Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άλλη μια καταπληκτική δουλειά της HDC
Αυτο εχεις με λιγοτερες τριχες αν δεν κανω λαθος..
Χαχαχαχχαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάντως από τα 33 που έκανα μεταμόσχευση τα μεταμοσχευμενα πηγαίνουν πολύ καλά. Όλα στην θέση τους.
Κατι αντιστοιχο εχω ξαναδει να γινεται με μαμα μαλλια. Πολλοι απο την στιγμη που εχουν κανει μμ και μετα υπαρχει μεγαλη σταθεροτητα στην εξελιξη της αα και ολα πανε καλα χωρις να χαθει εδαφος και η τριχοπτωση παει σε καλα επιπεδα σε σχεση με πριν την μμ. Το λεω για οσους προτεινουν να μην κανουν και να περιμενουν ετσι ωστε να μην χρειαστουν μπαλωματα και μεινει μονο η hairline της μμ.
ή κατι παιζει με την αιματωση και σταθεροποιειται η τριχοπτωση με τα grafts ή οι περισσοτεροι εχουν κανει μμ με σταθερο norwood![]()
Κατι αντιστοιχο εχω ξαναδει να γινεται με μαμα μαλλια. Πολλοι απο την στιγμη που εχουν κανει μμ και μετα υπαρχει μεγαλη σταθεροτητα στην εξελιξη της αα και ολα πανε καλα χωρις να χαθει εδαφος και η τριχοπτωση παει σε καλα επιπεδα σε σχεση με πριν την μμ. Το λεω για οσους προτεινουν να μην κανουν και να περιμενουν ετσι ωστε να μην χρειαστουν μπαλωματα και μεινει μονο η hairline της μμ.
ή κατι παιζει με την αιματωση και σταθεροποιειται η τριχοπτωση με τα grafts ή οι περισσοτεροι εχουν κανει μμ με σταθερο norwood![]()
Είναι ενδιαφέρον αλλά δεν μου αρέσουν οι hairline που κάνει.Θα με ενδιέφερε Μάρας με 2e/graft πάντως.
O Γεωργίου τον βλέπω με βάση αυτά που παρουσιάζει να έχει απογαλακτιστεί και να είναι πιο φυσικός σε hairline.Δεν έχει αυτήν την εμμονή να την κόβει πάντα πλάγια και πολύ μέσα κροτάφους όπως ο Μάρας.Αν το έκανε αυτό σε εμένα με είχε τελειώσει.Θα άλλαζα και θα ήμουν άλλος άνθρωπος.Σε πυκνότητα και φυσικότητα είναι πολύ καλοί πράγματι.@vlafo Ισχυει 100% αυτό που λες και μενα δε μου αρέσουν οι hairlines τους και αυτό ισχύει και για τον Γεωργίου (λογικό λόγω του ότι ήταν επικεφαλής στην κλινική πριν ιδιωτεύσει) αλλά τα καλά τους αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικα πρωτίστως σε πυκνότητα και κάπως και σε φυσικότητα που είναι τα κύρια ζητούμενα. Λάβε υπόψιν σου ότι με αυτά τα χτενίσματα όπως του φίλου agnostos που είναι η φουλ μόδα τώρα εκτίθενται όλες αυτές οι ατελειες. Εμένα ας πούμε που μου αρέσει ένα στυλ τύπου faux hawk ή side parting θα με κάλυπτε πλήρως. @Adriano τους χαλάει???