____1234____,fue, μπίρου, 1847 grafts, 24/1/17 - 1η επεμβ.

____1234____

New Member
Γειά χαρά!
Δεν έχω ξαναγράψει στο φόρουμ παρ' όλο που το παρακολουθώ αρκετό καιρό, οπότε κατ' αρχήν ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που άντλησα από δω, ώστε να προβώ στην πρώτη μεταμόσχευσή μου. Ο λόγος που παρουσιάζω την μεταμόσχευση, είναι διότι βοηθήθηκα αρκετά από τις παρουσιάσεις άλλων μελών, οπότε ίσως με την σειρά μου βοηθήσω και γω κάποιον που το σκέφτεται είτε να το κάνει είτε να το αποφύγει!

Επειδή προβλέπεται η παρουσίαση να είναι σεντόνι(!) θα βάλω τίτλους για να διαβάζεται πιο εύκολα.

Σύντομο ιστορικό

Ηλικία 30 (nw4 μου είπαν, εγώ νομίζω 5). Πρώτη επαφή με την τριχόπτωση στα 20 (αν θυμάμαι καλά) όπου με regainεπανήλθα. Αφού σταμάτησα το regain, επανήλθε αρκετά επιθετικά η τριχόπτωση και στα 22 είχα την εικόνα που έχω τώρα.

Στα 24-25 ακολούθησα ξανά θεραπεία με regainκαι χάπια κυστίνης και είχα πολύ θεαματικά αποτελέσματα (ξαναγύρισα σε επίπεδα 19 χρονών). Από τότε και αφού σταμάτησα σε γύρω στα 26 την μινοξιδίλη για κανένα χρόνο, αρχίζοντας ξανά τις θεραπείες (μέχρι και τώρα), η μινοξιδίλη σταμάτησε να έχει αποτελέσματα. Τους τελευταίους μήνες μπήκα σε σκέψεις να προχωρήσω σε μεταμόσχευση με το σκεπτικό ότι δίνω τόσα λεφτά σε regainκαι κυστίνες (χωρίς αποτέλεσμα και με τις γνωστές παρενέργειες), οπότε σε βάθος χρόνου θα χω καλλίτερο αποτέλεσμα και θα κάνω απόσβεση τα λεφτά της επέμβασης κόβοντας σταδιακά τα φάρμακα.



Επιλογή κλινικής

Έχοντας δει αρκετά περιστατικά από δω και έχοντας υπ' όψιν τους περιορισμούς μου (χρηματικό, μέτρια δότρια, δεν μπορούσα να λείψω μέρες στο εξωτερικό για επέμβαση) περιορίστηκα στις ελληνικές κλινικές. Από κοντά επισκέφθηκα μόνο την A*C και την D*I.

A*C

Η πρώτη επίσκεψη που έκανα ήταν στην κλινική του Β*κρή για την οποία είχα ακούσει κάποια καλά λόγια από φίλους φίλου και έχοντας δει ότι οι τιμές είναι αρκετά κοντά σε αυτά που μπορούσα να διαθέσω.

Η επίσκεψή μου εκεί, άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κέντρο αισθητικής, όπου η κοπέλα που συζητάς χωρίς να είναι γιατρός είναι ειδικός για την ΑΑ (και διευθύντρια της κλινικής) και σου λέει στάνταρ πράγματα (έχεις πολύ καλή δότρια, θα πάμε για 2000 με 2600 τριχοθυλάκια, θα χεις πολύ καλό αποτέλεσμα κτλ). Η εξέταση της δότριας έγινε με το μάτι καθώς η κοπέλα δήλωσε πολλή έμπειρη!!

Μου άφησε αρκετά κακή εντύπωση το γεγονός ότι δεν μπορούσε να απαντήσει αρκετές από τις ερωτήσεις και επέμενε στο ότι πρέπει να χρησιμοποιώ μινοξιδίλη εφ' όρου ζωής μετά την επέμβαση. Επίσης αρκετά αρνητικό μου φάνηκε το γεγονός ότι σαν στρατηγική μάρκετινγκ, έχουν μαζέψει μόνο ωραίες κοπέλες ώστε να ψαρώσεις. Αφού απογοητεύτηκα και αποφάσισα να μην προχωρήσω εκεί (παρά την πολύ χαμηλή τιμή που μου έκαναν), διάβασα τα περισσότερα περιστατικά της συγκεκριμένης κλινικής και εκ των υστέρων έμαθα τα γνωστά θέματα (σχετικά με την διαχείριση της δότριας και ότι όλες τις επεμβάσεις στις κάνουν νοσηλεύτριες).

(Έχοντας μέχρι τότε ψάξει λίγο το φόρουμ, εκ των υστέρων διαπίστωσα πώς αν κάποιος διαβάσει λίγο είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί να πάει στον Β*κρη χωρίς να δώσει σημασία στην κακή διαχείριση της δότριας και στις νοσηλεύτριες...)

D*I

Η δεύτερη επίσκεψη ήταν στην D*I. Εκεί το κλίμα ήταν καλλίτερο και ευτυχώς δεν έμοιαζε με κέντρο αισθητικής! Αφού συζητήσαμε και είδα ότι ο άνθρωπος που μιλούσα (Σκρ***νος λέγεται) είχε αρκετές γνώσεις στο αντικείμενο, μου μέτρησαν την δότρια και είδα επί τέλους μερικά νούμερα. Εκεί μου ξεκαθάρισαν ότι η δότρια είναι ψιλομέτρια και δεν θα γίνω σαν τον Βαλντεράμα! Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα τρελές προσδοκίες.

Να διευκρινίσω ότι ούτε στην D*I σε βλέπει γιατρός δωρεάν για να σου πει την γνώμη του. Έτυχε την μέρα που είχα πάει και ήρθε και γιατρός (καθώς περνούσε τυχαία) και μου είπε γνώμη, σχεδιάσαμε πρόχειρα μια hairline και μιλήσαμε λίγο για την δότρια. Μου πρότειναν 2ήμερη επέμβαση (giga την ονομάζουν) ώστε να βγάλουν όσα περισσότερα τριχοθυλάκια γίνεται. Δεν μου υποσχέθηκαν συγκεκριμένο αριθμό τριχοθυλακίων.

Με τα πολλά και αφού συζητήσαμε αρκετά, είπαμε να αφήσουμε 2 εβδομάδες για να το ψάξω παραπάνω και να ξαναμιλήσουμε.

Μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες έλιωσα στο ψάξιμο στο φόρουμ και απέκτησα μία ακόμη καλλίτερη άποψη. Αποφάσισα εν τέλει, αφού επισκέφθηκα και πάλι την κλινική και ρώτησα πόσα επιπλέον πράγματα (και λόγω οικονομικού αλλά και λόγω διαχείρισης δότριας καθώς η ΑΑ θα προχωρήσει) να κάνω μία μονοήμερη επέμβαση για πύκνωση και στο μέλλον ανάλογα με το πώς θα πάει και η εξέλιξη της ΑΑ, ζυγίζω της επιλογές μου και το βλέπω.

Συμφωνήσαμε λοιπόν σε μονοήμερη επέμβαση που θα κρατούσε παραπάνω από το κανονικό, ώστε να εξεχθούν όσο δυνατόν περισσότερα τριχοθυλάκια γινόταν. Αφού διαπραγματεύτηκα αρκετά την τιμή (μπορώ να πω ότι τους ζάλισα τα @@!!!) ανέφερα και το ότι μπαίνω στο φόρουμ και φτάσαμε σε μία ακόμη πιο χαμηλή τιμή.

Στο θέμα της παρουσίασης της μεταμόσχευσης εδώ μου είπαν να κάνω ότι θέλω (αν θέλω την παρουσιάζω ή όχι) αλλά ήταν κάθετοι στο να παρουσιάσω την αλήθεια και να μην αποκαλύψω την τιμή. Το πρώτο, παρ' όλο που υποθέτω πώς είναι στρατηγική της εταιρείας και το λένε σε όλους, μου άφησε αρκετά καλή εντύπωση.

Τέλος, έχοντας δει 2-3 περιστατικά από το φόρουμ που μου άρεσαν αποφάσισα να ζητήσω για γιατρό την κυρία Μπίρου, καθώς ήθελα αφού η επέμβαση θα κρατούσε μόνο μία ημέρα και στην D*I με την χειροκίνητη εξαγωγή βγαίνουν λίγα τριχοθυλάκια, η εμπειρία της γιατρού να βοηθήσει την κατάσταση. Επίσης είχα διαβάσει ότι τα 2 περιστατικά που κέρδισαν τις επεμβάσεις είχαν στους όρους, η επέμβαση να γίνει από την συγκεκριμένη γιατρό, οπότε θεώρησα ότι θα το κατέχει το άθλημα!

Η μέρα της επέμβασης

Εδώ θα είμαι πιο συνοπτικός, καθώς δεν διαφέρει από τις άλλες επεμβάσεις που παρουσιάζονται. Αρκετό άγχος και καθόλου ύπνος το προηγούμενο βράδυ.

Ξεκινήσαμε 10.40 με τις αναισθησίες κτλ και τελειώσαμε γύρω τα πάντα γύρω στις 6.30 (μεσολαβώντας μικρά διαλείμματα και ένα μισάωρο για φαγητό). Το κλίμα ήταν πολύ φιλικό και καλό.
Πόνο κατά την εξαγωγή δεν ένιωσα. Κατά την τοποθέτηση, σε κάποιες φάσεις πόνεσα αλλά σε ανεκτά επίπεδα.
(Η Μπίρου αλλά και οι νοσηλεύτριες, μου άφησαν άριστες εντυπώσεις.)

Εν τέλει τοποθετήθηκαν τριχοθυλάκια σε Α ζώνη (70%) και Β ζώνη (30%).

Συνολικά βγήκαν 1847 τριχοθυλάκια με λόγω 2,19 (4057 τρίχες).

Αναλυτικός αριθμός τριχοθυλακίων:

Μονά : 341

Διπλά: 903

Τριπλά: 507

Τετραπλά: 91

Πενταπλά: 5



Μετά την επέμβαση

Τις επόμενες ημέρες υπάρχει τεράστιο πρήξιμο που κατεβαίνει από το κούτελο μέχρι τα μάτια. Την 2η ημέρα έπαιζα εύκολα στο startrek και την 3η στο alien-η επιστροφή καθώς το πρήξιμο πήγε όλο στα μάτια!! Σήμερα, ημέρα πέμπτη μετά την επέμβαση, έχω επανέλθει...

Μέχρι στιγμής έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση που είχα από την κλινική. Βέβαια όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, οπότε εδώ θα είμαστε για να γράψω και την κριτική αφού περάσουν οι μήνες.


Γενικές ιδέες προς ναυτιλλομένους

Κρίνοντας από μένα, άλλη εικόνα και γνώσεις είχα μετά από μία βδομάδα διαβάσματος του φόρουμ και εντελώς άλλη μετά από δύο μήνες. Θεωρώ ότι καλό είναι όποιος το σκέφτεται να κάνει να το ψάξει αρκετά και να δει περιστατικά με παρόμοιο NW, ώστε να δει τι αποτελέσματα μπορεί να περιμένει.

Επίσης, από τα λίγα που είδα και άκουσα, ΣΙΓΟΥΡΑ οι κλινικές διαβάζουν το φόρουμ και βάσει αυτού (και όχι μόνο) διαμορφώνουν την πολιτική τους. Οπότε αποτελεί καλό επιχείρημα για διαπραγμάτευσης τιμής και αποτελεσμάτων το φόρουμ.

Τέλος, μεγάλη προσοχή στην διαχείριση της δότριας, καθώς αποτελεί σημαντικότερο στοιχείο απ'ότι ο οικονομικός παράγοντας σε βάθος χρόνου...

Ελπίζω να βοήθησα με την παρουσίαση. Θα προσπαθήσω να ανεβάζω την εξέλιξη μου τους επόμενους μήνες. Αυτά!!

Ακολουθεί ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό!
 

Συνημμένα

  • day-00-01.jpg
    day-00-01.jpg
    844.6 KB · Προβολές: 965
  • day-00-02.jpg
    day-00-02.jpg
    465.5 KB · Προβολές: 900
  • day-00-03.jpg
    day-00-03.jpg
    186.3 KB · Προβολές: 929
  • prin-01.jpg
    prin-01.jpg
    717.7 KB · Προβολές: 993
  • prin-02.jpg
    prin-02.jpg
    115.8 KB · Προβολές: 915
  • prin-03.jpg
    prin-03.jpg
    583.5 KB · Προβολές: 931
  • prin-04.jpg
    prin-04.jpg
    239.3 KB · Προβολές: 924
  • prin-05.jpg
    prin-05.jpg
    638.2 KB · Προβολές: 934

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Καλώς ήρθες φίλε μου .
Σε έναν Norwood 4 ,δεν γίνεται ποτέ πύκνωση με 1847 grafts.
Αφού είχες σκοπό να κάνεις μία επέμβαση με τόσο λιγα grafts ,έπρεπε να ξεκινήσεις από α ζώνη σχηματίζοντας μία καλη hairline και λίγο β ζώνη (που για μένα δεν φτάνουν αλλά τέλος πάντων).

Τώρα ,συγνώμη ,αλλα ειναι σαν να μην έβαλες τίποτα......Ούτε hairline θα έχεις,ούτε πύκνωση θα φανεί.
Δεν ξέρω αν ήταν δικιά σου επιλογή να απλώσουν τα grafts έτσι ή ήταν της κλινικής.

Εύχομαι να πας καλά,να φυτρώσουν όλα τουλαχιστον και βλέπεις στο μελλον
 

ViNNiE

New Member
Καλώς ήρθες φίλε μου .
Σε έναν Norwood 4 ,δεν γίνεται ποτέ πύκνωση με 1847 grafts.
Αφού είχες σκοπό να κάνεις μία επέμβαση με τόσο λιγα grafts ,έπρεπε να ξεκινήσεις από α ζώνη σχηματίζοντας μία καλη hairline και λίγο β ζώνη (που για μένα δεν φτάνουν αλλά τέλος πάντων).

Τώρα ,συγνώμη ,αλλα ειναι σαν να μην έβαλες τίποτα......Ούτε hairline θα έχεις,ούτε πύκνωση θα φανεί.
Δεν ξέρω αν ήταν δικιά σου επιλογή να απλώσουν τα grafts έτσι ή ήταν της κλινικής.

Εύχομαι να πας καλά,να φυτρώσουν όλα τουλαχιστον και βλέπεις στο μελλον
Συμφωνώ αν και ο φίλος έχει κακή δότρια με τάσεις Nw6 απο αυτό που βλέπω.Απ'τη μία η διαφορά που θα δει θα'ναι μικρή απ'την άλλη ίσως να'ναι καλύτερα που πήγε τόσο safe ως τον αριθμό των γκραφτς για να δει στην πορεία πως θα εξελιχτεί το pattern του και να πράξει αναλόγως.Ως προς το placement συμφωνώ,και για μένα έπρεπε να πέσει βάρος Α ζώνη κυρίως με βαρύτητα σε hairline.Καλή φύτρωση να'χεις 1234,μακάρι να πετύχεις αυτό που είχες ως στόχο.
 

Tsek

Well-Known Member
Καλώς ήρθες φίλε μου .
Σε έναν Norwood 4 ,δεν γίνεται ποτέ πύκνωση με 1847 grafts.
Αφού είχες σκοπό να κάνεις μία επέμβαση με τόσο λιγα grafts ,έπρεπε να ξεκινήσεις από α ζώνη σχηματίζοντας μία καλη hairline και λίγο β ζώνη (που για μένα δεν φτάνουν αλλά τέλος πάντων).

Τώρα ,συγνώμη ,αλλα ειναι σαν να μην έβαλες τίποτα......Ούτε hairline θα έχεις,ούτε πύκνωση θα φανεί.
Δεν ξέρω αν ήταν δικιά σου επιλογή να απλώσουν τα grafts έτσι ή ήταν της κλινικής.

Εύχομαι να πας καλά,να φυτρώσουν όλα τουλαχιστον και βλέπεις στο μελλον

Γιατί σου απαγόρευσαν να αποκαλύψεις την τιμή??

Έτσι όπως τα γράφεις (σκόντο- στο σκόντο) αφήνεις να αιωρείται μιά ταρίφα στα 2.500 άντε βαριά 3.000 που δημιουργεί περίεργες εντυπώσεις...
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Γεια σου φιλε..!Πολυ καλη η περιγραφη σου και καθολου βαρετη.
Εγω θα σου προτεινα να σου τα εριχναν ολα στο σχεδιακι που εκανα στην φωτογραφια σου αλλα απο την στιγμη που εγινε δεν μπορουμε να το αλλαξουμε.
Επρεπε να ειχες βαλει φωτο πριν την μεταμοσχευση να σε δωσουμε καμια ιδεα σχεδιου και να το απαιτησεις οταν θα μιλουσατε για τον σχεδιασμο γιατι εμ εχεις θεματακι αλλα δεν εισαι σε τραγικη φαση αραιωσης.
Το crown σου ειναι μια χαρα ακομα.
Εγω σε βλεπω που παρακολουθεις το φορουμ γιατι σε βλεπω πολλες φορες online.Φενεσαι αξιοπιστο μελος.
Καλη φυτρωση απο δω και περα.Σε λιγους μηνες θα κρινουμε καλυτερα για μια δευτερη μεταμοσχευση.


prin-01.jpg
 

aeratos28

Just aeratos
Όντως και εγώ τον έχω δει τον φίλο οnline..ήρεμος ,μια χαρά είναι και η παρουσίαση του ακριβέστατη χωρίς περιτά πράγματα..συμφωνω μέ τα παιδιά πως καλύτερα θα ήταν όλα αυτά τα grafts να έμπαιναν μόνο μπροστά.β ζώνη και crown δεν είσαι τόσο άσχημα και θα άλλαζε η εικόνα σου πολύ.τώρα δεν έχει να λέει τίποτα όλα αυτά που λέμε,θα δείξει σε λίγο καιρό..το σχημα του john,οχι τοσο τριγωνο ομως,πιο στρογγυλεμενο θα ηταν ιδανικο νομιζω.καλή συνέχεια να έχεις..
 

sven

Active Member
Τα grafts είναι λίγα για την μεγάλη αλλαγή. Καλώς μπήκες στο club τςν μεταμοσχέυσεων,με το δεξί.

Γενικά για πιάσουν σοβαρές πυκνότητες στην d^i πρέπει να γκρεμιστεί κάνας φούρνος.


Καλή τύχη.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Όντως και εγώ τον έχω δει τον φίλο οnline..ήρεμος ,μια χαρά είναι και η παρουσίαση του ακριβέστατη χωρίς περιτά πράγματα..συμφωνω μέ τα παιδιά πως καλύτερα θα ήταν όλα αυτά τα grafts να έμπαιναν μόνο μπροστά.β ζώνη και crown δεν είσαι τόσο άσχημα και θα άλλαζε η εικόνα σου πολύ.τώρα δεν έχει να λέει τίποτα όλα αυτά που λέμε,θα δείξει σε λίγο καιρό..το σχημα του john,οχι τοσο τριγωνο ομως,πιο στρογγυλεμενο θα ηταν ιδανικο νομιζω.καλή συνέχεια να έχεις..

Ειναι σχημα stelth.Μπακαλιστικο το εκανα απλα δειχνω το κενο στο οποιο επρεπε να μπουνε να μοσχευματα.
 

tol

Well-Known Member
Ειναι σχημα stelth.Μπακαλιστικο το εκανα απλα δειχνω το κενο στο οποιο επρεπε να μπουνε να μοσχευματα.

Εισαι, πονηρουλης, φιλε Γιαννη, σε μενα δε μου μοιαζει με stelth, αλλα με "αιχμη βελους" και μαλιστα φαρμακερου.

Αρχισες να εξαπολυεις "φαρμακερα βελη" κατα της dhi (λαθος σχεδιασμος, λανθασμενη κατανομη grafts κ.α.)!!!!!

Περα απο την πλακα τωρα, εχεις απολυτο δικαιο, Γιαννη, σε οσα λες. Με τη μεγαλη διασπορα των περιορισμενων grafts το αποτελεσμα θα ειναι πενιχρο.

Ο φιλος 1234 εγραψε οτι τα grafts τοποθετηθηκαν κατα 70% στην Α ζωνη και 30% στη Β. Ομως απο την πρωτη φωτογραφια διαπιστωνει κανεις οτι απλωθηκαν και στη Γ ζωνη και αυτο ειναι λαθος.

Εγω εβαλα συνολικα περιπου 2700 grafts σε μικροτερη περιοχη (με φουλ μαλλι σε Γ ζωνη και crown) και, αν δεν ειχα ξεκινησει εδω και 6 μηνες φιναστεριδη, δε θα ημουν ευχαριστημενος.

Φιλε 1234, σου ευχομαι ολοψυχα να εχεις ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα, αλλα θα σε συμβουλευα να μην εχεις μεγαλες προσδοκιες, γιατι θα απογοητευτεις αργοτερα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ας του φυτρωσουν ολα για αρχη με μηδενικο σοκλος και ολα καλα θα πανε.
Εαν και παλι δεν ειναι ικανοποιημενος θα παει με καλυτερη στρατηγικη.Εφοσον εχει και λεφτα για δευτερη μεταμοσχευση.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Καλη επιτυχια φιλε μου λογω της αραιωσης που εχεις που πιθανον να προχωρησει δεν πειραζει που δεν τα ριξατε ολα μπροστα.
Παρ ολα αυτα τα μοσχευματα ειναι λιγα και θα επρεπε αντι να βαλουν τοσο πισω να κρατησουν μερικα και να εβαζαν στη hairline που ειναι πολυ σημαντικη.
Ειδικα το δεξι τμημα στη hairline ειναι πολυ αραια τοποθετημενα τα μοσχευματα.
Αν εχεις σκοπο να μπεις για 2η θα πρεπει να ασχοληθουν με τη hairline που ηταν αδεια πριν
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Μια σοβαρή παρατήρηση,βλέποντας την πίσω μεριά του τριχωτού θα δουμε την περιοχή κάτω απο το crown να έχει αρχίσει να αραιώνει λόγω αγά η να είναι απο την φύση της πιο αραιή όπως σε πολλους συμβαίνει.

Το θέμα είναι πως ,όπως φαίνεται απο την εξαγωγή έχουν παρθεί μοσχεύματα απο την περιοχή αυτή με οτι αυτό συνεπαγεται,ειδωμεν λοιπον
 

____1234____

New Member
Να 'στε καλά για τις απαντήσεις!
Εν γνώση μου δεν πήγα για καμμία τρελή πύκνωση, καθώς θέλω πρώτα να δω πώς θα πάει το θέμα στον χρόνο και μετά να αποφασίσω για το αν θα κάνω 2η.
Απλά απ΄όσα είχα διαβάσει έκρινα σωστό να φυλάξω την δότρια για το μέλλον ώστε να χω επιλογές για πιο μετά που η αραίωση σίγουρα θα προχωρήσει...
Τέλος πάντων! Ας πετύχω ένα καλό ποσοστό φύτρωσης και μετά αποφασίζω...
 

____1234____

New Member
Ενημέρωση στους 2 μήνες ακριβώς:

Από 13η ημέρα regain πρωί-βράδυ.

Από 13η-35η ημέρα είχα άπειρη τριχόπτωση. Περίπου 30+ τρίχες κάθε φορά που έβαζα regain και στο λούσιμο, οπότε μιλάμε για πάνω από 100 τρίχες την ημέρα. Μέχρι τώρα (60η ημέρα), έχει φύγει ότι μπήκε! Η τριχόπτωση έχει σταματήσει εντελώς.

Η λήπτρια παραμένει σκληρή από την επέμβαση, αλλά το καλό είναι ότι η κοκκινίλα υποχωρεί.
Ξύρισα την δότρια χωρίς σκάλα στην μηχανή και ευτυχώς δεν βλέπω σημάδια!

Οπότε από δω και πέρα περιμένω....
Ελπίζω να χω ξεπεράσει τον κίνδυνο για shockloss, αφού βρίσκομαι στα ίδια επίπεδα πυκνότητας με πριν την επέμβαση.
Ξέρεις κανείς από πότε μέχρι πότε μπορεί να εμφανιστεί shockloss;

Οι φωτογραφίες είναι σημερινές (60η ημέρα).
 

Συνημμένα

  • day-60-01.jpg
    day-60-01.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 821
  • day-60-04.jpg
    day-60-04.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 818

Adriano

Well-Known Member
Νωρίς ακόμα. Μακάρι να πάει καλά. Αν και η hairline προσωπικά δεν μου αρέσει. Ελπίζω να ικανοποιηθείς εσύ. Για αρχή ξύρισέ τα όλα με το ίδιο clip. Όταν είναι πιο πυκνά παίξε με άλλο clip στο πάνω μέρος του κεφαλιού.
 

____1234____

New Member
Νωρίς ακόμα. Μακάρι να πάει καλά. Αν και η hairline προσωπικά δεν μου αρέσει. Ελπίζω να ικανοποιηθείς εσύ. Για αρχή ξύρισέ τα όλα με το ίδιο clip. Όταν είναι πιο πυκνά παίξε με άλλο clip στο πάνω μέρος του κεφαλιού.
Η όποια hairline υπάρχει τώρα, είναι αυτή που υπήρχε πριν την επέμβαση, καθώς έχουν πέσει όλα αυτά που μπήκαν.

Ποσα χρηματα εδωσες;;; καλη φυτρωση
Αν δεις και στην πρώτη δημοσίευση, δεν έχω πει χρήματα καθώς πέτυχα μία αρκετά χαμηλή τιμή, οπότε δεν σκοπεύω να το γράψω.
 

Dim10

Active Member
Οκ. Πετυχες χαμηλή τιμη λογω φορουμ; η δικιας σου διαπραγματευσης πχ η λογω γνωστου στη κλινικη.
 
Μπλουζα