2η μεταμόσχευση

vagelis

Member
Καλησπέρα σε όλους!
Μετά από επαφή με δύο κλινικές (H@C της Κύπρου και D@I στην Θεσ/νίκη)
μου πρότειναν η μια 3.000 grafts και η άλλη 6.000 τρίχες, περίπου 3.000 grafts αντίστοιχα για το δικό μου πρόβλημα. Αναφέρομαι πάντα στην μέθοδο fue. Η τιμή στην Κύπρο είναι σχεδόν διπλάσια. Στην Θεσ/νίκη μου ζήτησαν 6.000 ευρώ με δώρο τις ενέσεις πλάσματος PRP γι'αυτό κλείνω πιο πολύ στην D@I. Θέλω την γνώμη σας για το αν τα μοσχεύματα που μου πρότειναν θα φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα ή θα είναι πολύ αραιά. Σίγουρα 18 χρονών δεν πρόκειται να γίνω αλλά ελπίζω για το καλύτερο.
Ορίστε παρακάτω και μερικές σημερινές φώτο:
mqjg.jpg

yg9o.jpg

ck19.jpg

kdnn.jpg

4iei.jpg

Να θυμίσω ότι είχα κάνει και μια μεταμόσχευση το 2007 στην L@@@R L@@E C@@@@@S με 500 grafts στους κροτάφους με STRIP.
Περιμένω τα σχόλια σας, όλα ευπρόσδεκτα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
Η κλινική που διάλεξες είναι πιστεύω η καλύτερη στην Ελλάδα, αλλά οι καλύτερες κλινικές βρίσκονται στο εξωτερικό. Κύπρο, Βέλγιο και μετά πας Καναδά κτλ. Το ευχάριστο είναι ότι χαλάλισες μόνο 500 grafts, το άσχημο είναι ότι έκανες στριπ για 500 μόνο grafts (το οποίο μόνο στην Ελλαδα θα μπορούσε να γίνει παρεπιπτόντως).

Τώρα για το prp που αναφέρεις, επειδή το έψαξα λίγο (το είχε προτείνει με αλαλαγμούς ένας εργαζόμενος της εταιρίας που αναφέρεις πριν 20 μέρες, εδώ στο φόρουμ) δεν υπάρχει ευρεία επιστημονική αποδοχή ότι βοηθάει στην τριχόπτωση ενω άκουσα για γιατρούς που λένε ότι είναι χάσιμο χρημάτων. Ρώτησε τους αν ξαναπάς για επιστημονικά άρθρα σε συνέδρια κτλ που να τεκμηριώνουν τη δράση του, γιατί μπορεί και να κάνω λάθος.

Γενικά αν αποφασίσεις για εμφυτευση η τιμή πρέπει να είναι το τελευταίο που πρέπει να κοιτάξεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
To prp που ρώτησα τον Γεω**ου μου ειπε πως ειναι μούφα και εύκολος τρόπος να βγάλεις λεφτά και δεν το υποστηρίζει ο ίδιος. Εχεις περιεργο pattern AA και βασικά θα πρέπει να βάλεις παντού, σίγουρα για αρχή μια FUE με 3500 μοσχεύματα θα δώσει δραματική βελτίωση, στην Κύπρο μπορείς να κλείσεις γυρω στα 7μιση χιλιάρικα +/- μια τέτοια επέμβαση, και με την H*C που μίλησες αμα παζαρέψεις - πιέσεις θα μειώσεις την τιμή. Ελλάδα τα μισα λεφτά όπως λες ομως φοβάμαι θα χρειαστείς περισσότερες απο 1 συνεδρίες.

nucky

Active Member
Βαγγέλη ποια η ηλικία σου ; Η τριχόπτωση έχει σταθεροποιηθεί ; Θέλεις να καλύψεις όλη την αραιή έκταση ; Αν η ηλικία είναι μικρή και οι απαντήσεις είναι "ναι" τότε θα χρειαστείς και άλλη μεταμόσχευση στο μέλλον

vagelis

Member
Η ηλικία μου είναι 31. Η τριχόπτωση μου δεν έχει σταθεροποιηθεί αλλά αυτό το χάλι που βλέπω στο κεφάλι μου δεν παλεύεται. Σκέφτομαι να καλύψω την hairline και όσο πάει προς τα μέσα.

nucky

Active Member
θα πρέπει τότε να αποφασίσεις που θα ορίσεις τη hairline . Μιας και δεν έχει "καθαρίσει" τελείως η ορίτζιναλ μάλλον πας να σχεδιάσεις πάνω σε αυτή .

Επίσης πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις , πυκνότητα ή κάλυψη

vagelis

Member
Φίλε nucky έχεις δίκιο όλα θα ξεκινήσουν με βάσει την hairline που είδει υπάρχει. Από εκεί και πέρα με τον αριθμό μοσχευμάτων που μου πρότειναν ότι καλύτερο μπορεί να γίνει είτε σε πυκνότητα είτε σε κάλυψη.

danceworld_2001

Well-Known Member
Πρέπει όμως να κάνεις θεραπεία φίλε μου αλλιώς θα τρέχεις κάθε τρεις και δυο, έχεις κάνει πότε θεραπεία με οτιδήποτε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nucky

Active Member
Βαγγέλη το δίλημμα πυκνότητα ή κάλυψη θα πρέπει να το απαντήσεις εσύ . Οπότε σκέψου το καλά

vagelis

Member
Όχι θεραπεία δεν έχω κάνει ποτέ. Όσο για το θέμα πυκνότητας και κάλυψης δεν ξέρω αν τα μοσχεύματα είναι αρκετά για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Σίγουρα θέλω να φτιάξω την hairline με την καλύτερη δυνατή πύκνωση.

Gio

New Member
Λοιπόν Φίλε Bαγγέλη, εξετάζοντας τις φωτογραφίες σου θεωρώ οτι είσαι αυτό που λέμε ιδανική περίπτωση για μεταμόσχευση. Πρώτον, έχεις υπάρχον μαλλάκι σε όλη την προβληματική περιοχή και κυρίως στην hairline. Είσαι σε μια ηλικία που οι ορμόνες σου δεν χτυπάνε κόκκινο, αλλά τι κυριότερο;; Δεν έχεις κάνει ποτέ θεραπεία! Άκουσε με προσεκτικά, με 3000 μοσχεύματα στην εμπρόσθια περιοχή και μια ισχυρή θεραπεία θα τρίβεις τα ματάκια σου.. Και έλα μετά απο 9 μήνες να μου πεις αν είχα δίκιο..

no_hair

New Member
Πιστεύω κι εγω ότι πρέπει να βάλεις α και β ζώνη και να συνδυάσεις με θεραπεία για να κρατησεις τα δικα σου. Εισαι 31 αλλα ετσι πως σε βλεπω θα χασεις κι αλλο μεχρι τα 40.

vagelis

Member
Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να ασχοληθώ με θεραπείες γιατί έχω διαβάσει εδώ μέσα για διάφορες παρενέργειες. Βέβαια εγώ μπορεί να μην έχω καμία.

Flosk

Well-Known Member
Φιλε καλησπερα, πιστευω πως πρεπει να εισαι αισιοδοξος γιατι το pattern σου φαινεται για 5αρι, ακομα και αν χασεις τα ενδιαμεσα παλι εχεις σχετικα ψηλα τα πλαινα και αυτο ειναι καλο επειδη οριακα ενα 5αρι καλυπτεται απο δοτρια με μετριες προς καλες πυκνοτητες και γιατι οσα και να βαλεις τελικα απανω τα ψηλα πλαινα θα τα κανουν παντα να φαινονται περισσοτερα. Ενας 6αρης πρεπει να κανει εκπτωσεις και να επιλεξει αναμεσα σε πυκνοτητα ή καλυψη. Εσυ νομιζω οριακα θα μπορουσες να εχεις και τα 2. Αν χρησιμοποιουσες και απο μουσια θα ησουν καρακομπλε. Να ευχεσαι μονο να μην ξεπερασεις το 5αρι αλλιως ολα αυτα θα μεινουν σε θεωρητικη βαση

Gio

New Member
Επιμένω, οτι στα 31 σου και χωρίς να έχεις ακολουθήσει κάποια θεραπεία έχεις τρομερές πιθανότητες να "αναστήσεις" θύλακες που παράγουν αδύναμες τριχούλες. Άλλοι άνθρωποι σε αυτή την ηλικία δεν έχουν ούτε χνούδι! Συνεπώς η δική σου τριχόπτωση είναι σταδιακή και αργοπορούσα. Μην την αφήσεις να σε νικήσει. Όσο για τις παρενέργειες που λες , πράγματι. Μπορεί να έχεις, μπορεί και όχι όμως. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις ποτέ! Πάντας, μην νομίζεις οτι μια μεταμόσχευση είναι ευκολότερη απο μια αγωγή. Αν σου έλεγαν να επιλέξεις ανάμεσα σε μια... αποτυχημένη μεταμόσχευση και μια επιτυχημένη θεραπεία τι θα διάλεγες;
Θα ξαναπώ οτι για μένα, μεταμόσχευση και αγωγή πάνε παρέα.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
με 3500 grafts θα δεις σημαντικη βελτιωση.Με θυμιζεις το κεφαλι μου στη τελευταια φωτο μονο που εγω ημουν χειροτερα.

Μπλουζα