλημα,οσο δεν βλεπεις αραιωση συνεχισε την

show_palmettos

New Member

καπαρου αν το τοπικο αζελαικο οξυ.....δεν εχει μεγαλη επιδραση οσο η φιναστεριδη απτο στομα....τοτε η λυση ειναι μια
στο σχημα να υπαρχει αιρολ....μετα απο πανω να απλωνουμε τον αφρο rogain που δεν κανει ερεθισμους κ απλωνεται ευκολα χωρις να κυλαει κ να φευγει εξω απο εκει που θελουμε να εφαρμοσουμε...ετσι εχουμε μινοξιδιλη πενταρα...ουτε 2αρα ουτε 15αρα..μεση λυση...μινοξιδιλη που δεν κανει κοκκινιλες...κ που απορροφιεται ταχυτερα με τη βοηθεια της αιρολ...μια αιρολ που δρα καταπολεμωντας κ το σμηγμα του οποιου η διαταραχη ειναι ενας αλλος παραγοντας τριχοπτωσης...κ παιρνουμε κ καθημερινα 1 προπεσια !!
με αυτο τον τροπο σταματαμε την τριχοπτωση κ εχουμε κ regrowth...
υπαρχει καποιο προιον τοπικο που να εχει ταυτοχρονα κ τρετινοινη κ μινοξιδιλη 5% χωρις προπυλενογλυκολη κ φιναστεριδη ? αν δεν υπαρχει τετοιο τοπικο που να τα συνδυαζει ολα αυτα..τοτε καταφευγουμε στη λυση του σχηματος...propecia oral, airol + rogaine foam !!

kapa

Μέλος του προσωπικού

καπαρου αν το τοπικο αζελαικο οξυ.....δεν εχει μεγαλη επιδραση οσο η φιναστεριδη απτο στομα....τοτε η λυση ειναι μια
στο σχημα να υπαρχει αιρολ....μετα απο πανω να απλωνουμε τον αφρο rogain που δεν κανει ερεθισμους κ απλωνεται ευκολα χωρις να κυλαει κ να φευγει εξω απο εκει που θελουμε να εφαρμοσουμε...ετσι εχουμε μινοξιδιλη πενταρα...ουτε 2αρα ουτε 15αρα..μεση λυση...μινοξιδιλη που δεν κανει κοκκινιλες...κ που απορροφιεται ταχυτερα με τη βοηθεια της αιρολ...μια αιρολ που δρα καταπολεμωντας κ το σμηγμα του οποιου η διαταραχη ειναι ενας αλλος παραγοντας τριχοπτωσης...κ παιρνουμε κ καθημερινα 1 προπεσια !!

:chinscratch
αζελαικο εννοεις επιδραση στο σμηγμα?
η airol απο μονη της ειναι αποτελεσματικη στο σμηγμα,γι αυτο βγηκε το συγκεκριμενο φαρμακο
με αυτο τον τροπο σταματαμε την τριχοπτωση κ εχουμε κ regrowth...
υπαρχει καποιο προιον τοπικο που να εχει ταυτοχρονα κ τρετινοινη κ μινοξιδιλη 5% χωρις προπυλενογλυκολη κ φιναστεριδη ? αν δεν υπαρχει τετοιο τοπικο που να τα συνδυαζει ολα αυτα..τοτε καταφευγουμε στη λυση του σχηματος...propecia oral, airol + rogaine foam !!
τοπικο που να εχει τρετινοινη το promox μου ερχεται τωρα αλλα εχει και υδροκορτιζονη.
δεν ξερω κατα ποσο θα υπαρχουν ακομα σκευασματα με αζελαικο,τρετινοιν,το FDA τα απεσυρε και οτι υπαρχει τωρα φανταζομαι θα ειναι τα τελευταια αποθεματα,σκεφτεσαι να ξεκινησεις φιναστεριδη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

show_palmettos

New Member

την ψιλοφοβαμαι τη φινα......αν κ ειναι το μονο αποτελεσματικο dht blocker
το σοου παλμετο σε καψουλες ας πουμε ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με τη φινα? μακαρι να ειναι αλλα νομιζω πως δεν ειναι
δηλαδη το dualgen το σταματανε? ?????

η ερωτηση μου ηταν αν το αζελαικο χρησιμοποιουμενο τοπικα,κανει την ιδια δουλεια που κανει η φιναστεριδη που παιρνουμε απτο στομα ή οχι ?!!

οσον αφορα το τοπικο ετοιμο που να τα εχει ολα εννοουσα να εχει μεσα φιναστεριδη,μινοξιδιλη και τρετινοινη..οχι αζελαικο!!! το προμοξ εχει φινα? ? εχει ομως και τρετινοινη? ή μονο φινα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

την ψιλοφοβαμαι τη φινα......αν κ ειναι το μονο αποτελεσματικο dht blocker
μην την φοβασαι,δοκιμασε την σε μικρες ποσοτητες
το σοου παλμετο σε καψουλες ας πουμε ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με τη φινα? μακαρι να ειναι αλλα νομιζω πως δεν ειναι
δεν ειναι
δηλαδη το dualgen το σταματανε? ?????
δεν ειναι μονο το dual,ειναι περισσοτερα απο 50 σκευασματα,γνωμη μου ειναι πεταμενος χρονος να δοκιμασει κατι καποιος αυτην την στιγμη απο αυτα,σε λιγο δεν θα υπαρχουν ετσι και αλλιως
η ερωτηση μου ηταν αν το αζελαικο χρησιμοποιουμενο τοπικα,κανει την ιδια δουλεια που κανει η φιναστεριδη που παιρνουμε απτο στομα ή οχι ?!!
οχι
οσον αφορα το τοπικο ετοιμο που να τα εχει ολα εννοουσα να εχει μεσα φιναστεριδη,μινοξιδιλη και τρετινοινη..οχι αζελαικο!!! το προμοξ εχει φινα? ? εχει ομως και τρετινοινη? ή μονο φινα?
το προμοξ εχει προγεστερονη υδροκορτιζονη,τρετινοινη,φιναστεριδη,αλλα σε λιγο δεν θα υπαρχει και αυτο,πεταμενος χρονος παλι

show_palmettos

New Member

αρα καταληγουμε στα υπαρκτα.....αφρος μινοξ....προπεσια....και εφαρμογη της αιρολ στις περιοχες αραιωσης λιγο πριν μπει ο αφρος της μινοξιδιλης...

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
αρα καταληγουμε στα υπαρκτα.....αφρος μινοξ....προπεσια....και εφαρμογη της αιρολ στις περιοχες αραιωσης λιγο πριν μπει ο αφρος της μινοξιδιλης...
με αφρο θα ειναι πιο δυσκολη η εφαρμογη της κρεμας,αλλα με λιγη προπονηση γινεται.
υπαρχει περιπτωση να σου κανει αραιωση η airol,τοτε απλα την κοβεις συνεχιζοντας μινοξιδιλη και θα επανελθεις,αν σε πιασει θα σου δωσει τα ιδια αποτελεσματα με εκεινη την κρεμα κορτικοστεροειδη που χρησιμοποιουσες,χωρις τις παρενεργειες.
proscar 1/8 θα ελεγα αν θελεις να δοκιμασεις,και αν σου κανει παρενεργειες propecia 1/8

show_palmettos

New Member

XAXAXA ΚΑΠΑΜΑΡΟΥ κοιτα τι βρηκα ψαχνωντας στο διαδικτυο....ενα προιον σολιγκρα....
http://www.soligra.com/hltp-50ml-dht-blocker.html

WARNING about TRETINOIN & DUTASTERIDE. Dutasteride and tretinoin are used as components of Soligra™ Hair Loss Treatment Programs. Dutasteride and tretinoin should never be taken, used or handled by children, or women who are nursing, pregnant or planning to become pregnant. Women planning to become pregnant should discontinue medications containing dutasteride and tretinoin for at least 6 months prior to conception. Dutasteride and tretinoin can cause birth defects if a woman is exposed to it during pregnancy. If anyone other than the individual for whom it was prescribed comes into contact with this medication from a leaking container, wash the area with soap and water immediately. Men and women should not donate blood while taking or using dutasteride and tretinoin and at least 6 months after treatment ends. Dutasteride and tretinoin may remain in the blood and can cause birth defects if a pregnant woman receives a transfusion with blood containing dutasteride and tretinoin. Please see additional important safety information located at soligra.com/safety.

πανακριβο βεβαια....αλλα συνδυαζουνε ντουταστεριδη με τρετινοινη

να σε ρωτησω.....αν το σμηγμα ειναι αυτο που αυξανει την dht στα τριχοθυλακια.....κ η dht ειναι αυτη που φταιει για την τριχοπτωση μας....
παιρνοντας αιρολ που καταπολεμα το σμηγμα..καταπολεμας στην ουσια κ την dht η οποια εξαγεται απο το σμηγμα

αρα μηπως με την αιρολ αντιμετωπιζεις ταυτοχρονα δυο προβληματα? και του σμηγματος κ της dht που παραγεται απο αυτο ???
αρα με την αιρολ μηπως κανεις ειναι διπλα καλυμμενος ??? ( sebum and dht μπλοκαρισμα )

kapa

Μέλος του προσωπικού

XAXAXA ΚΑΠΑΜΑΡΟΥ κοιτα τι βρηκα ψαχνωντας στο διαδικτυο....ενα προιον σολιγκρα....
http://www.soligra.com/hltp-50ml-dht-blocker.html

WARNING about TRETINOIN & DUTASTERIDE. Dutasteride and tretinoin are used as components of Soligra™ Hair Loss Treatment Programs. Dutasteride and tretinoin should never be taken, used or handled by children, or women who are nursing, pregnant or planning to become pregnant. Women planning to become pregnant should discontinue medications containing dutasteride and tretinoin for at least 6 months prior to conception. Dutasteride and tretinoin can cause birth defects if a woman is exposed to it during pregnancy. If anyone other than the individual for whom it was prescribed comes into contact with this medication from a leaking container, wash the area with soap and water immediately. Men and women should not donate blood while taking or using dutasteride and tretinoin and at least 6 months after treatment ends. Dutasteride and tretinoin may remain in the blood and can cause birth defects if a pregnant woman receives a transfusion with blood containing dutasteride and tretinoin. Please see additional important safety information located at soligra.com/safety.
προτιμω να αγορασω σπιτι παρα να ακολουθω θεραπεια με αυτο :D :D το στεγαστικο μπορει να μου βγαινει και φθηνοτερα ???

να σε ρωτησω.....αν το σμηγμα ειναι αυτο που αυξανει την dht στα τριχοθυλακια.....κ η dht ειναι αυτη που φταιει για την τριχοπτωση μας....
παιρνοντας αιρολ που καταπολεμα το σμηγμα..καταπολεμας στην ουσια κ την dht η οποια εξαγεται απο το σμηγμα

αρα μηπως με την αιρολ αντιμετωπιζεις ταυτοχρονα δυο προβληματα? και του σμηγματος κ της dht που παραγεται απο αυτο ???
αρα με την αιρολ μηπως κανεις ειναι διπλα καλυμμενος ??? ( sebum and dht μπλοκαρισμα )
μπορεις να το δεις στην πραξη οταν συγουρευτεις οτι δουλευει στους κροταφους,προχωροντας μετα σε μια εφαρμογη την ημερα μινοξιδιλη airol σε επιφανεια nw6,(οπως κανω και εγω)

show_palmettos

New Member

σκεψου ομως οτι στο σολιγκρα συνδυασανε τρετινοιν με ντουτα κ οχι τρετινοιν με μινοξ...πραγμα που σημαινει οτι την προοριζουνε για dht blocker !

kapa

Μέλος του προσωπικού

show_palmettos είπε:
σκεψου ομως οτι στο σολιγκρα συνδυασανε τρετινοιν με ντουτα κ οχι τρετινοιν με μινοξ...πραγμα που σημαινει οτι την προοριζουνε για dht blocker !
και πως το ξερουμε οτι η τοπικη ντουταστεριδη κανει κατι στο μαλλι η στην τριχοπτωση?
το double A ολοι το σταματησαν,το να βαλει καποιος ενα τοπικο αντιανδρογονο στο κεφαλι δεν σημαινει οτι θα κανει κατι στο μαλλι,εχω λογο που τα σταματησα
και εχω και λογο που ξεκινησα οραλ φιναστεριδη,σιγουρα αποτελεσματα 100% με γραπτη εγγυηση

show_palmettos

New Member

η τοπικη ντουτα μπορει να μη κανει δουλεια...αλλα μπορει να κανει η τοπικη τρετινοινη....στο μπλοκαρισμα της dht λεω....γιατι αν θελανε να τη χρησιμοποιησουνε μονο ως βοηθημα για ταχυτερη επανεκφυση θα την βαζανε μεσα σε σκευασμα με μινοξιδιλη ....
το σκεπτικο τους για τη χρηση της τρετινοιν μαζι με ενα θεωρητικο blocker που ειναι η ντουτα,ερευνω και οχι την αποτελεσματικοτητα της ντουτα στην πραξη!

Μπλουζα