airol

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: airol

tocamrd είπε:
Καλησπέρα σε όλους! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά αυτού του Forum που μας δινουν ιδέες και λύσεις για την αντιμετώπιση του κοινού μας προβλήματος! Θα ήθελα μονο να ρωτήσω αν ο συνδιασμός regaine (minoxidil) και Airol κατά τις πρώτες χρήσεις προκαλεί Shedding? Αν ναι πόσο περίπου μπορεί να διαρκέσει αυτό? Αν κάποιος έχει δει αποτελέσματα μετά από πόσο διάστημά τα είδε?
προκαλει πολυ Shedding που σε εμενα ξεκινησε μετα τον πρωτο μηνα,αλλα ταυτοχρονα ηταν και το διαστημα που πυκνωσα,μην σε τρομαζει αυτην η διαδηκασια,καθε τριχα που θα φευγει θα βγαινει πιο χοντρη ;)
αυτην την στιγμη εχω ακομα πολυ τριχοπτωση αλλα η πυκνωση συνεχιζετε,το μαλλι κοντευει να γινει ραστα,και το προσωπο μπαμπουινος :14m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pfour

Member

kapamarou είπε:
προκαλει πολυ Shedding που σε εμενα ξεκινησε μετα τον πρωτο μηνα,αλλα ταυτοχρονα ηταν και το διαστημα που πυκνωσα,μην σε τρομαζει αυτην η διαδηκασια,καθε τριχα που θα φευγει θα βγαινει πιο χοντρη ;)
αυτην την στιγμη εχω ακομα πολυ τριχοπτωση αλλα η πυκνωση σηνεχιζεται,το μαλλι κοντευει να γινει ραστα,και το προσωπο μπαμπουινος :14m:
Πάντως και σε μένα προκαλεί τρελλό shedding, τόσο πολύ που έχω αρχίσει να τρομάζω! Τη χρησιμοποιώ καμιά 10αριά μέρες 1 φορά κάθε βράδυ μαζί με rogaine foam και σπιρο μετά απο κανά μισάωρο και η κατάσταση έχει χειροτερέψει τραγικά! Ασέ που από χθές άρχισαν και οι ερεθισμοί... το vertex σε ένα σημείο έχει κοκκινήσει και όταν βάζω rοgaine foam και σπιρο lotion μετά την κρέμα έχω έντονο τσούξιμο - σε όλη την περιοχή εφαρμογής της airol - για λίγα δευτερόλεπτα... Μπορεί να φταίει και το οινόπνευμα που έχει η lotion, δεν ξέρω.. :-( μήπως να την αραιώσω την airol ή ακόμα και να τη σταματήσω? Ή μηπως να δοκιμάσω ακόμα κάποιες μέρες με εφαρμογή emu oil 2-3 φορές τη μέρα μήπως και σταματήσουν οι ερεθισμοί?

kapa

Μέλος του προσωπικού

pfour είπε:
Πάντως και σε μένα προκαλεί τρελλό shedding, τόσο πολύ που έχω αρχίσει να τρομάζω! Τη χρησιμοποιώ καμιά 10αριά μέρες 1 φορά κάθε βράδυ μαζί με rogaine foam και σπιρο μετά απο κανά μισάωρο και η κατάσταση έχει χειροτερέψει τραγικά! Ασέ που από χθές άρχισαν και οι ερεθισμοί... το vertex σε ένα σημείο έχει κοκκινήσει και όταν βάζω rοgaine foam και σπιρο lotion μετά την κρέμα έχω έντονο τσούξιμο - σε όλη την περιοχή εφαρμογής της airol - για λίγα δευτερόλεπτα... Μπορεί να φταίει και το οινόπνευμα που έχει η lotion, δεν ξέρω.. :-( μήπως να την αραιώσω την airol ή ακόμα και να τη σταματήσω? Ή μηπως να δοκιμάσω ακόμα κάποιες μέρες με εφαρμογή emu oil 2-3 φορές τη μέρα μήπως και σταματήσουν οι ερεθισμοί?
πρωτα απο ολα πρεπει να βρεις αν δουλευει σε εσενα η κρεμα,που σημαινει οτι πρεπει να προηγηθει σκετη μινοξιδιλη μεχρι να τερματισει και μετα συνδιασμο με airol,και εγω στον εκτο μηνα την ειχα πρωτοξεκινησει στους κροταφους αφου δεν μου ειχε δωσει τιποτα 6 εφαρμογες regaine
για το τσουξιμο το πιο πιθανο ειναι να φταιει η airol.
προς το παρον διεκοψε την μεχρι να φυγουν οι ερεθισμοι.
για αρχη μερα παρα μερα εφαρμογη της κρεμας και κανονικα emu oil μεχρι να συνηθισει το δερμα

pfour

Member

kapamarou είπε:
πρωτα απο ολα πρεπει να βρεις αν δουλευει σε εσενα η κρεμα,που σημαινει οτι πρεπει να προηγηθει σκετη μινοξιδιλη μεχρι να τερματισει και μετα συνδιασμο με airol,και εγω στον εκτο μηνα την ειχα πρωτοξεκινησει στους κροταφους αφου δεν μου ειχε δωσει τιποτα 6 εφαρμογες regaine
για το τσουξιμο το πιο πιθανο ειναι να φταιει η airol.
προς το παρον διεκοψε την μεχρι να φυγουν οι ερεθισμοι.
για αρχη μερα παρα μερα εφαρμογη της κρεμας και κανονικα emu oil μεχρι να συνηθισει το δερμα
Thanx kapa, και εγώ την ξεκίνησα μετά από 6 μήνες που χρησιμοποιούσα σκέτη μινοξιδίλη και δεν μου έδινε κάτι παραπάνω. Πάντως ήδη οι ερεθισμοί έχουν φύγει, αυτό το emu oil κάνει θαύματα, σε μένα τουλάχιστον! Μαλλον υποψιάζομαι τι έγινε.. Όλες τις προηγούμενες μέρες το πρωί έβαζα emu oil με dualgen και δεν παρουσιάστηκε ερεθισμός. Όταν μία μέρα έβαλα σκέτο dualgen, το ίδιο βράδυ κοκκινίλα και τσούξιμο...

tocamrd

New Member

Και εγώ έχω αρχίσει να βάζω Airol εδώ και περίπου 10 μέρες και παρατηρώ έντονο Shedding τις τελευταίες μέρες, ενώ παράλληλα βλέπω να βγαίνουν ξανθές τρίχες (χνούδι) στους κροτάφους.... για να δουμε...

kapa

Μέλος του προσωπικού

guys η θεραπεια μου προχωραει εκπληκτικα καλα( αν εξαιρεσουμε την τριχοφυια στο προσωπο)
σαν να κανω 10 εφαρμογες την ημερα μινοξιδιλη
ολοι πλεον εχουν παρατηρησει την βελτιωση στο μαλλι μου το οποιο εχει φτασει στην κατασταση που ηταν το 2006.
αν εβαζα μια βαθμολογια σημερα θα ηταν
15%μινοξ=5
minox5%+daktodor=15
minox5%+airol=15
αν βλεπετε βελτιωση με την airol μην την χαραμιζετε,συνδιαστε την με μινοξιδιλη σε ολη την περιοχη nw6,δεν κοστιζει περισσοτερο απο 5 ευρω τον μηνα.
εμενα μου βγαινει 10 και κατι επειδη τα εχω αφησει μπουκλες :8m:
φυσικα και θα ενημερωνω το θεμα με φωτογραφιες για οποιαδηποτε αλαγη ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο

λοιπον παιδια καλησπερα εχω κλησει 6 μηνες regaine δυο φορες την ημερα και 5 μηνες ρεβιβογκεν και επισης φουνγκοραλ.... τωρα μετα τους εξι μηνες συνεχιζω ως εχει??? μπορω να βαλω airol και εγω??? κατι ακουσα πως το καλοκαιρι ειναι καλυτερο να βαζουμε μινοξιδιλη 2% ισχυει??? ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού

λοιπον παιδια καλησπερα
:15m:
εχω κλησει 6 μηνες regaine δυο φορες την ημερα και 5 μηνες ρεβιβογκεν και επισης φουνγκοραλ.... τωρα μετα τους εξι μηνες συνεχιζω ως εχει??? μπορω να βαλω airol και εγω???
ειναι το τελειο διαστημα να δοκιμασεις σε εσενα αν δουλεψει,στους δυο μηνες θα φανει η διαφορα
κατι ακουσα πως το καλοκαιρι ειναι καλυτερο να βαζουμε μινοξιδιλη 2% ισχυει??? ευχαριστω
δεν ησχυει,εκτος και αν σου κανει παρενεργειες μεγαλυτερης περιεκτικοτητας μινοξιδιλη

kapa

Μέλος του προσωπικού

geketsi είπε:
Και αυτό είναι αλιιφη έτσι? Μια φορά την μέρα έτσι? Και πόση ποσότητα βάζουμε?
την ζητας στο φαρμακειο κρεμα airol.
μια εφαρμογη την ημερα απογευματινες η βραδυνες ωρες γιατι απο εδω και περα ο ηλιος θα αρχισει να χτυπαει.
για αρχη κανε εφαρμογη μονο κροταφους να δεις αν θα δουλεψει και μετα σε περιοχη nw6.
ο τροπος που την εφαρμοζω εγω ειναι με το σωληναριο πανω στο δερμα και τελικα ειναι ο καλυτερος για να περασει η κρεμα αναμεσα απο μαλλι.
ακουμπαω το σωληναριο στον κροταφο και τραβαω μια ασπρη γραμμη χωρις να ξεχειλιζει,ριχνω την μινοξιδιλη και κανω μασαζ

sakis9282

Member

Kapa για να φανεί αν κάνει δουλειά η κρέμα είπες πρώτα εφαρμογή στους κροτάφους.Εγώ εκεί δεν έχω πρόβλημα αλλά πάνω.Έτσι αν δοκιμάσω είναι δύσκολο να διακρίνω την αποτελεσματικότητα της μιας που δεν είναι ευκολο να διακρίνω νέες τρίχες ανάμεσα.Αυτό το θέμα το έχω και με τη μινοξ,αλλά τη συνεχίζω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

sakis9282 είπε:
Kapa για να φανεί αν κάνει δουλειά η κρέμα είπες πρώτα εφαρμογή στους κροτάφους.Εγώ εκεί δεν έχω πρόβλημα αλλά πάνω.Έτσι αν δοκιμάσω είναι δύσκολο να διακρίνω την αποτελεσματικότητα της μιας που δεν είναι ευκολο να διακρίνω νέες τρίχες ανάμεσα.Αυτό το θέμα το έχω και με τη μινοξ,αλλά τη συνεχίζω
ανεφερα τους κροταφους επειδη η ΑΑ συνηθως απο εκει ξεκιναει και ειναι μια μικρη περιοχη για δοκιμη,η airol δεν δουλευει σε ολους,μπορει να προκαλεσει αραιωση.
αν θες να το διαπιστωσεις εκει,μονο με φωτογραφιες πριν και μετα θα καταλαβεις την διαφορα

Sky Nik

New Member

Ισως ένας τρόπος για να καταλάβεις αν κάνει δουλειά είναι να παρατηρήσεις αν έχεις shedding γιατί και εγώ αλλά και ο Κάπα είχαμε αρκετό ...

παιδια μια ερωτηση. rogain με airol συνδυαζεται ή καλυτερα να βαζω υγρη μινοξ? Και κατι ασχετο, επειδη τωρα χρησιμοποιω για πρωτη φορα rogain, ποσο αφρο περιπου βαζουμε καθε φορα ? :)

AKHS

Member

computerfan είπε:
Και κατι ασχετο, επειδη τωρα χρησιμοποιω για πρωτη φορα rogain, ποσο αφρο περιπου βαζουμε καθε φορα ? :)
Οι οδηγίες του εκάστοτε σκευάσματος γράφουν την δοσολογία. Στον Foligain foam που βάζω εγώ ένα πάτημα της αντλίας.

kapa

Μέλος του προσωπικού

παιδια μια ερωτηση. rogain με airol συνδυαζεται ή καλυτερα να βαζω υγρη μινοξ?
αν χρησιμοποιεις και kirkland που εχεις στην υπογραφη,συνδιασε την με την υγρη μινοξ,βοηθαει πολυ στο απλωμα αν η εφαρμογη ειναι αναμεσα απο μαλλι και μια εφαρμογη τον αφρο σκετο μεσα στην μερα
η κρεμα παντα βραδυνη εφαρμογη.

kapa

Μέλος του προσωπικού

guys οσοι χρησιμοποιειται 2 φορες την ημερα το σχημα,οπωσδηποτε να το δοκιμασετε με μια.
θα γλιτωσετε χρονο χρημα και ερεθισμους.
ειναι το ιδιο αποδοτικο οσο και δυο.
ακομα και ελαφρια κατηφορα να εχετε(που αμφιβαλω)ξαναγυρνατε σε δυο και σε εναμισο μηνα το πολυ θα ρθειτε στην αρχικη κατασταση :grandpa:

Sky Nik

New Member

Καπα εγώ πλέον κάνω εφαρμογή πρώτα της Airol την αφήνω 10-15 και μετά βάζω μινόξ. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι όταν πάω να βάλω την μινόξ μετά από λίγα λεπτά η Airol έχει αποροφηθεί μια χαρά . Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι της δίνω και λίγο ''χώρο'' να δράσει μόνη της

kapa

Μέλος του προσωπικού

Sky Nik είπε:
Καπα εγώ πλέον κάνω εφαρμογή πρώτα της Airol την αφήνω 10-15 και μετά βάζω μινόξ. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι όταν πάω να βάλω την μινόξ μετά από λίγα λεπτά η Airol έχει αποροφηθεί μια χαρά . Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι της δίνω και λίγο ''χώρο'' να δράσει μόνη της
ειναι το ιδιο και μια η δυο ωρες μετα να βαλεις μινοξ.
η ταυτοχρονη εφαρμογη,ειναι για πρακτικους λογους
βοηθας την κρεμα να απλωθει αναμεσα απο το μαλλι,και το βασικοτερο δεν δεσμευεσαι απο θεμα χρονου.
30 δεπτερολεπτα απο την μερα μου ξοδευω για την θεραπεια μου

Sky Nik

New Member

Πάντως εγώ έχω σωθεί . Είχα λαλήσει με την εφαρμογή της μινόξ 2 φορές την ημέρα .... Τώρα που βάζω μία φορά έχω βρει την υγειά μου. Σε αυτό έχεις δικιο πλέον η θεραπεία μου, μου φαίνεται παιχνιδάκι .... :p :p :p

Μπλουζα