2η μμ σε ποια ηλικια??

petroschat

New Member
Καλησπέρα σε όλους...είμαι γενικά νέος στο φόρουμ και διαβάζω αρκετά τα όσα συζητιούνται...είμαι 33 χρονών και έχω κάνει ήδη την πρώτη μμ μου στα 30, καθώς έχασα την μπροστά μου ζώνη από αρκετά νωρίς...η ερώτηση μου είναι αν θέλατε να βελτιώσετε την πυκνότητα στο μαλλί, σε ποια ηλικία θα μπαίνατε σε 2η μμ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
δεν ειναι θεμα ηλικιας, αφου εκανες την πρωτη μπηκες ηδη στο παιχνιδι, το θεμα ειναι σε τι κατασταση ειναι το μαλλι σου, τι τριχοπτωση εχεις και αν εχεις διαθεσιμη δοτρια

petroschat

New Member
το γνωρίζω οτι γίνεται να μπεις και σε 2η μετα απο 6 μηνες...αυτο που ρωταω είναι αν στα 36-37 μου να μπω και σε 2η μμ για να δωσω κι αλλη πυκνωση σε α-β ζωνη η να κρατησω για πιο μεγαλες ηλικιες τη μμ...η τριχοπτωση μου ηταν σε α-β ζωνη εντονη μεχρι να κανω τη μμ...απο εκει και περα, δεν προχωραει προς τα πισω και δεν παιρνω και καποια αγωγη...η γ ζωνη μου δηλαδη ειναι γεματη, δεν χρειαζομαι κατι εκει προς το παρον...η ερωτηση μου είναι μεχρι σε ποια ηλικια σταθεροποιειται η τριχοπτωση?? να περιμενω μηπως παει και πιο πισω η να μπω σε 2η επεμβαση για να καλυτερεω το αποτελεσμα που πηρα?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βαλε καμια φωτογραφια για καλυτερες γνωμες. Ηλικια ειναι καλη και για δευτερη αλλα πρεπει να δουμε δοτριες και την ποιοτητα της τριχας σου.

Μπλουζα