6 μηνες χωρις φινα.νaruto

naruto

Well-Known Member
1 χρονο χωρις μινοξ και 6 μηνες χωρις φινα.
Δεν ειχα καμμια παρενεργεια .Αποφασισα να τα σταματησω προς το παρον.
Διοτι παρολο που ειχα δει βελτιωση,δεν ημουν full head of hair οπως θελω να ειμαι.Τα σταματησα λοιπον με την προοπτικη να πεσουν οτι μαλλια κρατιοντουσαν απο τα φαρμακα.
Να κανω μια καλη μεταμοσχευση στο μπροστινο μερος ,ωστε να εχω μονιμα μαλλια εκει.Και μετα την μεταμοσχευση να ξαναξεκινησω θεραπειες ωστε να θωρακισω το αποτελεσμα και να εχω full head of hair για οσο περισσοτερα χροννια γινετε

Τραβηξα πολλες φωτογραφιες σε διαφορετικες συνθηκες.Οι πιο δυσκολες συνθηκες ειναι σε κλειστο χωρο με φως παραθυρου ακριβως πανω απο το κεφαλι.Ιδου λοιπον η κατασταση σε αυτες τις συνθηκες με χτενισμα τετοιο που αναδυκνυει το προβλημα.Στεγνα και βρεγμενα.
(Σε διαφορετικες συνθηκες και με το μαλλι φτιαγμενο το προβλημα φαινετε πολυ λιγοτερο προφανως).

Συνημμένα

• 36382784_1588058927959513_1827687783368491008_n.jpg
    36382784_1588058927959513_1827687783368491008_n.jpg
    37.9 KB · Προβολές: 135
  • 36325840_1588058971292842_9199161658394542080_n.jpg
    36325840_1588058971292842_9199161658394542080_n.jpg
    33.3 KB · Προβολές: 120
  • 36323980_1588058947959511_3607631572108312576_n.jpg
    36323980_1588058947959511_3607631572108312576_n.jpg
    45.5 KB · Προβολές: 123

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

naruto

Well-Known Member
Moνο σε κροταφους εχω προβλημα σε NW2.5-3 pattern,για την ωρα.
Τα υπολοιπα μαλλια ειναι απειραχτα.Εχουν original πυκνοτητα.
Temple points,crown,middle,forelock ειναι απειραχτα.
Το υψος της hairline ειναι 4 δαχτυλα οπως ηταν παντα.

Ερωτη λοιπον το αγαπητο φορουνμ 2 πραγματα
-μετα απο ποσο καιρο διακοπης πεφτουν τα μαλλια που κρατουσε η φινα?Ειμαι 6 μηνες,εχω δει μια χειροτερεψη προφανως
-ποσα μοσχευματα χρειαζομαι με βαση την τωρινη μου εικονα?

Απο κληρονομικοτητα εχω παρει απο πατερα μαλλον.ΝW5A ειναι.Αδειως τελειως μπροστα.Middle και crown κατι εχει ακομα.Ψηλα πλαινα και γεφυρες ευτυχως.

29 ειμαι πια ,σε λιγο καιρο 30.Σε ηλικια γαμου........ μεταμοσχευσης ηθελα να πω :p

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τι ηλικία είσαι naruto?
Πιστεύεις ότι έπεσαν αρκετά από τότε που έκοψες την φίνα?
Και εγώ μαχαίρι την είχα κόψει άλλα διαφορά δεν είδα.
Βέβαια λίγα τα μαμά που είχα και με συνδυασμό και τα μεταμοσχευμενα δεν κατάλαβα πολλά.
Έχεις όμορφο μαλλάκι πάντως.

John_HDC

Μήπως θα έπρεπε να περιμένεις 2 χρονάκια ακόμη να καθαρίσεις από μινοξ και φίνα?
Σε παίρνει πιστεύω εκτός αν σε τρώει πολύ.

naruto

Well-Known Member
Μήπως θα έπρεπε να περιμένεις 2 χρονάκια ακόμη να καθαρίσεις από μινοξ και φίνα?
Σε παίρνει πιστεύω εκτός αν σε τρώει πολύ.
Σ ευχαριστω αλλα δεν εχω ωραιο μαλλακι.
Ειναι σγουρο και μετα τους 4-5 ποντους κανει απαισια κυκλακια.Στις φωτο ειναι κοντο και βρεγμενο
Τυχεροι εσεις με ισιο μαλλι.Εμεις οι υπολοιποι κατουρησαμε στο πηγαδι.
Με τρωει απιστευτα πολυ.Το μαλλι ειναι η πρωτη μου προτεραιοτητα στη ζωη απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου .Λαθος μου αλλα αλλη κουβεντα αυτη.
Το κακο ειναι πως ολα ειναι πολυ ωριακα.
-Απο την μια πρεπει να περιμενω ωστε να αραιωσω πιο πολυ για να εχω πιο ελευθερο πεδιο για μεταμοσχευση.Περισσοτερα μοσχευματα,αποτελεσμα με μεγαλυτερη διαρκεια.
-Απο την αλλη αν αραιωσω παρα πολυ θα αρχισω τα ζαναξ γιατι ειμαι αρρωστος με το μαλλι.
Την χρυση τομη πρεπει να βρω.

Μετα την μεταμοσχευση παντως θα εχει φινα ευλαβικα.Με καλυτερεψε χωρις παρενεργειες.Ειναι no brainer

John_HDC

Εφόσον από υγεία είσαι εντάξει και δεν έχεις άλλα προβλήματα στο κεφάλι σου λογικό να σε απασχολεί το μαλλί σαν πρώτη προτεραιότητα.
Καλά ναι,το σγουρό όμως όπως ξέρουμε είναι & ένα συν ως προς την κάλυψη & ίσως σε βοηθήσει στην μεταμόσχευση.
Όντως είσαι οριακά αλλά πιστεύω πρέπει να κάνεις υπομονή.

dimitris50423

Well-Known Member
1 χρονο χωρις μινοξ και 6 μηνες χωρις φινα.
Δεν ειχα καμμια παρενεργεια .Αποφασισα να τα σταματησω προς το παρον.
Διοτι παρολο που ειχα δει βελτιωση,δεν ημουν full head of hair οπως θελω να ειμαι.Τα σταματησα λοιπον με την προοπτικη να πεσουν οτι μαλλια κρατιοντουσαν απο τα φαρμακα.
Να κανω μια καλη μεταμοσχευση στο μπροστινο μερος ,ωστε να εχω μονιμα μαλλια εκει.Και μετα την μεταμοσχευση να ξαναξεκινησω θεραπειες ωστε να θωρακισω το αποτελεσμα και να εχω full head of hair για οσο περισσοτερα χροννια γινετε

Τραβηξα πολλες φωτογραφιες σε διαφορετικες συνθηκες.Οι πιο δυσκολες συνθηκες ειναι σε κλειστο χωρο με φως παραθυρου ακριβως πανω απο το κεφαλι.Ιδου λοιπον η κατασταση σε αυτες τις συνθηκες με χτενισμα τετοιο που αναδυκνυει το προβλημα.Στεγνα και βρεγμενα.
(Σε διαφορετικες συνθηκες και με το μαλλι φτιαγμενο το προβλημα φαινετε πολυ λιγοτερο προφανως).

Συμφωνω με τη στρατηγικη σου λογω του οτι δεν εχεις και μεγαλο προβλημα και σιγουρα μια μεταμοσχευση θα σε γεμισει. οποτε καλυτερα να αδειασεις απο τις τριχες που κρατουσαν οι θεραπειες και να μπουν γερες απο τη δοτρια.
οσο υπομονη κανεις για να πεσουν οι ψευτοτριχες τοσο περισσοτερο θα χαρεις το μαλλι σου χωρις αδειασμα τα επομενα χρονια.
;)

naruto

Well-Known Member
Συμφωνω με τη στρατηγικη σου λογω του οτι δεν εχεις και μεγαλο προβλημα και σιγουρα μια μεταμοσχευση θα σε γεμισει. οποτε καλυτερα να αδειασεις απο τις τριχες που κρατουσαν οι θεραπειες και να μπουν γερες απο τη δοτρια.
οσο υπομονη κανεις για να πεσουν οι ψευτοτριχες τοσο περισσοτερο θα χαρεις το μαλλι σου χωρις αδειασμα τα επομενα χρονια.
;)
Κ εγω ετσι ακριβως το σκεφτηκα.
Αν φινα-μινοξ με γεμιζαν τελειως τοτε δεν θα σταματαγα.Θα συνεχιζα.Δυστηχως αργησα να ξεκινησω θεραπειες...
Με καλυτερεψαν μεν,αλλα οχι στο βαθμο που ηθελα.

Για ποσα μοσχευματα με βλεπεις?Απο 1000 σε καθε κροταφο το υπολογιζω.Εχω σγουρη-καστανη τριχα...

dimitris50423

Well-Known Member
Κ εγω ετσι ακριβως το σκεφτηκα.
Αν φινα-μινοξ με γεμιζαν τελειως τοτε δεν θα σταματαγα.Θα συνεχιζα.Δυστηχως αργησα να ξεκινησω θεραπειες...
Με καλυτερεψαν μεν,αλλα οχι στο βαθμο που ηθελα.

Για ποσα μοσχευματα με βλεπεις?Απο 1000 σε καθε κροταφο το υπολογιζω.Εχω σγουρη-καστανη τριχα...

Με χιλια σε καθε κροταφο πιστευω οτι πας πολυ κοντα στη φυσικη σου hairline. ξεκινωντας και φινα μετα θα δυναμωσουν και τα μαμα και δεν θα υπαρχει κανενα κενο. Αν πιασεις μεγαλη φυτρωση και με μια hairline φυσικη και στο σωστο υψος καθαρισες.
εγω δεν θα επαιρνα ουτε φαρμακα μετα.
Στη χειροτερη αν εβλεπες οτι προχωραει να ξεκινουσες. οχι πριν.. εχεις χρημα να σπρωξεις για το μαλλι?

naruto

Well-Known Member
Το χρημα υπαρχει.
Δεν ειμαι πλουσιος αλλα δουλευω απο 17 χρονων με καλα λεφτα.Εχω μια Α ανεση οικονομικη.
@CVIAL θελω αν μπορεις την γνωμη σου.
-ποσο να περιμενω μεχρι να φυγουν τα μαλλια της φινας και να μεινουν μονο τα δικα μου?Ειμαι 6 μηνες ηδη
-2000 μοσχευματα για κλεισιμο κροταφων και μονο, ειναι καλα πιστευεις?Forelock και temple points ειναι ανεγγιχτα ακομα.Σγουρη-καστανη τριχα εχω .Το παχος δεν το μετραει κανενας ''συγχωριανος'' δυστηχως οσο και να εψαξα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

koumparos

Well-Known Member
Εισαι ετοιμος.Μικρο προβλημα καλη τριχα με λιγα μοσχευματα θα επανερθεις.Ξεκινα την φινα παλι να προετοιμασεις το εδαφος και αφου εχεις μπατζετ πηγαινε σε κορυφαιο να τελειωνεις.Οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου.

aeratos28

Just aeratos
Maruto ένα χρόνο έχεις κοψει μινοξ και 6 μήνες φίνα,αλλά πόσο καιρό έπαιρνες αυτή τη θεραπεία όμως?αν το έχεις πει ήδη ,δεν το ειδα κάπου,σόρυ..πάντως είναι νωρίς ακόμα για να δεις κατηφόρα από τη μη χρήση των θεραπειών..περίμενε ένα χρόνο ακόμα και τότε θα δεις ολοκληρωμένο το τι έχει γίνει..συνήθως μετά από 1-1.5 χρόνο ξεκινάει η δυνατή πτώση ..μην βιαστείς για επέμβαση..περίμενε.

naruto

Well-Known Member
Εισαι ετοιμος.Μικρο προβλημα καλη τριχα με λιγα μοσχευματα θα επανερθεις.Ξεκινα την φινα παλι να προετοιμασεις το εδαφος και αφου εχεις μπατζετ πηγαινε σε κορυφαιο να τελειωνεις.Οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου.
Θα περιμενω να πεσουν πρωτα τα μαλλια της φινας.
Ωστε στο κεφαλι μου να ειναι μονο δικα μου μαλλια κ οχι ''δανεικα''.
Οταν συμβει αυτο τοτε θα κανω τη μεταμοσχευση.
Και στη συνεχεια θεραπειες ωστε να κρατηθουν τα μαμα μαλλια οσο περισσοτερα χροννια γινετε.

Για φθινοπωρο του 19 με βλεπω.
Θελω χειμερινη εποχη ωστε να μην αγχωνομαι με ζεστες και ηλιους στην περιοδο της φυτρωσης.

@aeratos
14 μηνες ημουν σε φινα .Λιγο νωριτερα ειχα ξεκινησει και τη μινοξ.
Με φερανε πολυ κοντα σε Nw2.Δεν μου αρκει ομως ...
Η φωτο αυτη ειναι λιγο πριν κοψω θεραπειες μαχαιρι

Συνημμένα

• 26241395_1420404391391635_1005785989_n.jpg
    26241395_1420404391391635_1005785989_n.jpg
    118.2 KB · Προβολές: 73
Μπλουζα