4 χάπια αντί Propecia

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

vassime

New Member
Καλησπέρα. Ακολουθώ την θεραπεία της υπογραφής μου. Κανένα αποτέλεσμα έως τώρα (φυσιολογικό, αφού είναι νωρίς ακόμα). Έχω πάρει Propecia συνολικά 3 μήνες. Σήμερα τελείωσαν και πήγα στον φαρμακοποιό. Λόγω οικονομικών δυσκολιών, του είπα να μου δώσει δικά του χάπια (τα "φτιάχνει" αυτός) αντί των Propecia για να πληρώσω λιγότερα. Μου έδωσε 4 διαφορετικά κουτιά, 30 κάψουλες το καθένα: Finasteride, {Methionine/ Cysteine}- 500mg, Zinc glyconate, L-cistina. Συνολικά μού βγήκε 50 ευρώ (όσο έπαιρνα και τα Propecia). Οι οδηγίες του ήταν να παίρνω την φιναστερίδη το πρωί και τα άλλα 3 χάπια κατά τη διάρκεια της μέρας. Έτσι θα παίρνω 4 χάπια ημερησίως. Έχω ψάξει λίγο για τα χάπια αυτά και είδα ότι είναι συμπληρωματικά, ενδυναμώνουν το τριχωτό και άλλα διάφορα. Και το ερώτημά μου είναι: ποιά η γνώμη σας;
1. να συνεχίσω με Propecia από τον άλλο μήνα;
2. να παίρνω και τα 4 χάπια από εδώ και πέρα;
3. να παίρνω μόνο φιναστερίδη από εδώ και πέρα; (θα είναι και η οικονομικότερη λύση λογικά)
Ευχαριστώ.

Edit: Δεν είμαι σίγουρος εάν το έχω βάλει στην σωστή κατηγορία!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
Απ: 4 χάπια αντί Propecia

Τα υπολοιπα περαν της φιναστεριδης δεν σταματανε την τριχοπτωση! Κανουν καλο γενικα στο μαλλι ωστοσο και ισως σου δωσουν "κατι"! Εφοσον δεν ειναι snake, δε νομιζω οτι μπορει να σου πει καποιος αν θα τα παρεις η οχι! Εγω προσωπικα αν ημουν nw6 θα επερνα οτι μπορουσε να μου δωσει κατι! Απο την αλλη τα χρηματα αναλογικα με αυτα που θα σου δωσουν σιγουρα δε τα αξιζουν!
Τωρα απο εσενα εξαρταται, ποσα αντεχεις κ εχεις διαθεση να πληρωνεις και ποσο εχεις διαθεση να ασχοληθεις. Γιατι μαλλον πρεπει να εισαι με τα χαπια στην τσεπη για να τα προλαβαινεις ολα (+ τα τοπικα που βαζεις). Επισης δε ξερω κατα ποσο ειναι καλο για το συκωτι τοσα χαπια τη μερα!

Αυτο που θα σου προτεινω εγω σιγουρα ειναι αντι για propecia ειτε να παιρνεις proscar και να το κοβεις ειτε να παιρνεις αλλη ετοιμη φιναστεριδη αν βρεις απο το γιατρο ή καπου αλλου! Επισης να χρησιμοποιεις airol μαζι με το regaine!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Συμφωνώ με τον lab_hair :yeah:

Σου μετέφερα το θέμα σου εδώ,
Για ερωτήσεις - απορίες σχετικά με την φιναστερίδη μπορείς να γράφεις εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/board,5.0.html

vassime

New Member

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Αύριο μάλλον θα ρωτήσω και τη δερματολόγο μου για να πάρω και από αυτή μια γνώμη, αν και με βλέπω να συνεχίζω έτσι από εδώ και πέρα (με τα 4 χάπια)...
Έχω όμως μια ερωτηση.
Lab_hair είπε:
...Εφοσον δεν ειναι snake, δε νομιζω οτι μπορει να σου πει καποιος αν θα τα παρεις η οχι!
Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι οι όροι "snake" και "placebo"...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα