2η μεταμόσχευση μαλλιών

pantel

Active Member
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΤΑ 23 ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 25 ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ 2Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΓΚ....Α ΜΕ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ? ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΣΙΜΠΑΝΕ. ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

anargiros88

Well-Known Member
καταρχήν γράφε με μικρά και όχι με κεφάλαια . στη συνεχεία διάβασε το φόρουμ καλά έχει απαντήσεις για όλα . έπειτα ο,τι απορία έχεις εδώ είμαστε και οι νέοι και οι παλαιότεροι να σε βοηθήσουν .

mikegad

Well-Known Member
Αμα εισαι απο Κυπρο οπως λες, να την κανεις στην Κυπρο.Ξεκαθαρα ανωτερο επιπεδο απο την Ελλαδα.Αν βαλεις και κοστος μεταφορας διαμονης πιο πολυ θα σου βγει να την κανεις Ελλαδα.

Ξεκινα να διαβαζεις αλλα αποτελεσματα μεταμοσχευσεων στο φορουμ και θα καταλαβεις

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
διαμονη και μεταφορα στην κυπρο είναι δωρεαν ετσι και αλλιως για ελληνες mikegad.
ΑΑΑ σορρυ mikegad αν ενοεις να μεινει ελλαδα μαλλον σε χοτελ+αεροπορικα.
pantel εισαι από κυπρο ρε man και ρωτας? τρολαρεις?χαχαχα
Πανε ρωτα εχει δυο κλινικες στην κυπρο.τι δουλεια εχεις εδώ?

poseidonas77

Well-Known Member
εμα!!!!τι να ρθεις να κανεις εδω?αμα δουλευεις και στη κυπρο που εχουν καλυτερους μισθους
ενας ειναι ο δρομος.....ονοματα δε λεμε διαφημη δε κανουμε....:D

dimitris50423

Well-Known Member
Για να λεει ο φιλος οτι στην Κυπρο τσιμπανε μαλλον δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα για εκει. Οσο για τους μισθους εκει, καποτε ηταν πολυ καλυτεροι απο Ελλαδα με την κριση εχουν πεσει κ αυτοι. Αν θες ανεβασε κ καμια φωτογραφια σου να δουμε. Πως κατεληξες να πας στον ΓΚ#€α στην 1η σ μεταμοσχευση; εχει κανει ξαδερφος μ εκει με πολυ μετρια φυτρωση εως χαμηλη

mikegad

Well-Known Member
Ναι john_johh αυτό εννοούσα ,από ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει να κάνει την αντίθετη διαδρομή

μπορεί να είναι πιο φθηνά εδώ αλλά δεν νομίζω πως καμιά κλινική της Ελλαδας θα του πληρώσει αεροπορικά διαμονή ,οπότε το ίδιο θα του βγει στην Κύπρο

aeratos28

Just aeratos
συμφωνω ότι αυτό που θέλει να κάνει o pantel εντάξει είναι αντίθετο δεν το συζηταω καθόλου,διότι σχεδόν όλο το φόρουμ θέλει να πάει Κύπρο..αλλά mikegad ή διάφορα Ελλάδας με Κύπρου δεν είναι τα αεροπορικα εισητήρια και ή διαμονή..το έχουμε πει αυτό αρκετές φορές και αν θες να τα βάλουμε κάτω ένα ένα να δεις τις διαφορες

mikegad

Well-Known Member
ρε παιδια τα αεροπορικά ελλάδα κυπρος με επιστροφή η διαμονή σε ξενοδοχείο (5-7 μέρες τουλάχιστον με τα πρώτα λουσίματα στην κλινική) ,το κοστος μεταφοράς μεσα στην αθήνα (ταξί) και τι θα φάει και πιει κάποιος τόσες μέρες είναι αστείο ποσό?
αν έρθει δε και δεύτερο άτομα μαζί του για βοήθεια που μπορεί να χρειαστεί (κάνα φαρμακείο κλπ) για να μη τρέχει με τις γάζες ,αστα να πάνε

οκ και πάλι θα του βγεί ΛΙΓΟ λιγότερο στην ελλάδα αλλά πλεόν η διαφορά ανα graft θα έχει μειωθεί τόσο που η επιλογη είναι μονόδρομος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
mikegad μην τα μπερδευεις..άλλο είναι αυτο που λες..μιλάμε για το τι θα πληρώσει συνολικά για να κανείς εμφύτευση στην Κύπρο και το τι θα πληρωσεις για να κανείς εμφύτευση στην Ελλάδα.. ο dimitris50423 έβαλε 2300 grafts και πλήρωσε 3000€ ..επειδή είναι από Θεσσαλονίκη ,για να πάει Αθήνα έκανε κάποια έξοδα..μεταφορικά,ξενοδοχείο κτλ.αν μπορεί ο Δημήτρης ας μας πει ποσα λεφτα έδωσε και γι αυτά..για να δεις ποσα θα πλήρωνε αν πήγαινε στην Κύπρο να βάλει τα ίδια grafts..επειδή λες ότι θα έβγαινε ΛΙΓΟ περισσοτερο

dimitris50423

Well-Known Member
τα αεροπορικα αν τα κλεισεις λιγο νωρις με ryanair ειναι τσαμπα.. για πηγαινε ελα Αθηνα δινω 65-70 ευρω. και τα κλεινω 2 εβδομαδες πριν. εμεινα δυο βραδιες Αθηνα για τη μμ. δεν χρειαζεται παραπανω. τωρα αν θες να κανεις διακοπες αλλο θεμα. μεταφορα μες την πολη και τι θα φας κ θα πιεις δεν τα σχολιαζω καν.

aeratos28

Just aeratos
70 ευρώ με επιστροφή???? τραγικό έτσι?? απλά 0 τα λεφτά...δηλαδη ενα συνολο με τα παντα πανω ςπο 180-200€ δεν πηγε..οχι που λενε οτι αν πας κυπρο το ιδιο θα σου εβγαινε dimitris50423...με ryanair??? ρε Μήτσο είναι καθόλου safe???επειδή τις φοβάμαι τις εταιρίες τις περισσότερες! χαχαχα:p

dimitris50423

Well-Known Member
για την ακριβεια 170 ολα μαζι 50 τη βραδια εδωσα.αντε βαλε βαρια και 30 ευρω για ταξι που πηρα. δεν ηθελα να ξοδεψω πολλα. εχεις ακουσει να εχει πεσει κανενα αεροπλανο της ryanair? εγω οχι. μονο που πρεπει να εχεις μικρη βαλιτσουλα σαν χειραποσκευη οχι μεγαλη κανονικη βαλιτσα. αν θελει καποιος να ειναι πιο σιγουρος μενει και 3η η και 4η μερα. και παλι το κοστος ειναι μηδαμινο.
αν κλεισεις εισητηρια πιο νωρις βρισκεις και πιο φθηνα.

Μπλουζα