21χρονος με Τριχόπτωση στους κροτάφους

21xronos

New Member
Καλημέρα παιδιά....
ειμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα να σας πω και εγώ τη σύντομη ιστορία μου στο θέμα της τριχόπτωσης... Λοιπον κατα την ενιληκίωσή μου γύρω στα 18μισο ξεκίνησε η εντονη λιπαρότητα και η φαγούρα στο κεφάλι μου με αποτέλεσμα να λούζομαι καθημερινα και παρατήρησα αρχή τριχόπτωσης στην περιοχή των κροτάφων.. Δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία αλλα μετα απο ενα διάστημα που είδα οτι το πρόβλημμα μεγαλώνει στα 20 μου ξεκίνησα να λούζομαι με τα σαμπουάν της frezyderm hairforce μαζι και με τα συμληρόματα βιταμινών χωρις ιδιαίτερο αποτέλεσμα.. Μετα απο συζητήσεις με γνωστούς μου πρότειναν τα σαμπουάν fungoral 2% και daohair.. Ηθελα να σας ρωτήσω αν αυτα θα μπορέσουν να καταπολεμήσουν την έντονη λιπαρότητα-τριχόπτωση και αν όλα πανε καλα πως υπάρχει τροπος να πυκνώσει ξανα το τριχωτό στην περιοχή των κροτάφων.. επίσης αν ξέρετε κάποιο σαμπουάν της αγοράς για τις φορές που δεν θα βάζω τα φαρμακευτικά σαμπουάν στο κεφάλι μου.. Ευχαριστω για τον χρόνο σας και περιμένω τη βοήθειά σας....

Οι φωτογραφίες που σας στέλνω είναι απο τη σημερινή μου κατάσταση...!
 

Συνημμένα

  • lepe (3).jpg
    lepe (3).jpg
    241.1 KB · Προβολές: 633
  • lepe (2).jpg
    lepe (2).jpg
    249.4 KB · Προβολές: 726
  • lepe.jpg
    lepe.jpg
    209 KB · Προβολές: 741

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kаl

New Member
Για ενισχυση τριχοφυιας Μινοξιδιλη 5%-καθημερινα
Για λιπαροτητητα και τοπικη μειωση ΔΗΤ fungoral 2% 2-φορες την εβδομαδα
Και το πιο must φαρμακο φινα 1μγ (θελει προσοχη!!)
Αλλα για πιο βαθια ενημερωση διαβασε τα αντιστοιχα θεματα στο φορουμ..Καλη αρχη!!
 

21xronos

New Member
kall2 είπε:
Για ενισχυση τριχοφυιας Μινοξιδιλη 5%-καθημερινα
Για λιπαροτητητα και τοπικη μειωση ΔΗΤ fungoral 2% 2-φορες την εβδομαδα
Και το πιο must φαρμακο φινα 1μγ (θελει προσοχη!!)
Αλλα για πιο βαθια ενημερωση διαβασε τα αντιστοιχα θεματα στο φορουμ..Καλη αρχη!!

Κατ'αρχάς σ'ευχαριστω για τις συμβουλές.. Την Μινοξιδιλη να την ξεκινήσω παράληλα με το fungoral..??? και αν μπορεις να μου προτείνεις κάποια που θα έχει στάνταρ αποτέλεσμα γτ στο internet βλεπω μινοξιδίλη απο διάφορες εταιρίες...
 

krhtikos21

Member
ο αφρός rogaine είναι η καλυτερη πιστεύω μινοξιδίλη αλλά την παραγγελνεις απευθείας από έξω.δεν έχει εδώ στα φαρμακεία. οπότε παίρνεις πχ μια μεγαλη παραγγελία εξαμήνου.

δοκίμασε αν θες capilogain ή το cg 210.
ακούγονται καλά λόγια τελευταία για αυτά τα 2. το 2ο βρισκεται και στα ελληνικά φαρμακεία. υπάρχουνε στο φορουμ συζητήσεις γ αυτά τα 2.

η φίνα ενδέχεται να σ παρουσιάσει σοβαρές παρενέργειες μπορεί και όχι.το μόνο σίγουρο είναι οτί είναι ορμονικό χάπι.δλδ παίρνεις το ρισκο.πάντως είναι το μόνο φάρμακο που όντως κάνει δουλειά στα μαλλιά.στην ηλικία σ και σε συνάρτηση με τ πρόβλημα σ δε θα το συνιστούσα.


για την μινοξ θα πω την άποψη μ οτί σε βάθος χρόνου δεν κερδίζεις κτ απλά θα σ κρατήσει 1-2 χρόνια και αν με κτ σαν χνούδια-τρίχες.μετά χάνεται η επίδραση της και άμα την κόψεις χάνεις αυτά που διατηρούσες και αδειάζεις.οπότε γίνεσαι δέσμιος της.
 

kаl

New Member
Εγω παιρνω κιρκλαντ αφρο..Δεν ειναι ασχημος,απο τιμη μια χαρα,και η απορροφηση το ιδιο..Παραγγελια μονο απο το εξωτερικο..Εγω πιστευω ξεκινα μ αυτα που ειπες,εγω τουλαχιστον αυτο κανω(22χρ εγω)και βλεπουμε σιγα σιγα λογικα θα μπουν και αλλα..Ελπιζω οσο πιο αργα χρειαστει τοσο το κλτερα προς το παρων κρατιεμαι καπως μ αυτα..
 
Μπλουζα