1500 grafts αρκετά για ικανοποιητικό αποτέλεσμα?

geroksouras

Active Member
παρτο laptop 2-3 ωρες καθημερινα για 1 μηνα
ψαξιμο εδω μεσα αλλα και σε ξενα site
και τις απαντησεις θα τις παρεις μονος σου
ειναι εντελως λαθος ο τροπος που θελεις να κινηθεις
εισαι μεγαλο nw και δεν εχεις περιθωρια λαθους
εγω που μοιαζω καπως με εσενα,κανονικα θελω 10000 grafts
και παω να τα «μπαλωσω» με 6000 και αν..
μην βιαζεσαι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

globalzero

New Member
Κάπως έτσι λέω να ζητήσω χοντρικά να μπουν 2500 grafts(1 giga session σε 2 ημέρες με DHI) εάν είναι καλό το αποτέλεσμα και έχει δυνατότητα η δότρια για το crown πάω μετά με 1500 να το καλύψω έστω και λίγο σε 2ο χρόνο.
2500 είναι λογικός αριθμός για grafts χωρίς να μπλέξουμε με γένια και σώμα?Η' να προτιμήσω να πάρω και λίγα από τα γένια?

Σκέφτομαι τουλάχιστον για 6 μήνες(1 μήνα πριν και 5 μήνες μετά) εάν δεν έχω παρενέργειες εκτός από regaine 5% x 2 να πάρω και φινα 1mg.

elmajiko

Member
Μην παρεις φινα χωρις να σκεφτεις και το διερευνησεις προσεκτικα τουλάχιστον ένα τρίμηνο πριν τη λήψη.

Μπλεκεις τα ορμονικα σου και δεν πρόκειται να ξαναγινεις οπως πριν ακομη και αρκετο καιρο μετά τη σιγουρη διακοπή της.

Φυσικά η αποφαση και το ρισκο ειναι δικο σου, καλη τυχη σε οτι αποφασίσεις....

elmajiko

Member
giwrgos athina είπε:
Elimajiko εσυ μετα την διακοπη της φινας δεν επανηλθες ποτε?

Δυο χρόνια μετα τη διακοπή της φινας και θεωρω οτι έχω επανέρθει στο 90% περίπου. Μεχρι να φτασω εδω ομως ταλαιπωρηθηκα αρκετά.

Αν με ρωτας αν θα ξαναεμπαινα στη διαδικασία θα σου ελεγα κατηγορηματικα ενα μεγαλοπρεπεσταστο ΟΧΙ σαν του Μεταξα.

globalzero

New Member
Thanks for interesting in having FUE surgery with Dr Hakan Doganay.
Based on the pictures you will need 4500 grafts but please be aware
that this is an estimate and the exact number will be decided
when you are here.

Η παραπάνω απάντηση απο τον Τούρκο.Έχει πολύ καλά αποτελέσματα ίσως απο τα καλύτερα που έχω δει.10000 ευρω και τα κάνω μετά πλεξούδες!O0

Flosk

Well-Known Member
Ελα ρε ; Προχωρας με τον Τουρκο τελικα; Πολυ ενδιαφερον αυτο γιατι δεν εχουμε κανενα μελος απο κει αλλα εμπεριεχει κ´ ενα ρισκο η επιλογη σου για τον ιδιο λογο.ποτε με το καλο;

globalzero

New Member
Flosk είπε:
Ελα ρε ; Προχωρας με τον Τουρκο τελικα; Πολυ ενδιαφερον αυτο γιατι δεν εχουμε κανενα μελος απο κει αλλα εμπεριεχει κ´ ενα ρισκο η επιλογη σου για τον ιδιο λογο.ποτε με το καλο;

Όχι φίλε απλά ψάχνομαι ακόμα,είχε επιλογή να στείλεις τις φωτογραφίες σου και να εκτιμήσουν τη λύση που χρειάζεσαι.

Την Παρασκευή θα πάω DHI θεσσαλονίκη ξανά αυτη τη φορά πιο ψαγμένος για το θέμα .Θα μιλήσω και με το χειρουργό που θα κάνει και την επέμβαση.

Παγ*νός Απόστ**ος λέγεται τον έχει ακουστά κανενάς?Εάν δεν ίσως ζητήσω κάποιον συγκεκριμένο που έχω στο μυαλό.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Α,Β ζωνη να τα βαλεις τα 2500.Ασε τα αλλα για αργοτερα.
Εδω εγω εβαλα α,β ζωνη 3400 με στριπ και παλι καλα δεν ειμαι.

Φίλε, η περίπτωση σου πλέον είναι καθαρή.
Εισηγούμε να τοποθετήσεις max FUE αρχίζοντας από μπροστά μέχρι εκεί που θα φτάσουν τα μοσχεύματα. (δες Φώτο) Υπολογίζω μέχρι 3500 μοσχεύματα για να αποφύγεις την υπερανάληψη από δότρια .

Οι σοβαρές κλινικές δεν κάνουν 4500 FUE μοσχεύματα με την μία. Αυτό πιθανόν να δημιουργήσει πρόβλημα στην δότρια και να μην αφήσει μοσχεύματα για την επόμενη φορά. Με την κορυφή να ασχοληθείς μετά.

Συνημμένα

• max FUE.jpg
    max FUE.jpg
    255.5 KB · Προβολές: 56

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

globalzero

New Member
Εκλεισα με DHI θεσσαλονίκης σε ένα μήνα απο τώρα για 2500 grafts Περίπου σε 2 ημέρες.

Δε ξέρω αλλα αυτοί επέμεινα με ΒΑΣΗ αυτα που ζητάω από το αποτέλεσμα να βάλουμε τα 1500 μπροστα μόνο ζώνη Α και στη Γ τα άλλα 1000.

Το hairline δε είναι ζητούμενο να κατεβεί δε με ενοχλεί να έχω αραιά μαλλιά ή ανεβασμένη hairline αλλα έχω πρόβλημα με το να καθαρίσει εντελώ η κορυφή και να μου μείνουν μόνο τα πλάγια σαν παππούς 70 χρονών.

ευχαριστώ και πάλι για όλες τις απαντήσεις μαλλον για το που θα μπουν θα το πάρουμε απόφαση εκείνη την ημέρα.

Και εγώ με βάση αυτά που είδα 2500 grafts για όλη αυτή τη περιοχή μου φαίνονται ΄λίγα αλλά είδα φωτογραφίες σε άτομα με παρομοιο πρόβλημα και 2500 grafts και μου άρεσαν παρα πολύ.Δεν τους έλεγες ξαφνικά μαλλιάδες ή ότι δεν είναι φαλακροί αλλα δε γυάλιζε το κεφάλι και το αποτέλεσμα σε μόλις 2 μήνες ήταν φυσικότατο.

Συνημμένα

• fue1.jpg
    fue1.jpg
    48.7 KB · Προβολές: 57
  • fue2.jpg
    fue2.jpg
    50.3 KB · Προβολές: 56
  • fue3.jpg
    fue3.jpg
    53.5 KB · Προβολές: 55
  • fue4.jpg
    fue4.jpg
    195.2 KB · Προβολές: 52

gkast

Active Member

Typhoon

Member
Σαν τον Κοέλιο...Συνωμοτεί το σύμπαν...Εγώ σκέφτομαι να το θέλω τόσο πολύ ώστε να βγουν μαλλιά χωρίς θεραπεία και μεταμόσχευση...

gkast

Active Member
globalzero είπε:
Σε λάθος κομμάτι εστιάσαμε :/

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχεις δίκιο φίλε μου ....καλή επιτυχία σίγουρα μετά το τετράμηνο θα δείς τα καινούργια σου μαλλιά να αναπτύσσονται...

Georgex6

Well-Known Member
φιλε μου καταρχην βαλε μια φωτο της δοτριας σου γιατι αν δεν ειναι δυνατη η δοτρια σου και χωρις φαρμακα
για μενα καλυτερα μην κανεις μεταμοσχευση..!!!

gkast

Active Member
Georgex6 είπε:
φιλε μου καταρχην βαλε μια φωτο της δοτριας σου γιατι αν δεν ειναι δυνατη η δοτρια σου και χωρις φαρμακα
για μενα καλυτερα μην κανεις μεταμοσχευση..!!!

Γιατί δηλ θα πρέπει να πάρεις φίνα για να κάνεις μετα/ση....για πες μας ....

Μπλουζα