2η μεταμόσχευση στην dhi.

Kostandino

New Member
Καλησπέρα σε όλους,
ονομάζομαι Κώστας Τ. είμαι νέο μέλος και κατάγομαι από Κέρκυρα. Επειδή δεν βρήκα κάποιο 'new members section' κάνω την πρώτη γνωριμία εδώ..
Θα ήθελα να αναφέρω και την δική μου περίπτωση: Το 2007, σε ηλικία 28 ετών, αποφάσισα να κάνω μεταμόσχευση μαλλιών στην εταιρία D**. Το πρόβλημα ήταν το hairline, που παρουσίαζε λιμανάκι -όπως το λένε συνήθως- και ήταν όχι πολύ ωραίο αισθητικά. Έτσι, αφού έκανα μια σχετική έρευνα, αποφάσισα να εμπιστευθώ την εν λόγω κλινική στην Αθήνα [Λ. Βουλιαγμένης], όπου και συζήτησα με τον ιατρό τις εκδοχές και το τι επιθυμώ.
Αυτό που μου άρεσε στην εν λόγω κλινική, ήταν η ειλικρίνεια τους και όπως αποδείχθηκε οι σωστές τεχνικές που ακολουθούν: Δεν έλαβαν υπόψιν τους τι θέλω εγώ, αλλά το τι είναι ορθό και να γίνει, όσον αφορά την τοποθέτηση των τρυχοθυλακίων στην λήπτρια περιοχή. Επιπλέον, μου ξεκαθάρισαν εξαρχής ότι η ανάπτυξη θα γίνει στο 80% των θυλακίων που έχουν εμφυτευθεί, και ότι το αποτέλεσμα δεν θα είναι όπως στην κεντρική περιοχή του εμπρόσθιου μέρους της κεφαλής, καθώς τέτοια συμβατότητα θα απαιτούσε πάρα πολλές τρίχες [και επιπλέον το γνωστό 'χνούδι'].
Στην μεταμόσχευση, τοποθετήθηκαν 1,200 μοσχεύματα [τα 200 ήσαν δώρο] και πλήρωσα €3,000. Η τεχνική ήταν η no-touch.
Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα, παρατηρώ ότι κάποια σημεία από το 'λιμανάκι' αραιώνουν, αλλά δεν είναι από την λήπτρια περιοχή. Είναι λίγο προς το εσωτερικό [κάτι που μου είχε αναφέρει τότε και ο ιατρός της D**]. Και επειδή είμαι ευχαριστημένος και από το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης και από τα όσα μου είχαν πει [τα οποία απεδείχθησαν ορθά και.. προφητικά], θα επιλέξω την εν λόγω κλινική για ακόμα μια μεταμόσχευση.
Κλείνοντας, θέλω να πω κάτι: Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και τι είναι εφικτό, όχι μόνο την επιθυμία μας ή τον τρόπο ανάκτησης μιας εικόνας που έχουμε κατά νου. Γιατί οι προσδοκίες και τα αποτελέσματα ορισμένες φορές είναι ασύμβατα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member
Ρε fenimore τι μπαναρεις το παιδι ήταν και γλαφυρος
Απλά ξέχασε μερικές φωτογραφίες και ήθελε
Να μοιραστεί μαζι μας την εμπειρία του
Βρε τι καχυποπτος που είσαι

kapa

Μέλος του προσωπικού
το 2007 σε ηλικια 28 ετων εκανα μεταμοσχευση στην συγγεκριμενη κλινικη και το αποτελεσμα ειναι αισχος,τι συμπτωση.....
με φωτο παρακαλω...

kapa

Μέλος του προσωπικού
kouklos10 είπε:
γεια σου ρε καπα δωσε λεμεεεεεεεεεεεεεε.......... οχι να μας δουλευουν τωρα και οι κολοκλινικες

πολυ συμπτωση ομως,ημουν 28 το 2007 και εκανα στην συγκεκριμενη κλινικη στην αθηνα.
κατι τιμιο εκ μερους τους θα ηταν να ξεκινησουν τις χρηματικες αποζημειωσεις αλλα μπα...
συνεχιζουν τα τσαρλατανιστικα

dim74

Member
επειδη πολλα βλεπουν τα ματια μας μην κρινουμε τοσο ευκολα τι μπορει να ειναι...ο καθενας γραφει οτι θελει για πολλους και διαφορους λογους...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Το χτύπημα που έφαγε η D** ήταν critical.. μπράβο ρε feni.. θα δείτε πολλά τέτοια ακόμα να σκάνε από το πουθενά.. ο εχθρός ακολουθεί πλάγιους δρόμους..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Καλα ρε feni......πας καλα?Το παλικαρι τα ελεγε τοσο ωραια που παραλιγο να με παρει ο υπνος!!!!!!!!ΤΑ ΣΑΓΑΠΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ........Λαμογι@.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
dim74 είπε:
επειδη πολλα βλεπουν τα ματια μας μην κρινουμε τοσο ευκολα τι μπορει να ειναι...ο καθενας γραφει οτι θελει για πολλους και διαφορους λογους...

Συμφωνώ.

Ούτος ή άλλος, οποιοδήποτε παρόμοιο thread με οποιοδήποτε όνομα κλινικής, από οποιουδήποτε συγγραφέα (οποιαδήποτε "παράταξης") θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα!

Δεν με νιάζει εμένα αν η Α κλινική σκέφτηκε να το γράψει το post με το όνομα της Β κλινικής και καλά για να μας ψαρώσει και να νομίσουμε ότι το έγραψε η Β. Αν γίνονται τέτεια ας τα βρουν η Α και η Β μεταξύ τους στα δικαστήρια. Το φόρουμ δεν χρησιμοποιήτε σαν πεδίο μαχης, απλά ακολουθούμε τους κανόνες.

n094

Active Member
ΕΡΩΤΗΣΗ: σε τι διαφέρει αυτό το νήμα από αυτό: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4159.html (το οποίο αναφέρεται και ως παράδειγμα στο νέο κλειδωμένο νήμα του Admin); Ανεξαρτήτως αν κάποιοι μπορούν να το θεωρούν στημένο (από την DHI ή και από την HDC) γιατί δεν ζητήθηκε από το καινούργιο μέλος να αναρτήσει φωτογραφίες παρά το «μπανάρανε» αμέσως; Για ρίξτε μια ματιά στα περισσότερα νήματα που ανοίγουν μέλη που κάνανε μμ στην HDC και δείτε αντιμετώπιση… Αντί να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται πέφτουν αλλού μπαν μπαν και αλλού συγχαρητήρια…;;;; Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά πραγματικά έχω πλέον πολλές απορίες. Μία ακόμα, γιατί στο κλειδωμένο νήμα του Αντμιν υπάρχουν λινκς σε επιτυχημένες επεμβάσεις άλλων εκτός της DHI και για τις κλινικές και γιατρούς της Ελλάδας υπάρχει λινκ σε ένα νήμα που γράφει τα χειρότερα (αληθινά ή ψεύτικα). Ας λυθούν πρώτα οι παραπάνω και σιγά, σιγά θα εκφράσω και τις άλλες.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
n094 είπε:
ΕΡΩΤΗΣΗ: σε τι διαφέρει αυτό το νήμα από αυτό: http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4159.html (το οποίο αναφέρεται και ως παράδειγμα στο νέο κλειδωμένο νήμα του Admin); Ανεξαρτήτως αν κάποιοι μπορούν να το θεωρούν στημένο (από την DHI ή και από την HDC) γιατί δεν ζητήθηκε από το καινούργιο μέλος να αναρτήσει φωτογραφίες παρά το «μπανάρανε» αμέσως; Για ρίξτε μια ματιά στα περισσότερα νήματα που ανοίγουν μέλη που κάνανε μμ στην HDC και δείτε αντιμετώπιση… Αντί να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι γίνεται πέφτουν αλλού μπαν μπαν και αλλού συγχαρητήρια…;;;; Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά πραγματικά έχω πλέον πολλές απορίες. Μία ακόμα, γιατί στο κλειδωμένο νήμα του Αντμιν υπάρχουν λινκς σε επιτυχημένες επεμβάσεις άλλων εκτός της DHI και για τις κλινικές και γιατρούς της Ελλάδας υπάρχει λινκ σε ένα νήμα που γράφει τα χειρότερα (αληθινά ή ψεύτικα). Ας λυθούν πρώτα οι παραπάνω και σιγά, σιγά θα εκφράσω και τις άλλες.

Θα σου απαντήσω εγώ σε αυτό, απο εδώ και πέρα οποιοδήποτε μέλος-τουρίστας μπένει απλά και μόνο για να αναφέρει την μεταμόσχευσή του με 0 post, που παραπέμπει δηλαδή σε διαφήμιση και μόνο, από εμένα θα έχει ban, από οποιαδήποτε κλινική.
Δεν με νιάζει αν είναι "στημένο" περιστατικό απο κάποια κλινική, ή είναι απλά ένας τυχαίος χ άνθρωπος που του ζητήθηκε από την ίδια κλινική να αναρτήσει το αποτέλεσμά του για να του κάνουν έκπτωση.
Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο όπως είπα.

kouklos10

Member
σωστος fenimore. να ψαξουν αλλου για κοροιδα. αν θελουν μια προκληση οι κλινικες εχω να προτεινο κατι να μας γραψουν εδω την ιστορια του ταδε μελους πριν κανει την επεμβαση με φωτο κλπ να των δουμε απο κοντα εστω καποια μελη απο εδω πως ειναι η κατασταση του . μετα ας του κανουν την επεμβαση και να δουμε παλι απο κοντα τα αποτελεσματα του και να ανεβασει φωτο τοτε με τα αποτελεσματα. δεν πιστευω σε φωτο ουτε σε κλινικες δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. με τον καταλληλο φωτισμο κλπ μπορεις να βελτιωσεις το οποιο αποτελεσμα. οποια κλινικι γουσταρει και νομιζει οτι θα τα καταφερει ας κανει το ποιο πανω πειραμα αυτο πιστευω θα ειναι η καλητερη διαφιμηση για την δουλεια της.

n094

Active Member
kouklos10 είπε:
σωστος fenimore. να ψαξουν αλλου για κοροιδα. αν θελουν μια προκληση οι κλινικες εχω να προτεινο κατι να μας γραψουν εδω την ιστορια του ταδε μελους πριν κανει την επεμβαση με φωτο κλπ να των δουμε απο κοντα εστω καποια μελη απο εδω πως ειναι η κατασταση του . μετα ας του κανουν την επεμβαση και να δουμε παλι απο κοντα τα αποτελεσματα του και να ανεβασει φωτο τοτε με τα αποτελεσματα. δεν πιστευω σε φωτο ουτε σε κλινικες δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. με τον καταλληλο φωτισμο κλπ μπορεις να βελτιωσεις το οποιο αποτελεσμα. οποια κλινικι γουσταρει και νομιζει οτι θα τα καταφερει ας κανει το ποιο πανω πειραμα αυτο πιστευω θα ειναι η καλητερη διαφιμηση για την δουλεια της.
Κουκλος10,
από αυτό που διαβάζω στο νήμα που ανάρτησε ο Άκης με τους νέους κανονισμούς και όρους για το θέμα μμ, αυτό μάλλον προσπάθησαν να κάνουν από την DHI, λέει ο Άκης: (εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4569.html) «…Επίσης να αναφέρω ότι "έτρεχε" μια συμφωνία με την DHI, η οποία επιθυμούσε να προσφέρει δωρεάν ένα Giga Session (6.000 τρίχες ή 3.000 μοσχεύματα περίπου, όπως μου είχαν δηλώσει) σε ένα μέλος που θα επιλεγόταν από εμάς. Αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει με βάση τις νέες μας αποφάσεις και έτσι ακυρώθηκε…».

Συμφωνώ ότι θα ήταν πολύ καλό να ερχόταν το φόρουμ σε συμφωνία με τις δύο (τουλάχιστον) κλινικές και να επιλέγονταν 2 μέλη, τα οποία θα βλέπαμε (όσοι θέλαμε) πριν, να γινόντουσαν δύο επεμβάσεις και να παρακολουθούσαμε την πορεία τους. Γιατί να μην μπορεί να γίνει αυτό;;;

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε n094 δεν ειμαστε ουτε κανιβαλοι ουτε ειμαστε τρελοι να ταξιδευουμε Κυπρο, Αμερικη ,Τουρκια κτλ για να κανουμε μεταμοσχευση.Ουτε ενα πρωι ξυπνησαμε στραβα κ ειπαμε οτι θα αρχισουμε να κραζουμε τις Ελληνικες κλινικες.Υπαρχουν αρκετα παιδια που εχουν δωσει αρκετα λεφτα στην συγκεκριμενη κλινικη με αποτελεσματα κατα κυριο λογο φτωχα.Δεν μπορουμε να πεταμε τα χιλιαρικα χωρις λογο.Μακαρι να επανορθωσει η συγκεκριμενη κλινικη και να δειξει οτι αξιζει και με λογικες τιμες βεβαια ,θα την στηριξουμε και εμεις.Στο ξαναλεω.....δεν ειμαστε τρελοι να πηγαινουμε απο εδω κ απο εκει(εκτος Ελλαδας)για να κανουμε μεταμοσχευση.Σαν ιδεα αυτο που ειπες δεν ειναι ασχημο....περι συμφωνιας για 3000 grafts σε καποιο μελος απο το φορουμ.Αν και δεν φτανει μονο ενα καλο αποτελεσμα......πρεπει να ειναι καλες ολες οι μεταμοσχευσεις.

Μπλουζα