Aλλαγη θεραπειας με πολυ καλα αποτελεσματα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Geros86

New Member
Τους τελευταιους 3-5 μήνες παρατηρώ απότομη πτωση ιδίος τους 2 τελευταιους και σκεφτομαι να αλλάξω την θεραπεία μου (θεραπεια που εφάρμοζα αρκετα χρόνια κ πιστευω πως ειχε αποτέλεσμα)
Η θεραπεια μου ειναι regain (6 ψεκασμούς ημερισίως) revivogen μια φορά την μερα. Λουσιμό με revivogen καθημερινά και fungoral 1με2 φορές την βδομάδα. Το regain προσπαθώ κ το τηρώ αυστηρα καθε μερα, το revivogen που κ που 1-2 φορες την βδομάδα τυχαινει κ δεν το βάζω. Σημαντική σημειωση οτι πριν απο αυτο το χρονικό διαστημα που αναφερω (4 μηνες) και για ενα μηνα ειχα διακόπσει την παραπάνω θεραπεια κ έβαζα κατι αμπούλες τις kerastas.
Σκεφτόμουνα μηπως αρχιζα κανα proscar ή κατι αλλο δεν ξερω. Ο ρυθμός των τελευταίων μηνών με ανησυχεί ιδιαιτερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: Αποτομη πτώση αλλαγη θεραπειας

καλησπερα φιλε , μπορεις να ανεβασεις καμια φωτο να δουμαι το προβλημα σου???

Geros86

New Member

Οι περισσοτερες photos ειναι κατω απο φως οπου φαινεται πιο εντονο το προβλημα (ενω δεν ειναι τοσο πολυ) Οι 3 στο τελος ειναι κατω απο εντονο φως και με ριγμενα τα μαλλια κατω ενω στις υπολοιπες ειναι σηκωμενα πανω. Θα βγαλω και αλλες την μερα με φυσικό φωτισμό.

http://imageshack.us/g/43/20120131002317.jpg/

MANKAR

Active Member

οντως φιλε εχεις καποιο μικρο προβλημα , αλλα να συνεχισεις την μινοξιδιλη μην τη σταματησεις!!!!εμενα μου φαινετε παραξενο ενω χρισημοποιεις ragaine ανοιξανε τοσο γρηγορα οι κροταφοι σου!!!σιγουρα βαζεις καθε μερα????

Geros86

New Member

Ναι καθε μέρα βάζω! Την σταματαω για 2 βδομάδες το καλοκαιρι και τωρα για 1,5 μηνα που τα σταματησα όλα κ εβαζα τις αμπούλες. Γενικώς μπορει να τύχει καμια φορα μες τον μηνα να μην βάλω (αλλα το πολυ να εχει γίνει για 2 μερες/μηνα το μεγιστο) Επίσης αν υπερβώ την δόση και βαλω λιγο παραπανω μετα εχω ξηροδερμία στους κροταφους (ενω το κεφαλι μου ειναι πολυ λυπαρό)
Γενικώς αραιωση εχω παρατηρησει απο τα 18 μου και απο τοτε βαζω ασταματητα "σχεδον" regain. H αραιωση απο τοτε προχωράει με αργους ρυθμούς. Τους τελαυταιους μηνες όμως παρατηρώ εντονη αραιωση κυριως στους κροταφους και στην συνεχεια τους προς τα πισω. Το υπολοιπο μερος της κεφαλης πιστευω αραιωνει με πολυ πιο αργους ρυθμους (αμελητεα θα έλεγα)

xk

Active Member

οντως κατι δε παει καλα...και το μαλλι φαινεται σε κακη κατασταση...

για μενα κανε ενα μικρο διαλλειμα απο ολα για μια βδομαδα...και ξεκινα παλι μονο regaine...σταματα τελειως fungoral k revivo μιας και ειναι αμφιλεγομενα τα συγκεκριμενα και φαινεται οτι σε σενα δε κανουν τιποτα.

οποτε εχεις το στανταρ regaine(γνωμη μου καθε φορα πριν την εφαρμογη κανε ενα μικρο 2λεπτο μασαζακι στο σκαλπ σου...) και απο κει και περα πρεπει να μπει κατι καινουργιο στο κεφαλι σου...μπορεις αν θελεις να παρεις προσκαρ ή να φτιαξεις κανενα zixii...η να ξεκινησεις με nanoxidil k spectral f7 αν και δε ξερουμε αποτελεσματα ακομα.και αλλαξε και σαμπουαν μπας και παρεις και τιποτα απο κει.

Geros86

New Member

Σαμπουαν πιο προτινεις? Γενικως εχω πολυ λιπαρο μαλλι. Για proscar τι δόση να ξεκινήσω, πόσο κοστίζει, θέλει ιατρική συνταγή?

MANKAR

Active Member

Geros86 είπε:
Σαμπουαν πιο προτινεις? Γενικως εχω πολυ λιπαρο μαλλι. Για proscar τι δόση να ξεκινήσω, πόσο κοστίζει, θέλει ιατρική συνταγή?

για σαμπουαν σου προτινω πρασινο σαπουνι το οποιο καταπολεμα την λυπαροτητα και γενικα μπορεις να το βαζεις και καθε μερα στο λουσιμο!!!!

Geros86

New Member

Το πρασινο σαπούνι που πουλανε στα super market? Δεν το ηξερα οτι κανει για τα μαλλια νομιζα μονο για τα χερια πως ήταν. Και πως το εφαρμόζω? Το αφηνω μερικά λεπτα στα μαλλια?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Geros86 είπε:
Το πρασινο σαπούνι που πουλανε στα super market? Δεν το ηξερα οτι κανει για τα μαλλια νομιζα μονο για τα χερια πως ήταν. Και πως το εφαρμόζω? Το αφηνω μερικά λεπτα στα μαλλια?

Ναι κάνει για τα μαλλιά και είναι πολύ πιο φιλικό για το δέρμα από τα κοινά σαμπουάν, Σαπουνίζεις τα χέρια πρώτα και μετά τα βάζεις στα μαλλιά. Μην τρήβεις κατευθείαν το καλούπι πάνω στα μαλλιά γιατί τραβάει τις τρίχες. Δεν χρειάζετε να το αφήσεις, σαπουνίζεις και το ξεβγάζεις αμέσως.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member

Ναι αλλά την κετοκοναζόλη δε την τολμώ για πάνω από 1φορά ανα βδομάδα...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

somari είπε:
Ναι αλλά την κετοκοναζόλη δε την τολμώ για πάνω από 1φορά ανα βδομάδα...

Όχι καθημερινό λούσιμο εννοείτε, παράλληλα, 2-3 λουσίματα με σαμπουαν κετοκοναζόλης και τις υπόλοιπες με πράσινο σαπουνι ή οτιδηποτε άλλο.

MANKAR

Active Member

Fenimore είπε:
Όχι καθημερινό λούσιμο εννοείτε, παράλληλα, 2-3 λουσίματα με σαμπουαν κετοκοναζόλης και τις υπόλοιπες με πράσινο σαπουνι ή οτιδηποτε άλλο.

αυτο κανω και εγω τωρα πρασινο σαπουνι 5 φορες την εβδομαδα και σαμπουαν fungoral 2 μερες οχι συνεχομενες ομως!!!μπορω τα πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος!!!!!το μονο που μπορει να αλλαξω ειναι να παρω αλλη μαρκα πρασινου σαπουνιου!!!

Geros86

New Member

Και μερικές extra photos σε διαφορους φωτισμούς.
http://imageshack.us/g/689/20120131230051.jpg/

Geros86

New Member

Και δυο Photos με κατω τα μαλλια (μπροστα στους κροταφους)
http://img849.imageshack.us/img849/929/20120204112221.jpg
http://img401.imageshack.us/img401/5112/20120204112258.jpg

Geros86

New Member

Σε τι δόση λετε να αρχίσω προσκαρ? Καθε ποτε να το το παίρνω? Πρωι ή το βράδυ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Geros86 είπε:
Σε τι δόση λετε να αρχίσω προσκαρ? Καθε ποτε να το το παίρνω? Πρωι ή το βράδυ?
θα ελεγα να αρχισεις με 1/8 προσκαρ καθε μερα ειναι περιπου 0,5 φινα με τον θρυμματισμο του χαπιου οποτε θες η πρωι η βραδυ,αλλα οχι μια μερα στις 12 και την αλλη στις 6,μετα απο 6 ωρες δηλαδη.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα