2 ΜΗΝΕΣ ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΦΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Bouklas

Well-Known Member
pithikas είπε:
Kατ'αρχην περαστικα.
Σκεφτομουν κι εγω εντονα να παρω φιναστεριδη, αλλα πλεον με μια μικρη ερευνα που εχω κανει, το πιο πιθανο ειναι οτι θα το μετανιωσω ακομα και σαιντς να μη εχω(απιθανο βεβαια).
Μπραβο παντως που ενημερωνεις για την περιπετεια σου και με τον τροπο αυτο βοηθας να σκεφτουν περισσοτερο αυτοι που θα τολμησουν, να βαλουν αυτη την ουσια στον οργανισμο τους.
Και καλά θα κανεις να μείνεις μακριά από αυτό το φάρμακο. Ακόμα και sides να μην έχεις δεν ξέρει τι σου ξημερώνει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pithikas

Well-Known Member
Bouklas είπε:
pithikas είπε:
Kατ'αρχην περαστικα.
Σκεφτομουν κι εγω εντονα να παρω φιναστεριδη, αλλα πλεον με μια μικρη ερευνα που εχω κανει, το πιο πιθανο ειναι οτι θα το μετανιωσω ακομα και σαιντς να μη εχω(απιθανο βεβαια).
Μπραβο παντως που ενημερωνεις για την περιπετεια σου και με τον τροπο αυτο βοηθας να σκεφτουν περισσοτερο αυτοι που θα τολμησουν, να βαλουν αυτη την ουσια στον οργανισμο τους.
Και καλά θα κανεις να μείνεις μακριά από αυτό το φάρμακο. Ακόμα και sides να μην έχεις δεν ξέρει τι σου ξημερώνει.
Εκει εχω καταληξει κι εγω με βαση αυτα που διαβαζω.
Να πω την αμαρτια μου ομως, οταν βλεπω καποια αποτελεσματα παιδιων, ψιλοζηλευω πραγματικα και ειμαι στο παρα πεντε να παρω.
Σα πρεζακια ρε γμτ με τα ναρκωτικα, μας εχουν καταντησει με την καραφλα.

zotrix

Active Member
Κάτι που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι η φιναστεριδη αναστέλλει και δεύτερο SRD5a εκτός από το SRD5a-2 που ξέραμε, κάτι που βρέθηκε σχετικά πρόσφατα. Πχ δείτε εδώ: http://www.degruyter.com/view/j/hmbci.2010.2.issue-3/hmbci.2010.035/hmbci.2010.035.xml . Αυτό το SRD5a-3 δεν βλέπω να υπάρχει εκτενής βιβλιογραφία για το πόσο ασφαλής είναι η μείωση του, όπως επίσης και του SRD5a-1 που αναστελλει μόνο η ντουταστερίδη. Επίσης ποιος ξέρει αν υπάρχει και τέταρτο και πέμπτο SRD5a κτλ που αναστέλλονται. Εδώ το SRD5a-3 και το βρήκαν σχετικά πρόσφατα.

Πάντως για να παραπονιέται τόσος κόσμος ότι έχουν προβλήματα συγκεντρωσης με τη φίνα, κάτι πρέπει να συμβαίνει. Να πάει να γα**θεί η φίνα, εγώ δεν παίρνω

mimis giova

Active Member
βρεθηκε προσφατα..φαρμακο π κυκλοφορει τοσα χρονια..ειναι για τον πεοντα μ φενεται τα λαμογια!!!κ μια ζωη φινα θα εχουμε..μην περιμενουμε τιποτα παραπανω!!

Μπλουζα