2η μεταμοσχευση μετα απο 4 χρονια???

pavlos

Member
Απ: 2η μεταμοσχευση μετα απο 4 χρονια???

Fenimore γιατι δεν φτιαχνεις ενα thread με θεμα οι πιο αθλιες μεταμοσχευσεις και αποτελεσματα και να εχεις ολους αυτους που βαζουν τις συγκεκριμενες φωτογραφιες και με μεγαλα κοκκινα γραμματα το ονομα του Ιατρου απο κατω να ειμαστε δικαιοι ρε παιδακι μου και να μην παρεξηγουντε και αυτοι???!!!!
:p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

pavlos είπε:
Fenimore γιατι δεν φτιαχνεις ενα thread με θεμα οι πιο αθλιες μεταμοσχευσεις και αποτελεσματα και να εχεις ολους αυτους που βαζουν τις συγκεκριμενες φωτογραφιες και με μεγαλα κοκκινα γραμματα το ονομα του Ιατρου απο κατω να ειμαστε δικαιοι ρε παιδακι μου και να μην παρεξηγουντε και αυτοι???!!!!
:p

χαχα :D λες? τότε είναι που θα μας τρελάνουν στο spam ;D

pavlos

Member

Λες να μπαινουν μεσα να δειχνουν φωτο με 10 τριχες και να σταζει το τοπικ στο κουτελο και να μπαινουν και να λενε τι ωραιο αποτελεσμα μπραβο, ευγε!!!!! χαχαχαχαχαχχα :D :D
Παντως αμα γουσταρουν ας ερθουν εδω θα ειμαστε και θα τους περιμενουμε :knup:
;)

GiorgosA

New Member

Fenimore είπε:
[quote author=GiorgosA link=topic=3176.msg57618#msg57618 date=1312552941]
[quote author=Joda link=topic=3176.msg57443#msg57443 date=1312132697]
feni καντον ban ρε..κανει μπαμ ποιος ειναι...

Φιλαράκο, είσαι καλά; Τον ξέρεις κι από χθες τον άνθρωπο και μιλάς έτσι; Κατά δεύτερον, μου φαίνεται ότι στη φόρμα εγγραφής του forum πρέπει να έχει και τεστ ΙQ γιατί σα να 'χει πέσει πολλή βλακεία εδώ μέσα τώρα τελευταία. Συνειδητοποιείς ότι κράζεις και αφήνεις υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που δηλώνει προβληματισμένος με το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσής του;; Έλεος!!
[/quote]

@GiorgosA ίσως ο joda να το έθεσε λίγο άκομψα, αλλά έχει δίκιο ο αγανακτισμός του. Πριν κανά μήνα έγιναν καμιά 10αριά νέοι λογαριασμοί που υμνούσαν γνωστό έλληνα γιατρό μεταμόσχευσης. Μερικοί από αυτούς έβαλαν και ψεύτικες φωτογραφίες από δήθεν αποτελέσματα μεταμόσχευσης (που όλος τυχαίος (?) μιάζουν με αυτές του συγκεκριμένου thread, μακρινές και χαμηλής ανάλυσης). Οπότε καταλαβένεις ότι όταν κάποιος γράφετε στο site και το πρώτο που έχει να πει είναι η "επιτυχημένη" μεταμόσχευση που έκανε σε Έλληνα γιατρό, και με τις φωτογραφίες που βάζει κι όλας, λογικό είναι να υπάρχει τέτοια καχυποψία.
[/quote]

Για κάποιο λόγο συνεχίζεται να μη γίνεται κατανοητό ότι ο φίλος σε καμία περίπτωση δεν εξύμνησε το γιατρό του. Επίσης δεν καταλαβαίνω πού είναι το μεμπτό με το να αναφέρεται κάποιος σε επιτυχημένη μεταμόσχευσή του με το που γράφεται στο site. Δηλαδή υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο μηνυμάτων που πρεπει να ακολουθείται; Δηλαδή αν έβγαινε κι εξυμνούσε ή έκραζε τη φίνα όπως κάνει το 90% θα ήταν πιο προβλεπέ;

GiorgosA

New Member

pavlos είπε:
Fenimore επισης εαν προσεξες για να ανεβασει λιγο την θεση του απλου μελους εστειλε εκεινη την ημερα σε καμια 10αρια thread μπραβο, ευγε, μπραβο, για σου ρε γιωργαρα κτλ. εχει δικιο ο joda που ειναι καχυπτοτος οπως ολοι μας εδω, για το ban δεν συμφωνω.
Επίσης δεν καταλαβαίνω ενα νεο μελος του φορουμ( @GiorgosA )να παρεξηγειτε για κατι που δεν θιγει τον ίδιο, πραγματικα τι ειπε και σε εθιξε?????? αν καποιος επρεπε να του την πει ειναι ο teo18480
Επίσης καθε φορα μπαινει και καποιος και βαζει τετοιου ιδους φωτο και μετα απο λιγο ανακαλυπτουμε οτι ειναι οι ιδιοι ''Ιατροι'' χασαπιδες, εχουν γινει κουραστικοι ελεος.
Τωρα αν θα πρεπει να κραζουμε δεν ξερω πιστευω το καλυτερο ειναι σε τετοια περιστατικα να μην απανταμε καθολου!!!!
Παντως τα γιτρουδακια χασαπιδες θα πρεπει να καταλαβουν επιτελους πως παει ο καιρος που βασιλευαν και αυτο το φορουμ θα τους κραζει , το να προσπαθουν να γινουν μελη και με 100 μηνυματα να βαζουν τις ιδιες φωτογραφιες και να πιστευουν οτι θα υπαρξουν και αλλα θυματα ειναι απλα γελασμενοι.
Ας γινουν επιτελους επαγγελματιες και σε καμια 10αρια χρονια εαν εχουν κατι να δειξουν ας το δειξουν αλλιως ΟΥΣΤ!!!!!!

Αν εγώ δε δικαιούμαι να μιλήσω επειδή δεν απευθύνθηκε σ'εμένα, τότε δε μπορώ να δω πώς δικαιούσαι εσύ να πετάγεσαι από τη στιγμή που δε θυμάμαι να σου απευθύνθηκα. Όπως επίσης δε μπορώ να δω πώς το ότι γράφτηκα 2 μήνες αργότερα από σένα στο φόρουμ καθιστά εμένα νέο κι εσένα παλιό. Στις αγροτικές φυλακές είμαστε;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

GiorgosA είπε:
Για κάποιο λόγο συνεχίζεται να μη γίνεται κατανοητό ότι ο φίλος σε καμία περίπτωση δεν εξύμνησε το γιατρό του. Επίσης δεν καταλαβαίνω πού είναι το μεμπτό με το να αναφέρεται κάποιος σε επιτυχημένη μεταμόσχευσή του με το που γράφεται στο site. Δηλαδή υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο μηνυμάτων που πρεπει να ακολουθείται; Δηλαδή αν έβγαινε κι εξυμνούσε ή έκραζε τη φίνα όπως κάνει το 90% θα ήταν πιο προβλεπέ;

Σε κάποιο κομμάτι από αυτά που έγγραψε είπε πολύ καλά λόγια για τον γιατρό του. Αν έβλεπες τι είχε γίνει 1 μήνα νωρίτερα θα καταλάβενες γιατί κρατάμε αυτήν τη στάση. Τα υπόλειπα στα εξήγησα. Και στο κάτω κάτω το συγκεκριμένο μέλος είναι ακόμα ενεργό. Δεν έγινε κάποια ενέργεια ακόμα σε βάρος του.

pavlos

Member

Αν εγώ δε δικαιούμαι να μιλήσω επειδή δεν απευθύνθηκε σ'εμένα, τότε δε μπορώ να δω πώς δικαιούσαι εσύ να πετάγεσαι από τη στιγμή που δε θυμάμαι να σου απευθύνθηκα.

Ειδες πουθενα να λεω οτι δεν δικαιουσε να μιλησεις??????
Το οτι σε ειπα νεο εννοουσα για την συμετοχη σου στο φορουμ.
Και το ξαναλεω για πιο λογο θα πρεπει να θιγεσαι για κατι που γραφτηκε και δεν αφορα εσενα.
Απ οτι φαινεται υποστηριζεις τις ελληνικες κλινικες για δικου σου λογους οι οποιοι δεν με αφορουν εχεις δει καποιο αποτελεσμα απο Ελλαδα το οποιο ηταν αξιο εστω για συζητηση ???
Ο τεο μπηκε μια μερα και αρχιζε και εστελνε μπραβο , ευγε κτλ. και εβαλλε και 3 φωτογραφιες ο θεος να τις κανει φωτογραφιες και εκνευρισε οπως και ολους μας ενα μελος του φορουμ εσυ σε ρωταω ξανα που θικτικες (σαν απορια ρωταω).

Panos1982

Well-Known Member

Λοιπον για να εξηγησουμε εδω λιγο τι γινεται......

Εγω βλεπω ενα κεφαλι που ειναι καραφλο το 1/3 του.....δλδ το μπροστινο του μερος.....
στην συνεχεια βλεπω μακρυνες φωτο με το μπροστινο μερος να δειχνει οτι εχει καλυφθει....
και τελος βλεπω μια τωρινη φωτο.....με παλι αδειο το μπροστινο μερος....το οποιο ειχε καλυφθει με μεταμοσχευμενες τριχες......

Οποτε για ποια διαφημιση μιλατε οτι θελει να κανει το παιδι??? αυτο δεν ειναι διαφημιση....ειναι δυσφημιση.....και καταργει τον νομο των μεταμοσχευμενων τριχων......οι οποιες δε πεφτουν ποτε....κι αυτες επεσαν μετα απο 2 χρονια οπως ισχυριζεται ο ασθενης.....

Εδω τωρα....2 πραγματα μπορει να συμβαινουν.....και θελω ο ΤΕΟ να μου πει τι απο τα 2 συμβαινει τελικα.....

1) η λες την αληθεια......και οι φωτο σου ειναι οντως αληθινες.....και οντως εβγαλες μαλλια μπροστα.....
αλλα δεν ηταν απο την επεμβαση.....ηταν απο το axelan (δλδ την μινοξιδιλη) που ειπες οτι αρχισες μετα την επεμβαση.....επειδη στην συστησε ο γιατρος σου......και το εκανε σκοπιμως γιατι ξερει οτι η μινοξιδιλη φερνει τριχοφυια....οποτε και μετα απο 2 χρονια.....που ξερουμε οτι παυουν τα αποτελεσματα της μινοξιδιλης, αρχισαν να σου πεφτουν παλι τα μαλλια....γιατι δεν ηταν μεταμοσχευμενα αυτα που ειχαν φυτρωσει....ηταν τα πεθαμενα τα δικα σου...τα οποια "ανεστησε" προσωρινα η μινοξιδιλη....και μετα πεσαν παλι και αδειασες.....οποτε αφου αδειασες....
σημαινει οτι μεταμοσχευμενα δε φυτρωσαν ποτε.....γιατι πολυ απλα αυτα δε πεφτουν ποτε.....αρα η επεμβαση σου ηταν μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ......οπως και ο γιατρος που στην εκανε.....και το αποτελεσμα που ειδες....ηταν λογο της αγωγης και οχι λογο της μεταμοσχευσης...

2) δε λες την αληθεια.....και εισαι αλλο ενα βαλτο μελος που προσπαθει να εξυμνησει τους ελληνες γιατους......αλλα αν προσπαθεις να κανεις αυτο.....ηταν πολυ ατυχες το παραδειγμα παντος.....γιατι οι μεταμοσχευμενες τριχες ΔΕΝ πεφτουν......το να δειχνετε οτι ΠΕΦΤΟΥΝ.....
ΔΕΝ σας κανει καλο.....στην ηδη τσαλαπ@τημενη φημη που εχετε σαν γιατροι.....

Συμπερασμα...... η εισαι ψευτικος χρηστης.....η εισαι αλλη μια αποτυχημενη ελληνικη μεταμοσχευση.....γιατι καραφλος ησουν πριν την μεταμοσχευση....καραφλος εισαι και τωρα....αρα αποτελσμα 0 (μηδεν)

**Και τελος......αν εισαι οντως αληθινος χρηστης και λες την αληθεια.....τα μαλλια που βγηκαν ηταν οντως απ την axelan που πηρες.....
να πας πισω στο γιατρο σου....και να τον ρωτησεις γιατι επεσαν οι μεταμοσχευμενες τριχες που ειχαν βγει.....και να διαμαρτυρηθεις κ να του ζητησεις το λογο....γιατι αφου βγηκαν...στην συνεχεια επεσαν μετα απο 2 χρονια...?? εφ οσων σου ειχε εγγυηθει οτι δε πεφτουν ποτε....γιατι αυτο το εγγυουνται ολες οι κλινικες.....οτι αυτες που θα βγουν δε πεφτουν....**
Οποτε αντε βριστον κι εσυ.....και ψαξε καναν πιο σοβαρο γιατρο να απευθυνθεις......ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!

Joda

Member

Νομιζω την πιο σωστη κ ολοκληρωμενη απαντηση την εδωσε ο panos1982....
τωρα απο εκει κ περα για τον giorgosA πολυ φορτσατος μπηκες στο φορουμ..εστι αγορι μου με νευρο...φατους ολους μπουμπι...

GiorgosA

New Member

Joda είπε:
Νομιζω την πιο σωστη κ ολοκληρωμενη απαντηση την εδωσε ο panos1982....
τωρα απο εκει κ περα για τον giorgosA πολυ φορτσατος μπηκες στο φορουμ..εστι αγορι μου με νευρο...φατους ολους μπουμπι...

Σ'ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, γατούλη, αν και μπήκα μαζί με σένα.

Joda

Member

χαχαχα...μπα δεν εχω κολληματα με το ποσο καιρο εισαι μεσα η ο οποιοσδηποτε..απλα εσυ κανεις μπαμ οτι δεν το εχεις ψαξει το θεμα με την τριχοπτωση κ μου πεταγεσαι και με λες βλ@ka...
κ μην με αντιγραφεις με το στυλακι που σου απανταω..γινε λιγο πιο πρωτοτυπος....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GiorgosA

New Member

Joda είπε:
χαχαχα...μπα δεν εχω κολληματα με το ποσο καιρο εισαι μεσα η ο οποιοσδηποτε..απλα εσυ κανεις μπαμ οτι δεν το εχεις ψαξει το θεμα με την τριχοπτωση κ μου πεταγεσαι και με λες βλ@ka...
κ μην με αντιγραφεις με το στυλακι που σου απανταω..γινε λιγο πιο πρωτοτυπος....

Δε σε αντιγράφω, απλώς χρειάζονται κοινοί κώδικες επικοινωνίας κι αναγκάζομαι να κατέλθω. Όσο για το πόσο το 'χω ψάξει, μετράω καμιά δεκαπενταριά χρόνια έχοντας δοκιμάσει λίγο-πολύ τα πάντα, εκτός από Ultrex. Απλώς δε θεωρώ ότι αυτό είναι λόγος για να κομπάζω ή να κράζω τους άλλους.

Joda

Member

ε αρα αφου εχεις γνωσεις οπως λες στο θεμα θα επρεπε να ξερεις το περιστατικο με τον γιατρο που ειχαμε εδω αλλα και αλλα παρομοια περιστατικα που εχουν γινει σε site του εξωτερικου..
ο χρηστης teo στην προκειμενη περιπτωση μου εμφανιζει μια photo πως ηταν πριν..δεν δειχνει καμια photo την μερα της μεταμοσχευσης κ μετα μου εμφανιζει καποιες μακρινες χαμηλης αναλυσης κ στο τελος μια φωτο που ηταν ιδιος οπως στην αρχη...κ λεει κιολας οτι η μεταμοσχευση που εκανε στο κολωνακι(εκει ειναι κ ο γιατρος) ηταν πετυχημενη..
ε τοτε γιατι δεν πηγε στον ιδιο γιατρο εφοσον ηταν καλος για να ρωτησει τι παιζει?εγω το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να πηγαινα εκει κ θα τον εκραζα..αφου σου υποσχονται μαλλια για μια ζωη..
κ στην προκειμεμενη περιπτωση ο γιατρος ειχε μπει εδω κ μας ειρωνευωταν φουλ...δεν καταλαβα γιατι να μην ειναι ο ιδιος κ να προσπαθει να κανει παλι αυτα που εκανε...
αν τα ειχες παρακολουθησει αυτα δεν θα πεταγοσουνα καθολου...γιατι στο θεμα τριχοπτωση υπαρχει κ η φουστια αλλα κ το μαρκετινγκ..
κ μου λες κιολας οτι τα εχεις δοκιμασει κ ολα..που σημαινει οτι πηγαινες στα τυφλα κ δοκιμαζες οτι να ναι..

stpanos

New Member

Προς πάσα ενδιαφερόμενο επιστήμονα και όχι μόνο.

Η μεταμόσχευση στην ελλάδα είναι χαμένη υπόθεση τόσα χρόνια αντί να δουν το πρόβλημα σαν την ευκαιρία να γίνουν καλύτεροι έβλεπαν το πρόβλημα σαν την ευκαιρία να πλουτίσουν εις βάρος μας αδιαφορώντας για την ψυχολογία μας και την ζημιά που προκαλούσαν.

Κύριοι επιστήμονες που παρακολουθείτε φαντάζομαι γιατί είστε άμεσα ενδιαφερόμενοι θέλει πολύ δουλειά να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα που εσείς δημιουργήσατε τόσα χρόνια, ελπίζω να το αντιλαμβάνεστε.

Αυτό το αρνητικό κλίμα που εισπράττετε είναι τα έργα σας μην δυσανασχετείτε

Μήπως πρέπει να αρχίσετε να δουλέψετε πάνω σε πιο ανθρώπινες βάσεις και να κοιτάτε τον άνθρωπο και όχι απαραίτητα τον αισχρό πλουτισμό σας.
Το έργο με τα μαρκετινίστικα κόλπα έλαβε τέλος.

Την εμπιστοσύνη του πελάτη πρέπει να κερδίσετε με την ειλικρίνεια και πάνω από όλα τον σεβασμό του και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι με τις μ@λ@κιες που βλέπουμε, και όλα τα άλλα θα έρθουν.. επενδύστε στο μέλλον όχι στο παρόν…αυτό που έχουν κάνει εδω και χρόνια διάφοροι άλλοι συνάδελφοι σας του εξωτερικού.

Οι εποχές του κομπογιαννίτη έλαβαν τέλος…μάλλον το έχετε καταλάβει η μήπως δεν σας αφήνει η επιστημονική αλαζονεία σας?

Και να το ξεκαθαρίσω και ελπίζω να μην δυσανασχετήσω κανένα μέλος όποιος εμπιστευτεί έλληνα η ελληνική κλινική είναι για μένα αν όχι αφελής σίγουρα άσχετος με αυτό που αντιμετωπίζει….. οπότε ας λουστεί τα δέοντα…τελεία και παύλα.

Έχει καταντήσει αηδία αυτό που γίνεται εδώ μέσα με εσάς τους (επιστήμονες) του κολ.υ.

Με το συμπάθιο δηλαδή.

stpanos

New Member

Δεν είναι η ειρωνεία το πρόβλημα φίλε Joda είναι η αλαζονεία που είναι ότι πιο χειρότερο μπορεί αποκτήσει ο άνθρωπος.
Ακόμη και ο ίδιος ο θεός αν πιστεύουν σε αυτόν ένεκα επιστήμονες έδιωξε τον σατανά για την αλαζονεία του….. ούτε ο ίδιος ο θεός δεν την συγχωρεί.

Γαλουχούνται με αυτήν σπουδάζοντας την από τα θρανία και στα αμφιθέατρα δημιουργώντας μια ανώτερη ρατσιστική νοοτροπία και συμπεριφορά για τους υπόλοιπους ανθρώπους βλέποντας τους σαν υποδεέστερες ανθρώπινες υπάρξεις.

Αυτό είναι πολύ εύκολα να το αντιληφτείς από τα εκκολαπτόμενα γιατρουδάκια στην εφημερία ενός δημόσιου νοσοκομείου μέχρι τους μεγαλοκαρχαρίες του σιναφιού τους.

Να μην μιλήσω για τις φαρμακευτικές εταιρίες τους ιατρικούς επισκέπτες για τις εκδρομούλες τα δωράκια τους για να συνταγογραφούν τα φάρμακα τους.

Οι φαρμακοβιομηχανίες και οι φαρμακοποιοί στο κόλπο να δίνουν στοιχεία αν ο τάδε γιατρός συνταγογραφεί η όχι τα φάρμακα ….λοιπόν αυτοί είναι οι έλληνες γιατροί.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν είναι όλοι έτσι ….είναι κάποια παλικάρια γιατροί που θέλουν να υψώσουν την φωνή τους στο σύστημα αυτό….. μικρές φωνές που πνίγονται στις συντεχνίες στο σύστημα που καλούνται να αφομοιωθούν που αν θέλουν να πάνε μπροστά πρέπει να συμμορφωθούν με τους κανόνες αλλιώς αλίμονο τους…..είναι όμως η ελπίδα μας και σε αυτούς όλοι εμείς ελπίζουμε…ότι κάποια στιγμή αυτές οι μικρές φωνές αντίδρασης θα γίνουν βροντές θα γινουν χείμαρρος που θα συμπαρασύρει όλη αυτή την σαπίλα…

GiorgosA

New Member

Κι εγώ συμφωνώ φίλε stpanos ότι οι ελληνικές κλινικές εισπράττουν αυτό που τους αξίζει κι ότι η ελληνική δερματολογία δε μπορεί να αισθάνεται και πολύ περήφανη με τα επιτεύγματά της. Από την άλλη βέβαια, έχοντας ζήσει κοντά μια δεκαετία στο εξωτερικό έχω καταλάβει ότι παπατζήδες υπάρχουν και εκεί και πως τα ίδια μαρκετίστικα κόλπα που χρησιμοποιούν οι κλινικές εδώ χρησιμοποιούνται και από γιατρούς σε Ευρώπη και Αμερική. Καλό λοιπόν είναι να μη δογματίζουμε, ειδικά όσοι από μας έχουν βιώσει και τα τρωτά του εξωτερικού, και δεν αναφέρομαι αυστηρά και μόνο στο θέμα των μεταμοσχέυσεων. Οφείλω επίσης να παραδεχτώ ότι κατά καιρούς έχω δει και αξιοπρεπή αποτελέσματα από μεταμοσχεύσεις ελλήνων γιατρών - λίγα δυστυχώς. Ούτε κι εγώ πάντως θα εμπιστευόμουν τον εαυτό μου στα χέρια τους.

stpanos

New Member

Σαφώς και υπάρχουν και στο εξωτερικό δεν είπε κανένας το αντίθετο π.χ. Ισπανία….ποιος τρελός θα πήγαινε ισπανία να κάνη μεταμόσχευση, αλλά το ζητούμενο δεν είναι να παραδειγματιζόμαστε από τα χειρότερα, απλά αναλύουμε το τι συμβαίνει στην χώρα μας, εδώ που ζούμε….. και η πραγματικότητα είναι δυστυχώς αυτή που προανέφερα σε προηγούμενα πόστ, και καταλήγουμε στο μακριά από ελλάδα….

Μπλουζα