5000 τρίχες με την dhi

vionik

New Member
Καλησπέρα σε όλους σας.
Είμαι από Κύπρο και πριν από 20 μέρες περίπου έκανα μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Direct στη DHI. Δεν είχα κάνει καμία απολύτως θεραπεία μέχρι και τη μέρα της μεταμόσχευσης γιατί φοβόμουνα λίγο τις παρενέργειες του propecia το οποίο μου είχε πρωτινή ένας δερματολόγος πριν κανένα χρόνο.
Ποστ άρω κάποιες φωτογραφίες πριν και μετά και 15 μέρες μετά από την εμφύτευση όπου έχει καθαρίσει τελείως το πάνω μέρος.

Γενικά η όλη διαδικασία κράτησε 2 μέρες ενώ την τρίτη μέρα είχα πάει για λούσιμο.
Μου έβαλαν 5058 τρίχες σχεδόν σε όλο το κεφάλι με τις περισσότερες τρίχες να είναι μπροστά, 10 μέρες μετά την εμφύτευση άρχισα το regaine 5% και παράγγειλα το foam γιατί άκουσα ότι είναι καλύτερο.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστώ να κάνω κάτι άλλο σύντομα. θα αρχίσω φυσικά κάποια από τις θεραπείες που προτείνουν τα παιδιά αλλά δεν ξέρω ποια ακόμα, νομίζω κάποια χωρίς χάπια. Θα ανεβάσω σε 1-1.5 μήνα και άλλες φωτογραφίες για να σχολιάσουμε την πορεία μου.

Αυτή η φαγούρα από το regaine πότε φεύγει?

Συνημμένα

• n2.jpg
    n2.jpg
    43 KB · Προβολές: 820

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ano1986

New Member
Απ: 5000 τρίχες με την D$I

καλησπερα φιλε..μπορεις να μας πεις για ποσα γραφτς μιλαμε? και το κοστος?

kaith

New Member

γεια σου και απο μενα και μπραβο για το αποτελεσμα ;) :)... θα ηθελα να σε ρωτησω ποσο σου κοστησε η επεμβαση και για ποσα τριχοθυκαλια μιλαμε;

kos1987

New Member
Απ: 5000 τρίχες με την D**

Στην περιπτωση του vionik η εταιρια D** φαινεται να εχει κανει καλη δουλεια.Μιας και το πρωτο σου μηνυμα αφορα την επεμβαση που εκανες στην εν λογω κλινικη με ωραιες φωτο κλπ., θα ηθελα να ρωτησω:Ποια ειναι η χρεωση ανα τριχ/κιο? οι 5058 τριχες που λες σε ποσα τριχ/κια αντιστοιχουν?

bz

New Member

Καλά αποτελέσματα να έχεις . Η επέμβαση έγινε στην Αθήνα ;

icesensei

New Member

Η φαγούρα από το regaine έχει να κάνει με τα άλλα συστατικά που έχει μέσα (=και μάλλον το propylene glycol είναι) πάρε ένα άλλο προϊόν με λιγότερο ή καθόλου , προσωπική εμπειρία μετά από πολλά χρόνια διακοπής regaine δοκίμασα το dualgen και ήταν σαν να μην βάζω τίποτα αφού απόρησα μήπως επειδή ήταν αγορά e-bay δεν ήταν αυθεντικό προϊόν! ευτυχώς ήταν και αυθεντικό και αποτελεσματικό, όπως και κάθε άλλη minoxidil μπορεί να είναι... επίσης ένα άλλο ideal image solutions εξίσου καλό αλλά πιστεύω μικρότερη ποσότητα απο την αναγραφόμενη των 60 ml (και ας λέει, το μπουκάλι είναι σημαντικά μικρότερο). Τώρα έχω το dualgen από πάλι στην δεύτερη παραγγελία που έκανα με καφείνη που πιστεύω δεν είναι το ίδιο καλό κοσμητικά διότι 1)χρωματίζει το δέρμα και 2)αφήνει κατάλοιπα έστω λίγο.
Αυτό είναι μικρό πρόβλημα χρησιμοποιώ το kirkland 5% το πρωί( με αρκετό propylene glycol ) και δημιουργεί περιστασιακά σε μένα φαγούρα στο δέρμα όπως έκανε και το regaine.
Καλά αποτελέσματα!!

GeoPower

New Member

ano1986 είπε:
καλησπερα φιλε..μπορεις να μας πεις για ποσα γραφτς μιλαμε? και το κοστος?
1 "τριχοθυλακειο" δίνει γύρο στις 5 τρίχες σε κανονικό μαλλί.. σε μεταμοσχευμένο 2 στην καλύτερη 3..άρα οι 5χιλ τρίχες είναι γύρο στα 1.500 με 2000grafds περίπου

n094

Active Member
Απ: 5000 τρίχες με την D^I

kos1987 είπε:
αντε ρε vionik μονο για διαφημιση μπηκες εδω μεσα?
Ναι βρε vionik τέτοια κάνετε και δίνετε δικαιώματα…. Ενώ το μετεγχειρητικό αποτέλεσμα φαίνεται εξαιρετικό, εσύ εξαφανίστηκες… έχουν περάσει λίγες βδομάδες από τότε αλλά δεν έχεις απαντήσει ούτε έχεις ανεβάσει καμιά φωτογραφία σου να δούμε την εξέλιξή σου…

stpanos

New Member

Το πρόβλημα με την D** είναι ότι δεν επιβιώνουν, τώρα φταίει η μετεγχειρητική αγωγή, το marketing με το ειδικό εργαλείο εξαγωγής …..που μάλλον μόνο ζημιά κάνει… ούτε και αυτοί ξέρουν …πιο παλιά είχαν αναγνωρίσει το πρόβλημα αυτό και πρόεδρος τους ρώταγε τον Cole τι γίνεται …(μαλλιά βάζουμε αλλά δεν φυτρώνουν)

Τέλος πάντων τον έφερε εδώ και ο Cole τους εξηγούσε…αλλά οι τότε γιατροί της κλινικής τον δούλευαν ( ποιος είναι αυτός ο ξένος που ήρθε να μας πει πώς να δουλέψουμε) ρώταγε ο χριστιανός τι λένε και ο διερμηνέας του έλεγε άλλα γιατί αν γνώριζε ότι τον δούλευαν θα σηκωνόταν και θα έφευγε.

Μετά έσκασε μύτη ο μπισάνγκα στην D** συνεργάτης του Cole…. που αποφάσισε να αποχωρίσει…. έκατσε ένα διάστημα στην D** και έδειξε ότι έδειξε…αυτά παλιά τώρα ποιος ξέρει ο θεός και η ψυχή τους.

Έχει σφ**τεί κόσμος και κοσμάκης εκεί μέσα….αλλά έλα που δεν υπήρχε και τίποτα άλλο τότε.. το ότι σταμάτησαν την strip είναι καλό ..δεν το είχαν……και λέω πάλι καλά που δεν έκανα καμία strip εκεί μέσα ο θεός με φύλαξε…..έκανα την fue και βγήκαν και καμία 80αρια τρίχες από τις 500 που πληρωσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

(μαλλιά βάζουμε αλλά δεν φυτρώνουν)

του λογου το αληθες :22m: οι φωτο μου ειναι εντελως καθετα και εντελως οριζοντια τραβηγμενες,καπου στο φυτρωμα σκαλωσε η δουλεια

GeoPower

New Member

stpanos είπε:
Το πρόβλημα με την D** είναι ότι δεν επιβιώνουν, τώρα φταίει η μετεγχειρητική αγωγή, το marketing με το ειδικό εργαλείο εξαγωγής …..που μάλλον μόνο ζημιά κάνει… ούτε και αυτοί ξέρουν …πιο παλιά είχαν αναγνωρίσει το πρόβλημα αυτό και πρόεδρος τους ρώταγε τον Cole τι γίνεται …(μαλλιά βάζουμε αλλά δεν φυτρώνουν)

Τέλος πάντων τον έφερε εδώ και ο Cole τους εξηγούσε…αλλά οι τότε γιατροί της κλινικής τον δούλευαν ( ποιος είναι αυτός ο ξένος που ήρθε να μας πει πώς να δουλέψουμε) ρώταγε ο χριστιανός τι λένε και ο διερμηνέας του έλεγε άλλα γιατί αν γνώριζε ότι τον δούλευαν θα σηκωνόταν και θα έφευγε.

Μετά έσκασε μύτη ο μπισάνγκα στην D** συνεργάτης του Cole…. που αποφάσισε να αποχωρίσει…. έκατσε ένα διάστημα στην D** και έδειξε ότι έδειξε…αυτά παλιά τώρα ποιος ξέρει ο θεός και η ψυχή τους.

Έχει σφ**τεί κόσμος και κοσμάκης εκεί μέσα….αλλά έλα που δεν υπήρχε και τίποτα άλλο τότε.. το ότι σταμάτησαν την strip είναι καλό ..δεν το είχαν……και λέω πάλι καλά που δεν έκανα καμία strip εκεί μέσα ο θεός με φύλαξε…..έκανα την fue και βγήκαν και καμία 80αρια τρίχες από τις 500 που πληρωσα.
+ το ότι είναι area διευθετημένες.. εμενα μου είχαν πει και το άλλο η μεταμόσχευση καλύπτει το 60% τις φυσικής σου πυκνότητας στην καλύτερη..k λέω εγώ στον ευατό μου άντε αυτή να μου το καλύψουν 50%,φανταστείτε αυτό το 50 % πάλι αραιό δεν θα φαίνεται?

n094

Active Member

stpanos είπε:

Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που γράφεις… που τα έμαθες; Στα είπαν οι ίδιοι (Cole & Bissanga); Μη τα πάρεις τα παραπάνω σαν ειρωνεία, αλήθεια προσπαθώ να καταλάβω πως τα έμαθες όλα αυτά που αναφέρεις;

stpanos

New Member

Όχι δεν παρεξηγούμε και θα σου πω από πού τα γνωρίζω…ασχολούμαι με την συγκεκριμένη εταιρία από το 1987 σαν πελάτης φυσικά….είχα πάει στο Κολωνάκι θυμάμαι τότε για το πρόβλημα μου εκεί είχαν ένα γραφείο δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη δηλαδή στην πρώτη επαφή εκεί μου πρότειναν να βάλω περούκα γιατί δεν γνώριζαν πως θα εξελιχθεί το πρόβλημα μιας και ήμουν πολύ νεαρός μόλις τελείωσα το στρατιωτικό.

Το έκανα στην D^I Πάτρα είχα πληρώσει 300.000 δραχμές τότε για να δω πως είναι… στον γυρισμό για το σπίτι μου πέταξα την περούκα.

Στην όλη αυτή επαφή μου είχα γνωρίσει και υπάλληλους της κλινικής (συμβούλους) αλλά και πελάτες που ακόμη και τώρα έχω επαφή μαζί τους, κάποιοι δεν εργάζονται πλέον στην κλινική …από αυτούς μάθαινα και νέα αλλά και την πορεία τους με το πρόβλημα.

Αυτό με τον Cole έγινε παλιά όπως και για τον Bissanga που ήταν στην συγκεκριμένη εταιρία για αρκετό διάστημα είναι γνωστό δεν είναι μυστικό.

Τώρα να μπω σε λεπτομέρειες σε πιο ξενοδοχείο στην Συγγρού κοντά στις στήλες του ολυμπίου Διός ήταν ο Cole και αν ήταν και πως ήταν …..

Επίσης αν παρεξηγηθεί κανένας από την εταιρία και όλα αυτά που λέω δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια δεν έχω πρόβλημα με p.m. του στέλνω και το ονοματεπώνυμο μου και ότι άλλο ζητήσει…

Ελπίζω να κρατάνε στοιχεία από τότε για μένα…η τελευταία επίσκεψη μου με την κλινική αυτή ήταν με την τοποθέτηση 500 τριχών με Fue και ο γιατρός που μου έκανε την επέμβαση λέγετε Γιώργος Ζω…ς

Δεν θυμάμαι το όνομα του συμβούλου που είχα συναντήσει πρώτη φορά στο Κολωνάκι.... θα ψάξω και θα βρω το όνομα του είχα κάρτα του…. θυμάμαι και αυτός είχε πρόβλημα και είχε ένα πρόσθετο (περούκα) αντί για μαλλιά και με ταινία teza γινόταν η συγκόλληση …..τον ίδιο είχα συναντήσει και στην Πάτρα πρέπει να ήταν υπεύθυνος και εκεί….πάνε χρόνια τώρα τότε ήμουν πιτσιρίκος και τώρα είμαι 45…

Ελπίζω να λύθηκε η απορία σου…

n094

Active Member

stpanos είπε:
Όχι δεν παρεξηγούμε και θα σου πω από πού τα γνωρίζω…ασχολούμαι με την συγκεκριμένη εταιρία από το 1987 σαν πελάτης φυσικά….είχα πάει στο Κολωνάκι θυμάμαι τότε για το πρόβλημα μου εκεί είχαν ένα γραφείο δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη δηλαδή στην πρώτη επαφή εκεί μου πρότειναν να βάλω περούκα γιατί δεν γνώριζαν πως θα εξελιχθεί το πρόβλημα μιας και ήμουν πολύ νεαρός μόλις τελείωσα το στρατιωτικό.

Το έκανα στην D^I Πάτρα είχα πληρώσει 300.000 δραχμές τότε για να δω πως είναι… στον γυρισμό για το σπίτι μου πέταξα την περούκα.

Στην όλη αυτή επαφή μου είχα γνωρίσει και υπάλληλους της κλινικής (συμβούλους) αλλά και πελάτες που ακόμη και τώρα έχω επαφή μαζί τους, κάποιοι δεν εργάζονται πλέον στην κλινική …από αυτούς μάθαινα και νέα αλλά και την πορεία τους με το πρόβλημα.

Αυτό με τον Cole έγινε παλιά όπως και για τον Bissanga που ήταν στην συγκεκριμένη εταιρία για αρκετό διάστημα είναι γνωστό δεν είναι μυστικό.

Τώρα να μπω σε λεπτομέρειες σε πιο ξενοδοχείο στην Συγγρού κοντά στις στήλες του ολυμπίου Διός ήταν ο Cole και αν ήταν και πως ήταν …..

Επίσης αν παρεξηγηθεί κανένας από την εταιρία και όλα αυτά που λέω δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια δεν έχω πρόβλημα με p.m. του στέλνω και το ονοματεπώνυμο μου και ότι άλλο ζητήσει…

Ελπίζω να κρατάνε στοιχεία από τότε για μένα…η τελευταία επίσκεψη μου με την κλινική αυτή ήταν με την τοποθέτηση 500 τριχών με Fue και ο γιατρός που μου έκανε την επέμβαση λέγετε Γιώργος Ζω…ς

Δεν θυμάμαι το όνομα του συμβούλου που είχα συναντήσει πρώτη φορά στο Κολωνάκι.... θα ψάξω και θα βρω το όνομα του είχα κάρτα του…. θυμάμαι και αυτός είχε πρόβλημα και είχε ένα πρόσθετο (περούκα) αντί για μαλλιά και με ταινία teza γινόταν η συγκόλληση …..τον ίδιο είχα συναντήσει και στην Πάτρα πρέπει να ήταν υπεύθυνος και εκεί….πάνε χρόνια τώρα τότε ήμουν πιτσιρίκος και τώρα είμαι 45…

Ελπίζω να λύθηκε η απορία σου…
Σ’ ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ από την άλλη δεν έχω τόσο μεγάλη εμπειρία από την DHI, ούτε μαθαίνω νέα για τη λειτουργία της, έχω κάνει ωστόσο 3 επεμβάσεις εκεί και από την εμπειρία μου θα (ξανα)γράψω ότι το εργαλείο εισαγωγής που χρησιμοποιούν είναι καλύτερη μέθοδος από αυτήν που εφαρμόζανε παλιά (δηλαδή άνοιγμα τρυπών στη λήπτρια και κατόπιν εισαγωγή μοσχευμάτων με τσιμπιδάκι) και το λέω αυτό γιατί έχω κάνει και τις δύο. Έτσι το 2006 που έκανα για πρώτη φορά ένα 25-30% (ίσως λιγότερο, ίσως περισσότερο) των θυλακίων που μεταμοσχεύτηκαν δεν κατάφεραν(;) να επιβιώσουν και να δώσουν τρίχα, σε αντίθεση με τις άλλες δύο μεταμοσχεύσεις που έκανα με τη νέα μέθοδο, η οποία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες μου στο thread μου, έχουν δώσει καλύτερα αποτελέσματα.

stpanos

New Member

Είναι άποψη σου και οφείλω να την σεβαστώ αλλά εγώ έχω διαφορετικά βιώματα με την συγκεκριμένη εταιρία ….. όποια μέθοδο και να ακολουθήσουν αποτελέσματα δεν υπάρχουν…. τουλάχιστον σε μένα….αυτά με τα ειδικά εργαλεία και τα διάφορα του τύπου laser,βλαστοκύταρα ISO και πάει λέγοντας σκοπό έχουν τον εντυπωσιασμό του αδαή…..η επιχείρηση γενικά είναι μια μπίσνα και τίποτα άλλο…η επιβίωση των μοσχευμάτων δεν εξαρτάτε μόνο από τον τρόπο εισαγωγής εξαγωγής φίλε μου.

Εμένα με έδιωξαν τότε με ενα μπουκάλι σπρέι ορό και ένα σιαμπού μετά την επέμβαση και περίμενα να βγάλω τρίχες …καμία μεταενγχειριτηκή φροντίδα μια συμβουλή για την έκθεση στον ήλιο φαρμακευτική φροντίδα για να βοηθήσουν την ανάπτυξη των μοσχευμάτων και να μειώσουν την απώλεια πήραν τα λεφτά και με εδίωξαν

Κατά τα αλλά φταίει ο τρόπος εισαγωγής με το τσιμπιδάκι.

Κοίτα το δικό μου αποτέλεσμα στην φωτογραφία που επισυνάπτω με το διάσημο εργαλείο τους….κοίτα και πες μου που είναι τα 500.

Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι ούτε και άλλαξε…… αν το πίστευα δεν θα πήγαινα αλλού …..έλα μωρέ με 10 ήμερες εκπαίδευση νέος γιατρός να πιάνει κεφάλι ασθενή για επέμβαση και μετά φταίνε τα τσιμπιδάκια….

Φιλικά πάντα

Συνημμένα

• DHI FUE  500 results.JPG
    DHI FUE 500 results.JPG
    1.8 MB · Προβολές: 840

n094

Active Member

stpanos είπε:
Είναι άποψη σου και οφείλω να την σεβαστώ αλλά εγώ έχω διαφορετικά βιώματα με την συγκεκριμένη εταιρία ….. όποια μέθοδο και να ακολουθήσουν αποτελέσματα δεν υπάρχουν…. τουλάχιστον σε μένα….αυτά με τα ειδικά εργαλεία και τα διάφορα του τύπου laser,βλαστοκύταρα ISO και πάει λέγοντας σκοπό έχουν τον εντυπωσιασμό του αδαή…..η επιχείρηση γενικά είναι μια μπίσνα και τίποτα άλλο…η επιβίωση των μοσχευμάτων δεν εξαρτάτε μόνο από τον τρόπο εισαγωγής εξαγωγής φίλε μου.

Εμένα με έδιωξαν τότε με ενα μπουκάλι σπρέι ορό και ένα σιαμπού μετά την επέμβαση και περίμενα να βγάλω τρίχες …καμία μεταενγχειριτηκή φροντίδα μια συμβουλή για την έκθεση στον ήλιο φαρμακευτική φροντίδα για να βοηθήσουν την ανάπτυξη των μοσχευμάτων και να μειώσουν την απώλεια πήραν τα λεφτά και με εδίωξαν

Κατά τα αλλά φταίει ο τρόπος εισαγωγής με το τσιμπιδάκι.

Κοίτα το δικό μου αποτέλεσμα στην φωτογραφία που επισυνάπτω με το διάσημο εργαλείο τους….κοίτα και πες μου που είναι τα 500.

Δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι ούτε και άλλαξε…… αν το πίστευα δεν θα πήγαινα αλλού …..έλα μωρέ με 10 ήμερες εκπαίδευση νέος γιατρός να πιάνει κεφάλι ασθενή για επέμβαση και μετά φταίνε τα τσιμπιδάκια….

Φιλικά πάντα
Αγαπητέ stpanos. Δεν μπορώ να μετρήσω αν είναι 500 ή 300 ή 100, αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά (και που πιθανόν θα ξέρεις και ο ίδιος αφού ασχολείσαι αρκετά με το θέμα μεταμόσχευση) είναι ότι 500 τριχοθυλάκια (δηλαδή περίπου 1000 κάτι τρίχες με λόγο=2,κάτι) δεν μπορούν να δώσουν επ’ουδενί ορατό αποτέλεσμα σε τέτοιο norwood (ούτε τα 1200 που έβαλες στην HDC, μπορούν να το κάνουν αυτό), άρα επανέρχομαι σε κάτι που έχω ξαναπεί στο παρελθόν, ότι δηλαδή, κύριο πρόβλημα της DHI και άλλων εταιρειών, αποτελούσε και συνεχίζει μάλλον να αποτελεί, το τμήμα μαρκετινγκ και οι κατά καιρούς πωλητές της, που για να «πουλήσουν» δημιουργούσαν φρούδες, πιθανά, ελπίδες με αποτέλεσμα τελικά να βλάψουν την εταιρεία μακροπρόθεσμα. Πάντως δεν μπορώ να πω ότι διακρίνω τόσα τριχοθυλάκια στο κεφάλι σου και ας μην μπορώ να δω καθαρά από αυτή τη φωτογραφία (άρα όντως μιλάμε για χαμηλό βαθμό επιβίωσης των τριχοθυλακίων στη δική σου περίπτωση). Αναφορικά με αυτά που γράφεις για μετεγχειρητική φροντίδα κλπ. και στις 3 επεμβάσεις μου έφυγα με μια σακούλα που περιείχε:
• Φάκελο με αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να προσέχω τις πρώτες μέρες και τους επόμενους μήνες (ανάμεσα στα γραφόμενα, αναφέρονταν και ο ήλιος αλλά και άλλα πολλά).
• Αναλυτικές οδηγίες για φαρμακευτική αγωγή
• Συνταγή φαρμάκων
• Τα πρώτα χάπια (Ζιναντολ, Μεντροξ, Ζαντακ, 3 ειδών παυσίπονα) για τις δύο πρώτες μέρες της αγωγής μου.
• Καπελάκι
• Ειδικό κάλυμμα για μαξιλάρι
• Δύο σπρει φυς. ορού για ψεκασμούς
Και τέλος, ναι, πιστεύω ότι το νέο τους «εργαλείο» κάνει καλύτερη δουλειά γιατί σου ξαναλέω, δοκίμασα και το πριν και το μετά και δεν έχουν σχέση.
Φιλικά (και από εμένα) πάντα.

stpanos

New Member

Δεν πήγα στην dhi για να δω ορατό αποτέλεσμα με 500 να μην τρελαθούμε, δεν το ισχυρίστηκα ποτέ αυτό…..πήγα να δω τι γίνετε και τι μπορούν να κάνουν δυστυχώς η απώλεια ήταν πάνω από 70%.

Αυτή είναι η εμπειρία μου με αυτούς τι να κάνουμε τώρα ? …αν επιβίωναν θα συνέχιζα μαζί τους, έδωσα 4000 ευρω για 70-80 τρίχες ζήτημα να ήταν και τόσες…ανέβασα και φωτογραφία για να μην κατηγορηθώ για συκοφάντης…με ξέρουν μπορούν να πάρουν τηλέφωνο να τα ακούσουν και κατ ιδίαν ..

Εγώ πελάτης είμαι και δεν είμαι ευχαριστημένος, ο τελευταίος που πρέπει να απολογηθεί και να κατηγορηθεί γι αυτό είμαι εγώ…..

Με το εργαλείο έκανα και εγώ την επέμβαση…..σε μένα δεν έκανε δουλειά και για αυτό δεν φταίω εγώ.

n094

Active Member

stpanos είπε:
Δεν πήγα στην D^I για να δω ορατό αποτέλεσμα με 500 να μην τρελαθούμε, δεν το ισχυρίστηκα ποτέ αυτό…..πήγα να δω τι γίνετε και τι μπορούν να κάνουν δυστυχώς η απώλεια ήταν πάνω από 70%.

Αυτή είναι η εμπειρία μου με αυτούς τι να κάνουμε τώρα ? …αν επιβίωναν θα συνέχιζα μαζί τους, έδωσα 4000 ευρω για 70-80 τρίχες ζήτημα να ήταν και τόσες…ανέβασα και φωτογραφία για να μην κατηγορηθώ για συκοφάντης…με ξέρουν μπορούν να πάρουν τηλέφωνο να τα ακούσουν και κατ ιδίαν ..

Εγώ πελάτης είμαι και δεν είμαι ευχαριστημένος, ο τελευταίος που πρέπει να απολογηθεί και να κατηγορηθεί γι αυτό είμαι εγώ…..

Με το εργαλείο έκανα και εγώ την επέμβαση…..σε μένα δεν έκανε δουλειά και για αυτό δεν φταίω εγώ.
Προς Θεού, δεν σε κατηγορώ, ίσα, ίσα που παραδέχτηκα και στο πιο πάνω ποστ μου ότι, σύμφωνα με τη φωτογραφία σου, δε φαίνονται να υπάρχουν 500 τριχοθυλάκια στην περιοχή που εστιάζει. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα για σένα στη νέα σου προσπάθεια…

Μπλουζα