2η μεταμοσχευση βοηθεια

naruto

Well-Known Member
Δεν μπορω να ξερω γιατι φιλε. Κατα τη γνωμη σου ποσα χρειαχομαι για α και β ζωνη?
Για πυκνωση μονο στα ηδη υφησταμενα μαλλια,απο το strip του Γκουρα,πιστευω οτι 3000 ειναι αρκετα για να εχεις μια καλη εικονα σε Α κ Β ζωνη.Αν φτιαξεις κ κατεβασεις hairline θες περισσοτερα.Ο γιατρος που θα σε αναλαβει θα στο πει αυτο.
Λορενθο κ Ερντογαν ειναι εξαιρετικοι γιατροι,οι καλυτεροι ισως παγκοσμιως.Δεν εχεις να φοβηθεις κατι.Αν εχεις το μαρουλι προχωρα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pantel

Active Member
Θα το δανειστω δυστηχως. Ειπα η τωρα η ποτε. Αν δεν εχω μαλλι στα 26-27 τι να το κανω στα 40? Αν και το μετωπο μου πλεον ειναι τεραστιο με ανοικτους κροταφους βεβαιος θα ηθελα να κατεβασω χεαρλαιν αλλα το ξερω ειναι αδυνατο

pantel

Active Member
Εχετε δει λαιβ αποτελεσματα του ερντογαν? Γιατι δεν εχω βρει καπου καποιον που να το αποδυκνυει. Εσεις που το γνωριζετε. Ξερετε οτι τα σαιτ τους ειναι και λιγο παραπλανητικα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Θα το δανειστω δυστηχως. Ειπα η τωρα η ποτε. Αν δεν εχω μαλλι στα 26-27 τι να το κανω στα 40? Αν και το μετωπο μου πλεον ειναι τεραστιο με ανοικτους κροταφους βεβαιος θα ηθελα να κατεβασω χεαρλαιν αλλα το ξερω ειναι αδυνατο

Eλα πεστο σε μενα τι να τα κανεις τα μαλλια στα 40. Να ξερεις 27 με 38-40 ειναι σχεδον το ιδιο αν εξαιρεσεις και κανεις οικογενεια σαν προτεραιοτητα.
Αλλα και παλι εισαι πολυ Νεος σε αυτην την ηλικια και εμφανισιακα αλλα και σωματικα αν εισαι υγιεις.

tol

Well-Known Member
Eλα πεστο σε μενα τι να τα κανεις τα μαλλια στα 40. Να ξερεις 27 με 38-40 ειναι σχεδον το ιδιο αν εξαιρεσεις και κανεις οικογενεια σαν προτεραιοτητα.
Αλλα και παλι εισαι πολυ Νεος σε αυτην την ηλικια και εμφανισιακα αλλα και σωματικα αν εισαι υγιεις.

Φιλε Γιαννη, συμφωνω, επαυξανω (και σε διορθωνω).
Προσωπικα πλησιαζοντας τα 48 και με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, εκανα προσφατα τριτη μμ και ακομα πιο προσφατα ξεκινησα ληψη φιναστεριδης.

Και ολα αυτα, επειδη ακριβως νοιωθω αρκετα νεος και υγιης, για να στερουμαι μια καλη ψυχικη διαθεση που πηγαζει (εκτος των αλλων) και απο την εξωτερικη εμφανιση.

Ακομη και στα 50 (με την προϋποθεση οτι φροντιζεις και νοιαζεσαι για το σωμα σου, προσωπικα αθλουμαι καθημερινα, σχεδον επαγγελματικα με το bodybuilding) ενδιαφερεσαι για την καλη κατασταση των μαλλιων.

Ναι, μπορει να αλλαζουν καπως οι προτεραιοτητες στη ζωη σου, αλλα παντα η εικονα του εαυτου σου ειναι αυτη που θα σε γεμιζει αυτοπεποιθηση ή το αντιθετο θα σε καταρρακωνει ψυχολογικα.

Οσον αφορα αυτο που λενε καποια μελη του forum, οτι δηλαδη στα 40 δε θα τους ενδιαφερουν τα μαλλια, η ιδια η πραγματικοτητα θα τους διαψευσει μελλοντικα.

John_HDC

Φιλε Γιαννη, συμφωνω, επαυξανω (και σε διορθωνω).
Προσωπικα πλησιαζοντας τα 48 και με ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, εκανα προσφατα τριτη μμ και ακομα πιο προσφατα ξεκινησα ληψη φιναστεριδης.

Και ολα αυτα, επειδη ακριβως νοιωθω αρκετα νεος και υγιης, για να στερουμαι μια καλη ψυχικη διαθεση που πηγαζει (εκτος των αλλων) και απο την εξωτερικη εμφανιση.

Ακομη και στα 50 (με την προϋποθεση οτι φροντιζεις και νοιαζεσαι για το σωμα σου, προσωπικα αθλουμαι καθημερινα, σχεδον επαγγελματικα με το bodybuilding) ενδιαφερεσαι για την καλη κατασταση των μαλλιων.

Ναι, μπορει να αλλαζουν καπως οι προτεραιοτητες στη ζωη σου, αλλα παντα η εικονα του εαυτου σου ειναι αυτη που θα σε γεμιζει αυτοπεποιθηση ή το αντιθετο θα σε καταρρακωνει ψυχολογικα.

Οσον αφορα αυτο που λενε καποια μελη του forum, οτι δηλαδη στα 40 δε θα τους ενδιαφερουν τα μαλλια, η ιδια η πραγματικοτητα θα τους διαψευσει μελλοντικα.

Σωστος σε ολα,ετσι ακριβως!

• Like
Reactions: tol

pantel

Active Member
Δεν διαφωνω μαζι σας αλλα ειναι πιο ασχημο για ενα που ειναι 26 απ οτι με ενα που ειναι 40. Εννοω καθαρα ψυχολογικο. Στα 26 δημιουργας το μελλλον σου με κακη ψυχολογια λογω απωλειας των μαλλιων εισαι κλεισμενος μεσα σε ενα σπιτι και καταστρεφεις τη ζωη σου. Στα 40 ηδη δημιουργησες οικογενεια και χαραξες την πορεια σου επαγγελματικα. Οπως και να εχει υπαρχουν διαφορες.

naruto

Well-Known Member
Δεν διαφωνω μαζι σας αλλα ειναι πιο ασχημο για ενα που ειναι 26 απ οτι με ενα που ειναι 40. Εννοω καθαρα ψυχολογικο. Στα 26 δημιουργας το μελλλον σου με κακη ψυχολογια λογω απωλειας των μαλλιων εισαι κλεισμενος μεσα σε ενα σπιτι και καταστρεφεις τη ζωη σου. Στα 40 ηδη δημιουργησες οικογενεια και χαραξες την πορεια σου επαγγελματικα. Οπως και να εχει υπαρχουν διαφορες.
Συμφωνω εγω στα 27 μου με το ζορι κρατιεμε να μην κλεισω στον Ερντογαν πχ.
Βεβαια ειμαι σιγουρος οτι και στα 40-45-50 θα με ενδιαφερει το μαλλι κ γενικα η εμφανιση.Αλλα σε αυτες τις ηλικιες συμβιβαζεσε πιο ευκολα απο οτι τωρα

John_HDC

Απο τα 28αρχισα να γινομαι μαυρο χαλι στο μαλλι εως τα 32+ που μπηκα για μεταμοσχευση.Αν σε βαλω φωτο 27 ετων με 38 που φτανω σε λιγο ειμαι πολυ καλυτερος τωρα.
Καλα το επαγγελματικα πλεον δεν παιζει μαυτην την κατασταση της Ελλαδα,εγω απο τα 23 εως 28 ειχα δικο μου καταστημα βιντεο κλαμπ,μεγαλο μαγαζι,ανταγωνιζομουν και seven να φανταστεις,ειδες που φτασαμε ομως.
Οσο για την οικογενεια τουλαχιστον εγω δεν νιωθω και δεν ειμαι ετοιμος να κανω.Σχεση κανω,και παντα ειχα ,αλλα ως εκει.
Καποτε στα 20 ελεγα στα 28 θα εχω και παιδια,εφτασα 38 και νιωθω ακομα 20.

John_HDC

Συμφωνω εγω στα 27 μου με το ζορι κρατιεμε να μην κλεισω στον Ερντογαν πχ.
Βεβαια ειμαι σιγουρος οτι και στα 40-45-50 θα με ενδιαφερει το μαλλι κ γενικα η εμφανιση.Αλλα σε αυτες τις ηλικιες συμβιβαζεσε πιο ευκολα απο οτι τωρα

Δεν συμβιβαζεσε αν εισαι σαν καχυκτικη μαιμου,ακουσε με.Εκτος αν εχεις προβληματα υγειας,μεγαλα οικονομικα προβληματα και σε στερουν την χαρα της ζωης τοτε και παραδιδεις τα οπλα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

naruto

Well-Known Member
Δεν συμβιβαζεσε αν εισαι σαν καχυκτικη μαιμου,ακουσε με.Εκτος αν εχεις προβληματα υγειας,μεγαλα οικονομικα προβληματα και σε στερουν την χαρα της ζωης τοτε και παραδιδεις τα οπλα.
Εννοω οτι συμβιβαζεσε πιο ευκολα σε σχεση με τωρα.Φερε μου ενα χαρτι που λεει οτι στα 40 μου θα ειμαι NW 2 με αραιωση στο crown και το υπογραφω αυτη τη στιγμη.
Οταν βλεπεις τους συνομιληκους σου 40αρηδες να εχουν σχεδον ολοι καποια αραιωση-υποχωρηση τοτε συμβιβαζεσε καπως,το θεωρεις κ φυσιολογικο ως ενα βαθμο.
Αντε πες το στον 25αρη ομως αυτο,που ολοι οι συνομιληκοι του εχουν αφανες,κ αυτος ενα μετωπο ισα με αεροδρομιο απο την αραιωση.Αυτος ειναι λογικο να αισθανετε μειονεκτικα και out of place.Ειναι πολυ πιο δυσκολο να συμβιαβαστει

leas

Well-Known Member
Συγγνώμη παιδιά αλλα για έναν νεαρο ηλικίας 25 ετών που αντιμετωπίζει αυτο το πρόβλημα, στα μάτια του είναι αρκετά μεγαλύτερο θεωρώ απο έναν τύπο για παράδειγμα που είναι 40-50..Δεν λεω σε καμία περίπτωση πως κάποιον σε τέτοια ηλικία δεν τον απασχολεί η εμφανιση του. Είναι όμως φυσικό επομενο να αλλάζουν κάπως και οι προτεραιότητες, ένας άνδρας ωριμάζει και ξέρει τι πραγμάτικα θέλει, ποιος πραγματικά είναι και αυτό δεν το καθορίζουν οι τρίχες που όλοι μας κάνουμε εδω μεσα τον κακό χαμό..(μαζι με εμενα παντα)Ένας άνδρας σε μια ηλικία των 40-50 αν προσέχει τον εαυτό του και είναι έξυπνος και καλλιεργημένος με κάποιο πρόβλημα αραίωσης μικρό η μεγαλυτερο μπορει να ειναι γοητευτικός και να υποστηρίζει την εικόνα του, γιατι η κωλοκαραφλα είναι ένα φαινομενο που παρουσιάζεται σχεδόν σε όλους τους άνδρες αργά ή γρήγορα..Οταν όμως σου χτυπά την πόρτα σε μικρή ηλικία ενω οι πλειοψηφία δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα εκεί που ένα κοριτσάκι μπορεί να σου πει ''καλα τι σκατά κάνεις καράφλα απο τώρα..'', άντε να το παίξεις σκληρός και να πεις απο νωρίς στα βάσανα, κάποιοι όμως μετα απο αυτό το γεγονος θα είναι σκατα και απόσκατα..Αρα αυτο που λέμε εμείς οι πιο πιτσιρικάδες τωρα τα θέλω τα μαλλία μου δεν παει να πει πως στα 40 ας μην εχω τριχα, καρφι δεν μου καίγεται, αλλα αφού μας χτυπά την πόρτα κάτι τέτοιο τόσο νωρις το να μην σου φάει τα νιάτα αν σε ενοχλεί είναι πιο βασικό απο το να σκεφτούμε τον εαυτό μας στα 45 με καραφλα..

leas

Well-Known Member
Φίλε @pantel η αποψή μου είναι πως αφου έχει ήδη γίνει λάθος με στριπ κίολας απο το σκουπίδι αυτο, που δεν μπορω να καταλάβω πως δεν ντρέπονται τέτοιο άνθρωποι...Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το ενδεχόμενο να κάνεις στριπ ωστε να αφαιρεθεί η τομή και να εκμεταλλευτείς καλύτερα την δοτρια σου γιατι ίσως να πας και για ακόμη πιο μεγάλο νοργουντ. Αφου όμως πας σε έναν καλό γιατρο τώρα δεν έχεις περιθώριο λάθους.Το πλάνο για μένα θα πρέπει να είναι αυτό που αναφέρθηκε ''συντηρητικό'' δηλαδή μια καλή και αξιοπρεπή εικόνα μπροστά και όσο πηγαίνουμε προς τα πίσω πιο αραιά τα μοσχεύματα, οσον αφορα το κράουν γιατι όχι να μην το αφήσεις για άλλη στιγμή και τότε να μαζέψεις και γενικότερα την κατάσταση του τριχωτού σου (μερεμέτια)

nine

Active Member
Αντε πες το στον 25αρη ομως αυτο,που ολοι οι συνομιληκοι του εχουν αφανες,κ αυτος ενα μετωπο ισα με αεροδρομιο απο την αραιωση.Αυτος ειναι λογικο να αισθανετε μειονεκτικα και out of place.Ειναι πολυ πιο δυσκολο να συμβιαβαστει

Ακριβως αυτο στα 24 που ειμαι. Οταν πας καπου και ειναι ολοι με τουμπανο μαλλι και φρατζες.

John_HDC

Σκεφτειτε μονο ποσοι ανω των 35 συμμετεχουμε μεσα στο φορουμ εδω και χρονια μεταμοσχευμενοι αλλα και μη.

pantel

Active Member
Προσβαλλεις τα σκουπιδια αυτος ειναι κατι παραπανω πιστεψε με. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι περασα.. φιλε στριπ δεν θελω να κανω ξανα γιατι το μετανιωσα απο την πρωτη φορα. Ναι θα ακολουθησω στρατιγικη α και β ζωνης εξαλου η εμφανιση κρινετε παντα απο μπροστα. Το κραουν δεν με ενδιαφερει προς το παρον. Θα ηθελα να με βοηθησετε να επιλεξω γιατρο. Τρεις επιλογες εχω hdc απο κυπρο ειμαι παρεπιμπτωντος 2. Λορεντζο για 3000 γραφτς και 3 εντογαν 3.000 με 4.000 γραφτς λογω προσιτης τιμης

Τελευταία επεξεργασία:

leas

Well-Known Member
Προσβαλλεις τα σκουπιδια αυτος ειναι κατι παραπανω πιστεψε με. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι περασα.. φιλε στριπ δεν θελω να κανω ξανα γιατι το μετανιωσα απο την πρωτη φορα. Ναι θα ακολουθησω στρατιγικη α και β ζωνης εξαλου η εμφανιση κρινετε παντα απο μπροστα. Το κραουν δεν με ενδιαφερει προς το παρον. Θα ηθελα να με βοηθησετε να επιλεξω γιατρο. Τρεις επιλογες εχω hdc απο κυπρο ειμαι παρεπιμπτωντος 2. Λορεντζο για 3000 γραφτς

Σε καταλαβαίνω αγορίνα για την στριπ, απλα θεωρώ πως ειναι καλύτερη επιλογη για σενα εφόσον έχεις ήδη τομη..
Αν έχεις μια ''κάποια'' οικονομική ευχερια ωστε να πας lorenzo δεν το συζητάω..Ο τούρκος ειναι πολυ καλος επίσης και value for money οπως λεει κ ο cvial. Μιας και είσαι απο Κύπρο πήγαινε να πάρεις κ γνώμες απο τις κλινικες εκει. Για μενα αν βγάλουμε εξω την στριπ ...1η επιλογη lorenzo, 2η Ερντογαν,3η η hdc στα μερη σου.

Και για μενα κατηγορηματικα οχι για την περιπτωση σου ελληνικη κλινικη(σημερινα δεδομενα-αποτελεσματα) και δεν το λεω γιατι εχω ξενομανια αλλα αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστες δεν μπορουν να σε φτιάξουν με αυτα που έχουμε δει ως τωρα..

pantel

Active Member
Αυτο που αναρωτιεμαι με 3000 γραφτς τι μπορεις να σωσεις. Ο cvial περιπου με 3.000 ειχε τετοιο αποτελεσμα? Εννοω μπροστα α και β ζωνη. Με το value for money τι εννοειτε?

pantel

Active Member
Δεν εμπιστευομαι ουτε τις κυπριακες ουτε τις ελληνικες εταιριες φιλε. Δανειο θα κανω φιλε δεν θελω να το μετανιωνω μια ζωη γι αυτο και σας ρωτω εσας. Ηδη εφαγα το κεφαλι μου το 2013 οπου επεμενα για γκουρα ενω τα παιδια απο εδω μου ελεγαν μην πας εκει.

Μπλουζα