2η μεταμοσχευση μετα απο 4 χρονια???

teo18480

New Member
Καλημερα παιδια,ειμαι νεος στο φορουμ και θελω την γνωμη σας!Πριν ξεκινησω το θεμα διαβασα αρκετα post μερικων απο εσας και εχω παρει καποιες γνωμες!Εκανα την πρωτη μου εμφυτευση σε εναν γιατρο στο κολωνακι τον Μαιο του 2007.Μου γεμισε στο μπροστινο μερος της κεφαλης και λιγο τους κροταφους.Το αποτελεσμα ηταν εξαιρετικο ..
Σας παραθετω δυο φωτογραφιες λιγα λεπτα πριν την εγχειρηση

Μετα την εγχειρηση και για 2 χορνια ακριβως ολα πηγαιναν τελεια!Μου ειχε δωσει κατι χαπακια ο γιατρος και χρησιμοποιουσα(και χρησιμοποιω) αxelan
Parakatw σας παραθετω τρεις φωτογραφιες(δυστυχως λιγο μακρυνες) του αποτελεσματος 1-2 χρονια μετα

Ολα καλα λοιπον μεχρι τοτε αλλα καποια στιγμη αρχισαν να μου πεφτουν παλι καποιες τριχες!Η αληθεια ειναι πως φαινεται οτι πηγε λιγο παραπισω η τριχοπτωση αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχω χασει και τις ηδη εμφυτευμενες!
Κοιταξτε μια σημερινη φωτογραφια

Θελω λοιπον τις γνωμες σας !δεν ξερω αν ειναι σωστο να πω το ονομα του γιατρου.Δεν εχω κανενα προβλημα να το αναφερω.απλα να σας πω οτι μου το συστησε η δερματολογος της μητερας μου με την οποια εχει πολυ καλες σχεσεις!Με την δουλεια του εν μερει ειμαι ικανοποιημενος .Δεν εχω παει να παρω την γνωμη του ακομα αλλα θα το κανω μαλλον την επομενη εβδομαδα!
Εσεις τι μου προτεινετε???
Ευχαριστω!

υγ:Ξεχασα να συστηθω:θοδωρης ετων 31
ειναι το πρωτο μου ποστ εδω
byeee

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Joda

Member
Απ: 2η μεταμοσχευση μετα απο 4 χρονια???

feni καντον ban ρε..κανει μπαμ ποιος ειναι...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Joda είπε:

Εφόσον δεν αναφέρει το όνομα του γιατρού δεν χρειάζετε να διαγραφεί το θέμα του ;) . Έχω μια απορία όμως, ο φίλος έκανε τον κόπο να βγάλει κοντινές φωτό πριν την επέμβαση, αλλά όχι μετά με το τελικό αποτέλεσμα. Γιατί άραγε? :-\ (εκτός αν είναι η τελευταία φώτο με το αποτέλεσμα, οπότε πάω πάσο :p )

Typhoon

Member

Νομίζω ότι ο Feni έχει δίκιο...Και στην τελική και το όνομα να πει πάλι δεν τρέχει τίποτα πιστεύω...Το αποτέλεσμα φαίνεται και ο καθένας μπορεί να κρίνει...Δεν διακρίνω προσπάθεια να μας κοροϊδέψει κανείς...Μην κυνηγάμε μάγισσες...Άλλωστε οι "τρύπες" κάποιων προηγούμενων βίντεο ήταν πολύ μεγάλες για να ξεχαστούν ;)

Τώρα αν κάποιος έχει κάνει μια επέμβαση και θέλει να δείξει το αποτέλεσμά του είναι καλοδεχούμενος...Ο τρόπος και η παραπλάνηση είναι για να τιμωρούνται... :)

Joda

Member

στο κολωνακι ειναι ο δικος μας..τωρα απο 1η μερα να μπαινεις κ μετα απο λιγο να βαζεις φωτο μου φαινεται καπως..ισως εχω αδικο δεν λεω..
επισης η 1η με την τελευταια φωτο πιστευω οτι ειναι ιδιες...εμενα μ βρωμαει ιδιως με οσα εχουν γινει τελευταια..
αν κανω λαθος τοτε παω πασο..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Typhoon είπε:
Και στην τελική και το όνομα να πει πάλι δεν τρέχει τίποτα πιστεύω...Το αποτέλεσμα φαίνεται και ο καθένας μπορεί να κρίνει...Δεν διακρίνω προσπάθεια να μας κοροϊδέψει κανείς...Μην κυνηγάμε μάγισσες...

Αυτό είναι το πρόβλημα δυστηχώς, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι φωτογραφίες που θα βάλει κάποιος θα είναι σίγουρα από μεταμόσχευση που έκανε. Ο joda έκανα καλά με το να είναι καχύποπτος (λίγη καχυποψία πάντα χρειάζετε που και που ;) ). Προς θεού, δεν είπα ότι ο teo18480 πορασπαθεί να μας κοροιδέψει, αλλά η 3 συγκεκριμένες μακρυνές και χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίες δεν αντιπροσοπεύουν δείγμα αποτελέσματος μεταμόσχευσης, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ. Ούτε τα καλά λόγια που λέει για τον πρώτο γιατρό, ή τον δεύτερο (αν υπάρχει δεύτερος και δεν εννοεί να ξαναπάει στον πρώτο γιατί δεν το πολύ κατάλαβα έτσι όπως το έχει γράψει.) δεν μπορούν να παραμείνουν εφόσον αναφερθεί το όνομά του, και με τις συγκερκιμένες φωτγραφίες πάντα.

teo18480

New Member

τι μου λετε ρε παιδια?Ας μιλησω με τον admin στο τηλεφωνο!Ο γιατρος που μου το εκανε δεν εχει αναφερθει σε κανενα ποστ!μπορω να μιλησω με καποιον στο τηλ.εγω για πληροφοριες μπηκα!Μην ειστε καχυποπτοι σε ολα!Δεν μπορω να καταλαβω!Ειμαι λεω 31 ζω στο γαλατσι και εκανα την επεμβαση πριν 4 χρονια.Ολα πηγαιναν αλλα αρχισα να χανω παλι.Τι πιο ξεκαθαρο?Λετε να ειμαι χαρουμενος με αυτην την κατασταση?Και οχι,η τελευταια φωτογραφια ειναι προχθεσινη.Οι πρωτες ειναι του 2007
Αν θελει καποιος να πει την γνωμη του οκ .Δεν ηξερα οτι ολοι οσοι κανουν ενα ποστ ειναι υποπτοι!
ελεος!!

teo18480

New Member

teo18480 είπε:
τι μου λετε ρε παιδια?Ας μιλησω με τον admin στο τηλεφωνο!Ο γιατρος που μου το εκανε δεν εχει αναφερθει σε κανενα ποστ!μπορω να μιλησω με καποιον στο τηλ.εγω για πληροφοριες μπηκα!Μην ειστε καχυποπτοι σε ολα!Δεν μπορω να καταλαβω!Ειμαι λεω 31 ζω στο γαλατσι και εκανα την επεμβαση πριν 4 χρονια.Ολα πηγαιναν αλλα αρχισα να χανω παλι.Τι πιο ξεκαθαρο?Λετε να ειμαι χαρουμενος με αυτην την κατασταση?Και οχι,η τελευταια φωτογραφια ειναι προχθεσινη.Οι πρωτες ειναι του 2007
Αν θελει καποιος να πει την γνωμη του οκ .Δεν ηξερα οτι ολοι οσοι κανουν ενα ποστ ειναι υποπτοι!
ελεος!!

ο δευτερος που μου προτειναν ειναι ο κυριος Β@λ β @ς αλλα δεν θα παω διαβαζοντας ολα αυτα που εχουν γραφτει στο φορουμ!παλι στον δικο μου θα παω!οντως δεν ειχα τραβηξει κοντινη φωτογραφια !δεν πιστευα οτι θα χαλασουν παλι!anyway,αν υπαρχει καποια βοηθεια σχετικα πειτε το!

crossfire

Well-Known Member

fake,fake,fake..........
Οι μεσαιες μακρινες φωτο δειχνουν ενα full head hair.Η τελευταια δειχνει ξεκαθαρα οτι εχεις χασει ενα 80 % μαλλιων.Δηλαδη εχασες ενα 70 με 80% των μεταμοσχευμενων?λιγο δυσκολο........
Πιο πιθανον ειναι η τελευταια φωτο να ειναι αποτελεσμα μεταμοσχευσης του κεφαλιου της πρωτης φωτο..........οι μεσαιες για μενα ειναι αορατες

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

teo18480 είπε:
ελεος!!

Οι 3 μακρυνές φωτογραφίες που έχεις βάλει δεν είναι δείγμα αποτελέσματος μεταμόσχευσης, ελπίζω να το καταλαβένεις αυτό. Μην το πέρνεις προσωπικά, οποιοσήποτε με τέτιες φωτογραφίες τα ίδια σχόλια θα είχε. Επειδή το θέμα της μεταμόσχευσης είναι πάρα πολύ λεπτό, και γενικά, οι περισσότεροι που εκαναν μεταμόσχευση στην Ελλάδα μόνο ευχαριστημένοι δεν έμειναν θα μας επιτρέψεις να κρατήσουμε αυτήν την στάση.

nikosd

New Member

καλησπερα σε ολους.εχουν δικιο τα παιδια τεο.οι φωτο ειναι αθλιες.περαν του του νομιζω οτι πρεπει να αναφερθει και το ονομα του γιατρου σου.δεν πιστευω να υπαρχει θεμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

nikosd είπε:
περαν του του νομιζω οτι πρεπει να αναφερθει και το ονομα του γιατρου σου.δεν πιστευω να υπαρχει
θεμα.

Με τις υπάρχουσες 3 μακρυνές φωτογραφίες ως "αποτέλεσμα" μεταμόσχευσης δεν γίνετε να αναφερθεί το όνομα του συγκεκριμένου γιατρού!

teo18480

New Member

ρε παιδια εχετε δικιο!εχω μονο μακρυνες για τις μεταμοσχευεμενς .ακουστε η τελευταια φωτογραφια ειναι και αραιωση του πανω μερος του κεφαλιου...Δεν ειχα πριν 4 χρονια!εκανα μονο μπροστα και λιγο κροταφια!δυστυχως ομως (μαλλον κληρονομικα και λογω αγχους) αρχισα να χανω και στο ππανω μερος!εγω σκεφτομαι να ξανακανω!fake δεν ειναι τιποτα!απο την αρχη ως το τελος ειναι αληθειες αυτα που σας εγραψα!οντως κοντινες δεν εχω !θα παρω την μοναδικη που με ειχε βγαλει τοτε ο γιατρος και θα την αναρτησω!

mikegad

Well-Known Member

teo18480 θα μπορούσες να στείλεις τις φωτογραφίες (χωρίς την επεξεργασια που έχεις κάνει) στον Moderator(αν συμφωνεί και αυτός βέβαια) να μας πεί αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο.
Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου ,αλλά μοιάζεις άλλος άνθρωπος.

LOK

Member

Εγώ πέραν απο τις μακρινές φώτο και τα fake, θα απαντήσω στην ερώτηση-γνώμη που ζητάς.

Φίλε αν εσύ προσωπικά έμεινες ευχαριστημένος τότε να ξαναπάς στον ίδιο γιατρό... Για το αν σου έπεσαν τα μεταμοσχευμένα δεν μπορούμε να το δούμε εμείς εδώ γιατί πολύ απλά δεν ξέρουμε πώς ήσουν πριν... (Συνήθως δεν πέφτουν τα μεταμοσχευμένα)

Όσον αφορά το όνομα του γιατρού, εμένα δε με ενδιαφέρει να το μάθω γιατί και εξαιρετικό αποτέλεσμα να είχες δεν μπορείς να το αποδείξεις πλέον..., ωστε να το δω κι εγώ που ενδιαφέρομαι για μεταμόσχευση στο μέλλον.

GiorgosA

New Member

Joda είπε:

Φιλαράκο, είσαι καλά; Τον ξέρεις κι από χθες τον άνθρωπο και μιλάς έτσι; Κατά δεύτερον, μου φαίνεται ότι στη φόρμα εγγραφής του forum πρέπει να έχει και τεστ ΙQ γιατί σα να 'χει πέσει πολλή βλακεία εδώ μέσα τώρα τελευταία. Συνειδητοποιείς ότι κράζεις και αφήνεις υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που δηλώνει προβληματισμένος με το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσής του;; Έλεος!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

GiorgosA είπε:
[quote author=Joda link=topic=3176.msg57443#msg57443 date=1312132697]

Φιλαράκο, είσαι καλά; Τον ξέρεις κι από χθες τον άνθρωπο και μιλάς έτσι; Κατά δεύτερον, μου φαίνεται ότι στη φόρμα εγγραφής του forum πρέπει να έχει και τεστ ΙQ γιατί σα να 'χει πέσει πολλή βλακεία εδώ μέσα τώρα τελευταία. Συνειδητοποιείς ότι κράζεις και αφήνεις υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που δηλώνει προβληματισμένος με το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσής του;; Έλεος!!
[/quote]

@GiorgosA ίσως ο joda να το έθεσε λίγο άκομψα, αλλά έχει δίκιο ο αγανακτισμός του. Πριν κανά μήνα έγιναν καμιά 10αριά νέοι λογαριασμοί που υμνούσαν γνωστό έλληνα γιατρό μεταμόσχευσης. Μερικοί από αυτούς έβαλαν και ψεύτικες φωτογραφίες από δήθεν αποτελέσματα μεταμόσχευσης (που όλος τυχαίος (?) μιάζουν με αυτές του συγκεκριμένου thread, μακρινές και χαμηλής ανάλυσης). Οπότε καταλαβένεις ότι όταν κάποιος γράφετε στο site και το πρώτο που έχει να πει είναι η "επιτυχημένη" μεταμόσχευση που έκανε σε Έλληνα γιατρό, και με τις φωτογραφίες που βάζει κι όλας, λογικό είναι να υπάρχει τέτοια καχυποψία.

pavlos

Member

Fenimore επισης εαν προσεξες για να ανεβασει λιγο την θεση του απλου μελους εστειλε εκεινη την ημερα σε καμια 10αρια thread μπραβο, ευγε, μπραβο, για σου ρε γιωργαρα κτλ. εχει δικιο ο joda που ειναι καχυπτοτος οπως ολοι μας εδω, για το ban δεν συμφωνω.
Επίσης δεν καταλαβαίνω ενα νεο μελος του φορουμ( @GiorgosA )να παρεξηγειτε για κατι που δεν θιγει τον ίδιο, πραγματικα τι ειπε και σε εθιξε?????? αν καποιος επρεπε να του την πει ειναι ο teo18480
Επίσης καθε φορα μπαινει και καποιος και βαζει τετοιου ιδους φωτο και μετα απο λιγο ανακαλυπτουμε οτι ειναι οι ιδιοι ''Ιατροι'' χασαπιδες, εχουν γινει κουραστικοι ελεος.
Τωρα αν θα πρεπει να κραζουμε δεν ξερω πιστευω το καλυτερο ειναι σε τετοια περιστατικα να μην απανταμε καθολου!!!!
Παντως τα γιτρουδακια χασαπιδες θα πρεπει να καταλαβουν επιτελους πως παει ο καιρος που βασιλευαν και αυτο το φορουμ θα τους κραζει , το να προσπαθουν να γινουν μελη και με 100 μηνυματα να βαζουν τις ιδιες φωτογραφιες και να πιστευουν οτι θα υπαρξουν και αλλα θυματα ειναι απλα γελασμενοι.
Ας γινουν επιτελους επαγγελματιες και σε καμια 10αρια χρονια εαν εχουν κατι να δειξουν ας το δειξουν αλλιως ΟΥΣΤ!!!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

pavlos είπε:
Fenimore επισης εαν προσεξες για να ανεβασει λιγο την θεση του απλου μελους εστειλε εκεινη την ημερα σε καμια 10αρια thread μπραβο

χαχα ναι το είχα προσέξει, ήταν όντως ύποπτο αυτό, και καλά πήγε σε όλα τα thread ακόμα και τα πιο ξεχασμένα και έλεγε "συγχαρητήρια" και "μπραβο" σε όλους και στο τέλος έκανε και αυτό το ποστ. ;)

Μπλουζα