Aπορία

sunagonistis

New Member
ρε παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση πια είναι η διαφορά μιας καλής εταιρείας στην κύπρο με μιας αντοιστιχης καλής στον καναδά ? δηλαδή αν βάλης 4000 μοσχεύματα στην κύπρο η 4000 χιλιάδες στον καναδά το ίδιο αποτέλεσμα δεν θα έχει?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

KROTALIAS13

New Member
sunagonistis είπε:
ρε παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση πια είναι η διαφορά μιας καλής εταιρείας στην Κύπρο με μιας αντοιστιχης καλής στον καναδά ? δηλαδή αν βάλης 4000 μοσχεύματα στην Κύπρο η 4000 χιλιάδες στον Καναδά το ίδιο αποτέλεσμα δεν θα έχει?

Όλα είναι θέμα γιατρού.
Είναι σαν να λες να ταξιδέψω Αθήνα - Θεσσαλονίκη με μια Mercedes η με ενα Yugo ? Έτσι και αλλιώς 500 χιλιόμετρα δεν έχω να διανύσω ? Ποια η διαφορά ?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
εγω παλι πιστευω οτι 3400 grafts που εβαλα στην κυπρο και ειχα σχεδον 95% επιτυχια δεν νομιζω να με εκαναν κατι καλυτερο στο καναδα.
Δηλαδη τι? θα ηταν πιο πυκνα? Απο την στιγμη που θα εβαζαν 3400 και οι δυο?

Έχω κάνει και γω στη Κύπρο. Αν και δεν έχω δει ολόκληρο το αποτέλεσμα ακόμη πιστεύω δεν υπάρχει καμία διαφορα. Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος τότε γιατί να πας Καναδά? Η τεχνογνοσία και ο εξοπλισμός είναι ο ίδιος, μετά μιλάμε για την ικανότητα του γιατρού όπου στη Κύπρο θεωρώ και εκ του αποτελέσματος ότι είναι εξαιρετικοί

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
βαλε καμια φωτο ρε συ heraklistang να δουμε και σενα.
Ανηξε κανα νηματακι.

Δυστηχως δεν μπορώ ακόμη δεν να ανεβάσω φωτογραφίες. Πρέπει να φτάσω τα 10 ποστς. ΘΑ τις δείξω το συντομότερο

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Ο γιατρος ειναι το Ακ το Ω.Ολοι σχεδον δουλευουν με τα ιδια εργαλεια.Εκτος απο καποιους που δουλευουν με τον ιδιο τροπο 20 χρονια.Παιζει κ η εμπειρια ρολο παντα.

Μπλουζα