2η μεταμόσχευση μαλλιών

Δημητρης38

Active Member
papajo τα μοσχευματα που σου εβαλε φανταζομαι τα ειδες την ημερα της επεμβασης. Τωρα ποσα απο αυτα φυτρωσαν ειναι αλλου παππα ευαγγελιο. Οσο για τις ωρες της επεμβασης δεν ειναι κριτηριο οσον αφορα τον αριθμο των μοσχευματων...οι ωρες επεμβασης της strip για παραδειγμα ειναι πολυ λιγοτερες απο αυτες της fue.

Ποια ειναι η κλινικη που σου εκανε την επεμβαση ?
Δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα αν το αποτελεσμα σε δικαιωνει...τοσα χρηματα ξοδεψες και τοση ταλαιπώρια εφαγες.
Θα γλυτωσεις και κοσμο να αποφυγει τις δικες σου ατυχιες !!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
papajo είπε:
Ο λόγος που δεν κάνω αναφορά στον όνομα της εταιρείας είναι για να μην φανεί ως κατηγορία. Σίγουρα για να φτάσει εδώ που είναι θα είχε καλές, κακές και μέτριες μ.μ. ειδάλλως θα είχε κλείσει. Έπειτα δεν αναφέρω το όνομα του γιατρού γιατί πραγματικά ο άνθρωπος πιστεύω έκανε ότι μπορούσε απλά αντί για τον αριθμό των 2000 μοσχευμάτων σε 6/7ώρες μπορεί να κατάφερε να βάλει 500. Δεν μπήκα στο φόρουμ ούτε να κατηγορήσω κλινικές και φυσικά ούτε γιατρούς αλλά απλά να μάθω μερικές πληροφορίες. Ο λόγος που ρώτησα για αυτούς τους δύο γιατρούς στην Ελλάδα είναι γιατί δεν βλέπω κανέναν να τους έχει αναφέρει. Αυτό ενδεχομένως να είναι καλό αλλά και ταυτόχρονα κακό, π.χ. η δουλειά τους να είναι τελείως αδιάφορη ή να έχουν πάει όλα και όλα 10 άτομα σε αυτούς.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για αυτούς για να γλιτώσω τη διαδικασία του ταξιδιού στην Κωνσταντινούπολη αν και από ότι το βλέπω είναι λίγο μονόδρομος.
Αν θεωρήθηκε ότι κάνω διαφήμιση στον γιατρό στην Τουρκία, λυπάμαι αλλά πραγματικά δεν κάνω. Δεν νομίζω πρώτον ότι θα διαβάζει το φόρουμ αλλά και δεύτερον αν αποφάσιζε να μάθει ελληνικά και να το διαβάσει τι θα κέρδιζα; Να κοιτάξει περισσότερο να κάνει τη δουλειά του; Να βάλει δλδ 4000 την στιγμή που θα πληρωθεί και για 4000. Έπειτα νομίζω ότι το ποστ μιλάει για δεύτερη μ.μ. οπότε θεώρησα λογικό ότι εδω μέσα θα είναι άτομα που θα ψάχνουν για δεύτερη μ.μ.

Φίλε μου...

Βλέπεις τα μέλη να απορούν...
απλά γιατί μπαίνεις σε μιά διαδικασία σύγκρισης Panta με Audi...!

Δέν έχεις λόγο να απολογηθείς για τις επιλογές σου αλλά δέν μπορείς να συκρίνεις ανόμοια πράγματα , ένα γιατρό-κλινική περιορισμένου βελινεκούς με έναν άλλο παγκοσμίου φήμης!!!

Συνεπώς δικαιολόγησε την στάση τους-απορία...
 
Μπλουζα