2012...........φως στο τουνελ η μια απο τα ιδια?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Τελικα μεσα στο 2012 ειδαμε παρα πολλα πραγματα αλλα κατι την αποψη μου οτι κατι το ουσιωδες.Η μεγαλυτερη μουφα ηταν η Replicel η οποια ειχε δωσει αρκετες ελπιδες αλλα δυστυχως εξαφανιστηκαν.Δεν ξερω αν οι Ιαπωνες μπορεσουν να δωσουν κατι η αν εχει βαση η ερευνα του Κοτσαρελη η οποια υπαρχει παρα πολλα χρονια αλλα δυστυχως δεν προχωραει.Μετα απο τοσα χρονια οι θεραπειες κυμαινονται μεταξυ φιναστεριδης κ μινοξιδιλης.Αξιζει να περιμενουμε κατι καλο την επομενη 2ετια η θα λεμε τα ιδια και τα ιδια οσα χρονια κ αν περασουν.Εχω αρχισει κ απογοητευομαι και βλεπω οτι μονο η μεταμοσχευση μπορει να δωσει χαρα και αυτη με περιορισμενες προσδοκιες.Θα ηθελα να ακουσω την γνωμη ολων...........Αξιζει ολη αυτη η υπομονη η μηπως οχι???
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gorilas

Member
Να ξερεις οτι οι εξελιξεις στην ιατρικη εχουν αμεση σχεση με την εξελιξη της τεχνολογιας αρα οσο πιο συντομα εξελισσεται ο τομεας αυτος ειναι υπερ μας.........
 

somari

Active Member
Εγω ξερω πως σε 10 χρονια απο το κινητο με φιδακι καταληξαμε σε κινητο με windows, camera, gps, πυξιδα, βιντεοκλησεις και εικονικη πραγματικοτητα. Στην καραφλα απο τη φινα, πηγαμε... στη φινα.
 

jimakos88

New Member
aderans:4-6 Μαϊου θα γίνει παρουσίαση για το πως εξελίσσεται η μέθοδος τους(λογικά 15 απριλίου 2013 τελειώνει το phase 2 trial...)
histogen:παρόμοια παρουσίαση στις 8 μαϊου
replicel:the sound of silence...
κωτσαρελης:phantom....
σήμερα άκουσα στον spencer (που αν και πάντα επιφυλακτικός αλλά και πάντα με την καραμέλα fda-approved medication ,σήμερα ακουγόταν τουλάχιστον αισιόδοξος..)για μια τεχνική, που προετοιμάζεται από dr wesley,για την οποία ισχυρίζεται ότι είναι η τελειοποίηση της fue+body fue χωρίς δλδ σημάδια ή ουλη(scarless) ακόμη και με πιθανό regenaration της δότριας.αυτή η μέθοδος παίζεται μέσα στους επόμενους μήνες να ακουστεί πολύ παραπάνω διότι δεν απαιτείται έγκριση fda.
 

Serifis

Active Member
Εγώ εάν τα επόμενα 2 χρόνια βγει κάτι να κάνει ότι και η φίνα χωρίς τα sides θα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, δεν περιμένω κάτι καλύτερο...Κάτσε να δούμε κιόλας τι εστί Keratene...
 

n094

Active Member
τα πράγματα με την Replicel δεν πήγαν όπως τα φανταζόντουσαν και τα φανταζόμασταν, το ίδιο λένε και στα ξένα φόρουμ για παράδειγμα: http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-117233.html

Εδώ και μερικά ενδιαφέροντα νέα από όλους και για όλα: http://www.hairsite.com/hair-loss/board_entry-id-38060.html
 
αυμφωνω με τον somari !καποτε παιζαμε φιδακι στο κινητο και τωρα το κινητο μονο μαλλια δεν σου βγαζει!χεχε!το φιδακι διαχρονικο στο θεμα των μαλλιων μιας και παιζουμε διαρκως με snake oils.....!!
 

dimos18

Member
Εγώ πάντως βρήκα το 2012 τη καλύτερη μακράν χρονιά από τα προηγούμενα έτη,και το 2013 μου φαίνεται ότι θα είναι ακόμα καλύτερο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimos18

Member
Τσού. Τα πρώτα 4 μέλη της θεωρίας των προσταγλανδίνων ,τα 4 τελευταία η εφαρμογή της θεωρίας,τα άλλα 2 αντιανδρογόνα.
 

somari

Active Member
Ε ναι αυτο εννοουσα... σχεδον ολα ( 8 / 10 ) ειναι της ιδιας θεωριας... Ειναι σαν να σου πει καποιος "ακου εξελιξη: τεστοστερονη, DHT, 5-ar, φινα, ντουτα" που πρακτικα ειναι ολα το ιδιο (θεωρια 5-αρ)
 

dimos18

Member
Η θεωρία δεν έχει πάντα και την εφαρμογή της .Και αυτά ήταν τα καρφωτά που μου ήρθαν.Έχω κι άλλα άμα θέλεις ;)
 

jimakos88

New Member
έλαβα και 1 mail από histogen

Thank you for your continued interest. In response to your questions, Histogen has recently completed the Phase I/II clinical trial of HSC, and results from the final timepoints of that trial are still be analyzed.We anticipate sharing final results soon.
 
Μπλουζα